XY-leakeistä...

Mmmmh, nyt on ollut hieman kohua siitä, että pelit ovat vuotaneet jo joidenkin käsiin ja sitä myötä on sitten näitä kaikkia screenshotteja sun muita.

Olen itse sen verran tylsä, että vältän tällaisia juttuja aivan totaalisen täydellisesti, enkä nyt tiedä uskallanko edes vilkaista edellisen kirjoituksen kommentteja spoilerien pelossa :-D. Kaikki ns. virallisten lähteiden tiedot on mulle jees - siis tyyliin CoroCoro tai Pokémon Smash, koska ne eivät kumminkaan paljasta pelistä kuin pieniä juttuja. Muutenkin itse pelilliset osuudet haluan pitää täysin piilossa, koska tykkään kokea ne mieluummin peleissä uutena. Esim. hahmoistahan en tiedä hölkäsen pöläystäkään vielä, jotain tyyppejä vähän nähnyt, mutta siinäpä se oikeastaan onkin.

Eli jaaauuuu. Taidan jättää kommentit tsekkaamatta...! :-{


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

19 kommenttia:

  1. Oikea valinta! Itsehän klikkasin pöljänä yhtä linkkiä, jonka jälkeen sitten toista ja kolmatta... ja tässä tätä ollaan, enemmän spoilattuna kuin mitä oli tarkoitus :D No, onneksi se ei minulle ole niin vakavaa, koska pelistä saan silti yhtä paljon irti tietäisinpä siitä kaiken tai en. Mutta arvostan päättäväisyyttäsi *toruu itseään*

    VastaaPoista
  2. Olen nähnyt vuotaneet kuvat alotuspokemonien kolmansista muodoista, mutta olen lähes 100% varma, etteivät ne ole mitään oikeita! Ne eivät näytä yhtään oikeilta muodoilta, mutta silti jostain syystä kauhean monet luulevat niitä oikeiksi. Chespinin muoto ei todellakaan voi olla oikea, eikä kyllä Froakienkaan, varsinkin kun ne molemmat oli tyyliin laitettu Water/Dark ja Grass/ Dark tyyppisiksi.

    Mutta en kyllä itsekään halua mitään spoilereita, niin katselen tietoa vaan juuuri CoroCorosta tai Serebiistä ja muista luotettavista lähteistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tosiaan huomasin, että noissa sun edellisen postauksen kommenteissa todella on jotain spoilereita laitettu. Ja sielläkin porukat puhuu ihan innoissaan näistä kolmansista muodoista, jotka ovat mun mielestä ihan kukkua! :S

      Poista
    2. Näistä kolmansista muodoista on Chesnaughtista ja Greninjasta amie-kuvat, kaikista on stats-screen, kaikista on kuvia, missä näitä käytetään pelissä. Pokebeachin vanhat leakit sanoivat, että startterievot tulevat olemaan Fire/Psychic, Grass/Dark ja Water/Fighting; ihan alkuperäinen sanoi, että Grass/Fighting ja Water/Dark, mutta vaihtoi nuo kaksi sitten ympäriinsä. Mutta näyttikin siltä, että alkuperäinen oli totta, sillä Greninja on varmistettu Water/Dark = Chesnaught on Grass/Fighting. Kakilla on uusi hyökkäys, jonka vaikutuksetkin on jo paljastettu. Ja kuten toisessa kommenttiloodassa sanoinkin, kaikki nämä tulevat henkilöiltä, jotka omistavat pelin todistetusti. Uusia pokemoneja on tullut tämänkin päivän aikana useampi. Faktat puhuvat puolestaan.

      Mutta faktojen torjumisessa on hyvä elää, palataan asiaan viikon kuluttua, haha.

      Poista
    3. Se ei silti todista mitään. :) Oon kyllä nähnyt noita kuvia, ja nähnyt ihan samanlaisia kuvia myös kaikenmailman Fakemoneistakin.

      Heti kun näytät mulle uskottavaa videomateriaalia, niin voin jopa ehkä uskoakin tätä. Onhan se ihan outoa, että noiden tyypityksiä vaihdellaan koko ajan, samoin kuin Chesnaughtin nimi on ollut jo tuon lisäksi Chesnut, sekä tyyliin Darknut, joka on toinen Nintendon pelisarjasta tuttu hahmo.

