Elokuun Alola-uutiset

No huh huh! En tiedä, mitä te muut odotitte, mutta mä en ainakaan odottanut hetkeen näin isoja Sun- ja Moon -uutispommeja kuin mitä tässä kuukauden alussa on saatu. Uusia pokémoneja! Uusia variaatioita vanhoista pokémoneista! Ei enää Gym Leadereita! Uusia supervahvoja hyökkäyksiä! Torilla tavataan :D. Eihän tässä tiedä enää, että missä tästä edes aloittaisi. Ja ennen kuin ehdin kirjoittaa 1.8. julkaistusta trailerivideosta kaiken infon, niin ne meni ja julkaisi (ja leakkasi) lisää uusia pokémoneja ja Alola-variaatioita ja pahisjengejä ja ties mitä kaikkea muuta. CALM DOWN GAME FREAK! (pls don't)

Ei enää tavallisia Pokémon Gymejä

Vois ehkä näin epätavallisesti jättää uusien pokémonien läpikäynnin myöhemmäksi ja keskittyä tähän mun mielestä erittäin jännittävään osa-alueeseen. Nimittäin saleja on painettu villasella ja Alolassa toimiikin ihan omanlaisensa systeemi: The Island Challenge.


The Island Challengessa nuoret kouluttajanalut matkaavat ympäri Alolaa ja osallistuvat haasteisiin, jotka eivät käsittele pelkästään pokémoneilla ottelua. Mukana on esimerkiksi esineiden etsintää tai tietoa testaavia kokeita. Tuleeko ees vähän mieleen animesta Orange League ja sen monet trialit, joita Ash pääsi tekemään! Water Gun -ammuntakisa, surffauskisa tai saman tyypin pokémonien välinen ottelu olisivat kaikki tosi hyviä Orange League -kaudella nähtyjä kisailuja, jotka sopisivat Suniin ja Mooniin täydellisesti. Ehkä uusien pokémonien surffaustyylien myötä tuollainen surffauskisa voisi olla mahdollinenkin... järkevän reitin lisäksi surffauskisaan vaikuttaa pokémonin nopeus, tyyliin Lapraksen selässä pääsee nopeampaa kuin Slowbron kanssa surffatessa... :P. Sopisi täydellisesti mukaan! Noh, innolla odotan, että millaisia nuo trialit tulevat olemaan. Toivon kuitenkin hiukan jotain minipelimäisyyttä niihin myös, enkä vain paikasta A paikkaan B -juoksemista. Olen varmaankin juuri tästä syystä kiinnostunut tästä Island Challengesta, koska se salilta toiselle juokseminen on käynyt jotenkin... päämäärättömäksi uudempien pelien myötä. Muistan joskus lapsena, miten RBY:ssä ja GSC:ssä saliottelut olivat jotenkin jänniä ja sitä rynnisti kiinnostuneena salilta toiselle, mutta näin ajan myötä hohto on jotenkin kadonnut. Ehkä, jos salit olisivat vähän persoonallisimpia ja suuremmassa roolissa. Mutta ehei, siellä vain käydään vetämässä salijohtajaa turpaan ja jatketaan eteenpäin, vetäämään taas lisää salijohtajia turpaan. Sikäli siis kiva, jos Island Challenge tuo jotain puuhastelua ja eloa Pokémon-peleihin :3.



Trialeihin kuuluvat myös Totem Pokémonit ja Kahunaa vastaan ottelut. Totem Pokémonit ovat jotain normaaleja vahvempia pokémoneja (en kuitenkaan jaksa uskoa, että nämä olisivat kovinkaan vahvoja for reals :D), jotka voivat kutsua otteluun kavereita auttamaan. Ihan kiva. Voikohan Totem Pokémonin pyydystää itselleen?

