Mitä kummaa olet tehnyt minulle, Clefable?

Hahaha, hyvää 6-vuotissyntymäpäivää Living in the Moving Forestille! :) Henki vielä just ja just pihisee blogissa, aika siis antaa elvyytystä!

Nyt on niin, että meitsin Pokémon-innostus on palannut jostain etelänmatkaltaan oikein ryminällä! Innostuksen paluusta olenkin jo vähän parissa viimeisimmässä postauksessa uumoillut, mutta NYT voi sanoa innostuksen olevan taas sitä vanhaa samaa luokkaa "heti kaikki pokémon-aiheinen mulle tänne heti". Aikuisuus on kyllä ihan perseestä - nyt kun innostus on ihan BOOM katossa, niin noup, on mukamas pakko hoitaa kaikennäköisiä velvollisuuksia alta pois ensin. Onneksi loppuviikosta helpottaa, kun saan pari työjuttua ja maisterihaun hoidettua alta pois, ja huhtikuun pitäisi olla aika leppoisa. On pakko pelata se Platinum läpi teidän kanssa heti kun mahdollista, sillä...

... TAHDON PELATA POKÉMON REDIÄ! Just nyt!

Homma on nimittäin seuraavanlainen: mulla on uusi suosikkipokémon. Ehei, ei nyt sentään mikään Mamoswineen tai Torterraan rinnastettava otus. Mutta hyvin potentiaalinen uusi top-10 lemppari. Tämä pokémon on nimittäin Clefable. Että mitä? Jos joku muistaa, niin olenkin jo vähän avannut hassua suhtautumistani Clefablen evoluutiolineen Pokédex-kirjoituksessa vuosi sitten. Otan tähän nyt pari hyvää quotea siitä, mitä olen Clefairysta ja Clefablesta sanonut:

"Clefairy, Clefairy, Clefairy... Kaikki nämä vuodet, ja edelleen, kummastutat minua suuresti. Pitkään olet ollut minusta yksi rumimmista pokémoneista, joihin silmäni ovat osuneet. Naamastasi tulee mieleen ihan vanha vaari, enkä edes tiedä miksi, ja siksi tuo yleensä niin hempeä vaaleanpunainen värisi saa minut etomaan sinua entisestään."

"En ole ollut varsinaisesti Clefablenkaan ystävä. En ollut ennen ikinä käyttänyt Clefairy/Clefablea missään tiimissä, mutta kuten varmaan lähes kaikki meikän Fairy Face-off-turnaukseen osallistumista seuranneet muistaakin, niin Clefable löysi tiensä tiimiini. Olin ollut jo hyvän aikaa vähän utelias Clefablesta, se kun ei missään nimessä aiheuta samanlaisia reaktioita kuin Clefairy."

Jo tuolloin vuosi sitten olin jo aika positiivisen mielin Clefablesta, mutta tämän kuukauden aikana, kun sormeni ovat syhynneet päästä pelaamaan 1. generaation pelejä ja olen erinäisiä työ- ja koulujuttujani tehdessä kelaillut mojovaa tiimiä, olen onnistunut kehittämään Clefairysta ja Clefablesta jonkun ihmeellisen obsession itselleni :D.

By: Miski
Enää ei ole kyllä jälkeäkään siitä Avrista, jonka mielestä Clefairykaan ei ollut söpö! Vielä mitä, se on ihan mahtava. Olen muutenkin viehättynyt ehkä näistä ulkoavaruuden pokémoneista, mutta Cleffa, Clefairy ja Clefable vie siinä suhteessa voiton. On vaan jotenkin kiva pohtia, että millaisesta maailmasta ne ovat mahdollisesti matkanneet maapallolle. Kuun pimeältä puolelta? :D Animessahan Clefable-line on ihan useampaan otteeseen todettu olevan avaruudesta peräisin, mutta peleissä teoria on hieman hillitymmin esillä ja Cleffastakin sanotaan Pokédexissä, että sen uskotaan tuleen maapallolle metoriitin selässä. Mutta musta on kumminkin siistiä ajatella tätä pokémon-kaarta alienpokémoneina.

Mitä mieltä olette muuten siitä aika yleisestä faniteoriasta, että Gengar olisi Clefablen varjo? Mun mielestä kyseinen teoria on kyllä tosi siisti ja kiehtova, vaikka en ehkä kumminkaan ihan täysillä tuekaan sitä. Toisaalta sellainenkin teoria voisi olla aika kiinnostava, jossa Gengarit ovat niin sanotusti korruptoituneita tai vaikkapa kuolleita Clefableja. Gengareidenkin sanotaan tykkäävän keppostella nimenomaan täysikuun aikaan, joka on tietysti Clefablen evoluutiokaarelle merkittävä aika kuukaudesta.


Nooh, teoria ei tosiaan ole mikään mun lempparini, mutta sillee omalla tavallaan ihan kiehtova ja hauska!

