Hoopa-arvonta ja Pokémon Platinum: I

Hoi!

Blogi ei ole kuollut (tiedän, olen sanonut tätä samaa ennenkin) ja koko vuoden jatkunut hyvin hiljainen postaustahti kertonee jotain muuta. Kumminkin, olen ihan koko ajan ollut aikeissa herättää Living in the Moving Forestin henkiin, kuten aina ennenkin, nyt vaan epäaktiivisuuskausi on ollut erityisen huomattava kiitos täysin kuolleen Pokémon-innostuksen. Oman lisänsä ovat tietysti tuoneet kamala stressi, läppärini hajoaminen (nyt on uusi!), muutto paikasta toiseen ja maasta toiseen ynnä muu sellainen pikku "kiva". Mutta oikeasti tuo Pokémon-innostuksen puuttuminen on ollut kaikkein häiritsevintä :(.

Olen miettinyt just pitkään, että miksi kummassa pokémon ei nyt kiinnosta meitsiä yhtään. AlphaSapphiresta ei ole kumminkaan niin kauaa aikaa ja esimerkiksi XY:n aikana oli Pokémon-innostus melkeinpä jossain huipussaan. Hassusti samanlainen innostuksen kuoleminen tapahtui ennen muinoin Rubyn ja Sapphiren aikana, ja aloin sitten miettiä, mikä silloin muinoin sai innostuksen niin hyvin palaamaan - ja vastaushan on 4. generaatio :D. Joten, sen pitemmittä puheitta, ajattelin lähteä pelaamaan Pokémon Platinumia, ja vaikka kyseessä onkin vanha peli, niin meinasin silti tehdä siitä samanlaisia postauksia kuin tein ilmestymisen jälkeen Pokémon Y:stä! :) Voi olla, että joillekin Sinnoh on jo painunut vähän unholaankin - ainakaan itse en ole sinne suuresta Sinnoh-intohimosta huolimatta juurikaan palannut sitten Diamondin. Lisäksi en totta puhuakseni ikinä ees pelannut Platinumia neljättä salia pitemmälle, joten eiköhän nyt sitten oo korkea aika korjata koko homma :D! Toivottavasti saisin nyt mukaan oikeasti kanssa videotakin onnistuneemmin kuin joskus kun kokeilin sitä FireRediä pelatessa, ainakin uusi läppärini on tehojensa puolesta siihen valmis toisin kuin ennen :D.Ja sitten päätin, että paluun kunniaksi suoritan ensimmäisen Living in the Moving Forestin arvonnan! Jeeee, taputuksia, taputuksia! Arvon siis kaksi Hoopa-latauskoodia blogia kommentoivien kesken ja arvonnan suoritan 6.11.! Jos haluat osallistua arvontaan, niin pistä kommenttiin mukaan joku keino, jolla voin ottaa sinuun yhteyttä mahdollisesti voittaessasi (esim. sähköposti, Facebook/Twitter/Instagram-tunnus, omat nettisivut, etc)! Hoopa todennäköisesti saapuu Suomeenkin lähikuukausina, mutta jos ei millään malta odottaa tai haluaa varmistaa oman rengaspokémoninsa, niin tässä mahdollisuus sille. Kommenttia ei ole pakko jättää just tähän postaukseen, vaan voit kirjoittaa sellaisen mihin kirjoitukseen vain. Ja luonnollisesti Hoopaa varten tarvitset 3DS:n, nettiyhteyden ja XY/ORAS:n :). Jakamani Hoopa-koodi on perujaan Iso-Britanniasta ja toimii myös Suomessa hyvin. Onnea arvontaan!

Niin, ja sitten vielä kolmaskin asia? Pitäisikö mun vaihtaa blogin ulkoasua? :D Jotenkin tämä vanha on niin ikoninen, mutta sitten taas toisaalta, joku uusikin voisi olla kiva... eniten häiritsee se, että ulkoasussa käytetyt kuvat ovat joidenkin randomien, eikä mun omia kuvia. Toisaalta taas tuo banneri on niin jotenkin isostunut jo Living in the Moving Forestin banneriksi, niin olisi mälsää mennä muuttamaan se...

