Suosikkihahmot Pokémon-animessa

Äää, vielä viimeinen postaus kuukauden lopulle (oikeasti tämä valmistui hiukan elokuun puolella, koska video latasi niin pirun hitaasti) :D. Oonkin nyt vähän petrannut postailua tässä kuussa, ja lupasinkin eräälle kommentoijalle kirjoittaa Suosikkihahmot Pokémon-animessa -aiheesta tässä kuussa postauksen ja tässä se nyt tulee. Parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan... heheh, mun motto about kaikessa.

Olen viime aikoina katsellut itse asiassa Indigo League -jaksoja, jotka puolestaan inspiroivat aloittamaan kirjoitukset vanhoista jaksoista jälleen kerran. Ehkä siis palaan niidenkin pariin tässä lähiaikoina, viime aikoina kun kirjoitukset ovat pyörineet aika pelitunnelmissa :D. Anyway, nyt lempihahmoihin!

Jätän pokémonit listauksesta nyt pois ja keskityn ihmishahmoihin... ehkä myöhemmin samanmoinen postaus, mutta pokémonein!

James

Jos on pakko valita joku yksi ultimaattinen suosikkini Pokémon-sarjasta, niin se titteli menee kyllä empimättä Jamesille. Jamesissä kaikki vaan toimii niin hyvin ja hahmo on paitsi itsessään tosi hulvaton, mutta myös sympaattinen ja jotakuinkin kaikki James-keskeiset jaksot ovat ihan parasta Pokémonia. En oikeen osaa edes eritellä, miksi James on vaan paras, koska mun on vaikea ymmärtää, että joku ei voisi pitää Jamesistä :D. Noh, yritetään. Musta Jamesin taustatarina on valloittava kartanoineen ja pulleine pankkitileineen, mutta silti James on hirvittävän maanläheinen hahmo, jolla ei asiat mene ihan putkeen... Parasta onkin ne (liian harvat) tilanteet, joissa James on erityisen autuaan tietämätön siitä, miten erilaista hänen lapsuutensa on ollut verrattuna tavisten lapsuuteen. Hyvänä esimerkkinä jaksosta Kattisankari (The Purr-fect Hero) tämä maanmainio pätkä:Tietysti yllä olevasta klipistä täytyy antaa myös krediittiä Jessielle, jolle kyllä kuuluu osa Jamesin mahtavuuden kunniastakin. Jessie onnistuu tuomaan Jamesista juuri ne mahtavimmat puolet esiin, etenkin siis ensimmäisessä kaudessa, jolloin James oli Jessieen verrattuna vähän sellainen... miten sen nyt sanoisi... aina ihan kartalla. Jessie on taas paljon ryhdikkäämpi hahmo, joka korostaa tietysti rinnallaan hömelöä Jamesia mahtavasti. Jessien ja Jamesin kemia oli vanhoissa jaksoissa ihan jotain huippua, ja on vähän sääli, että musta se on kyllä kadonnut hiukan uudemmissa jaksoissa, joissa painopiste tuntuu olevan siinä, että Rakettiryhmä yrittää juonia itselleen Pikachun tai muita pokémoneja, eikä tämän kolmikon keskinäisessä vuorovaikutuksessa.


Jamesista tekee kivan "pahiksen" sen, että James on oikeasti aika mukava ja sympaattinen! Tässä taas jotenkin korostuu Jessien ja Jamesin välinen toimiva erilaisuus: James vaikuttaa hahmona hyvin paljon sellaiselta, että hiukan erilaisilla valinnoilla ja toisenlaisessa seurassa hän saattaisikin olla ihan kaidalla polulla kulkeva Pokémon-kouluttaja, eikä suinkaan Rakettiryhmäläinen. Jessie sen sijaan on jotenkin niin luihin ja ytimiin asti häikäilemätön, että hänen kohtalonsa on olla tuollainen pikkupahis :D. Toisin kuin Jessie, James ei pelkää rehellistä työtä samanlaisissa määrin ja hän on Pokémon-kouluttajanakin oikeastaan välillä jopa aikas pätevä. Erityisesti Diamond&Pearl- ja Battle Frontier -kausilla James sai välillä esitellä tätä kunnon kouluttajan puoltaan esimerkiksi voittamalla Jessielle yhden ruusukkeen Contesteissa (tässä jaksossa Jamesin taktiikka voittaa Dawn oli vieläpä aika nerokas, James oli seurannut Dawnin Mamoswinen aloittavan ottelut aina Ice Shardilla, jolloin James käsi Carnivinea varastamaan Vine Whipillä Mamoswinen Ice Shardin sekoittaen näin Mamoswinen ottelun) ja voittamalla Mime Jr:n kanssa Syrjäpoluilla -jaksossa Pokémon-suunnistuskisan. Jaksossa James vieläpä jakaa voitosta saadut marjat muiden osallistujien kesken - tätä ei ainakaan Jessie ikinä tekisi kenellekään :D. Ei siis sillä, että Jessiessä olisi mitään vikaa, tykkään hänestä todella paljon ja ilman Jessietä James ei varmastikaan loistaisi niin kirkkaasti, mutta James on vain niin... sympaattinen! Se on vain ainoa oikea sana kuvaamaan Jamesia. Juuri tuo, että James on oikeastaan paikoin todellakin mukava ja herttainen tekee hänestä kiinnostavan.