      Lisäksi varsinkin Chesnaught ja Greninja eivät näytä yhtään mun mielestä Froakien ja Chespinin muodoilta. Mihin ne Froakien kuplat katosivat koko pokemonista?

      No mutta, totuus selviää piakkoin. Voin ihan hyvin olla väärässäkin, mutta jos ne paljastetut muodot ovat todella aitoja, niin oksennan kyllä järkytyksestä. Eivä näytä musta yhtään oikeilta.

      Poista
    4. Niin no, jotkut vaan kieltäytyvät uskomasta joitain asioita ennen kuin kokevat nämä itse. Videomateriaalia ei ole sen taka, että haluavat vältellä Nintendolta. Vasta hiljattain yksi kauppa, joka oli myynyt pelejä etukäteen, sai Nintendolta maksusyytteen ja joutuu maksamaan näille 2000 $ per peli, jota eivät saa takaisin. Ihan henkilökohtaisesti oli ollut edustusmiehiä paikalla, taitavat olla aika vakavissaan tämän no leaks -homman suhteen.

      Aika paljolti kaikki Kalosin huikeat 69 pokemonia on paljastettu tässä vaiheessa, lukuun ottamatta sitä pakollista 100 base stats legendaarista, joka tulee oletettavastikin olemaan pelkästään eventistä saatava. Tulee olemaan ihan kiva pettymys kaikille peliä pelaaville, jotka ovat pysyttäytyneet pimennossa Nintendon paljastuksia lukuunottamatta, kun huomaavatkin, että ihan uusia pokemoneja on nähtävissä vain muutaman kymmentä.

      Et ole ainoa, joka valittaa siitä, etteivätkö Chesnaught ja Greninja näytä siltä, miltä "pitäisi", mutta tämäkin lisää niiden uskottavuutta, joka on edelleen tässä vaiheessa jo todistettu. Mutta kuten tuossa edeltävässä viestissäni jo sanoinkin, niin näet sitten (nyt vajaan) viikon kuluttua. Varmistaudu pettymykseen. :>

      Poista
    5. En mä mihinkään pettymykseen varaudu, vaan pikemminkin tulen olemaan yllättynyt jos nämä ovat totisinta totta. Musta nyt vaan on lähinnä outoa, että niin monet sanovat näitä tämänkertaisia vuotaneita tietoja todeksi, vaikka tämmöisiä vuotoja väitetään tulevan aina silloin tällöin, ja aina ne ovat vääriä.

      Viimeksi kukaan ei uskonut tämän kuvan nähdessään, että kyseessä olisi Chespinin muoto, eikä se sitä ollutkaan:

      https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1380756_389820454476889_1392101364_n.jpg

      Tarkotan vaan sitä, että musta on outoa kuinka moni on heti ollut sitä mieltä, että juuri nämä leakit ovat oikeita, kun niitä aina väitetään tulevan osoittautuen lopulta kuitenkin aina vääriksi.

      Pian sitten kyllä nähdään kumpi oli oikeassa, ja edelleen voin ihan hyvin olla väärässäkin. Mun omasta mielestäni tämä koko juttu on vaan niin outo, että se saa epäilemään, mutta voi hyvinkin olla että nuo pokemonit ovat ihan oikeita. Itse en kuitenkaan voi sanoa niitä oikeiksi, koska ne ei vaan näytä musta tarpeeksi pomoneilta. En väitä etteivätkö ne olisi aitoja, koska en ole niitä itse kokenut, vaan koska ne eivät vaan kertakaikkiaan näytä musta pokemoneilta.