----------------------------------------------


Osa I

Okei, tämä eka osa tulee olemaan ihan super lyhyt, koska olen itse asiassa tällä hetkellä lomalla Englannissa, niin en ehdi sen pitempiä juttuja kirjoitella :D. Suomeen palaan perjantaina, joten viikonloppuna voipi odotella muhkeampaa jatko-osaa!


Kuten aina, Platinumkin alkaa paikallisen proffan Pokémon-introlla, ja on kyllä pakko sanoa, että viimeisten pelien nuorien professorien jälkeen on kiva taas nähdä tällainen vanha patu hommissa :D. Rowan on jotenkin sellainen todellinen professori-professori, en tajua miten joku Juniper nuorempikin on muka professori, kyseessä on kumminkin aika korkea arvonimi... mutta ilmeisesti Pokémon-maailmassa kaikki on mahdollista.


Oli muuten jotenkin tosi hassua aloittaa tämä Platinum, sillä mulla ei ainakaan ollut kamalasti muistikuvia siitä, miten koko peli ees alkaa :D. Koko peli lähtee kumminkin käyntiin siitä, että meitsityttö katselee telkkarista jotain reportaastia Professori Rowanista, joka on juuri palannut Sinnohiin nelivuotiselta Kanto-reissultaan. Aika pitkä aika olla poissa Sinnohista, etenkin jos Rowanin vastuulla on jaella uusille kouluttajille poksuja... tosin, oikeastaan vain Sycamoresta taidettiin XY:ssä sanoa, että hän antaa aloitteleville kouluttajille ensimmäiset pokémonit, kun muiden Pokémon-professorien tapauksessa on ollut pelkkää sattumaa, että pelihahmo on saanut pokémoninsa tältä Proffalta.
No mutta joo, tv-ohjelma loppuu ja toi kilpailija Barry rynnistää samalla sekunnilla meitsin huoneeseen selittämään siitä, että nyt lähdetään tapaa tätä Rowania - ehkä äijä antaa meille pokémonitkin. En nyt muista kyllä yhtään, mitä mieltä oon joskus muinoin ollut Barrysta, mutta esimerkiksi Brendaniin ja Mayhin verrattuna Barry on oikea ilo silmälle. Huhuhuh, heti haukotuttaakin, kun vaan miettii ORAS:nkin rival-hahmoa. Barryhan oli tää vähän adhd-hahmo, tosin sen varmasti kaikki muistaakin :D. Jopa meitsi muisti, vaikka esimerkiksi olin unohtanut tyystin noi sen kaikki "Jos oot myöhässä saat 10 miljoonan sakot" -jutut. Noh, Barry on ihan viihdyttävä hahmo sillee tavallaan.


Just ennen kun häivyn jo matkoihinsa juossseen Barryn perään niin äiskä vielä huutelee, et elä sie tyttö sit mee pitkään ruohikkohon kävelemään, voi käydä hassusti. Sitten se vielä sanoo, et "joo siis jos sulla ois oma poké, niin tää ei ois mikään ongelma"???! Nää Pokémon-vanhempien vastuuttomuus on kyllä ihan jotain omaa luokkaansa, huhuhuh. Siis JOS mä asuisin Pokémon-maailmassa (nää on aina niin hyviä nää ajatusleikit :D) ja mulla olisi lapsia, niin niillä kaikilla olisi tyyliin heti taaperoiässä joku Bidoof tai Sentret. Kamalan karua olla antamatta omalle lapselleen pokémonia jo heti nuoresta pitäen sellaisessa maailmassa, missä kaikki pyörii näiden taskuhirviöiden ympärillä. Hulluaaaaaa. Toisaalta on kanssa hullua pohdiskella tällaisia asioita, kun on kyse kumminkin vain videopelistä... tai sitten ei, oon ehkä jotenkin outo, mutta kyllä mun mielestä peliäkin tehdessä jotain sellaisia maailman lainalaisuuksia ja logiikkaakin voisi ajatella. Tosin tietty ymmärrän, että eihän siinäkään oo mitään ideaa, jos päähenkilöllä on jo ollu joku random-poké jo iät ja ajat, mutta silti! XY:ssä oli sentään se pelihahmon äidin vanha Rhyhorn vähän niinku sellaisena perhepokémonina.


