Onneksi olkoon, Living in the Moving Forest!Hyvää 5-vuotissyntymäpäivää Living in the Moving Forestille! ♪♫~


Niinkö kauan blogi on ollut jo pystyssä? Huh huh. Ajattelin kauheasti, että tähän 5-vuotiskirjoitukseen pitäisi saada kaikennäköistä jännää aikaiseksi, meinasin Shiny Turtwig-arvontaa (joka voi ehkä vielä tullakin) ja vaikka mitä, mutta olen edelleen aika mehut poissa :D. Olen kumminkin saanut tauon aikana vähän lisää virtaa ja järjesteltyä juttuja, joten ensi viikolla on tulossa parikin kirjoitusta ja tahti jatkukoon sellaisena :).

Ajattelin nyt kumminkin, onhan 5 vuotta sellainen omanlainen virstanpylväs, että voisin vähän katsastaa, että mistäs kaikesta sitä onkaan tullut kirjoiteltua ja mitkä kirjoitukset ovat omia henkilökohtaisia lemppareitani. Tuo Sisällysluettelo-osio kun on ollut häpeällisen huonossa kunnossa jo pitkään, niin ehkä tästä voi löytyä lukijoille jotain sellaisia kirjoituksia, mitkä on sattunut missaamaan tai ehkä ne ovat jo unohtuneet...


Eli tässä Avrin poiminnat 5 vuoden blogimatkalta...Voi mitä huutoanaurua tämäkin kirjoitus sisältää! Valitsin tämän mukaan näihin suosikkikirjoituksiini jo ihan vaan siksi, että omat startteri-ideani olivat niin kertakaikkisesti päin mäntyä kuin vain voi! Tosin, en kyllä pistäisi pahakseni, vaikka näkisimmekin joskus ruoho-villisikapokémonin, vesi-merenneidon tai tuli-majavan. Kamala nostalgiavyöry iski noin muutenkin, kun vain muistelen, millaista Black&Whiten julkaisua edeltänyt aika olikaan.

Yksi lempipokémon-jaksoistani ja osa Indigo League-postaussarjaa, joka on jäänyt aika lailla päivittämättä. Ehkä pitäisi jatkaa näitä? Erityisesti tästä kirjoituksessa tykkään noista nauhoitetuista ääniklipeistä, aivan kultaa!


Nämä vasta olivat legendaarista uudelleenluettavaa, vaikka kirjoitustyyli oli aika hirveä paikoin :D. Jotenkin jännittävää, miten syvällisesti olenkin jaksanut pohdiskella jotain Kabutopsin sukupuuttoon kuolemista (ei sillä, pohdiskelen näitä juttuja syvällisesti edelleenkin). Osa kirjoituksista on vähän niin ja näin (Aerodactyl erityisesti), mutta kyllä tämä sarja ansaitsee ehdottomasti maininnan tässä yhteydessä. Ja kappas vain, nythän onkin aika lisätä 6. generaation fossiilit sarjaa täydentämään. Täytyykin aloittaa tutkimustyöt :D.


Tätä tekstiä uudelleen lukiessa koin kyllä yllätyksen hetkiä, kun en muistanut yhtään, että jotkut nuo painot ovat noinkin omalaatuisia. Cacneakin, huh huh.


Muistan, että aloitin keinotekoiset pokémonit-"sarjan" vähän kuin fossiili-sarjan tilalle ja tiedättekös mitä, meikän pitäisi jatkaa ehdottomasti tällaisia isoja höpöttelyjä erinäisistä pokémoneista. Tästä sarjasta suosikkikirjoitukseni ovat ehdottomasti Castform-kirjoitus, joka on jo sellaista materiaalia, mikä on varmaankin suuremmalta osalta vähän pimennossa. Myös Porygon- ja Mewtwo-tekstit ovat mukavan pitkiä ja kiehtovia, vaikka näin itse sanonkin!


Tämä on viimeisin inhokkipokémon-valituskirjoitukseni, mutta siitä löytyy sopivasti myös linkit muihin Avrin top-10-inhokkeihin :D. Mielenkiintoista ajatella, että nykyään lista voisi olla aika erilainen.


Kuten yllä, niin myös lempipokémonit-sarjasta löytyy kiinnostavia kirjoituksia ja tämäkin lista tarvitsisi kyllä remppausta uuteen Avri vuonna 2015-uskoon. Erityisesti pitää kuitenkin nostaa esille Torterra-kirjoitukseni, onhan kyseessä koko blogin suuri ja kaunis maskotti.


Hiukan uudempi kirjoitus viime vuodelta, mutta mitäs pienistä. Pokémonien elinkaari on aina kiinnostanut meikää kovasti!

Randomit: Gothitelle ja Xatu

Joskus on vaan kiva höpöttää randomeista, ehkä vähän unohdetuistakin pokémoneista. Niidenkin taustoista voi löytää yhtä sun toista ihailtavaa!