Jamesissa on ihan huippua paitsi hänen vertaansa vailla oleva tyylitajunsa, myös hänen ja hänen pokémoniensa väliset suhteet. Victreebel, Chimecho ja Mime Jr. ovat jääneet erityisesti mieleen, ja aivan erityisesti tykkäsin Jamesista ja Chimechosta yhdessä, ja siitä, miten James oli aivan hullaantunut Chimechosta. Oli ehkä surullisinta, kun James joutui jättämään sairastelevan Chimechonsa isovanhempiensa luokse Sweet Baby James -jaksossa, vaikka hän saikin tilalle hauskan Mime Jr:n. Yhyhyy, siinä jäi nyt kaikenmaailman Bye Bye Butterfreet kyllä toiseksi.

Voisin Jessienkin listata tähän suosikkihahmoihini, sillä hänkin on paikoin vallan muikea, mutta en viitsi tällä erää. Rakettiryhmästä voiton vie kuitenkin James.

Brock

Brockista on aikuisiällä tullut yksi suosikeistani. Erityisesti sydämeni kuuluu suomalaisen dubbauksen Brockille, joka on erityisesti Indigo Leaguen aikana oli vallan hulvaton kaveri. Myöhemmissä kausissa Brock oli musta päähenkilöistä ehkä kiinnostavin hahmo, joten on sääli, että hän jäi jatkuvasti Ashin ja *insert tyttöhahmo* varjoon. Brock on aina ollut päähenkilöjoukossa jokseenkin rauhallisempi kuin muut joukon jäsenet, ja oon etenkin myöhemmissä kausissa tykännyt siitä Brockin rauhallisesta vaikutuksesta kaiken kohelluksen keskellä :D. Oon myös jotenkin aina tykännyt Brockin vähän erilaisimmista pokémoneista, tai ainakin musta tuntuu, että Brockilla on ollut tiimissään erikoisimmat pokémonit kaikista TV-sarjan päähahmoista. Ehkä koska Brock ottelee aika harvoin, hänen tiiminsä on jollain tapaa kiehtova. Erityisesti kiehtovat Brockin Forretress ja Crobat, ja kummaa kyllä, tykkäsin myös hirveästi nähdä Brockin Geodudea toiminnassa!
Niin, ja Brock ja naiset! Vaikka, myönnettäköön kyllä, vaikka Brockin jokajaksoinen ihastuminen tuntui vähän kuluneelta vitsiltä, niin kuitenkin aika usein Brockin ihastuskohtaukset ovat myöskin olleet vallan hulvattomia. Tykkäsin ehkä enemmän niistä ajoista, kun kukaan ei Brockia telonut flirttien takia... parhaimpina ovat jääneet mieleen ne keissit, jolloin ihastuksen kohteena ollut tyttö on itse burnannut Brockin. Esimerkiksi muistan hämärästi Jennyn joskus todenneen vastauksena Brockin illallistreffiehdotukselle, että "kun minä pääsen töistä niin te lapset olette jo nukkumassa" :D. Parhainta. Jotenkin ne korvasta vetelyt, Croagunkit tai muut eivät ole olleet yhtään niin viihdyttäviä.