Kauheen pitkästi kyllä sepitän, vaikka ei oo ees ekaa pokéa saatu, huhuhu. En siis oikeesti muistanu yhtään, että miten tää peli alkaa - luulin, että nää olis lähteny sille lammelle niin kuin DP:ssäkin, mutta ehei, Platinassa menikin sillee, että nää kaverukset on lähdössä sinne Sandgem Towniin ja Barry on ryntäämässä ruohikon läpi (Barry-logiikka: jos juokset lujaa niin pokémon ei ehdi hyökätä, sori kamu, oon todistanut tämän teorian vääräksi sitten vuoden 2000 ja Pokémon Bluen ensimmäisen läpipeluun), kun Rowan pysäyttää hänet. Sitten saadaa kamala saarna siitä, että aijaijai mitä oikein olitte ajattelemassa, ja sen jälkeen Rowan mutisee hiukan siinä itsekseen, kunnes päättääkin antaa meille kahdelle pokémonit, kun me niitä niin kovasti haluttiin. Mutta sitten Rowan vähän pohdiskelee, että voiko tällaisille hulttioille antaa mitään pokémonia, mutta kun Barry sitten sankarillisesti vakuuttelee, että se oli hänen ideansa juosta ruohikon läpi ja Rowanin pitäisi antaa pokémon ainakin minulle, Rowan heltyy ja sanoi vain testailleensa meitä. No huh huh.


Sitten paikalle saapukin Rowanin juoksupoika Lucas, joka taas marisee että Professori jätti pokémoneja täynnä olleen salkkunsa jonnekin pusikkoon - hyvin menee Proffa, tällainen äijä marisi just meille, että oltiin liian edesvastuuttomia. Tykkään siitä, kun Lucas vaikuttaa vähän järkyttyneeltäkin siitä, että proffa yhtäkkiä ilmoittaa antavansa kahdelle tuntemattomalle tyypille pokémoninsa XD. Ensimmäinen ihan täysin realistinen reaktio mihinkään, just hyvä. Mäkin ehkä vähän kyseenalaistan nyt tätä Rowanin toimintaa! Valitsen aloituspokémonikseni Turtwigin, koska pitäähän blogin maskottia kunnioittaa samalla ^__^. Turtwig tietysti pieksi Barryn Chimcharin ihan 6-0. Chimchar ja Barry on kyllä kuin luodut toisilleen! Rowan ja Lucas häipyivät Sandgem Towniin, ja meitsi ja Barry mentiin takaisin himaan.


Kotosalla äiti käskee mennä kiittämään Professoria pokémonista (äiti, apua, en voi, olen mykkä!) ja potkii meitsin ulos. Myös Barrylla on samat aatokset, mutta hänestä meidän pitäisi mennä ensin järvelle pyydystämään Proffalle legendaarinen pokémon kiitokseksi :DDD. No, mehän mennään sitten, mutta järven luona onkin joku mystinen häiskä.