Jokaisen saaren haasteet päättyvät otteluun Kahunaa vastaan, joka on kyseisen saaren johtaja. Voiton jälken Kahuna antaa pelaajalle luvan lähteä matkaamaan jollekin toiselle saarelle (onkohan saarissa joku matkaamisjärjestys, olisi nimittäin siistiä saada itse valita, missä järjestyksessä saaret käy läpi). Kahunalla on varmaankin tiimissään se saaren oma suojelijapokémon, ensimmäisen saaren Kahuna Halan tapauksessa siis Tapu Koko. Ihan sillee jännää. Mun pieni harras toiveeni on, että Kahunojen ottelut olisivat vähän kova-asteisempia kuin viime vuosina on Pokémon-peleissä nähty... mutta tämä taitaa jäädä haaveeksi.

Pokémon Goes Alola!

Ehkä yksi siisteimmistä jutuista about IKINÄ on vanhojen tuttujen pokémonien Alola-variaatiot. RAKASTAN ♥. Onkohan pelintekijät saaneet näihin ideansa faneilta, kaikennäköiset Pokémon-variaatiopiirrustukset kun ovat niitanneet netissä suosiotaan jo monta vuotta.

OK. Alolan Exeggutor on ihan super hulvaton, mutta se on myös musta ihan sairaan siisti! EN KESTÄ :D. Alolassa Exeggutorin pää kohoaa kohti taivaita voimakkaan auringonpaisteen tähden ja Alolassa on vahva mielipide siitä, että Alolan Exeggutor on oikeastaan se "aito ja oikea" Exeggutor. Tätä kyllä sinänsä tukee myös useat Exeggutorin Pokédex-entryt, jotka kertovat Exeggutorin olevan kotoisin tropiikista ja että sen päät kasvavat suuremmiksi auringonvalossa (noh, Alolan tapauksessa kaula on pidentynyt :D). Exeggutor hyökkää vastustajaansa päin humauttamalla niitä pitkällä kaulallaan. Lisäksi hännässä kasvava oma pikkupää kontrolloi Exeggutorin häntää, joten peppukin on turvattu :D. Hullun siisti! Tykkään myös hurjasti Exeggutorin tyypityksestä Grass/Dragon, vaikka joitain tämä tyypitys tuntuu hiertävän ja pahasti, etenkin niitä, jotka eivät kykene 20 vuoden jälkeenkään sulattamaan sitä, että Charizard ei ole Dragon-tyyppiä :D. En muutenkaan ymmärrä, miksi pokémonin pitäisi selkeästi näyttää Pokémon-tyyppinsä edustajalta. Jos kaikki Dragonit olisivat vain perinteisiä lohikäärmeitä, niin ehhhhh... tylsää :D. Exeggutorin Dragon-tyypityksen taustalla on kuitenkin selvät sävelet, nimittäin Alolan Exeggutor perustuu traakkipuulajeihin, eli Dragon Tree -puulajeihin, joista osa on Havaijillakin tavattavia palmuja.


Tiimin valinnanvaikeushan kasvoin noin 100%:lla näiden Alolan-variaatioiden myötä. Tää Alolan-Exeggutor on paitsi pähee, myös meemikone, joten what's not to love?!


Myös Vulpix ja Ninetales ovat kehittyneet Alolassa uuteen suuntaan. Vulpixit saapuivat Alolaan yhdessä ihmisten kanssa, mutta siirtyivät myöhemmin asuttamaan lumihuippuisia vuoria muiden pokémon-lajien tieltä. Vuorilla Vulpixit muuttuivat Ice-tyypin edustajiksi ja sopeutuivat ympäristöönsä kera uuden lumivalkean turkin. Alolan Vulpixit elävät pienissä laumoissa tullakseen toimeen ankarissa oloissa, eivätkä ne juuri siedä lämpimiä alueita. Alolan Ninetales on taas Ice/Fairy-tyyppiä ja sitä ihaillaan ja pelätään yhtä lailla.
Ah, nääkin on niin hienoja! Erityisesti Alolan Vulpix sulattaa kenen tahansa sydämet, vaikka ei ookaan enää tulityyppiä, hehehe. Haluan noita Vulpixeja sata kappaletta kotiin kuljetettuna. Ninetaleskin on ihan kiva, mutta oon aina tykännyt enemmän Vulpixista joka tapauksessa. Oli kysessä sitten tuli- tai jää-tyypin Vulpix :D.