--------

Eiköhän siinä ollut tarpeeksi postauksia listattuna yhdelle kertaa! Suuri kiitos kaikille menneille, nykyisille ja tuleville lukijoille blogin seuraamisesta ja kaikista kommenteista. Tiedän, että joskus kommentteihin vastaaminen tuppaa minulta jäämään ja myöhästelemään, mutta luen jokaisen kommentin ja tulen niistä toki aina kovin iloiseksi. En usko, että olisin jaksanut pitää blogia pystyssä, ellei mukana olisi ollut kaikkia niitä mehukkaita kommenttikeskusteluja, huomioita ja ajatuksia teiltä lukijoilta :).

Onko muuten teillä mitään sellaisia tiettyjä postauksia, joista olette erityisesti pitäneet tai ovat jääneet hyvin mieleen? Olisi mukava kuulla! Hyvää syntymäpäivää blogi, ja hyvä me! :D


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea, Living in the Moving Forest, ja pitkää ikää! :)

  (Päätyyköhän kommenttini taas automaattisesti roskakoriin...?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Azu! Ja ei, tällä kertaa pääsi oikein heti esille blogiin eikä joutanut roskapostia kaunistamaan :D.

   Poista
 2. Hyvää synttäriä blogille!

  En muista ollenkaan mistä asti olen tätä stalkkeroinut, mutta monta vuotta sitä on jo takana jokatapauksessa... Suomen vähäisistä pokemonblogeista tämä on kuitenkin aktiivisin ja suurin (varmaan ylipäätään suomen pokemonaiheisista sivuista aktiivisimpia/suurimpia, niitä kun tuppaa olemaan niin häveliään pieni määrä nykyään) ja paikkansa kyllä ansainnut siellä. :> Ollut myös itselleni inspiraationa aloittaa joskus oma pokeblogi, mutta toistaiseksi jäänyt täysin harkinta-asteelle.

  Hmm, lempipostauksista varmaan kärkipäässä tuo mainitsemasi pokemonien kuolema -kirjoitus ja pokedex-kirjoituksista olen tykännyt tosi paljon ylipäätään. En jaksa käydä kaikkia selaamaan lävitse ja miettimään yksittäisiä suosikkeja noiden lisäksi, laiskuus iski. :'D

  Pitkää ikää tänne, tulen varmasti stalkkimaan tätä niin pitkään kunhan pystyssä pysyy ja aina välistä sottaamaan kommenttilootaa mielipiteilläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti onnen toivotuksista ja muista kehuista :3.

   Kyllähän se niin on, että Suomessa on aika pieni määrä enää elossa olevia pokémonaiheisia sivuja, mutta toisaalta laatu on kanssa ainakin tosi hyvä (esimerkiksi Munchlax Mania. Dragonspiral Tower ja sitten hoitoloista sun Tuulen vihellys). Pokémon-blogeille on kyllä hyvin tilaa, ihan vinkkinä vain ;D. Aina jotenkin muiden pokémon-juttuja lukiessa se omakin innostus tai jonkinlainen energia kasvaa, niin jaksaa sitten taas blogiinkin häärätä kaikkea uutta.

   Hahaha, ei se mitään :D. Pokémonien kuolema on kyllä sen verran kiehtova aihepiiri, että saisivat tuoda sitä ehkä vähän enemmän esille peleissä. Pokédex-kirjoituksissa on kyllä tahti vähän hiljentynyt ja itse asiassa en ole edes piirtänyt uusia pokéja kuukausiin. Apua, pakko taas aloittaa, niitä on kiva kyllä piirrustella :P.

   Kiitos kovasti! Ja kommenttiloota on sottaamista varten!

   Poista
 3. Hui onnea! ^_^ Tähän mennessä oon ainakin yrittäny lukea kaikki tekstit viiden vuoden varrella, toivottavasti löytyy lisää luettavaa jatkossakin! Pitänee varmaan itekin hurahtaa uudestaan noiden vanhojen tekstien pariin.

  ps. vaan huonot ihmiset vikaa mewiä hyi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinä kumma eläin :D. Noi vanhat tekstit oli kyllä välillä sellaista myötähäpeää, että huh huh huh, mutta hei mitään en ole sentään poistanut jälkikäteen. Että seuraavan viiden vuoden päästä voidaan nauraa vieläkin enemmän sille, miten nolo olen :D.

   ps. vaan huonot ihmiset rahastaa mewiä hyi :(

   Poista
  2. Ehkä rakastaa tosin mieluummin.

   :''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''')

   Poista
 4. Paljon onnea, 5 vuotta on kunnioitettava ikä:) Toivotaan, että blogi on pystyssä vielä toiset viisi ja enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Munchy! Hahah joo, katsotaan joskos vaikka pitäisi blogia ihan eläkeiässäkin vielä... "kun minä olin nuori, niin silloin Ash ja Pikachu..." :D.

