Luukku XII: Inhokkipokémonit ála Avri

Puolessa välissä mennään! Anteeksi, mutta taas tulee inhokkipokémon-kirjoitus... kuten varmaan huomennakin! Mulla on vaan joku flow menossa näiden suhteen, mutta perjantaina sitten tulee taas jotain muuta vaihteeksi :D. Tällä kertaa esittelen sijalla 7. ja 6. olevat kaverit!
Seitsemännellä sijalla on ystävämme Heatmor.

Voi voi voi Heatmor, koska tavallaan tykkään niin hirveästi siitä, että pokémonit tarjoavat meille nyt Heatmorin tapaisen muurahaiskarhun ja muurahaispokémon Durantin. Kaikki tollaset pokémonien väliset suhteet ovat todella kiinnostavia ja näissä kahdessa on niin hieno suhde tähän reaalimaailmaan.

Mutta ei, eew, Heatmorin design on todella ällöttävä. Ei varsinaisesti ruma tai karmea, vaan nimenomaan ällöttävä. Kyseisessä pokémonissa on monta hienoa yksityiskohtaa, kuten nuo kädet, jotka ovat kerrassaan upean näköiset. Mutta sitten tässä on niin iljettäviä juttuja, että ansaitsee sijansa inhokeissani.

Ensinnäkin tuo Heatmorin pää, joka näyttää olevan yhtä suurta kärsää vain, aivan kuten muurahaiskarhuillakin. Vaikea taas selittää näitä mun hienoja aivoituksiani, mutta jotenkin tuollainen hampaaton kärsä, jolla muurahaiskarhu vaan litkii pitkällä kielellään pieniä muurahaisia sisäänsä, kuulostaa tosi hirvittävältä. Samasta syystä Heatmorin kärsä hirvittää, joskin en tiedä, auttaisivatko hampaat oikeasti asiaa yhtään ja minne tollaseen kärsään edes hampaat lykkäisi. No anyway, en vaan tykkää yhtään ajatuksesta, että otus imisi muurahaisia sisuksiinsa :D. Heatmorin pää näyttää lisäksi vielä tosi luonnottoman luuttomalta! Voin vaan kuvitella, että rajussa tuulenpuuskassa sen pää vaan hiuhuu miten sattuu tuulen mukana. Liian taipuisan näköinen :D. Ja c'moon, noi silmät on jotenkin... ihan sen näköiset, millaisia piirrän tylsistyneenä kouluvihkoihin luennoilla.


Kaikkista ällöttävintä on kuitenkin nuo putket, jotka kulkevat Heatmorin hännästä tuonne sen vatsaan. Kaikki tuollaiset kehon ulkona kulkevat putket vaan muistuttavat jostain tosi paksuista verisuonista ja luovat vaan ihan super epämiellyttäviä assosisaatioita, että ei kiitos mulle! Mewtwonkin takaraivossa oleva putkilohomma on ihan siinä ja siinä, etteikö se inhottaisi. Mutta nuo Heatmorin putkilot aiheuttavat inhottavan olon, etenkin kun ne vielä kiemurtelevat sen selkää pitkin ja hnng... No, Heatmorin tapauksessa noissa putkissa kulkee vain happea, mikä edes vähän lievittää inhotusta (eikä pumppuile mitään verta tai vastaavaa)...


Ja kutossijan inhokeissani kruunaa komeasti Stunfisk.

Tiedän, tiedän, Stunfisk taitaa olla itse asiassa aika monen mielestä tosi lutuinen ja etenkin animessa Cilanin pokémonina se on tietty saanut sitten katsojien positiivista huomiota... mutta can't help it!

Stunfisk on kumminkin tollanen kampela-pokémon ja INHOAN kampeloita. Kummallinen inhoni kampeloihin on syntynyt itse asiassa ihan lapsena. Meillä oli joku lasten satukirja, jossa oli kuva sängyssä nukkuvasta kampelasta ja se kuva on vaan kerta kaikkiaan piirtynyt verkkokalvolleni jotenkin niin karmaisevana näkynä, että pelkkä sen ajatteleminen inhottaa. Älkää vain kysykö, että mikä kirja oli kyseessä tai mistä se edes kertoo, koska mulla ei ole pienintäkään muistikuvaa. Muistaakseni se kampelakin on vain siinä aukeamalla mukana kirjassa, eikä esiinny edes muuten, enkä kyllä muista kuollaksenikaan edes sitä, miksi kirjassa oli ylipäätänsä kuva sängyllä makaavasta kampelasta. Kuulostaa varmaan ihan hupsulta, mutta ei todellakaan ole, se kuva oli aivan karmaiseva jollain tapaa. Joku siinä absrudissa yhtälössä sänky + kampela + ne kalan silmät mollottamassa ylös kattoon... hyi helvetti. Kyseessä ei ollut mikään ihan kaikkista suurpiirteisin tai liioitelluin kuva, vaan koko kalan piirteet oli jotenkin turhan realistiset.

Kyseinen kampela-aukeama tuli aina sivuutettua kirjasta täysin. Olisi nykyään hauskaa nähdä, että millainen se kuva nyt sitten oikeasti oli (aika kumminkin vähän värittää muistoja) ja olisiko se enää ihan yhtä hirveä näky. No anyway, tällaisen jälkeen kukaan ei voi millään muotoa odottaa, että lämpenisin sitten pätkän vertaa Stunfiskille.