Oon yrittänyt viime generaatiot noudattaa sellaista mallia, että otan vain uuden generaation pokémoneja tiimiini. Vanhemmissakin geneissä olen aina yrittänyt ottaa mahdollisimman monta uutta pokémonia tiimiini mukaan, vaikka välillä vanhempien genejen pokéja on myös eksynyt mukaan. Sunissa ja Moonissakin sävelet olivat ihan selvät, meinasin, että otan vain 7. generaation pokémoneja tiimiini ja sitten noi menivät ja julkaisivat Alolan Sandshrewn ja Alolan Sandslashin! Muistan ensimmäisestä Pokémon Bluen läpipeluustani vain muutamia juttuja, kuten sen, että olin jumissa tosi pitkään Pokémon Towerin ghost pokémonien kanssa, koska en ymmärtänyt Silph Scopea ja melkein yhtä kauan pähkäilin Snorlaxin kohdalla, koska en tiennyt miten sen saa hereille. Flashia en myöskään osannut käyttää, jonka ansioista muistan edelleen lihasmuistista Rock Tunnelin ulkoa. Kuuden pokémonini tiimistä muistan sen, että startterinani oli Blastoise, sitten mukana oli Pidgeot ja Sandslash. Jotenkin juuri tuosta Sandslashista olen jo tässä pari vuotta saanut kauheita nostalgiavyöryjä, ja sitten julkaistaan jotkut tällaiset super upeat Alolan Sandshrew ja Alolan Sandslash!? Mun on pakko ottaa nää tiimiin mukaan :D! Jotenkin mainio yhdistelmä uutta ja nostalgiaa, ja toi Alolan Sandshrewin naama on jotain söpöintä, mitä oon ikinä nähnyt. Toivottavasti Sunissa ja Moonissa ei esitellä muita tosi upeita Ice-tyypin pokémoneja, ettei tiimivalinta mene vielä hankalammaksi...
Alolan Sandshrew on alunperin asunut aavikoilla, mutta läheisen tulivuoren purkaukset ajoivat sen muuttamaan elinympäristönsä Alolan lumihuippuisille vuorille, jossa se on kehittynyt uuteen suuntaan. Vuorilla Alolan Sandshrewsta on tullut Ice/Steel -tyypin edustaja. Se ei ole enää yhtä nopea tai ketterä kuin vanha kunnon ground-tyypin Sandshrew, mutta sen teräsvartalo tekee Alolan Sandshrewista kestävämmän. Alolan Sandslashit pystyvät helposti naamioitumaan jääpiikkeineen maastoon, ja sen liikehdintää ja olemusta pidetään niin kauniina, että valokuvaajat janoavat sen ikuistamista filmille. Lumivuoret ovat kuitenkin vaarallisia, ja Sandslashin elinalueelle ei pääse noin vain kuka vain.


Lisäksi tämän kuun CoroCoro-leakeista on paljastunut uusi, Dark-tyypin Meowth ja Fire/Ghost-tyypin Marowak. APUA! Dark-Meowth on ihan siisti, mutta en malta odottaa, miltä Dark-tyypin Persian tulee näyttämään. Persian on aina ollut musta tosi upea ilmestys, ja voi elämän kevät, jos tää Dark-tyypin Persian on joku super uskomaton, onko mun pakko ottaa Persiankin vihdoin ja viimein tiimiin mukaan kaikkien näiden vuosien jälkeen? Marowak on myös ihan hieno, ja odotan tietysti erityisesti Cubonea, joka on ehdottomasti yksi valloittavimmista pokémoneista koskaan. Musta tässä Alolan Marowakissa on kuitenkin jotain hiukan liikaa. Ehkä se on tuo kallossa oleva outo merkki, jonka poisjättäminen olisi saanut mut ihastumaan kyseiseen pokémoniin paremmin.

