Vierailevat kirjoittajat

Koska yksi kirjoittaja blogissa on vähän mälsä, niin silloin tällöin on mukava saada blogiin vierailevia kirjoittajia.Jos kiinnostaa, sinäkin olet tervetullut kirjoittamaan Living in the Moving Forestiin oman Pokémon-aiheisen kirjoituksen! Oli aihe mikä hyvänsä - kunhan siis aiheena on vain Pokémon - sopii se taatusti blogiin, ja siksi voisitkin ottaa hetimiten yhteyttä Avriin sähköpostitse.
Sähköpostiosoitteena toimii: themovingforest@gmail.com
Jos tuntuu siltä, että intoa olisi kirjoittaa jotain, mutta et osaa päättää mitään hyvää aihetta itsellesi, niin ei syytä huoleen. Voimme sitä yhdessä pohdiskella tai sitten voit katsastaa tekemääni aihe-listaa hiukan alempana. Joka tapauksessa, löydämme taatusti kaikille halukkaille sopivan aiheen.

Esimerkki-aiheita:

Lempipokémonini, ja miksi.
Pokémon Playthrough-videot Youtubessa: näkökulma voi olla mikä vain, tyyliin esittely suomalaisista pelaajista tai suositus kenen videoita seurata ja miksi.

Haluan kirjoittaa blogiin, miten toimin?:

Voit joko aloittaa ottamalla minuun yhteyttä sähköpostitse (themovingforest@gmail.com) ja jutella aiheesta, tai sitten voit lähettää minulle valmiin kirjoituksen suoraan sähköpostiin. Mieluiten otan kirjoitukset vastaan liitetiedostona, mutta voit myös copypastettaa kirjoituksesi sähköpostin viestikenttään. Jos kirjoitukseesi kuuluu kuvia, koeta kertoa mahdollisimman tarkasti, minne haluat ne. Jos kirjoituksessasi ei ole kuvitusta, lisään minä todennäköisesti jotain asiaan kuuluvaan kuvamateriaalia tekstiä piristämään. Minä sitten postaan kirjoituksesi parin päivän sisällä Vieraileva kynä-nimen alla. Muista laittaa mukaan oma nimesi ja myös mahdollinen nettisivusi/blogisi osoite, jotta voin antaa krediitit sinulle. Blogiin kirjoittamisesta saa säkkikaupalla kunniaa!

Vanhat vierailevat kirjoitukset:

1 kommentti:

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!