   Poista
 5. Paljon onnea Living in the Moving Forestille! *heittää konfettia* :D

  Listasit tähän postaukseen oikein kivoja vanhempia juttuja. Noista fossiili-postauksista mulle tulee jostain syystä vähän nostalginen olo, varmaan siksi että aloittelin blogisi aktiivisen seuraamisen niihin aikoihin kun noita kirjoittelit. :3 Sen sijaan taisin löytää blogisi jo niinkin aikaisin, kun tämä postaus oli kaikkein uusin. :)

  Lukisin muuten tosi mielelläni lisää Animemaratonia noista Indigo-kauden jaksoista, jos vain päätät kirjoitella niitä. :) Tuo Neidonkallio-jakso on kyllä kultaa! <3 Se on varmaan yksi lemppari-jaksoistani noilta vanhemmilta kausilta.

  Jos nyt pitäisi joku postaus josta ihan erityisesti olen pitänyt laittaa tähän, niin se olisi varmasti niinkin random kuin tämä ! On vain tosi kiva lukea jonkun sellaisen näkemyksiä pokemoneista, joka ei itse tiedä niistä mitään, tai muuten vain välitä niistä. :D

  Hassu yhteensattuma muuten että me molemmat olemme aloittaneet Pokemon-blogimme maaliskuussa. :D Omani synttärit olivat neljäs päivä tätä kuuta. Mutta joo, onnea vielä kerran Living in the Moving Forestille! Yksikään lukemani postaus täällä ei ole ollut mitään muuta kuin täyttä kultaa. :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. Ihan hitsisti onnea! ^^ Itse taisin kyllä seurata tätä blogia jonkin aikaa ennen kuin aloin edes kommentoimaan tänne, joten aika alusta asti ollaan oltu messistä ja kivoja muistoja on tarttunut näistä kirjoituksistasi. Aina en vain ole keksinyt mitään kommentoitavaa, mutta jokainen postaus on kyllä luettu. ;)

  Jos itse alkaisin jotain Pokémon-aiheista blogia tekemään, niin ehkä vain taidekäyttöön (ehkä sitä sarjistani varten jos vaan saan sen aloitettua). Pakko ihailla kun osaat niin hyvin pitää yllä tätä kaikkea, itselläni on mennyt niin huonosti tuon Zelda-blogini kanssa. ^^;

  Jatka ihmeessä ainakin noita animemaratooneja ja Pokédex-entyjä, plus kaikkea muutakin, on ihana lukea!

  VastaaPoista
 7. Hassua ajatella omaa elämää viisi vuotta taaksepäin, ja miettiä mitä kaikkea siinä ajassa onkaan tapahtunut, ja melkein koko tuon ajan on tämä blogi kuulunut, lähes päivittäiseen ohjelmaani :) En muista tarkkaan milloin tänne löysin, mutta muistan että olin aivan onnesta soikeana, että löysin tällaisen helmen kaikkien pokemonfanius vuosieni jälkeen. Ja rohkenin vielä jossain vaiheessa kommentoimaankin :D

  Omia suosikkejani ovat olleet mm. Fossiili sarja (upean tarkkaa tutkimustyötä), Animemaratoonit, joista löytyy aina unohdettuja klassikkoja, sekä aina uusien pelien lähestyessä kaikki spekulaatio kirjoitukset. Vaikka tykkään kyllä ihan kaiksita kirjoituksista.
  Onnea Living in the Moving Forest!!

  VastaaPoista
 8. Oooii hirmuisesti onnea Living in the Moving Forest ! (: Itse kuulun aika tuoreisiin lukijoihin kun vielä alle vuoden olen seuraillut kirjoituksiasi mutta sitäkin aktiivisemmin kuitenkin. Ja aina yhtä suurella innolla olen ensiksi odottanut uutta postausta ja sitten vieläkin innokkaampana käynyt sitä lukemaan :D Lemppari-kysymykset on mulla kielletyillä listoilla ja sanon aina ihmisille jotka multa kyselee lempiruokia tai lempivärejä yms. että ei tuollaisia kysymyksiä saa kysyä kun en osaa vastata. Joten tämän takia en lähde listaamaan mitää lempparipostauksia, pahoitteluni :D Mutta sellaisen jutun tässä hoksasin (itse asiassa tuli kauhea déjà vu) kun noita vanhoja indigo league jaksomaratoonihommeleita lueskelin, että herranjestas määhän oon aikasemmin eksynyt niitä lueskelemaan ! :DDD silloin harmi vaan en vielä sitten näköjään jäänyt blogia lueskelemaan, mutta aika hyvin oon noita sun vanhojakin postauksia lueskellut sairaspäivinä :p

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!