Lisäksi aivan uusimpana on Alola Raichu, joka aluksi leakkasi nettiin ja myöhemmin esiteltiin uudessa trailer-vidoessa maailmalle. Tää on musta ihan siisti! Ja jotenkin outo yhtä aikaa. Musta Pikachu-line on niin sellainen, että tuollaisen uuden tyypityksen lättääminen sille, etenkin vielä jonkun Psychicin, tuntuu musta omituiselta. En edes osaa sanoa miksi :D. Siksi ehkä jollain tapaa suhtaudun tähän epäilevästi, vaikka tykkäänkin tuosta surffilautahännästä. Miksi se ei ole sitten Water-tyypin Raichu, sehän vasta hulvaton olisi... Sun ja Moonin virallisella sivulla Raichusta kerrotaan, että edes tutkijat eivät tiedä, mistä sen Psychic-tyypitys on oikein peräisin, mutta että se leijuu ilmassa häntälaudallaan käyttäen psyykkisiä kykyjään. Ok :D. No mutta jotain kummaa tässä nyt on. Entä mitä on tapahtunut Pikachulle?! Mä en nyt jotenkin pääse tähän otukseen virittäytymään, vaikka tavallaan se o tosi siisti. Mutta samalla niin kumma :D.

Uudet Pokémonit...

Siis help, me ollaan saatu taas ihan viime päivät aika läjä uusia pokémoneja. Just tuossa laskeskelin, että täysin uusia (ei siis uusia variaatioita vanhoista pokémoneista mukaan lukien) pokémoneja olisi jo yli 40... eikä julkaisupäivä nyt niiiiiin lähelläkään ole. Verrattain 6. genessä uusia pokémoneja saatiin vain 70 ja rapiat kappaletta, joten tässä genessä uusien pokémonien määrä tulee taatusti olemaan suurempi kuin viime genessä. HYVÄ HYVÄ :D.

Aloitetaan heti näistä uudemmista monstereista. Tässä on Grass/Fairy-tyypin Morelull, joka on yöaikaan aktiivinen sienipokémon. Morelullit ovat jatkuvasti liikkeellä imien ravinteita maaperästä. Ne liikkuvatkin koko ajan juuri siitä syystä, että ne eivät imisi lähialueen kasveilta kaikkia ravinteita itselleen (ah niin kohtelias pienipokémon). Morelullit tuottavat pimeässä hohtavia itiöitä, ja erityisesti vaaran tullen ne käyttävät näitä itiöitä aseenaan.
Morelull on musta tosi valloittava! Kunhan se saa itselleen jonkin oikein muikean kehitysmuodon, siitä voisi tulla tosi vahva ehdokas jopa mun tiimiin :D. Oon aina tykännyt esimerkiksi Parasista ja Parasectista, joten uusi kunnon sienipokémon on vain poikaa (Breloom on toki sieni, mutta ei musta tarpeeksi sienimäinen :D). Toivon mukaan Morelullin mahdollinen kehitysmuoto saisi vähän enemmän noita sieniä kehoonsa, eikä liian keijumaista muotoa. Morelullissa toi keijumaisuus on vielä oikein hyvässä suhteessa tohon kaikkeen muuhun, eikä tee tästä pokémonista vielä sellaista liian söpönimelää ilmestystä.