... mystinen häiskä on Cyrus, kuten hän näin ystävällisesti puoliksi itsekseen mutisten meille pelaajille informoi :DDD. Mun ja Barryn legun pyydystys keskeytyy heti, kun Barry tajuaa sellaisen pikkuseikan kuin että eihän meillä oo yhtään pokéballoi. Näppäränä poikana se kanssa muistaa, että Rowan sanoi pokémonit annettuaan, että jos me tarvitaan jotain, niin voidaan tulla tapaamaan sitä Sandgem Towniin. Synnynnäisenä pummina Barry sitten keksii lähteä hakemaan poképalloja Rowanilta legua varten. Olin muuten ihan kokonaan unohtanut, että Barryn isä oliki se Palmer sieltä Battle... Towerista, ei? Battle Frontierista? Kamala kun nämä vanhojen pelien termitkin katoavat mielestä :D.


No minäkin lähden sitten Sandgemiin ja siellä sitten Barry rynnistää jo ulos jonnekin muualle. Lucas sen sijaan vie meitsin proffan labraan, jossa Rowan tulee siihen tulokseen, että TURTWIGIN minulle antaminen ei ollut mikään virhe (please, kyllä mä osaan pokémoneja käsitellä:D). Jotenkin niin typerän näköistä, kun noi pokémonien nimet on vielä näissä peleissä caps lockilla, hahahahaa! No sitten Rowan alkaakin jo ladella mulle hommia ja kysyy, josko auttaisin häntä Pokédexin täyttämisessä (tähän on kiva vastata ei). Ei auta muu kun proffa ja Lucas painostaa hommiin - kai se on niin et ilmaisia pokémoneja ei oo olemassakaan ;__;. Jotenkin tosi ripeästi tässä Platinumissa menee nämä alkupakollisuudet tai ehkä en ole vain hetkeen aloittanut mitään Poké-peliä, niin tuntuu vain siltä.


Voi niitä vanhoja hyviä aikoja... eiku, ei. Ihan perseestä. Noh, tähän jää hyvin lyhyt alkupostaus, lisää viikonloppuna! Oikeasti tämä Platinumin aloittaminen jo sai mut vähän innostumaan, haluaisin pelata vain lisää nytkin :D.

Eli sellaista! Osallistukaa ihmeessä arvontaan, kertokaa mitä teille kuuluu (Pokémoniin tai muuhun liittyen) tai vaikka mitä mieltä olisitte ulkoasun vaihdosta. Kuullaan pian :)!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

38 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan! :)
  Itse olen pelannu neljättä ja viidettä sukupolvea lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän houkuttelisi taas 5. generaatio, etenkin BW2 :).

   Poista
 2. Jee, kiva kuulla sinusta taas Aino! Siis täällä blogin puolella tietysti! Epäaktiivisuutta on täälläkin ilmassa (en ole MM:ään koskenut vähään aikaan, ehkä sietäisi), mutta vähitellen alkaa innostus kyllä heräämään - erityisesti näitä postauksiasi lukiessa! Platinum on kyllä oiva valinta uudelleenpeluuseen, ehkä pitäisi itsekin harkita jonkun Pokémon-pelin uudelleenpelaamista (White ja/tai Black 2 voisivat olla tähän tarkoitukseen sopivan ylimääräisiä), hmmm.

  Ulkoasusta sen verran, että itseäni ainakin pienetkin muutokset vähän virkistävät, joten sanon että go for it! Ihan joku simppelikin muutos kuten logon vaihto tms voisi olla mielenkiintoinen. Mut tietty ymmärrän että sekin vaatii vaivaa (itse en omia sivujani jaksaisi muuttaa yhtään haha) ja onhan tää tällaisena aika tunnettu ja kotoisa, enkä tiedä raaskiiko mitään suuremmin muuttaa:D

  ps. jättäydyn Hoopa-arvonnasta koska reasons.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hauskaa, Munhyck! Sun pitäisi kyllä ehdottomasti koskea MM:ään, me kaikki (ainakin minä) kaivataan esimerkiksi Vieraskirjaa sun muita ja voisit kirjoitella sinne blogiinkin lisää ja enemmän :DD. Ja just hyvä juttu kun aloitit (tiedän, että aloitit sen pelin, koska oon meedio) Whiten! Munkin oikeastaan tekisi mieli pelata 5.generaatiota taas. Se taitaa tarinallisesti olla mun lemppareita.