Tässä muuten pari hyvää esimerkkiä Brockin mainiokkuudesta Indigo Leaguessa.
Brock on niin hulvaton :D. Olisin ollut itse asiassa aika kiinnostunut pitämään Brockin pitempäänkin sarjassa mukana, erityisesti siinä kohtaa, kun hän päätti kouluttautua Pokémon-lääkäriksi. Olisi ollut kiinnostavaa nähdä, miten pokémoneja hoidetaan ja miten lääkäriksi kouluttaudutaan! Indigo Leaguen suosikkijaksoissani Riskipeliä (A Chansey Operation) Ash, Misty ja Brock auttavat lääkäriä hoitamaan liikenneonnettomuuden satuttamia pokémoneja, ja kyseinen jakso on paitsi hauska, myös tosi mielenkiintoinen :D. Sääli siis, että Brockin Pokémon-lääkärin ura jäi tällä lailla pimentoon.

Gary Oak


En ole mikään Gary Oakin suurin fani (tiedän ah, niin monia, joille Gary oli kuin ensirakkaus :D), mutta hahmona tykkään hänestä, etenkin hiukan myöhemmin sarjassa. Gary kokee musta sarjan aikana todella hyvän ja miellyttävän kasvutarinan, jolloin hän muuttuu pöyhkeästä öykkäristä oikeasti taitavaksi, mutta edelleen särmikkääksi hahmoksi. Alkujaksojen Ashille lällätykset muuttuvat myöhemmin sellaiseksi kujeiluksi pilke silmäkulmassa, ja tykkään siitä, miten Gary päätti ryhtyä Pokémon-tutkijaksi. Pokémon Chronicles -jaksoissa olikin muutama Garyyn erikoistunut jakso, mutta olisi kiva nähdä taas pieni päivitys Gary Oakin elämään. Muutenkin olisi kiva saada lisää Chronicles-sarjan tyylisiä jaksoja vanhoista hahmoista, mutta mun toive lienee ihan turha :D.Ja olihan nuori öykkäri Garykin aika viihdyttävä tapaus, kuten tääkin klippi osoittaa. Suomalainen ääninäyttelijä tuo kyllä Garyn hahmoon vielä sellaisen extramausteen.

Clemont ja Bonnie


Listaan nyt Clemontin ja Bonnien näin yhteen tällä kertaa. XY-kaudessa, vaikka sen katsominen onkin vähemmälle jäänyt, Clemont ja Bonnie ovat mieleeni. En kuitenkaan nyt sanoisi, että nämä kaksi ovat mitenkään maailman parhaita hahmoja ikinä, mutta halusin ottaa tuoreemmistakin päähenkilöhahmoista esille joitain, joista tykkään! Feelaan Bonnieta tyyliin joka jaksossa, kun hän arvostaa pokémonien söpöyttä (ja Bonnie pitääkin useita pokémoneja söpöinä, ei pelkästään niitä perinteisiä söpöpöpöpuppeleita) ja Clemontissa on jotain todella sympaattista. Ihastuin kumpaankin hahmoon ihan viimeistään Clemontin salaisuus! -jaksossa, jossa paljastuu, miten Clemont oli rakentanut Clembotin huolehtimaan salista ja kun asiat alkoivat mennä pieleen, lopulta Clemont ja Bonnie ikään kuin karkasivat ongelmiaan ennen kuin Ashin ja Serenan tukemana he kohtasivat ongelmansa. Clemontista ja Bonniesta tulee yhä symppiksempi fiilis, kun ottaa huomioon kaikki ne vihjailut siitä, että heillä ei oikeastaan ole ennen ollut Ashin ja Serenan kaltaisia ystäviä.

Lisäksi Clemontin Bunnelbyn ja Clembotin Helioliskin välinen ottelu on visuaalisesti hienoin pokémon-ottelu, jonka olen sarjassa nähnyt. Clemontin salaisuus! saattaa olla hyvinkin ihan lempijaksoni Pokémon-animessa, etenkin alkuperäiskielellä japaniksi, käännösjaksosta puuttuu osa jakson hienoista vivahteista.

Max


Mulla ei oo harmainta hajua, miksi tykkään Maxista :D. Mutta tykkään silti :DD. Vaikka kaikki muut sitä tuntuu vihaavankin, hahahaha. Musta Max oli hauska hahmo aikanaan siksi, että hän oli nuorempi kuin muut ja ilman pokémonia, mutta silti aika ahkera avaamaan päätänsä, vaikka eipä poikapolo nyt oikeasti mistään mitään tiennyt. Parasta oli, kun Maxin ensiesiintymisessä Max vain vähätteli Ashin liigasuorituksia ja neuvoi, miten Ashin olisi pitänyt otella voittaakseen :D. Ehkä Maxissa viehättää osin se, miten todelliselta hahmo tuntuukaan: olen varmaan tavannut sata ihan samanlaista lasta kuin mitä Max oli. Sellaisia kaikkitietäviä suupäitä, jotka eivät todellisuudessa omista mitään kokemuksia. Musta Max toimitti myös hienosti ärsyttävän pikkuveljen -rooliaan ja vinoili Maylle mainiosti. Tykkään!