Mulla on niin ristiriitaiset fiilikset tästä seuraavasta Water-tyypin pokémonista että :D. Pyukumuku on merimakkarapokémon, jolla on kaninhäntätupsu. Jep. Se on ihan älyttömän söpö, mutta ööh... ei sitten kuitenkaan :D. Pyukumukuja ei pidetä varsinaisina turistien suosikkeina, ja Alolan rannoilla onkin töitä tarjolla Pyukumukun takaisin mereen heittelijälle. Sääli vain, että jos Pyukumuku kiintyy vahvasti tiettyyn paikkaan, se palaa takaisin lopulta, vaikka sen viskaisi minne. Lempipaikka on paras, vaikka siellä ei olisikaan yhtään ruokaa. Paikalliset heittelevätkin Pyukumukuja ravintorikkaimmille vesille, jos kohtaavat erityisen näivettyneen yksilön.
Mutta ällöintä on, jos sattuu astumaan Pyukumukun päälle. Se nimittäin iskee sisälmyksensä ulos ja iskee niillä vastustajaansa. Houkuttelevaa. Tämä juttu liittyy todellisuuteen vähän turhankin tarkasti, nimittäin merimakkara voivat puolustautua syöksemällä ulos suuren osan sisäelimistään... peräaukostaan :DD. Näiden sisälmyksien tilalle kasvaa uudet. Mä en tiiä miten suhtautua, koska toisaalta onhan tää otus jotenkin tosi symppis pupuhäntineen kaikkineen, mutta sitten taas tosi iljettävä :D.

Kiva yksityiskohta on, että sen kehon erittämää limaa käytetään ihonhoitotuotteissa. Ei siis niin hyödytön töpöhäntä?

Voi Wishiwashi! Seuraava uusi pokémon onkin aika jännä ja onkin kivaa saada välillä iiiiihan erilainen pokémon kuin mitä on edellisissä geneissä tavattu! Yksinäinen pikkuinen sardiini Wishiwashi on 20 senttimetriä pitkä rääpäle, jonka itkuiset silmät saavat mut ainakin säälimään sitä ihan hirveästi :D. Hädässä Wishiwashi käyttää uutta abilityä Schooling, jolloin sen silmät lähettävätkin hätäsignaalia kaikille lähialueen Wishiwasheille, jotka syöksyvät ystävänsä apuun muodostaen tuollaisen suorastaan hirviömäisen kalan :D. Aika makeeta! Wishiwashista kerrotaan, että kun se on ottanut suuren muotonsa, sitä kutsutaan merten demoniksi ja että jopa Gyaradosit pakenevat paikalta sen nähtyään. Siistiä :D. En nyt tiedä onko tää maailman hienoin pokémon, mutta tosi hauskaa saada tällaisia erilaisia otuksia! Toivon mukaan toi Wishiwashin School Form on joku ihan hullun vahva oikeasti, eikä mikään leikkivahva, josta ei ole mitään vastusta kellekään.


Uusin CoroCoro myös julkaisi pari uutta pokémonia, joista ei ole vielä sen enempiä infoja saatavilla. Mutta BEHOLD, kummitushiekkalinnat! Mua melkein itkettää jo pelkkä ajatus siitä, kuinka siistejä nämä kummitushiekkalinnat onkaan, jotenkin niin mainio idea :D. Ja miettikää miten häijy myöskin! Joku pahaa-aavistamaton lapsi tulee leikkimään hiekkalinnalla, joka paljastuukin kummituspokémoniksi. Tää on niin veikeä ja siisti, että pakko sanoa se taas: menee ehdottomasti tiimiharkintalistalle. Tää on jotenkin tosi Avrimainen juttu tää. Erityisesti ihastuin siihen CoroCorossa julkaistuun kuvaan, jossa Pikachu oli pinteessä ison kummitushiekkalinnan kanssa!