   Joo, ajattelin että voisin itse asiassa tehdä vähän isommat muutokset... sitten ei tarvitse taas muuttaa seuraavaan 5 vuoteen mitään XD. En tiedä, pidän kyllä ton logon ainakin suurin piirtein tollasenaan, kun se on jotenkin niin... Living in the Moving Forest :D.

   ps. ootko kouluttanu hoopas ahkerasti.

   Poista
 3. Osallistun arvontaan ja minut saa kiinni sähköpostini kautta hurtta.heikkinen@windowslive.com

  VastaaPoista
 4. Mäkin voisin arvontaan osallistua. Vaikka tästä vanhemmasta sähköpostistani saa kiinni. :)
  skeba-92@homail.com

  VastaaPoista
 5. Tsaijjaijjai!! Kylläpä piristi päivää kun näin uuden postauksen. Osallistun aina arvontoihin :D
  Jos siulla ei ole mun sähköpostia enää tallessa niin heitä viestiä vaikka Teejii-foorumilla.

  Mullakin oli Pokemon innostus tosi kauan kadoksissa, mikä ei ole harvinaista, mutta innostuksen puute kesti nyt poikkeuksellisen kauan, yli puoli vuotta, Sitten piti vain tartua Taurosta sarvista ja pelata väkisin :D Platinumin pariin meikämannekin palasi, ja oli tavallaan ihan virkistävä paluu, sillä aikalailla oli unohtunut Sinnohin jutut ja jos jotain oppi, niin arvostamaan kutos genen visuaalista ilmettä ja pysyviä TM:iä. Alpha Sapphiren pariin olen palaillut Platinumin jälkeen, kolulutellut joitain Pokemoneja jotka ovat miellyttäneet (Kuten aivan upea Poliwrath) ja yrittänyt keräillä lippuja Super secret baseista (ihan toivoton urakka). Mieleni tekee toistuvasti palailla Unovaan, etenkin Black2:n pariin, mutta edellinen yritys jumahti alkuunsa koska vitos genen grafiikat näyttävät nykyään niin kammottavilta, edelliset pelit ovat onneksi jo niin retrot että niiden palaaminen on ilo. Silverin pelaamistrakin olen harkinnut.

  Ulkoasusta en niin osaa sanoa. Onhan nykyinen ihan mielettömän kodikas, mutta ehkä kodinkin sisustusta voi välillä vähän säätää.. tai sitten ei... hmmm... Siinä sinulle hyviä neuvoja ;)

  Ja mainittakoon vielä kertaalleen, että ih
  an mahtavaa lukea taas uusia postauksia! Toivottavasti Englannin visiittisi on mitä miellyttävin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla tätä innottomuutta on jatkunut jo yli puoli vuotta, mutta ehkä se nyt Platinumin voimin tulee takaisin :D. Ainakin tähän mennessä on ollut hauskaa sen parissa! Hassu sattuma, että kummatkin päädyttiin sitten Platinumiin :D. Hiukan mua houkuttelisi pelata taas HG/SS:kin ja 5. generaatio, joka taitaa olla nykyään mun lemppari generaatioita. Erityisesti se BW2 houkuttelisi, mutta en raaski aloittaa uutta tallennusta White2:ssa ja toistaiseksi ei ole kyllä löytynyt tarpeeksi halpaa Black2:sta, jotta voisin selitellä itselleni uuden vanhan pelin ostamisen.

   Hahaha, kiitos neuvoista. Kyllä mä taidan ulkoasua tosiaan muuttaa, kunhan tässä keritään! :) Ja iso kiitos kivasta kommentista, oli kyllä hyvä reissu!