Ehkä tässä postauksessa ei nyt ollut niin hirveästi järkeä, mutta tulipahan kirjoitettua. Jotenkin vaan ihmettelen, että mistä tää mun suuri Clefable-rakkaus yhtäkkiä pulpahti esiin. Toisaalta, what's not to love, onhan Clefable mystinen, vaaleanpunainen, keijumainen ja samalla vähän jänismäinen fairy-pokémon. Ihastuttava suorastaan :3.
Onko teillä koskaan ollut tällaista, että aivan yhtäkkiä jostain pokémonista tulee uusi lempparinne, vaikka ette olisi siitä ennen niin välittäneetkään? Itse asiassa nyt kun asiaa ajattelen, niin mulle on käynyt aika monen suuren suosikin kanssa juuri näin: Mamoswinesta en välittänyt kamalasti, kunnes yhtenä kauniina päivänä boom, siitä tuli ihan lemppari numero yksi. Sama juttu vaikkapa Dodrion, Solrockin, Fraxuren ja Samurottin kanssa - esimerkiksi tuohon Samurottiin tykästyin kovasti vasta viime vuonna, kun taas sitä ennen en ole yhtään tykännyt Oshawottin evoista. Outoa :D. Pitäisi lähitulevaisuudessa aloittaa vaikkapa lempi-pokémonit/inhokki-pokémonit listaukset alusta ja katsoa, millaisia muutoksia sinne on parin vuoden sisällä tullut!

Hali lukijoille!
Pakko tähän loppuun vielä sanoa, että iso kiitos teille lukijat, kun jaksatte edelleen blogia seurata tästä epäaktiivisuudesta huolimatta. On huippua, että Living in the Moving Forest on jo 6-vuotias, ja toivon ihan älyttömästi sitä, että pääsen taas sellaiseen vaiheeseen elämässä, että voin pyhittää tälle aikaa aktiivisemmin.

Pokémon Platinumin parissa tavataan viikonloppuna - onneksi on pääsiäinen ja lomaa tulossa, niin ehtii kirjoitella ja Pokémonittaa täysillä :D!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Sääää kaaasvoooiit bloogii kaaaauuunoineeenn... kröhöm, anteeksi.
    Mutta mutta, ihan vatavasti onnea Living in the Moving Forest, kyllä se aika vaan rientää.

    Clefablen otin Alpha Sapphiren tiimiin kuudenneksi Pokekoniksi ihan sartumalta ja hetken mielijohteesta. Halusin käyttää jotain Wanhaa Pokemonia josta en ole koskaan perustanut oikein mitään ja antaa sille mahdollisuuden. Uusi tyypitys toki lisäsi mielenkiintoa. Vaahtokarkki Clefable olikin tosi mainio ja avuksi monessa paikkaa. Movesettiin saisi vaikka mitä.
    Tuo Gengar teoria on aika jännä, enpä ole ennen huomannutkaan näiden samannäköisyyttä.

    Mäkin haluan pelata Rediä, ihan hirveästi! En ole vieläkään sitä aloittanut vaikka se on mielenpäällä poltellut jo pitkään. En myöskään malta odottaa että pääsen seuraamaan kummipokemonini Arnoldin kamppailuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin rientää :D. Ja kuvittelisi, että ei sitä enää näin vanhempana olisi muuttunut vuosien saatossa paljon mihinkään suuntaan, mutta kun vaan käyn lukemassakin noita vanhempia höpinöitäni... voi luoja mitä settiä XD.

      Vaahtokarkki on ihan paras nimi Clefablelle! Haluaisin kokeilla tuota Clefablea kyllä uudemmissakin peleissä, koska sillähän on aika mojovan oloinen moveset! En ole edes uskaltanut käydä vilkaisemassa, miten rajoittunut sen moveset on RBY:ssä :D.

      Mun on pakko päästä pelaamaan Rediä asap! Mutta ensin Platinum, enhän ole koskaan pelannut Platinumia läpi asti, joten asia on korjattava. Arnoldkin kehittyy pian, kummisetä Sake voi olla ylpeä :D.

      Poista
  2. Haha, no ihan normaaliahan se on että ihmiset muuttuvat mielipiteineen kaikkineen. :D Clefairy ja Clefable ovat olleet aina minulle ihan hyvää potentiaalia sisältäviä, mutta joka kerralla kun sellaisen on saanut niin kamala laiskuus on iskenyt. Pitää kai korjata asiat jossain välissä.

    Onhan tuo Cleafable/Gengar teoria ihan kiva, tosin yksi juttu siinä oli että koska toinen on Normal-tyyppiä ja toinen Ghost-tyyppiä, ne eivät voi koskea toisiinsa ja se oli monille hauska lisä tuohon teoriaan. Mutta nyt Clefable on Fairy-tyyppiä niin jotkut on siitä alkaneet marista että se pilasi tämän teorian aika lailla. Jaa-a, itseäni ei ole kauheammin hetkauttanut kun en tästä teoriasta silleen välitä, mutta kyllä se on ihan hauska.

    Itse olen pelaillut Yellowta kun se on jäänyt aika lailla kokematta (plus aloitin Redin alusta tuossa n. vuosi sitten enkä oikein jaksa Blueta ladata kun se on periaattessa ihan sama peli, niin en haluisi heti samaa uudestaan). Vaikea on päättää että mitkä poksut sitten myöhemmin siirtäisi Suniin/Mooniin.