Ja Bewear sai sitten itselleen pikkumuodon. Aaa, se on söpö! Mun ihastus Beweariin ei ole laskenut laisinkaan ja tää pikkumuoto nostaa vain pisteitä. Hauskaa muuten saada pitkästä aikaa tällainen evoluutioline, jossa evojen väliset muutokset eivät ole kamalan suuria. Niitähän on ehkä vanhemmissa generaatioissa ollut hiukan enemmän, että evoluutiot eivät nyt niin kamalasti poikkea toisistaan, kun taas uudemmissa geneissä on tuntunut vähän siltä, että evoluutioissa halutaan tuoda esiin vähän sellaista ns. shokkiarvoa antamalla pokémoneille aivan alkumuodosta poikkeavia evoluutioita. Tosin ehkä musta tuntuu vain tältä, koska kuin aloin miettimään asiaa, niin en edes keksi kovin montaa esimerkkiä tästä :D. Anyway, pikku-Bewear on oikein symppis ja mukavaa, että Bewear ei jäänyt ilman evoluutioita, koska mulla ainakin oli vähän sellainen fiilis, että se olisi ehkä ollutkin sellainen ns. standalone-pokémon. Mutta kiva näin! Onhan se jotenkin kivempaa ottaa esimerkiksi tiimiinkin sellaisia pokémoneja, jotka muuttuvat kesken seikkailun :3.


Musta tuntuu, että en tuu ikinä pääsemään muihin aiheisiin blogissa, jos alan kirjoittelemaan jokaisesta näistä erikseen :D. Niin kovaa tahtia näitä nyt julkaistaan, joten lyhyesti sitten: Formantis ja Lurantis ovat musta jotenkin tosi ällöjä ilmestyksiä. En tiedä mikä niissä on, mutta jotain hyvin epämiellyttävää se on. Ihan ok, mutta ei todellakaan mulle. Mudbray on oikein söpö ja vähän tyhmännäköinen sellaisella hellyyttävällä tavalla :3. Gumshoos on taas musta aika kiva, mutta ei ehkä niin kiva evo kuin mitä Yungoosille oisin toivonut! Koitan kuitenkin antaa tämän pokémon-lajin olla tuhoutumatta mun silmissä, vaikka Donald Trump -meemit ovatkin Gumshoosin kohdalla suosittuja. Älkää pilatko sitä ;__;. Seuraavat neljä tirppaa, Oricocot, ovat ihan hauskoja, mutta sarjassamme samalla sellaisia pokémoneja, että en voi ikimaailmassa kuvitella kenenkään valitsevan niitä mukaansa tiimiin Alola-seikkailun ajaksi :DD. Mun lemppari on tuo keltainen, Pom-Pom Style Oricoco, ja nyt kun sitä enemmän tässä katselen, niin sitä enemmän se alkaa viehättää. Se on jotenkin niin tyhmä sekin, sellaisella hyvällä sympaattisella tavalla :D.

Ihan hännänhuipuksi kirjoitan vielä pari sanaa Miniorista, se kun on jotenkin tosi hauska keksintö taas :). Musta on mukavaa saada näitä, joissa on jotain erikoista ominaisuuksiensa tai ottelutyyliensä perusteella, vähän niin kuin se Wishiwashi aiemmin. Minior ovat syntyneet maan stratosfäärissä ja ne putoavat maahan syötyään isoja määriä ilmakehän materiaa ja partikkeleita. Niillä on kova kuori, joka suojaa niitä status conditioneilta ja antaa niille kunnon puolustuksen hyökkäyksiä vastaan. Kuoren hajotessa alta paljastuu oikea Minior, joita löytyy eri värisinä. Miniorin värin saakin vain selville, jos ottelussa sen kuori hajoaa kappaleiksi. Tykkään! En ehkä kuitenkaan harkitse tätä niinkään tiimini, sillä ainakin mun silmään Minior vaikuttaa pokémonilta, jolla ei ehkä tule olemaan muita muotoja. Vaikka se on hauska, niin ei se kuitenkaan niin hieno pokémon ole, että se ihan tiimipaikan ansaitsisi :D.

Huh! Oliskohan siinä olleet kaikki uudet Pokémonit enemmän tai vähemmän läpi käytyinä?

Team Skull!

Uusin trailerivideo paljasti myös sen pelin pakollisen rikollisjengin. Ja tällä kertaa rikollistiiminä toimii Team Skull! Team Skullista kerrotaan, että he varastelevat muiden pokémoneja, häiritsevät Island Challenge-trialeja ja osallistuvat muihinkin pahoihin puuhiin. Hmm, nooh, eihän tämä vielä juuri kerro porukasta mitään :D. Olisin kyllä ihan tyytyväinen, jos pahisjengi olisi enemmän tällainen pienemmän tason rötöstelijäporukka, eikä mikään universumin tuhoajaporukka. Mutta eiköhän heilläkin joku isompi juoni ole mielessä!