   Poista
 6. Jeess, tosi kiva päivän piristys tämä! :) Sun kirjoitustyyli on kyllä kerrassaan mainio! :D Toivottavasti se Pokémon-innostus heräilee siitä kunnolla taas. Eiköhän se pelaamisen myötä vähintäänkin - kelaa nyt vaikkapa sitä i-ha-naa Torterraa, joksi Turtwig tulee kehittymään... (; Itsekin aloittelin juuri tuossa Diamondin näin pitkästä aikaa! Tulee ihan nostalginen fiilis,vaikkei D/P/P nyt niiin kamalan vanha peli olekaan :D paitsi että... tuleehan siitä jo ensi vuoden puolella 9 v!! Tsiiisus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosi kiva piristys tämä kommentti! :) Ja joo, eiköhän se innostus siitä kasva, kunhan sitä tässä vähän ruokkii vaikka väkisinkin pokémonilla. Turtwig on jo ollut niin super söpö tässä etten ehkä kestä :3. Mutta ooh, onpas täällä paljon 4. genen pelejä aloittaneita kommentoimassa... Great minds think alike, yms?!
   Wow... ja mä muistan, kun niitä 4. genen pokéja vasta julkistettiin ja höpisin niistä erinäisillä foorumeilla. Aika nostalgista.

   Poista
 7. Hei Avrinen, miten saat napsittua peleistä noin siistejä ja selkeitä kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelaan tätä emulaattorilla tällä kertaa ja otan siis print screenejä, ajattelin että kerta omistan jo Platinumin, niin tuskinpa emulaattorilla pelaaminen niin kovin paha juttu olisi (vaikka nyyh) :P.

   Poista
 8. Kiva lukea pitkästä aikaa tekstiäsi! : )
  Itse en aio tuohon Hoopa arvontaan osallistua, kun löytyy jo sata levanen iteltä. Pidän tosi paljon blogin ulkoasusta, eikä sitä mielestäni tarvitsisi vaihtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :). Kiva lukea kommentteja, kiitos sellaisesta!
   Toivon mukaan tykkäät vielä tästä uudestakin ulkoasusta, kun sen nyt menin kumminkin vaihtamaan :D.

   Poista
 9. Woo, uutta postausta. :D Yhä vielä tänäkin päivänä stalkkaan tätä blogia obsessiivisesti päivittäin, hmm. Kannatan ulkan muutosta, itselläni ainakin aina ns. piristää sivun ilmapiiriä kun pitkästä aikaa vaihtaa miltä sivu näyttää.

  Poksuinnostukseni on vieläkin aika matalalla, mutta ei sentään ihan kokonaan kadoksissa.. No, ehkä loppuvuodesta tai sitten viimeistään ensi vuodesta tulisi taas poksurintamalla uusia jännittäviä juttuja. Toivossa on hyvä elää, ainakin.

  Platinum tuottaa itselleni vieläkin painajaisia, tai oikeastaan koko Sinnoh.. Never again. Voisin valittaa pidemmän kaavan kautta miksi ja miten paljon vihaan näitä 4-genen pääpelejä (rakastan tosin HGSS), mutta ehkä skippaan ja valitan pikkuhiljaa kun tulee seurailtua näitä platinapostauksia. :p Omasta mielestäni kaikista ensimmäisistä otteluista juuri tämä ottelu Barrya vastaan on kaikista helpoin hävitä, on tuottanut aikoinaan paaaljon tuskia nuzlocken takia..

  Toki osallistun myös arvontaan, yhteyttä voi tuurin osuessa ottaa vaikka sivuilleni. Joo.

  (btw Palmer on Battle Towerista joka on osa Battle Frontieria :Dd)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, voi kiitos :D. Ihanaa, että on noin uskollisia lukijoita! Kyllä tämä aikuiselämä se vaan on tympeää välillä, kun on miljoona rautaa tulessa ja sitten vielä pitäisi tehdä aikaa kaikille vapaa-ajan jutuille. Tai ehkä mulla on vaan liian paljon kaikkea menossa.

