Kokeilevaa tiedettä Dream Worldistä

Koska olen aika kelmi ja harrastin vahingossa kokeilevaa tiedettä, voin ilmoittaa että näillä näkymin Dream Worldin tunnin aikarajan voi kätevästi kiertää.

Oltuasi Dream Worldissa sen tunnin verran, selain heittää herjan siitä, että tunti on kulunut ja antaa sinulle kolme jatkomahdollisuutta.
• Herätä pokémonisi ja poistu Dream Worldista.
• Älä herätä pokémoniasi ja poistu Dream Worldista.
• Jatka pelaamista.
Tosiaan vaihtoehto "Jatka pelaamista" on ainakin näihin kokeiluihin mennessä toiminut varsin moitteettomasti. Joskin voi olla, että jossain kohdassa raja iskee ja sinut ihan oikeasti potkaistaan pellolle Dream Worldista.


Koitan tutkia asiaa lähemmin lähipäivinä 8).

// Kyllä, Dream World heittää sinut lopulta pellolle noin 30 minuutin ajan ylityksen jälkeen. Kannattaa siis olla varovaisesti tuota yliaikaa siellä :-).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla tuota seuraavalla kerralla :). Tunti ei riitä mihinkään, kun seikkailee Dream Worldissä.

    VastaaPoista
  2. Jep, ovela temppu. Mutta kannattaa olla silti vähän varovainen tuon kepulikonstin kanssa, koska eihän sitä koskaan tiedä, jos Dream World kumminkin heittää pihalle. Joskin itse pystyin viettämään siellä ainakin sen 20 minuuttia ylimääräistä aikaa.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!