Nää Team Skull Gruntsit näyttää ihan huippu siisteiltä! Jos on pakko liittyä johonkin tiimiin, niin Team Skull on nyt kyllä näiden outfittien myötä aika vahva valinta. Vaikka kuulemma Gruntsien kuuluu kustantaa puvustuksensa omasta pussistaan :D.

Lisäksi Team Skull Boss Guzma ja Team Skull Admin Plumeria vaikuttavat ihan kiinnostavilta. Etenkin Plumeria vaikuttaa tosi symppikseltä pahikselta, hänestä kun kerrotaan, että hän huolehtii isosiskon tavoin Team Skullin Gruntseista. Kerrankin noin päin, ahaha. Mutta niin, mielenkiinnollahan tässä on jäätävä odottamaan lisäinfoja!


--------------------------

Voisin oikeastaan tehdä niin, että lopetan höpinät tähän :D. Kirjoitan vaikka viikonlopun aikana sitten vihdoin kaikessta, mikä nyt jäi käsittelemättä, kuten Z-moveseista, Pokémonien selässä ratsastamisesta ja niistä kovasti huhutuista starttereiden leakanneista viimeisistä muodoista (merkit ovat hyvät, pidän sormet ristissä niiden olevan totta). Tuntuu, että jos jatkan kirjoittelua vielä lisää, niin en saa ulos kuin ihan tylsää tekstiä. Tai no, voi tää olla muutenkin ehkä tylsää :D. Hahaha, no mutta kuitenkin! Mitäs mieltä olette? Vastailen taas vanhoihin kommentteihin viikonloppuna :3.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

  1. Suurin osa poksuista miellyttää ja formeista, Cubone ja Marowak ovat aina olleet yksiä lemppareitani joten on kyllä kiva että ne saavat pikkuisen huomiota näissä peleissä. Komppaan myös tuota että miksi muka poksujen pitäisi näyttää tyypiltään, ei Dragon-tyypin tarvitse näyttää lohikäärmeeltä (ihmiset valittavat Altaristakin kun siinä ei ole mitään "lohikäärmemäistä"). Yellowssa oli Surfing Pikachu, näissä sitten on Surging Raichu (tosin sillä pääsee ottelemaan itse pääpelissä eikä ole mikään Stadium-exclusive). :) Tuo Pyukumukun suu näytti tosi härskiltä jo nesisilmäyksellä, kun sitten luin että merimakkaroiden suu ja peräaukko on samassa paikassa, just...

    Ihmiset sanovat että Rakettiryhmä on mukamas realistisin kaikista ryhmistä, VAIKKA SEN TAVOITE ON MAAILMANVALLOITUS! :D Tämä Team Skull sen sijaan tuntuu olevan enemmän tuonne realistisempaan päin, mikä on ihan kivaa vaihtelua (vaikka se voi muuttua vielä pelin edetessä).

    VastaaPoista
  2. Arvasin, että hiekkalinnat on sun mieleen! Olisin kyllä kovasti toivonut niistäkin videomateriaalia, pelkät kuvat eivät tee niille kunniaa, ja hienosti animoidut 3D-mallit olisivat varmasti olleet ilo silmälle. Ensin olin vähän "meh" niistä, kuten monet muutkin - eiväthän ns. "elottomat" Pokémonit kuten Klink tai Honedge alkuun viehätä ketään - mutta nyt ajatus kummitushiekkalinnoista tuntuu hauskalta!