Jos kumminkin koetetaan unohtaa se, että kyseessä on osittain kampelaan perustuva pokémon, niin tuskinpa Stunfisk olisi kovin hyvissä asemissa muutenkaan mun silmissä. Se on jotenkin liian... möllöttävä. Liian kampela :D. Täytyy vaan kiittää sitä, että kyseinen pokémon olisi voinut olla vielä enemmänkin kampelan näköinen, hahaha.

-----------------

Hassua että näitä vitosgenen pokémoneja on inhokkilistallani näinkin monta, koska Unovan pokémoneissa on myös aivan huippua todella, todella paljon. Ja inhokkilistallani on vielä myöhemminkin tulossa kaksi vitosgenen pokéa, huomasin vasta nyt :(. Älkää käsittäkö väärin, uudet pokét on musta upeita kuitenkin! Ehkä näissä uusimmissa pokéissa on vaan uskallettu revitellä enemmän, jolloin ääripäitäkin syntyy helpommin. Tai sitten vanhoihin on jo niin tottunut :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Itselläni ei ole mitään Heatmoria vastaan ja Stunfisk on sulonen :)

  Ainoastaan musta noi putket Heatmorin selässä on rumat, mutta ei kuitenkaan ällöttävät. En onneks ajattele niitä verisuonina tai muina ällöyksinä, kuten en sitä Mewtwonkaan niskamakkaraakaan.

  Kiva luukku ja musta on äärimmäisen hauska lukea jostain syystä näitä sun inhokkipokejasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, arvasin et vähintään joku pitää Stunfiskia suloisena! Mutta uskokaa vaan, jos omistaisitte samanlaiset kampelatraumat kuin minä... kampelatrauma, kuulostaapas nyt taas järkevältä :D.

   Hrrrr mä en vaan saa noista putkista kuin ällöttäviä mielikuvia :(. Mitä jos jossain pokémonottelussa joku leikkaa tuon putken vahingossa halki??! Eeew...

   Kiitos!

   Poista
 2. Stunfisk kuuluu selvästikin tohon "möllien" pokemonien kerhoon psyduckin ja slowpoken kanssa. Nuo silmät sen tekee. Voin kuvitella tuon niiden kanssa siihen ? ? ? ? ? ? ? -keskusteluun.
  Pakko mainita vielä että tuo jakso missä on tuo ?? ???? keskustelu, on yksi mun lempijaksoista. Koska Slowpoke on siitä "vajaudestaan" huolimatta IHANA c: Animemaratoonia eteenpäin niin tulee tuo pian c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, totta, näissä on vähän tällaista sukulaisuutta havaittavissa. Keskustelu olisi varmasti monipuolinen heillä :D.
   Slowpoke on kyllä ihana ja tykkään hirmusti myös Slowbrosta! Slowkingille en taas oikein lämpene, siitä tulee liian fiksu kehityttyään ja Slowpoke ja Slowbro kun olivat sellasia möllejä. Ja joo, jatketaan kyllä! :)

   Poista
 3. Pidän Stunfiskin tyypityksestä ja sellainen olisi tervetullut omaan tiimiini, mutta tuo pokemon on vaan niin... no, mölli. En tule ikinä käyttämään, piste.

  Heatmor löytyy Blackin tiimistä. Ei mikään inhokkini, mutta en sille ole juuri lämmennytkään vaikka tiimissä onkin. Johtuu varmaan vain siitä että Black oli mulle vaan sellainen välipala White 2 odotellessa, enkä sitä tarinan läpäisyn jälkeen ole pelannut lainkaan. Harmittaa vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyypitys on tosiaan Stunfiskilla ihan hauska ja originaali, vaikka sillä onkin vähän ikävä heikkous muita ground-tyyppejä ja esim. myös jäätä vastaan.

   Hööh, Heatmorin tulisuus ei sitten tarttunut. Muistelinkin jotenkin tosi etäisesti, että ehkä joskus jossain mainitsit siitä, että käytit/suunnittelit käyttäväsi Heatmoria tiimissä. Ehkä myös vähän mälsää, jos sait sen vasta niin pelin loppupuolella? Ellet tietty vaihtanut aikaisemmin. Mua harmitta kun mulle jäi post-game juttuja tekemättä Blackissa ennen White2:sta... :(.

   Poista
 4. Haha, repesin tuolle Heatmorin silmä-kommentille. =D Mutta niin, Heatmor on taas sellainen tapaus mikä ei herätä mitään tunteita, eikä nuo putket nyt niin häiritseviä mielestäni, enemmän olen kiinnittänyt huomiota tuolle Mewtwon niskassa olevalle kahvalle. Stunfisk on kyllä aikamoinen rumilus, en ole itsekään oikein lämmennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasia samanlaisia tosi kyrsiintyneen näköisiä silmiä on mun vihot täynnä :D. Mewtwon niskakahva on kyllä paljon huomattavamman näköinen, mutta siihen oon osannut jotenkin tottua ja jotenkin sen kummallisuuden voi antaa anteeksi keinotekoiselle pokémonille... mutta toi on syntynyt noiden ällöputkien kanssa :D Eew, haha! Stunfisk on ruma, kyllä.
   Kiitos Riuku-kiva kommentista!

   Poista
 5. Heatmorin punakeltaraidallisesta ruumiista tulee mieleen joku jumppapuku, se värityksen raja vielä loppuukin tollein järkysti noissa takajaloissa D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi joo totta! Pitäisköhän lähteä jonnekin Elixiaan tms. tollasessa jumppatrikoossa? Voisi kerätä katseita :D!

   Poista
 6. Heatmor on kuin jostakin hentaista karannut seksipeto. Katsokaa nyt tuota designia herranjestas. Stunfisk can not unsee!

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!