Diancie

Olen nyt muuttanut Englantiin, ja pakko kyllä sanoa, että en tiedä kuinka hyvin päivityksiä ehdin tekemään ainakaan näin aluksi, kun on vaikka mitä puuhattavaa. Mutta koetetaan nyt pitää blogi elossa, ettei kaikki lukijatkaan karkaa jonnekin taivaan tuuliin :-D.


Mutta pakkohan se on uudesta pokémonista kirjoittaa, vaikka kuinka olisi kiirettä!! CoroCoro on siis julkaissut Diancien, josta en ollutkaan kuullut vielä sanaakaan, koska olen edelleen vältellyt kaikkia spoilereita pokéjen suhteen :-D. Mutta tämän nyt kumminkin halusin katsoa läpi, haha. Kyseessä on siis varmaankin legendaarinen pokémon, jonka ensiesiintyminen nähdään tulevassa 17. poké-elokuvassa... eikös siinä ole jo mukana Yveltal ja Xerneas ja mega-evotkin?? Huh huh... taas tulee ryysistä, kun kaikki tungetaan samaan soppaan!

Anyway, Dianciesta kerrotaan, että se on Rock/Fairy-tyypin pokémon, joka synnyttää timantteja käsistään. Näin se pystyy suojautumaan otteluissa vastustajan hyökkäyksiltä. Ihan mielenkiintoinen idea, mutta ainakin näiden infojen perusteella tää jää ehkä hiukan tylsäksi...  Mutta Dianciesta tulee auttamatta aika vahvoja Carbink-viboja, eikö vain? Kummatkin Rock/Fairy-tyyppiä ja tuollaisia timantteja. Värityksessäkin yhtäläisyyksiä, Carbinkin korvat näyttävät ihan noilta Diancien timanttilisäkkeiltä ja noh, kyllähän sen tekin näette. Olisi kyllä tylsää, jos näillä ei olisi mitään yhteyttä toisiinsa. Carbinkhan voisi olla Diancien pudottamista timanteista aikojen saatossa syntynyt pokémon? Vai mitä mieltä olette?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

  1. Näin tuon kuvan joskus ajat sitten (en ollut kyllä varma aitoudesta) niin olin varma että tuo olisi carbinkin seuraava evo.. Paremmin se siihen rooliin olisi mielestäni sopinut kuin leguksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin että ihmiset on nähneet tuon pokémonin entuudestaan, mutta mulle se oli uusi :-). Jotenkin en oo tullut ees ajatelleeksi, että XY varmaan esittelee vielä tulevaisuudessakin sellaisia leguja, joita en oo nähnyt, kerta eivät ole "vielä virallisesti" julkaistu. Jännää.
      Tosiaan, Carbinkin evoltahan toi näyttää... Tosin Carbink on söpömpi!

      Poista
  2. Pistää aina kyllä facepalmaaman kun uusia legendaarisia ilmestyy. Niitä on kohta enemmän kuin tavallisisa pokemoneja.
    Tässä näistä Britannian tulva uutisista luesekellessa on monesti tullut mieleen että onhan Avri muistanut ottaa kumiveneen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saisi kyllä hillitä hiukan noiden legujen kanssa :P Olin jo ihan innoissani, että tässä genessä on vain Yveltal, Xerneas ja se Z-monsteri, mutta unohdin että nää myöhemmin julkaistavathan tulee tuolta perästä vielä...
      Sukelluspukukin olisi ollut mukava pakata. Ja nyt kun paistaa aurinko, niin olen kipeänä :-(.

      Poista
  3. Evona minäkin tuota pidän, tai sitten tämä on taas trolli tyyliin Tauros-Bouffalant ja Luvdisc-Alomomola. Mitä jos Carbink kehittyy jonkin esineen avulla, jonka Nintendo pistää jakoon eikä anna itse Diancieta?
    Mulla on joku kamala kieroutunut mieli kun en voi olla ajattelematta miten karsealta tuntuisi jos alaruumis olisi tuollainen möhkäle D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt siis on julkaistu lisää infoa, että Diance on syntynyt, kun Carbink on yllättäen muuttanut muotaan sellaiseksi... Eli ei taida olla evo, mutta kytköksissä kumminkin toisiinsa. Kummaa. Ei toi kyllä oikein legulta tunnu.
      Hahahahahahaha :-DDD On se kyllä varmaan aika karua raahata tollasta järkälettä ympäriinsä!