---------------------------------

Pakko tässä kohtaa muuten todeta, että noin kokonaisuutena olen tykännyt enemmän siitä, kun Ashin porukka on nelihenkinen kuin kolmihenkinen. Ash, May, Max ja Brock olivat musta ryhmänä tosi hyvä ja heidän välinen kemiansa toimiva. Sama juttu Ashin, Serenan, Clemontin ja Bonnien kanssa!

---------------------------------

Joskos siinä olisi ollut kaikki suosikkipäähahmoni, miten olisi pieni katsaus "character of the day"- ja muihin sivuhahmosuosikkeihin? Mitään pitkiä perusteluja en ala kirjoittelemaan, mutta ainakin jotain pientä. Nyt kun listaa katson, niin mulla tuntuu olevan joku fiksaatio erittäin ärsyttäviin hahmoihin? Osa näistä voisi ihan yhtä hyvin olla myös inhokkilistallani... eikös ne sano, että rakkauden ja vihan ero on häilyväinen :D. Listassa hahmot tulevat ihan satunnaisessa järjestyksessä.

Harley
Olin jo melkein unohtanut Harleyn! Ja se jos mikä olisi ollut vuosisadan sääli, sillä Harley on aivan h-u-i-p-p-u! Harley oli Mayn häikäilemätön, viekas ja teatraalinen Contest-kilpailija, jolla oli ehkä siisteimmät pokémonitkin ikinä. Harley ei keinoja kaihtanut kilpaillessaan ja Harley oli erityisen herkkä tuntemaan kaunaa hupsuimmistakin syistä ketä tahansa kohtaan. Harleysta parasta oli toki hänen mielenkiintoisuus hahmona - ikinä ei ihan täysin osannut sanoa, mitä kieroa Harley keksisi, hänen erittäin ylidramaattiset maneerinsa ja ne jo mainitsemani pokémonit! Harleyn tiimiin kuului esimerkiksi Cacturne, Banette ja Wigglytuff... kaikki hyvin muikeita pokémoneja! Ah, pakko taas joskus katsoa uusiksi jaksot, joissa Harley esiintyy.

Seymour (Clefairy ja Kuukivi)
Seymour oli tiedemies, jonka tiedettä kyseenalaisempaa olivat vain hänen lausumansa kämäiset runot :D. "Luulin jo loppuni koittaneen, kun sankarit saapuikin keinoineen" hän viserteli, kun hänet pelastettiin Zubatien kynsistä. Seymour ansaitsee paikkansa listalla ärsyttävyytensä ansiosta :D.

Melvin (Exeggutorit vauhkoina)
Ahahahaha MELVIN! Melvin on ehkä paras kamalin hahmo ikinä. Niille, joille hahmo on tuntematon tai eivät sitä muista, niin Melvin oli ehkä joku maailman surkein taikuri, jolle oli siunattu mitä kammottavin ääni suomidubbissa. Mutta kammottava ääni hahmolle sopikin, koska Melvin oli hirveä luuseri, joka vain marisi ja hypnotisoi Ashinkin pyydystämään itselleen läjän Exeggutoreita, jotka melkein talloivat kokonaisen kaupungin vauhkoonnuttuaan. Melvin on niin kamala, että hänestä on pakko pitää :D.Lyn (Sähköinen sekaannus/A Jolting Switcheroo!)
XY-kaudella Lynin ja Bonnien laukut menevät sekaisin, jolloin Bonnien haltuun päätyy Pichu ja Lynin haltuun taas Dedenne. Lyn oli tosi söpö ja ihastuttava pikkutyttö, ja tämä jakso ja Lynin ja Dedennen seikkailut olivat tosi sympaattisia :3.

Wylie ja Carrie (Ottelunnälkä!/An Appetite for Battle!)
Wylie ja Carrie olivat vanha eläkeläispariskunta, jolla oli jaksossa kunnon riita päällä, sillä pappa oli vihjaillut mummolle, että olisi ehkä aika harkita painonpudotusta :DDDDD. Tästä voikin lukea lisää :DD. Legendaarinen parivaljakko.