    Musta tuntuu, etten vieläkään saa oikein ajatuksiani kasaan Alola-muodoista!? Siis silleen tosi hauska ja hieno idea, mutta en mä tiedä sorkitaanko tässä jo liikaa kaikenlaista kerralla, kun on vaikka mitä muotoja muutenkin :D Ja missä ovat megat?? Unohtuiko ne sitten Kalosin myötä kokonaan... Alolan Exeggutor on koomisuudessaan huippu, ja uusin tuttavamme Alolan Raichu on mun mielestä tosi cool: niin siistiä, kun se surffaa hännällään!

    Wishiwashi ja Pyukumuku (kivan "havaijilaiset" nimet btw) on molemmat mahtavia ja jos en olisi Poppliota valitsemassa, niin jompi kumpi varmasti olisi tiimini vesi-tyypin vahvistus :D Wishiwashin School form on niiin siisti ja aivan huikea idea, että yksi pikkuriikkinen kala kutsuu ystävänsä kokoon vahvistaakseen asemaansa.

    Ensi postausta odotellessa, huhutut vikat muodot on kyllä niin nannaa että aijai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin, Team Skull jäi kokonaan ilman kommentteja: mä tykkään kovasti tämän jengin tyylistä, tuollainen punk/gangster/hiphop, jota en ehkä ensimmäisenä olisi peleiltä odottanut. Tavallaan tosi tavallinen ja arkinen design, mikä on kyllä ihan kivaa vaihtelua turhankin övereistä ja silmillepomppaavista Team Flaresta, Plasmasta ja Galacticista. Kiinnostavaa nähdä, mitä muita salaisuuksia jengi pitää sisällään ja nähdäänkö Lunala/Solgaleo minkäänlaisessa roolissa pahisryhmää ajatellen!?

      Poista
  3. Ai vitsi ku oon niin ihastunut noihin uusiin muotoihin , erityisesti Meowth, Vulpix ja Raichu sulattivat meikäläisen syrämmen. Vitsailinkin jo, että joudun ottamaan taasen Raichun meikäläisen tiimiin, ku vasta X:ssä se pääty tiimiini. No toi vaan vaan nyt niin söppänä, tui tui~♥

    Ei oo näissä uusissa poksuissa hirveästi semmosia, joille oisin toistaiseksi lämmennyt. Muutama semmonen söpö ja ihan kiinnostava, mutta ei toistaiseksi mitään maata mullistavaa poksua oo tullut. Toivottavasti tulee vielä mahtavia yllätyksiä. Jos noiden starttereiden leakit pitää paikkaansa, joudun oikeesti ekaa kertaa miettimään kaikkien kolmen kohdalla minkä valitsen, koska ne on kaikki ihan ybersiistejä ;A; toivottavasti pitävät paikkaansa...♥ Ja ei vitsi, onhan se Mimikyu, tosin onko siitä sitten omaan tiimiin...? Ja Pyukumuku ♥ Aaaa tämmösiä pieniä söpöläisiä ;_;


    Pitkästä aikaa muuten meikäläistä kiinnostava pahistiimi ♥ ;A; missä voin täyttää liittymislomakkeen?

    VastaaPoista
  4. Ok Peli on julkaistu. On tullut kokeiltua. ja silti en ymmärrä. Mikä hiton idea Lurantiksessa on?(spoilereita niille jotka eivät tiedä tätä juttua) Se näyttää ötökältä, näyttää perustuvan oikeaan ötökkään (tiedättehän ne rukoilijasirkat jotka matkivat kukkia?) MUTTA se ei ilmeisesti ole ötökkä! Se on täys-ruoho pokemon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on mielenkiintoista että tekiät kiipesivät peffa edellä puuhun Lurasntista suunitellessa ja tekivät siitä kasvityypin joka näytää ötökkätyypiltä. Ajattele sitä vähän niin kuin Seiskagenen sudowoodona.

      Poista
  5. JA HITOT! yötökät ja kasvit ovat molemmat heikkoja lento- ja tulipokemoneja vastaan joten huijausnäkökulmasta katsottuna Lurantis ei hyödy kovinkaan paljoa verratuna kasvilta näyttävään sudowoodoon.

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!