Vaikuta blogin tulevaisuuteen!


No niin, lukijat hyvät. Kertokaahan toki, mitä te mussukat haluatte lukea enemmän blogista! Tässä siis polli, jonka toteutin ensimmäisellä löytämälläni kyselygeneraattorilla (oli eksoottista, eka kerta). Eli äänestäkää ihmeessä jotain vaihtoehdoista ja toki kommenteissa voi kertoa taas lisää mietteitä! Potkitaan näin bloggaaja-Avria vähän energiaa 8--).


Mitä haluaisitte lukea blogista tulevaisuudessa?
Animemaratoneja
Pokemon-pelien arvosteluita
EV-koulutuksesta
Artikkeleita pokemon-lajeista
Pokemon Special-mangasta tai muista Pkmn-mangoista
Pokemon-oheistuotteista, kuten pehmoista tai figuista
Muiden generaatioiden Pokedexejä
Muita Pokemon-animeaiheisia artikkeleita
Enemmän syvällisiä pohdinta-artikkeleita Pokemonista
JOTAIN MUUTA, KERRO TARKEMMIN KOMMMENTEISSA :-----)!





  
pollcode.com free polls


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

  1. Hmm...oli vaikea valita vain yksi noista, sillä muitakin oli toivomuksessa. Mutta kaikkea saa kyllä tulla :D EV-koulutuksesta saisi tosiaan tulla myös, minä en oikein jaksa ymmärtää enkunkielisiä selityksiä (liian monimutkaisia)

    VastaaPoista
  2. joo...
    EV koulutuksen lisaksi vois olla myos tietoa omista poketiimesta ja muista sellasista.
    Myos arvostaluja muiden genejen pokedexiesta...
    (sori mut en saa millaan laitettua niita kirjaimii joiden paalla on pilkut... Nappaimisto on kai vahan rikki...)

    VastaaPoista
  3. Kiitos huisisti Marle ja Anonyymi :-)! Pistetään toiveet korvan taakse, voisikin seuraavaksi vähän tsempata tuon animemaratonin kanssa ja sitten EV-kirjoittelua... Ja ei haittaa Anonyymi, vaikka ääkköset ei täysillä pelaakaan :-D.

    VastaaPoista
  4. Pitkällisen pohdinnan jälkeen äänestin lopulta noita oheistuotteita. Pehmoista ja figuista, kun ei koskaan voi olla liikaa juttua saatika kuvia. Mut sit myöskin pakko mainita, että sulta lukis erittäin mielellään kans noita hiukka syvällisempiä ja laajempia pohdintoja aiheista!

    VastaaPoista
  5. Pehmoista, figuista ja mangasta haluaisin juttua. :'>

    VastaaPoista
  6. Kiitos vastauksista 8). Kirjoituksia luvassa~

    VastaaPoista
  7. Itseäni kiinostaisi eräänlaiset "ns" countdownlistat jossa kirjoittaisit esim top 10 pokemonisi, ihmisNPClempparisi, pokemusasi jne... ja perustelist miksi nämä olisivat parhaita tai muuten listassa mukana.
    Ja toinen minua kiinostava asia olisi se että perhetyisit pokemon maailman myyteihin ja taruihin selittäisit ne ja kertoisit lopulta mielipiteisi.
    Myös tuosta fandomista (eli fanikultturista) voisit kertoa juttuja aina eli sanastosta ja eri ilmiöistä noihin fanivitsehin (ja niitä pitäisi löytyä vaikka ei pokemon mikään Touhou ole fanikulttuurin saralla XD) .
    Ja sitten vielä eri sukupolvien vertailuja keskenään että kertoisit mikä esim Unovassa on parempaa/huonompaa esim Sinnohiin ja päinvastoin. Muunkin laisia vertailuja saisi tulla myöskin.
    Eli lyhyesti sanottuna mielipiteitä, myytejä ja fandomia vain tulemaan ja hyvät sivut ehkä tämänhetkisistä pokeista parhaimpia

    VastaaPoista
  8. Voi kiitos Yami!! Ihan loistavia ajatuksia, kiitos kiitos kiitos! Heti aloin mielessäni työstää esim. noita countdown-listoja. Voit olla ihan varma, että ideasi tulevat esiintymään vielä blogin lähitulevaisuudessa :-)!
    Ja kiitos kehuista, voi että, olen nyt niin innoissani!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!