Best Wishes: Saving Darmanitan from the Bell! / The Bloom Is on Axew!

Vielä yksi kirjoitus toukokuulle!

Jakso 8: Saving Darmanitan From the Bell! / Darmanitanille kellot soivat!

Pokémon Best Wishes

Pokémon Best Wishes

Taas Cilan vähän leveilee kokin kyvyillään... vai että oikein tuoreita vihanneksia ja oliiviöljyä. Darumaka saapuu sitten lounaspaikalle ja sillä välin kun kaikki ihmettelevät sitä, toinen Darumaka nappaa Pikachun ja Axewin ruoat. Aaww, rakastan joka kerta tätä pokémonien "söit mun ruoat :<"-sekaannusta, se on niin söpöä! Anyway, pian sekaannus selviää ja kaksi Darumakaa loikkii tiehensä.


Pokémon Best Wishes
Pokémon Best WishesPokéCenterissä Hoitsu-Joy kertoo taas vaikka kuinka monennen kerran koko sarjan aikana, että ennen kaupungissa asuneet Darumakat ja Darmanitan olivat ah niin mukavia ja kaikki pitivät heistä, mutta nyt Darumakat ovat alkaneet yhtäkkiä varastaa ruokaa :O! Darmanitania ei ole näkynyt enää missään ja tämä ei tietenkään herätä Ashillekään mitään epäilyksiä, eihän tällaista samankaltaista juonikuviota olekaan näkynyt pokémonissa kuin about tuhat kertaa, hah. Illalla Darumakat murtautuvat Pokémon Centeriin ja nyt Ash ja kaverit lähtevät kunnon taka-ajoon. Tässä on aivan pirun hieno, joskin turhan lyhyt kohta, kun Pidove jahtaa Darumakoja! Ei jumpe, meinasin pissiä housuuni pelkästä animaation kauneudesta. Oikeasti, huhuh, hidastettuna näkee, miten Pidove tekee hienoja pyörähdyksiä ja syöksyjäkin jopa, eikä vaan räpyttele siipiään. Siistiä, näitä lisää.

No kumminkin, Darumakat päätyvät kellotornille, joka oli purku-uhan alla. Siellä kaikillle selviää, että kellotornin raskaan kellon koukku on pettänyt ja väkivahva Darmanitan on pitänyt kelloa romahtamasta lattian läpi ja tuhoamasta koko tornia. Ajan saatossa sen voimat ovat huvenneet ja se on muuttunut tuohon super tyylikkääseen Zen Modeen. Oikeesti, tuo on niin siistin näköinen. Ash ja kumppanukset sitten auttavat pistämään kellon takaisin paikalleen ja volaa. Kaikki hyvin loppu hyvin.

Pokémon Best Wishes
+ Pidove on söpö!
+ Darmanitanin Zen Mode!
+ Alku.
+ Kokonaisuudessaan hyvä jakso.
- Rakettiryhmä. Noi niiden puvut ja touhut on niiiiiiiiin lame!




Jakso 9: The Bloom is on Axew! / Axew kiipelissä!

Pokémon Best Wishes

Jee vielä toinen jakso! Ja ensimmäinen ajatukseni oli ihan heti, että tämä on kiva jakso!! Paras Best Wishes-jakso kiistatta tähän mennessä ja onnistuin tykästymään Axewiin oikein toden teolla. Se on niin pirskutin söötti! Todella hyvä idea, että Axew on otteluissa noinkin onneton ja muutenkin koko pokémon on ollut todella vähällä huomiolla nämä ensimmäiset BW-jaksot, joten kivaa että se sai kunnolla huomiota.

Pokémon Best Wishes

Axew on tosiaan armoton itkupilli ja Dragon Ragekaan ei onnistu millään. Iris koettaa harjoitella Cilanin Pansagea vastaan, mutta eipä siitä tule mitään. Myöhemmin Iris kertoo saaneensa Axewin lahjaksi ja kuinka matka Haxoruksesi on pitkä ja vaativa... Tässä on oikeasti ehkä maailma herttaisimmat taustat, kun Axew vetää liukumäkeä puunrunkoa pitkin ja hakee omenoita. Aaah! Ignooraan taas Rakettiryhmän, kun se on niin mälsä. Jotain meteoriittia niiden pitää nyt lähteä etsimään jostain.

Pokémon Best Wishes
Axew on etsimässä lisää omenoita, kun se menee ja onnistuu putoamaan Scolipeden sarvien väliin, mistä Scolipede vauhkoontuu täysin. Tässä sekoilussa paljastuu myös, että Irisilla on Excadrill, joka ei kuuntele tätä pätkän vertaa... Olen jotenkin tällaisten aika rempseiden ja kotikutoisten juonien ystävä. Tää jakso on ihan täynnä kaikkea, mistä tykkään - yksinkertainen juoni, ei tunnu ihan kauhealta toistolta muihin jaksoihin, vaikka onhan tällaisiakin ollut ennen... Ja huumoria!!!! Hahaha, ihan mahtavan näköistä miten tyhmän näköisesti Scolipede vaan lensi Excadrillin iskusta.

Pokémon Best Wishes+ Axew
+ Ash, Iris ja Cilan olivat kaikki tässä jaksossa jees
+ Söpö
+ Kokonaisuudessaan hyvä jakso
+ Hauska
+ Hienosti animoitu
- Taas se Rakettiryhmä :D. En oikeasti tajunnut, että niiden meno on todella näin mielenkiinnotonta...