    (niin ex-Riuku täällä, jos et teidä, nimestäni on niin pirusti eri variaatioita tosin kun en oikein osaa päättää mitä käyttäisi ja siksi esim. foorumilla käytän eri kirjoitusasua)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :D. On vaan jotenkin hassua huomata, miten se oma mielipide vaihtuu... ehkä jonain päivänä alan Lucarion sydänystäväksi, hahaha! :D

      Ooh, en tajunnutkaan tuota Normal/Ghost-tyyppi juttua, aika hauska teoria. Nooh, mäkään en ole suuremmin tämän teorian ystävä ja mieluummin otan fairy-tyypin Clefablen kuin Normal-tyypin Clefablea. Joten kivaa vaan, että sen tyypitys vaihtui :).

      Multakin löytyy RBY ihan kasetteina Game Boy Colorille, joten sikäli en tarvitsisi koko peliä 3DS:lle... mutta silti houkuttaa! Meinasin tosiaan valita Redin, ihan vain tiettyjen exclusive-pokémonien takia :).

      Poista
  3. Jee, uusi postaus! :D Itse en ole Clefablesta oikein mitään mieltä. On siinä jotain ihan söpöäkin, mutta muuten aika neutraali tapaus mun silmissäni. Tuo Clefable/Gengar-teoria on ihan mielenkiintoinen, mutten tiedä uskonko siihen.

    Mullakin on kokemuksia Pokemoneista, jotka ovat ihan yhtäkkiä yllättäneet mut ja pompanneet suosikeiksini. Tähän hätään tulee mieleen esimerkiksi sellaiset kuin Heracross, Dewott, Ariados, Mienshao ja Lanturn. Otin sen enempää miettimättä kerran Mienshaon, Ariadoksen ja Lanturnin tiimiini, ja ihastuin niihin ihan hirveästi. Dewottiin tykästyin joskus ihan muuten vain ilman mitään järjesllistä selitystä. :D Ja Heracross oli lapsena lempparini, jonka olemassaolon vaan yhtäkkiä muistin.

    Onnea Living in the Moving Forestille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CLEFABLE ON PARAS!! Nooh, ei XD. Hassua miten musta on tullut Clefable-fani :O.

      Nuo kaikki mainitsemasi pokémonit on muuten tosi kivoja, tai no, Lantrunia en ole koskaan käyttänyt tai edes harkinnut sen käyttämistä. Ehkä pitäisi? :)

      Kiitos kovasti ^__^!

      Poista
  4. Onnea Metsälle! ^_^

    Clefablen & perheen suhteen mielipiteeni ovat käyneet vähän kaikkialla, hiljattain olen alkanut kyllä pitää Clefablesta enemmän ja enemmän ja tahtoisin itse jopa käyttääkin sitä jossakin pelissä. Ongelma vaan että en oikein kauheasti jaksa ikinä välittää kivilllä kehittyvistä poksuista. :d

    Gengar/Clefable-teoria menenee samaan saaviin Venomoth/Butterfree -teorioiden kanssa, meh.

    Musta tuntuu että itselläni on käynyt enemmän semmoisia tapauksia jossa olen ensin tykännyt paljon pokemonista ja sitten alkanut vihaamaan sitä... Mm. Dodrio ja Lanturn kuuluvat tähän joukkioon, vaikkei siitä tainnutkaan olla kyse. :'D On käynyt kyllä niitä positiivisiakin muutoksia, näihin lukeutuu itselläni uusimmista Mantine ja Hypno, muutama vuosi sitten en myöskään välittänyt Togekissista ja Victinisita läheskään niin paljon kuin nyt (ehdottomia top 5 pokemoneja kumpikin itselleni nykyään). Piplup ja Prinplup myös pomppasivat jossain viimeisen parin vuoden aikana itselläni ihan kärkipokemoneihin käsittämättömistä syistä johtuen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah kiitos kaunis ^__^!

      Joo, musta tuntuu, että mulla on kanssa ollut Clefable-perheen kanssa koko mielipiteiden kirjo, mutta nyt on oikeasti sellainen super tykästyminen vauhdissa. Mulle noiden kivellä kehittyvien poksujen kanssa käy silleen, että en koskaan raaski käyttää vähäisiä kiviäni niihin :D.

      Hahaha, mulla ei ainakaan tule mieleen tuollaista, että olisin alkanut myöhemmin vihaamaan mitään pokémonia (tai no, en muutenkaan voi sanoa vihaavani mitään pokémonia kovin intohimoisesti)... Tai no, ehkä joidenkin Eeveevolutioneiden kanssa on käynyt niin. Espeon ja Umbreon olivat 10-v Avrin suuria suosikkeja, mutta pelkkä ajatus niistä nykyään aiheuttaa suurta haukotusta :D. Togekiss, Victini ja Hypno ovat muuten kaikki tosi siistejä! Just Victinistä en välittänyt ennen yhtään, mutta se on nykyään musta tosi kiva. Mantinellekin pitäisi antaa joskus mahdollisuus!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!