      Poista
  4. En kyllä osaa sanoa mitää uudesta legendaarisesta Pokesta.
    Avri, älä sano että asut Englannissa vaan että asut Britanniassa. Johtuen siitä Englanti on vain osa Britanniaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mustakin vähän mitäänsanomaton tapaus.
      Mutta mä asun juuri Englannissa, haha, totta kai siis Britanniassa, mutta niinku Englannissa :-D.

      Poista
  5. Olen nähnyt tämän jo kauan sitten kun se ensimmäisen kerran paljastettiin, ja muistan etten ollut siitä heti oikein mitään mieltä. Enkä ole kyllä vieläkään. :3 Vähän tuollainen tylsä tapaus, vaikka nuo timantit ovatkin iha nättejä. Itsekin kiinnitin heti huomiota siihen, kuinka paljon Diancie muistuttaa Carbinkia. Tylsää että tämä pitää tunkea tuohon ekaan leffaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä on julkaistu nyt lisää infoa ja tuota sen ja Carbinkin yhteyttä on hiukan selvitetty lisää. On kyllä jotenkin tosi tylsä legu mun mielestä, mutta toisaalta oon ennenkin pitänyt joitain leguja tylsinä ja alkanut tykätä niistä jälkikäteen... Kuten Meloettasta.

      Poista
  6. Jos oikein muistelen niin tämä tosiaan tulee olemaan uusi Carbinkin muoto. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virallisilta sivuilta tuli infoa, että kyseessä on Carbinkista yhtäkkiä muuttunut pokémon, mutta en sitten tiedä onko kyseessä oikea evo :(

      Poista
    2. Terveiset sinne Englantiin haha :D

      Ja asiaan! En usko että pokédex-kuvailuihin kannattaa aina luottaa pelien kantilta...

      Kadabra: Syntynyt kun yliluonnollisia voimiaomaava poika meni nukkumaan
      Magneton: Syntyy kun kolme Magnemitea liittyy yhteen
      Grimer: Synynyt saasteesta
      Gastly: Syntynyt kaasusta
      Slowbro&Slowking: Syntyy kun Shellder puraisee Slowpokea häntään/päähän
      Weezing: Syntyy kun kaksi Koffingia fuusioituu
      Porygon & Mewtwo & Castform: Ihmisen luoma pokémon-kokeilu
      Claydol: Savinukesta syntynyt pokémon
      Banette: Hylätystä nukesta syntynyt pokémon
      Metang: Kahden Beldumin fuusio
      Regirock, Regice, Registeel: Regigigaksen kivestä, jäästä ja teräksestä luomat pokémonit
      Deoxys: avaruudesta tulleen viruksen aiheuttama DNA-mutaatio
      Vanillite: syntynyt jäästä
      Yamask: kuolleet ihmiset voivat muuttua Yamaskeiksi
      Cryogonail: syntyneet jääkristalleista
      Golett & Golurk: muinaisen sivilisaation luomat pokémonit
      Larvesta & Volcarona: Syntyneet auringosta
      Phantump: Syntyy kun lapsi jää Trevanantin ansaan ja muuttuu Phantumpiksi
      Diancie: Yhtäkkinen Carbinkin muodonmuutos
      .......
      ehkä ainoat, joihin voi pelissä vaikuttaa on fossiilien herättäminen ja Shedinjan saaminen (tyhjä kuori herää Shedinjana), ja Karrablast-Shellmet evoluutio.
      Carbink on vähän niin kuin hiiliköntti,jossa on timantin palasia. Kovassa paineessa yksi tuhansista Carbinkeista puristuu Diancieksi, eli puhtaaksi timantiksi.

      Ja en tainnut osata katsoa kunnolla, sillä vasta kun näiden yhteys julkaistiin viralliselta taholta niin huomasin että onhan niissä samaa näköä xD
      PS. Mun mielestä Luvdisc =/= Alomomola, Unown =/= Sigilyph, Tauros =/= Bouffalant

      Please have a good day with English 5 o' clock tea :D

      Poista
  7. ^Oho toi mun kommentti meni vahingossa Anonyymin vastaukseen :D noh, ei se mitään. Kyllä sä Avri varmaan käsität xD

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!