   Toivottavasti uusi ulkoasu miellyttää ainakin suurinta osaa. Jotenkin kyllä tästä puuttuu se jokin taika, taitaa johtua tuosta bannerista, johon en ole 100% tyytyväinen. Muuten kyllä tykkään uudesta selkeydestä :).

   Mitääh, whaat, miten tätä voi vihata!? :D Oon oikeasti nyt utelias kuulemaan ajatuksiasi Sinnohista ja 4. genestä. Kyllähän mullakin on vähän samanlainen fiilis 3. generaatioon ja Hoenniin, joten kyllä mä tavallaan sen ymmärrän.

   (kiitti muistutuksesta:D)

   Poista
 10. Jee, Avri on elossa! :D *heittää konfettia* Osallistun arvontaan - yhteyttä muhun voi ottaa kommentoimalla blogiani.

  Hassua kyllä, mullakin on viime aikoina ollut heikkoutta Pokemon-intoudessani, tosin mun kohdalla se ei ole jatkunut näin pitkään. Se tulee sellaisina aaltoina. :D Välillä pelaan Pokemon Y:tä kakskytneljäseitsemän ja sitten en taas koske mihinkään Pokemon-aiheiseen kuukauteen. Jaa-a...

  Olen tosi tykästynyt blogisi ulkoasuun, mutta joskus muutos on hyväksi. Mä sanoisin, että pidä tuo vanha banneri, mutta muuta jotain muuta. Tuo banneri on kuin Living in the Moving Forestin logo - olisi sääli jos se vaihtuisi. Mutta tee tietty miten itse haluat! ^w^

  Jostain syystä en ole ikinä ollut neljännen sukupolven ylin ystävä, paitsi Animessa. Sinnoh on mielestäni kausista paras, mutta peleistä en kauheasti välitä. Olen läpäissyt joskus Platinumin lähes kokonaan, mutten muista siitä oikein mitään paitsi ihan tuon alun ja joitain pieniä yksityiskohtia. En kauheasti myöskään pidä neljännen sukupolven Pokemoneista, vaan ne ovat mielestäni kaikki tosi epäonnituneita ja rumia. Voi kauhea, kylläpä mä kuulostan julmalta. :D Ei neljäs generaatio nyt mikään huonokaan kuitenkaan ole, mutta se saa multa aika vähän rakkautta. Kiva silti päästä lukemaan sun seikkailujasi Sinnohissa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeepp, olen elossa. Aikuisena oleminen on t-y-h-m-ä-ä, kun aikaa ei ole kaikelle hauskalle enää :).

   Äh, mulla tää Pokémon lowmode on kyllä kestänyt ihan liian pitkään. Vieläkään en voi sanoa olevani mitenkään innostunut, mutta sentään vähän kiinnostus tullut takaisin. Ja kai se tosiaan pelaamalla paranee entisestään :D.

   Joo, siis vähän samalla tavalla mäkin ajattelen... tuntuisi pahalta vaihtaa tuo logo, mutta se vanha ei sopinut sellaisenaan ihan tähän uudistettuun blogiin. Ehkä saan siihen vielä jossain kohtaa lisättyä vanhan logon tuntumaa. Tykkäsin siitä niin kovasti.

   Hassua, kun taas mulle 4. generaatio oli yksi suurista suosikeista ja toi takaisin Pokémon-innostuksen silloin muinoin teini-iässäni. Ja tykkään niistä pokémoneistakin tykkään ihan hirveästi XD.

   Poista
 11. Ihanaa, että innostus on palannut! :)
  Meinaatko tehdä teoriaa tms. AshGreninjasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllähän tässä väkisin pelaillessa innostus palailee :). Toi voisikin olla hyvä idea tuo AshGreninja-postaus! Pitäisi tosin ehkä vähän katsella XY-jaksoja eteenpäin, ennen kuin kirjoittelen siitä mitään :D.