Paul
Ashin kilpailijoista paras, hands down. Paul oli hahmo, jonka kohtaaminen oli aina jännittävää jaksosta riippumatta ja jos jonkun mielestä Gary oli aikoinaan kusipää, niin mitäköhän Paul sitten mahtaa olla. Oli aikoinaan ihan mahtavaa saada mukaan hahmo, joka vaikutti täysin sydämettömältä ja tunteettomalta, ja jolle voitto merkitsi kaikkea. Paul oikeastaan on ollut mun mielestä ainut sellainen kunnon kilpailija Ashille, sillä hän haastoi omalla koulutustyylillään Ashin tyylin täysin, ja Paulin tulos tai ulos -menetelmä oli kova ja karu. Paulin ja Ashin väliset ottelut olivat aina tosi kiehtovia, ehkä jo siksikin, koska Paulista ei ikinä tiennyt, millä pokémoneilla hän ottelisi. Paul ei kuitenkaan ollut Garyn tapainen röyhkimys, vaan osoitti kunnioitusta esimerkiksi Brockille, puhumattakaan muista vanhemmista hahmoista, kuten Professori Rowanista tai Hoitaja Joysta... Pitää ehkä katsoa nämä(kin) jaksot uusiksi ja muistella, että mikä Paulista teki niin jännittävän hahmon. Lisäksi Paulin ja Ashin Chimcharin... tai no, Infernapen välinen tarina on sydäntäsärkevä. Olipa Paulilla myös muikeita pokémoneja vinopino tiimissä, erityisen iloinen olen tietysti Torterrasta (ja siitä, että Ashillakin oli sellainen!)

Angie

Angie kuuluu hänkin Diamond&Pearl-kausien hahmokastiin. Angie esiintyi Pokémon Summer Academy -jaksoissa, joka oli neljän jakson mittainen Pokémon-"kesäleiri", johon Ash, Dawn ja Brock osallistuivat myöskin. Angiesta ja Ashista tuli nopeasti paitsi kilpakumppanit, mutta myös hyvät ystävät, ja leirillä he tekivät tyyliin kaiken yhdessä. Angie oli luonteeltaan monella tapaa aivan kuin Ash, jonka myötä heillä synkkasikin niin hyvin. Professori Rowan ja hänen apulaisensa olivat sitä mieltä, että Ash ja Angie ovat välillä kuin koulun häiriköt leirillä. Tykkäsin tosi paljon Angiesta aikoinaan, ja harmittaa, ettei häntä Summer Academyn jälkeen nähty kuin yhdessä toisessa jaksossa. Ash ja Angie olivat musta mainioita yhdessä, ja oli mukava nähdä tyttöhahmo, jolla oli tosi raju ja samanlainen luonne kuin Ashilla ilman sellaista turhaa raivoamista ja mesoamista (krhm, Misty, vaikka ei Mistyssäkään mitään vikaa ole :D). Angie oli hahmona tosi samanlainen kuin Ash, ja he olivat yhdessä ihan mahtavia kilpaillen kaikesta keskenään (jopa siitä, kumpi syö enemmän). Jos mun pitäisi valita Ashille bae, niin se ei olisi mikään Misty tai Dawn tai Serena, vaan Ashin ainut oikea tyttöyde olisi Angie ♥.

Musta tuntuu, että unohdin tästä listasta nyt vaikka kuinka monta hahmoa. En kuitenkaan jaksanut lähteä etsimään erinäköisiä sivuhahmoja löytääkseni jonkun mainion, vaan otin mukaan nyt ne, jotka tulivat ekana mieleen. Toivottavasti en unohtanut ketään super tärkeää :D. Tykkään silti tosi paljon monista muistakin, esimerkiksi Mistystä, Jessiestä, Meowthista, Maysta ja Traceysta, vaikka en heitä tähän nyt listannutkaan!

Mites te muut? Onko teillä tiettyjä hahmolemppareita? Huh, tulipas nyt nähtyä vaivaa kaikkien näiden ääniklippien ja videoiden ja kuvien kanssa :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Menee jorinoiksi ->

  Jamesista samaa mieltä! Olen tosin ikuisesti katkeroitunut siitä miten eivät ole hahmoa kohdelleen enää "kunnolla" vuosiin. Viimeiset kunnon James-hetket nähtiin D&P-kausien aikana, Rakettiryhmästä on hävinnyt B&W ja XY-kausien aikana täysin se vanhan ajan fiilis ja mm. Jamesin menneisyyttä pahemmin nyt ei enää sivuilla ja personaallisuuden ei kauheasti anneta näkyä. Uusimpien kausien Yamask ja Inkay eivät nyt kyllä vastaa millään tasolla entisaikojen kunnon Victreebeliä, Cacneaa ja Carnivinea. :(