Jee, tulipas hyvä mieli tästä jaksosta!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

  1. Ah, I like them too. En muuten edes tiennyt tuosta Darmanitanin Zen Modesta ennen kuin näin tuon jakson, joten kiva että se esiteltiin noinkin tyylikkääseen tapaan. ^^

    Axew on kyllä lutuinen, lohikäärmeet ovat muutenkin LOVE! Ja muuten, nämä BW-jaksot saivat minut ihastumaan Excadrilliin, ja siksi oli pakko napata Drilbur Black 2:ssa. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en ihan liikaa tuohon Zen Modeen ole vieläkään törmäillyt. Varmaan oli aika mukava yllätys kohdata se noin vaan tässä jaksossa :).

      Axew on niin kiva! En ole yleensä ollut mikään suurin lohikäärmeiden ystävä, ne on aina olleet ihan jees, mutta ei kumminkaan mitenkään kovin mullistavia, mutta Axew ja Deino <333.

      Poista
  2. Juuri tuo jakso missä on Excadrill (en koskaan muista sen nimeä xD) on kyllä tosi hyvä :) toivottavasti jatkuu taas pian, näitä on kiva lukee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, kiitos :-)! Eiköhän taas jatku pian, vaikka lauantaina tai sunnuntaina...

      Poista
  3. Itsekin tykkään näistä kahdesta jaksosta paljon. Ne on vaan jotenkin hyvällä tavalla erilaisia - enemmän huumoria ja pokemonien söpöilyä. Me like! ;)

    Iris onnistuu kyllä hankkimaan kaikkein itsepäisimmät pokemonit, koska Axew tulee olemaan ainoa joka häntä oikeasti tottelee heti alusta. Mutta sen otteluvoimat on taas tosiaan noin matalat että... Ei Iriksellä heti ihan hyvin mene. :D

    Ja voi Rakettiryhmä... Se on vaan ihan oikeasti aivan älyttömän tylsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näissä on jotenkin hyvä fiilis. Ja musta animaatio oli jotenkin parempi näissä kahdessa jaksossa, kummassakin oli tosi hyviä kohtauksia, joita oli ilo katsoa.

      Jep, voi Irista :D Saisi enemmänkin mennä näillä kouluttajilla kaikki päin helvettiä. Tuo tottelemattomuus on ehkä vähän väsynyt juttu jo, mutta jotain muuta "vaikeutta" voisi välillä olla. Esim. Ashin Oshawottin sulkellus-ongelma oli ehkä maailman söpöin!

      Poista
  4. Miksi ihmees Darmanitanit ovat melkein aina Zen Mode-kykyisiä?
    Mut toi Raketti-ryhmä o mahtavan salaperäinen näissä jaksoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kaipaan vaan sitä hölmöä Rakettiryhmää :(

      Poista
    2. Kato Sub Juniorilta Pokea, eilen tuli eka poke-jakso :D

      Poista
  5. Tää kysymys ei kyllä liity aiheeseen mutta..
    Miten shiny pokemon voi tulla helpoiten vastaan. Olen lukenut serebiistä kyllä, mutta mun englannin taito ei vaan riitä ymmärtämään sitä ^^'

    toivepostaus : voisit tehdä postauksen sun kaikkien pokemonpelien tiimeistä ( jos sellaista et ole vielä tehnyt) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi... shinyja. MMm, BW2:ssa shinyjen ilmestyminen helpottuu, jos saa koko National Dexin kerättyä kokoon, mutta ei se shiny-prosentti siltikään mikään päätä huimaava ole. Niin sanotulla Masuda Methodilla taitaa olla helpointa hankkia shinyja, mutta ei sekään ole suoranaisesti helppoa. Masuda Methodilla tarkoitetaan sitä, että sinulla on joku toisen kielisestä pelistä omaan peliin vaihdettu Ditto, jonka pistät päiväkotiin oman pokémonisi kanssa (esim. saksankielinen Ditto ja englanninkielinen Bulbasaur) ja sitten vauvalla on 3/4096 mahdollisuus olla shiny. Eli edelleen aika pirun pieni mahdollisuus. Suosittelisin vaan pyörimään foorumeilla ja kysymään, josko joku haluaisi vaihtaa shinyja sinulle esimerkiksi tavaroita vastaan :).

      Ja jooooooh, teen kyllä! Hyvä idea :-). Jotain olen tehnyt White2-tiimistä, mutta voisi tehdä useammastakin pelistä.

      Poista
    2. kiitos paljon :) mulle on sattunut vaan kaksi tällaista ihmettä että on tullut shiny vastaan. Toinen oli pearlissa jonka kasetin koira puri lopulta rikki :<

      Poista
  6. Kiva kirjoitus taas kerran! Oon samaa mieltä, kummatkin tosi hyviä jaksoja.

    VastaaPoista
  7. Heei, tuli sellainen idea, että voisit alkaa pelata jotain pokemonia ja raportoida kuvin ja tekstein siitä? Sellaista olisi kiva lukea c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itse asiassa harkinnutkin sellaista! Aluksi meinasin alkaa tehdä let's play videoita, mutta ei mulla riittänyt niihin mielenkiinto. Tällaiseen voisi riittääkin!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!