Blue Screen of Yveltal

Käyköhän täällä enää kukaan..?

Syy hiljaiseloon ei tosiaan ole pelkästään laiskuus tai inspiksen puute, vaan läppärini, joka on päättänyt suoltaa blue screenejä tuon tuostakin. Tänäänkin 8 kertaa ennen kuin kyllästyin blogipostauksen kirjoittamiseen tyhmällä läppiksellä :(. Tätäkin siis kirjoitan kännykällä. Uutta konetta en pääse ostamaan ihan heti, koska en halua ostaa läppäriä Englannista (ääkkösten puute).

Saan kumminkin ens viikolla käyttööni uuden työkoneen, jolta saan laitettua pari kirjoitusta! Harmi, ettei siinä ole tosin ääkkösiä... noh täytyy keksiä jotain.

Päätin että koska mitään uutta Pokémon-rintamalla ei ole tapahtunut (damn E3...) lukuunottamatta Super Mystery Dungeonia, pureudun vähän historian havinaan...


Anteeksi kämäinen kuva :D. Hyvää juhannusta tyypit!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Minä käyn vieläkin päivittäin (yleensä monta kertaa päivässä, koska linkki on toolbarissa joten tulee sitä klikkailtua jatkuvasti)! :D

  Kai brittikoneisiinkin saa asennettua sen mahdollisuuden ns. kirjoittaa suomalaisella näppäimistöllä (se kielipalkki tuolla alhaalla), kun suominäppiksenkin saa vaihdettua brittiin. Jään kiinnostuksella odottelemaan uusia kirjoituksia, mutta hyvät juhannukset sinnekin~

  VastaaPoista
 2. Aa, kamalan huono omatuntohan tässä tulee, kun en ole postaillut :D. Mutta eiköhän tuolla työkoneella saa pari raakilepostausta viimeisteltyä~

  Joo, tottahan tuo on, mutta haluaisin silti ihan fyysiseen näppäimistöön ääkköset... No, selviän ainakin elokuun loppuun työkoneen kanssa :D

  Kiitos kovasti :)! Nyt tulikin mieleen, että olisi ollut siistiä tehdä postaus Pokémon-maailman versioista juhannustaioista...

  VastaaPoista
 3. Tosiaan päivittäinhän täällä on tullut käytyä vilkasemassa. :) Jatkuukos tuo Substitute joskus?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa :3. Ja kyllä se varmasti jatkuu, kiireet on taas ollut aivan vietävät :/. Voisin tuossa heinäkuussa koettaa saada piirrettyä oikein läjäpäin strippejä, niin sitten niitä voisi latailla sinne taas.

   Poista
 4. Mulla sama tilanne kuin Cinnamberin kohdalla, eli käyn täällä varmaan joka päivä koska tulee klikkailtua toolbarissa olevia linkkejä koko ajan. :D Mutta älä ihmeessä pode huonoa omatuntoa! Ymmärtäähän sen ettei aina ole aikaa, tai tässä tapauksessa konetta, jotta pääsisi kirjoittelemaan. Tai joskus ei yksinkertaisesti vain huvita. Varsinkin jos Pokemon-innostus on matalalla.

  Toivon että saat hommattua uuden hyvän koneen piakkoin!
  Hyvää Juhannusta sullekin, Avri! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaws, kiva tietää :D. Vähän melkein ahdistaa tämä Pokémon-innottomuus, kun kumminkin tietää, että siellä se blogi odottaa taas uutta kirjoitusta. Nyt tosin kyllä tämä konettomuus + kiireet ovat olleet suurin syy kesäkuun hiljaisuuteen.

   Kiitos kovasti ^__^!

   Poista
 5. Itellä oli toukokuussa, että Pokemon-into oli kadonnut. Aloitin toukokuussa alusta SoulSilverin ja myöhemmin aloitin alusta White 2:n. Nyt olen taas kiinnostunu pelaa kuudetta sukupolvea. En ole jaksanut blogiasi kommentoida. Toivottavasti saat hommattua uuden koneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aloitin Whiten tuossa joku aika sitten, pitäisi varmaan palata siihen niin saisi innostusta ehkä vähän takaisin.

   Poista
 6. Täällä ollaan :)

  Pokemon innostus itselläkin ollut täysin nolla jo varmaan pari kolme kuukautta. En ole viitsinyt edes yrittää houkutella sitä takaisin, sillä tieden että se jossain vaiheessa tulee kuitenkin. Olenkin nyt käyttänyt tilaisuutta hyväkseni ja antanut aikaa kaikelle muulle mielenkiintoiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että kaikilla on tosiaan tuo innostus jossain pohjamudissa. Toivottavasti pian saataisiin 20-vuotisjuhlahypeä. Se hype-aika on aina niin ihanaa, kun kaikki mahdollisuudet on vielä auki ja uutisia tipahtelee aika ajoin. Mutta toi on totta, että nyt on sitten hyvä antaa tilaa muille kiinnostuksen kohteille (Gravity Falls!) :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!