  Brockia pakko kompata kanssa. Brockistakin myös ikuisesti katkeroitunut kun viskasivat tuon menemään niin monen vuoden jälkeen ja Cilan ja Citron/Dent ja Clemont eivät ole yhtään vertailukyvyllisiä. Brock oli semmoinen kivan vastuuntuntoinen sopivasti aikuista puolta mukaan tuova hahmo joka tarjosi hupia tyhmillä tytönkosiskeluillaan ja persoonallisuus oli selkeästi aina esillä. Brockin suomiääni on muuten kyllä ihan sampuran nostalginen, haha. :D

  Gary on jännä hahmo joka lämpeni itselleni pikku hiljaa. Kuten sanoitkin, niin hahmon kasvu on kausien aikana ihan hurja ja varsinkin Ashin ja Garyn liigamatsi on jäänyt varmaan ikuisesti mieleen kaiken kulminoitumana. Olipas tuo suomiääni tosi... Omituinen, huhhuh, kadonnut ihan kokonaan mielestä!

  Clemont/Bonnie eli itselleni paremmin Eureka ja Citron ovat kyllä ensimmäiset jossa eriän mielipiteestäsi. Eivät itseäni ärsytä, eivät herätä minussa... Mitään tunteita, tosi, tosi neutraaleja. Liekö se sitten hyvä vai huono homma, en tiedä, mutta ainakin ovat mieluisampi kaksikko kuin mitä BW-kausilla oli. Jatkan edeltävää linjaani Maxin kanssa, mutta en nyt voi suoranaisesti sanoa koskaan vihanneeni hahmoa... No, ehkä kuitenkin Ashin matkakumppaneista listan jälkipäässä. Oli Maxilla hyviäkin jaksoja, niin kuin se yksi Ralts-jakso.

  Omg, Harley. Tosi muistiin jäävä hahmo, ei ehkä kokonaan täysin positiivisella tavalla vaan enemmänkin sellaisella "voi simpura se on taas se Harley" tavalla. Mutta ainakin siinä onnistuivat hyvin hahmossa että sivuhahmoksi on jäänyt persoonana hyvin mieleen, tätä ei voi sanoa monesta muusta! Seymour oli vaan ärsyttävä.

  Melvin tosiaan kadonnut mielestä, mutta tuo Exeggutor-juoni kuulostaa etäisesti tutulta joten kai tuosta oli sitten joku mielipide jäänyt mielen sopukoihin... Lyn, Wylie ja Carrie eivät ole jääneet mieleen edes senkään vertaa. Angiesta tosi hatarat muistikuvat.

  MUTTA SITTEN ON PAUL.

  Voi herran jumala kuinka paljon VIHAAN Paulia, eniten kenestäkään hahmosta koko sarjassa! Perhanan pröystäilevä itseään parempana pitävä kusiainen sanoja säästelemättä, toki tämä kaikki kuuluu hahmon persoonaan mutta en vaan jotenkin voi sietää lopputulosta ollenkaan. Toisaalta jos viskattaisiin Paul ja Trip/Shootie BW:stä nenäkkäin niin en tiedä osaisinko sanoa sitten enää kumpaa rivaalia vihaan enemmän, aaaargh - vihaan kumpaakin!

  Mites näistä omista...

  Aikaisemmilta kausilta tosiaan ehdottomasti Brock ja James n. D&P loppuun saakka, Mistystä tykkäsin oikeastaan kanssa mutta enemmän myöhäisemmillä kausilla vasta. B&W ei ollut ketään suoranaista lempparia ihmishahmoista ollenkaan, haluan unohtaa koko BW-saagan... XY-aikana lempparikseni on varmaan noussut vähän yllättävästikin Ash. Täysin erilainen hahmo on noissa uusissa kun vertaa esm. ihan ensimmäisiin. Paljon on muuttunut sarja aikojen saatteessa.