   Poista
 12. Kiva että on taas postausta luvassa niin pitkän ajan jälkeen. :) Sitä onkin tässä jo odoteltu. Ajattelin myös osallistua siihen arvontaan joten twitterini on @sakura_slicer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kamalaa kun ei vaan aina EHDI postailla niin usein kuin haluaisin :(. Noh, täytyy vain tarttua tuumasta toimeen!

   Poista
 13. Joo, muuta vain blogin ulkoasua, ei huonompi idea. :)

  VastaaPoista
 14. Jee, postaus 8D
  Ihanaa, että pelaat platinumia. Mun eka pokémon-peli oli pearl niin tähän neljänteen generaatioon on jonkinlainen tunneside syntynyt, vaikka en vissiin koskaan läpi pelannut xDD Plus tietenkin turtwig B) Kuka voi vastustaa pikku kasvikilpparia (varsinki ku siitä tulee niin badass).

  Osallistun tietty tohon hoopan arvontaan B) mcromu@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee 8D.
   Oooh, jotenkin aina hassua, kun ei kaikkien eka peli tosiaan ole ollut R/B/Y! Mutta Pearl on kyllä oikein mainio peli, joten hyvä aloitus sillee. Ja joooooo Turtwig on niin mahtava aah ihana. Kiitti kommentista!

   Poista
 15. Hei osallistuisin arvontaan hienoa että jollain on koodeja jakaa edes muutamia tänne Suomeenkin :) Kummaa kyllä että Bergsalan suunnalta ei ole kuulunut hiiskaustakaan koko eventistä..

  Yhteystiedot: tuugga90@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hassua ettei siitä ole kuulunut vielä sanaakaan. Ehkä teen vielä uuden Hoopa-arvonnan myöhemmin, kun on vielä noita koodeja jäljellä...

   Poista
 16. Hei Avri, kiva nähdä juttuja blogissa taas. Muuten, itse aloitin itsekin pelaamaan Platinumia pitkän tauon jälkeen, aika hyvä sattuma. XD

  Voisi kai siä itsekin tuohon arvontaan osallistua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kirjoitella taas :). Aika hyvä, ehkä me ollaan jossain symbioosissa... tai noh, sitähän sanotaan, että great minds think alike :D.

   Poista
 17. Moikkelismoi! Olisin myös halukas osallistumaan arvontaan. Minut löytää parhaiten Twitteristä nimellä just1of!

  VastaaPoista
 18. Ihana Aino ja ihana blogi <3
  Superhauska tää sun let's play! Ei vaan paranisi lukea näitä kauheesti, pelkään hirmuisia spoilereita mitä näin aikanaan vain Pearlin muutamaan otteeseen läpihakanneena voi vielä ilmaantua!! :O :O

  Ja joo, voisin osallistua Hoopa - arvontaan! Sitten jos ja kun voitan ni voit vaikka lähettää mulle kirjekyyhkyn tai jotain. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ♥.
   Ja jooooo kamalat spoilit tulloo.

   Mä lähetän sulle kirjepidgeyn.

   Poista
 19. Platinum on kyllä yksi omista suosikeista (Giratina <3) kun puhutaan Pokemon peleistä :3
  Tykkään tosi paljon blogisi nykyisestä ulkoasusta, mutta joo.... vaihtelu virkistää! Ja ainahan sen saa vaihdettua takaisin vanhaan jos uusi ei olekkaan mieleinen. Jäädään innolla odottamaan!

  .... jospa se onni potkaisisi arvonnassa... xxxpainkiller91[at]gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävettää kyllä VÄHÄSEN, että en ikinä pelannut Platinumia loppuun... joten tässä pelikerrassa on sitten mukana vaiks mitä uutta ja hienoa. Giratina on aika jänskä poké :3.
   Awws, kiitos, toivottavasti tulet tykkäämään tästä uudestakin! Ja tottahan tuo, että kyllä sen voi aina takaisinkin vaihtaa.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!