      Esim. Froakienkin teema on selvästi ollut nuo kuplat sen selässä, sekä keltaiset isot silmät, joita kumpaakaan ei Greninjalta löydy. Se on vaan musta niin kummallista, ei muuta. Ehkä mä petyn, ehkä yllätyn, ehkä olen täysin väärässä ja sä naureskelet siellä saaden mielihyvää kun näin on, mutta mä vaan ilmaisen oman mielipiteeni siinä kaikki. :)

      Poista
    6. Näitä leakkejä pidetään totena sen takia, että pelin omistavat henkilöt ovat itse puhuneet asiasta vapaasti foorumeilla ja kuvalaudoilla. Kuten yhdessä viestissäni mainitsinkin, niin yksi myös striimasi pelimateriaalia. Jos nämä ovat feikkejä, niin ne ovat koko vuosituhannen parhaimmin tehtyjä feikkejä juuri luettelemieni faktojen takia. Katso esim. tämä kuva:
      http://oi41.tinypic.com/wl3fx0.jpg

      Usko pois, jos nämä olisivat feikkejä, olisin iki-onnellinen asiasta, sillä en voi sietää mitään näistä viimeisistä muodoista, enkä myöskään monia muista paljastetuista kalospokemoneista. En väitä takaisin siksi, että tästä saisin erityistä mielihyvää (vihaan väittelemistä ja olen äärimmäisen huono siinä), mutta jotenkin vaan turhauttaa erityisesti tässä tapauksessa, koska todistusaineistoa on niin paljon ja se on niin uskottavaa.

      Poista
    7. Joo, oon kyllä nähnyt tuon kuvan ja muitakin vastaavia. Sitä on vaan silti niin vaikea uskoa, ja mua on joskus huijattu tämmöisillä aidonoloisilla täysin fake-kuvilla, niin oon tosi epäileväinen kaiken tommosen suhteen.

      En itsekään pidä väittelystä, mutta jotenkin vaan tuntu siltä kuin olisit sitä kaivannut. No joo, turha tässä on enää asiasta väitellä, koska pianhan se totuus jo selviää. Katsotaan sitten kuka oli oikeassa ja kuka väärässä, niinhän? :) Toivon ettei tästä meidän keskustelusta jäänyt kenellekään paha maku suuhun.

      Siispä kaikkea hyvää vaan sulle!

      Poista
    8. Hyvät jatkot vaan sinnekin. :b

      Poista
    9. Ps. Confirmed. Ihan kuten sanoin.

      Poista
    10. Joo, väärässä olin kuten arvelinkin. Olen kyllä järkyttynyt, koska nuo pokemonit ovat kauhean rumia, eivätkä musta edelleenkään näytä oikeilta, vaikka sellasia ovatkin. D:

      Poista
  3. En itsekkään pidä siitä, että noita tulee ilmi.. Helpompaa olla kattomatta ku nähdä kaikkien starttereiden vikat evot kymmeneen kertaan ja aina erillaisia ja olevinaan "aitoja". Erehdyin itse katsomaan tuon Greninjan. Pidin siitä ihme kyllä. :D

    VastaaPoista
  4. Viikon päästähän sen sitten näkee

    VastaaPoista
  5. Juurihan Avri tuossa sanoi ettei halua kuulla tai nähdä mitään epävirallisia spoileja ja silti näissäkin kommenteissa vaan jatketaan <__<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuola käsittääkseni mitään hiveää spoilausta ole. O.o riippuu ihan tietenkin, että kuka mitäkin tietää. Helpompaa siis on että maltetaan nyt kaikki se viikko, niin päästään itse kokemaan tuo tuleva seikkailu. :D

      Poista
    2. Kyllä se minusta aika inhottavaa on spoilata vaikkapa nuo starttereiden tyypitykset ja nimet. Käsittääkseni Avri ei siis tiedä vielä mitään tai halua edes tietää mitään näistä leakeist.

      Poista
    3. En minäkään tarkoittanut että se kivaa on. :) mutta viikko enää, nii kaikilla on kivaa ja spoilaus ja leakit on historiaa. :D

      Poista
    4. Et ehkä huomannut Avrin sanoneen myös ettei lue kommentteja. Eli jos nyt näissä kommenteissa olisi ollut jotain valtavia spoilereita, niin ei Avri niitä olisi nähnyt. Sitä paitsi eihän tuossa kukaan sanonut miltä nuo pokemonit näyttää, eikä siinä mainittu kuin ohimennen kahden pokemonin nimi. Ei voi olla niin vakavaa, eihän?

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!