  Sivuhahmoja, örhm... Ritchie ja Casey ovat painuneet mieleen. :D Hei mut mitenkä sitten pokemonpuoli? Et näitä maininnut ollenkaan! Sori jos aihetta olet joskus ennen sivunnut. Pokemonillisesti omia lemppareitani ovat ehdottomasti olleet Ashin Bulbasaur, Bayleef, Totodile ja Squirtle, Mayn Skitty, Dawnin Piplup (kyllä, tykkään siitä, sue me), ja Pachirisu, Serenan Braixen ja Sylveon, Brockin Chansey, Jessien Arbok ja Dustox sekä Jamesin Weezing, Victreebel, Chimecho, Growlithe, Cacnea, Mime Jr. ja Carnivine... Jamesin vanhat poksut oli niin hyvin toteutettuja, ihan kauheita ne jaksot missä jättää ne jälkeensä yääääh. ;__;

  Joo-o, ehkä riittäisi...

  VastaaPoista
 2. James ja Brock on kyllä niin loistavia ettei mitään rajaa (eräs kaveri väitti että Brock oli ihan turha Advanced-kausilla, mutta en ymmärrä itse tuota väitettä). Garyn hahmonkehitys on myös ollut todella mieleeni. Clemont, Bonnie ja Max ovat myös kivoja. Harley on ollut aika neutraali minulle, mutta oli hän selvästi viihdyttävämpi kuin Drew. Vaikea sanoa mitään noista muista listatuista hahmoista.

  Tykkään kyllä myös Ashista (kiva hahmonkehitys hälläkin), Maysta, Serenasta ja toisinaan Jessiestä (vaikka yleensä osaakin olla rasittava). Misty oli ihan jees noissa Chronicles-jaksoissa ja kaipa myös Johto-jaksojen lopulla, muuten aika yliarvostettu hahmo omasta mielestäni. Hauskaa, ettei Rakettiryhmä kauheammin ole meikää sytyttänyt tiiminä, mutta kun ne tiimin hahmot käsitellään erikseen niin silloin on kyllä mehua saatu irti. :) (ja kyllähän ne tiiminäkin ovat ihan kivoja silloin kun ne ei tee mitään varkauksia tai semmoisia, niitä kohtia ei vaan tule kovin paljoa mieleen)

  VastaaPoista
 3. Muistan olleeni aivan innoissani kun Brock aikanaan (viidennen jakson?)liittyi Ashin porukkaan ja on aina siitä saakka ollut lempi hahmoni. Tykkäsin hirveästi Brockin Pokemoneista, erityisesti Onixista ja Geodudesta, aivan liian vähän niitä näytettiin.

  James kuuluu myös suosikkeihini, ja olen usein nauranut ääneen miekkosen hölmöilyille, erityisesti Indigo kaudella.
  Gary ja Paul kuuluvat listaan kanssa. Tykkäsin myös Dawnista ja Maystä silloin kun eivät sattuneet osallistumaan umpitylsiin contesteihin. Maxilöä oli hetkensä, vaikkei suosikkeja ollutkaan.

  BW aikana animen seuraamiseni hieman lopahti ja XYtä en ole jaksanut katsoa alun jälkeen kuin satunnaisia jaksoja joten noista uusista tyypeistä ei ole mitään mielipidettä, paitsi Clemontin keksinnöistä, joita vihaan.

  Professori Oak on yksi omia lemppari hahmojani. Giovanni on myös kiinnostava hahmo.
  Melvin :D Olisin varmaan unohtanut koko jakson ajat sitten ellei lopussa olisi tullut jymy-yllätystä. Vhs-kasetista loppui melkein nauha kesken, mutta onneksi koko jakso ehti tallentua ja sain fiilistellä Charmeleonia vielä monet kerrat. Siksi tuo jakso onkin aika hyvin vieläkin muistissa.

  Ja tietysti vielä Siimuuur tiedemies.

  VastaaPoista
 4. James on ollut kyllä parhaita hahmoja sitten ekan kauden :D. Oon tietyllä tapaa aina tykännyt Rakettiryhmästä. Vaikka Pikachun nappaaminen on jo kulunut juttu, niin on heillä silti hyviä hetkiä.

  En ole koskaan tykännyt Maxista. Se tosin voi johtua myöskin Elise Langenojan poika-äänestä, joka suurina määrinä aiheuttaa verenpaineen suurta nousua.

  Unovan rivalit oli minulle varsin antoisia, vaikka suurin osa inhoaa Unova-kautta :(.

  Yksi mieleenpainuvin rivali on Ritchie. Silleen kiva hahmo, mutta en tykännyt siitä, että hän voitti Ashin liigassa ja vähän epäreilusti :-/. Mutta Sparky oli söpö.

  Cleamont ja Bonnie on kyllä tähän asti olleet tähän asti Ashin parhaat matkakumppanit.
  Cleamontin keksintöjen räjähtämiset ovat olleet aika hupaisia.

  VastaaPoista
 5. Vaikka en olekaan animea vähään aikaan seurannut, niin yhdyn kyllä tähän listaan! Erityisesti James on kyllä aina syöpynyt mieleeni hupaisana hahmona, vaikka Rakettiryhmän kaksikosta Jessie ehkä viekin omalla kohdallani voiton, koska hän on niin sassy diiva :D Olen katsonut tässä pikkuhiljaa Pokémon-leffoja ykkösestä lähtien ja on ollut hauska huomata, miten erityisesti vanhimmissa (ja oikeastaan joissakin vähän uudemmissakin) leffoissa Rakettiryhmällä on ollut jonkun sortin rooli, yleensä tietysti comic relief, mutta silti. Ja näissä kohtauksissa Jessie ja James kyllä loistavat läpänheitollaan!

  Diamond & Pearl kautena on mun mielestäni yksi parhaista, en nyt tiedä hahmokemioista yms mitään, mutta noin yleisesti musta tuntui, että se tarjosi eniten viihdykettä. Paul oli mun mielestä yksi parhaista hahmoista tuolloin ja varmaan edelleenkin - juuri se välinpitämättömyys ja tylyys ehkä kiinnosti. Paras rival hands down kyllä ehdottomasti!

  Ärsyttää, kun en muista mitään hyviä random hahmoja nyt tähän hätään, vaikka varmasti niistäkin on :(( Monen mielestä ärsyttävä Iris BW-kaudella on oikeastaan mun mielestä aika hauska valinta Ashin matkatoveriksi, mutta en mä tiedä voisinko sanoa hahmoa suosikikseni. Sanomattakin on tosin selvää, että May on mun mielestä ihana<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä kerran että teit tämän postauksen!! :) Pakko myöntää että yhdyn sun kanssa tähän listaan lähes täysin. Olen aina tykännyt Rakettiryhmästä tosi paljon, josta lempihahmoni on ehdottomasti James. :D Hän on nimenomaan niin hauskan sympaattinen ja jollain tavalla vähemmän "paha" kuin Jessie, mikä tasapainottaa heitä mukavasti. Lisäksi Jamesin suhde hänen Pokemoneihinsa on aina mukavaa katsottavaa, ja juuri esim. Chimechon lähtö särki sydämen. :(

  XY-kauden myötä olen rakastunut ihan täysillä Clemontiin ja Bonniehen, jotka ovat tällä hetkellä varman mun suosikit kaikista Ashin matkakumppaneista. Tosin Brock ei tule kaukana jäljessä. Hän on aina ollut kanssa yksi lemppareistani. Ei kai kukaan voisi olla pitämättä Brockista? Tuo "Brockin kesä"-äänite on ihan kultaa! xD Mahdettaisiinkohan tuollaista suvaita nykydubeissa ollenkaan? Lisäksi oli muuten ihan pakko nauraa tuolle Jessien lauantaimakkara-kommentille. :DD

  Mäkin kuulun yhteen niistä harvoista joka itse asiassa tykkää Maxista, vaikka hän onkin omalla tavallaan varsin rasittava hahmo. Hänen luonteensa kuitenkin munkin mielestä vaan sopii juuri tuon ikäiselle pojalle, joten mikäs siinä sitten. :D Gary ja Paul ovat ehdottomasti suosikkini Ashin Rivaleista, joista Paul saa ykkössijan. Hyvin samoista syistä kuin sunkin kanssa.

  Näiden kaikkien lisäksi yksi anime-hahmo josta pidän tosi paljon on Dawn, joka kuuluu kanssa yksiin lemppareihini Ashin matkakumppaneista. Mä vaan olen aina tykännyt Dawnin positiivisuudesta ja hänen tiimistään. Musta tuntuu että hän on yksi harvoista naispuolisista matkakumppaneista joka oikeasti kokosi kasaan kunnollisen kuuden Pokemonin tiimin ja käytti niitä paljon ottelemiseen.

  En keksi tähän hätään mitään muita hahmoja joista tykkäisin erityisen paljon, vaikka sellaisia varmaan löytyykin. Sanottakoon vielä että listan hännillä esim. Ashin matkakumppaneista ja Rivaleista ovat varmaankin Serena, Iris, Cilan ja Trip vaikken heistä ketään vihaakkaan.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!