Nekkoara ja Iwanko, sekä muita Sun & Moon -juttuja

Ahh, kiitos CoroCoro kahdesta uudesta pokémonista! Toinenhan näistä, Iwanko, onkin jo vilahtanut gameplay-videoissa, mutta kiva saada oikein julkistus! Enkkunimiä odotellessa, vaikka hyvinhän nämä japskinimetkin taipuvat?!


Vihdoinkin koala-pokémon! Ja tosi kivannäköinen sellainen. Aluksi olin ihan fiiliksissäni siitä, että saatiin vihdoinkin koala-pokémon, sitten hetken päästä olinkin sitä mieltä, että koalaksi Nekkoara ei ole tarpeeksi söpö, JA NYT taas oon sitä mieltä, että se on ihan täydellinen. Näen Nekkoaralle ehkä maksimissaan yhden kehitysmuodon, mutta ei kai sekään ole mikään kovin välttämätön. Mua jotenkin kiinnostaa tietää, että avaako se ikinä silmiään? :D Ja jos avaa, minkälaiset ne silmät ovat. Minkä väriset? Vähänkö olisi rajua, jos sillä olisi jotkut paholaisen punaiset silmät tuon söpön ulkokuoren piilottamana :D.


Voi mutta apua, Iwanko on sitten niin yllättävän täydellinen, että huh huh. Siis yleensä en ole mikään koirapokémonien suurin ystävä, enkä todellakaan tällaisten suurisilmäisten söpöilijä turrien ystävä (Eevee, Shinx...), mutta Iwanko on niin ihastuttava, etten kestä. Lempparijuttuni on tuo kivistä muodostuva "kaulapanta".

Nää eri artworkit... ihan rakkaus!
Ehkä mun suuri sydämen menetys Iwankolle johtuu siitä, että meille tulee juhannukseksi koiranpentu (omg puppy), joten olen muutenkin nyt erityisen lämpimästi suhtautunut koiranpentuihin lähiaikoina. Musta tää on vaan jotenkin mainio. Rock-tyyppi tekee Iwankosta vaan entistä kiinnostavamman ja on ihanan virkistävää saada oikeasti tällainen Rock-tyypin pokémon, eikä aina niitä kivenmurikoita! JESH!

Iwanko, ja miksei myös Nekkoara, on varmaankin tällainen aika alkutaipaleelta löydettävä pokémon... tai ainakin toivon niin! En nyt osaa (vielä) sanoa, tuleeko Iwanko meitsin tiimiin, mutta jos sen saa kiinni alkutaipaleilta, niin kyllä se siinä tapauksessa lähtee ainakin hetkeksi matkaan! Iwanko taatusti saa kehitysmuodon ellei kaksikin. Vähän niin kuin Lillipup. PS koirapokémoneja ei voi olla koskaan liikaa.Mutta entäs sitten tämä Zygarden muotojen "paljastus" sitten? Ehkä tosiaan Zygardella on jotain hienoa tekemistä Alolan kanssa, kun sitä ei noin vain unohdettukaan vanhan generaation jalanjälkiin. Heti alkaa kummittelemaan mielessä se Alolan kartalla näkynyt iso puu ja kaikki mytologiahommelit mielessä, mutta saa nyt nähdä... olisi kyllä siistiä, että vanhoja legendaarisia pokémoneja vähän niin kuin uusiokäytettäisiin uusissa regioneissa. Tarkoitan siis sitä, että myös uusissa regioneissa olisi uusia myyttejä tai tarinoita vanhoihin legendaarisiin pokémoneihin liittyen. Onhan noita tosin vähän ollutkin, mutta enemmän. Voi myös olla, että Zygarde unohtuu Sunissa ja Moonissakin totaalisesti ja sen eri muodot on vain pakko esitellä uusien pelien yhteyksissä, kun sellaiset sille keksittiin :D. Dobermannilegu on vaan liian jotenkin... huvittava :D. Mua vaan haukotuttaa nää Zygarden eri muodot jotenkin, ei vaan jaksa kiinnostua.

Seuraavaksi starttereiden seuraavat muodot tänne kiitos ♥. Jännä myös nähdä, mitä uusia juttuja E3:ssa mahdetaan paljastaa. En kuitenkaan usko, että kovinkaan paljon mitään ihmeellistä?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Tosi lutuisia on kyllä nuo uudet poksut, varsinkin Iwankon tyypitys on aika uutta koirapoksujen keskuudessa. Nekkoarasta tulee vähän Timburr mieleen tuon puupölkyn kanssa. :)

  Ei kyllä muakaan jaksa tuo Zygarde juuri kiinnostaa, ihan kiva jos se tulee näihin peleihin jonkun isonkin roolin kanssa mutta jos ei niin ei se ole miulta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivaa, kun saadaan ihan erilainen Rock-tyypin pokémon kerrankin :3. Iwanko on kova pehmeä paketti!
   Toi on muuten totta, toi Nekkoaran Timburr-juttu. En malta odottaa kehitysmuotoja!

   No jep. En ole oikein ikinä muutenkaan ollut turhan innoissani leguista, mutta Zygarde kyllä piehtaroi ihan jossain kiinnostukseni pohjamudissa.

   Poista
 2. Iwanko saattaa päätyä omaan tiimiin, kivan näköinen ja vaikuttaa siltä että mahdolliset kehitys muodot ovat hienoja. Ja rock <3
  Vihdoin koala pokemon. Tuli vähän Minccino (vaimikäseoli) mieleen, tollanen harmaa normal tyyppi. En kyllä innostunut tästä. Zygardejutut ei kiinnosta enää yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iwanko on kyllä tosi hieno, ja just hienomman siitä tekee Rock-type <3. Ah, me kaksihan oltiin suuria Rock- ja Ground-pokémonien ystäviä.

   Mulle tuli muuten ihan sama Minccino-viba tuosta koalasta! Mulla vähän fiilikset menee miten sattuu sen kanssa: välillä oon ihan sillee, että parasta ikinä, mutta sitten välillä taas iskee oikein kunnon meh. Minccinosta en tykännyt juurikaan, vaikka chinchilla-pokémon oli ajatuksena tosi siisti.

   Poista
 3. Mikäli oikein tajusin, niin Nekkoara nukkuu aina, eli statuksessa on sleep. Uu, haluan kokeilla lisää Sleep talkia ja Dream eateriä.
  Iwanko on söpöliini ja vihdoinkin näinkin söpö kivipokemon; harvoin on söpöjä kivityyppejä, paitsi Amaura ja Corsola <3.
  Toivon edelleen myrkky- ja kummituseeveelutioneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle jäi vähän epäselväksi että nukkuuko Nekkoara aina, vai mikä se juttu oli (ainakaan siihen ei tehoa muut status conditionit). Ehkä me saadaan lisää hyökkäyksiä Snoren, Sleep Talkin ja Dream Eaterin oheen, jotka pelaavat vain, kun pokémon on nukuksissa? Se olisi siistiä :D.

   Joo, kummituseevee ois kyllä aika siisti. Tai just toi myrkky. Oikeastaan myös ground-eevee voisi toimia Alolassa!

   Poista
 4. Nekkoara on mun bae! Ehdottomasti tiimimateriaalia. Veikkaisin sille ehkä yhtä kehitysmuotoa, toivottavasti sekin miellyttää sitten silmää. Iwanko on kans todella söpö, ja Rock-tyyppi on aika erikoinen, kun sitä ei suoraan ehkä osaisi koiraa katsomalla päätellä. Sikäli siis erikoisuudesta plussaa!

  Minua alkaa jostain syystä Zygarde puolestaan kiinnostamaan aina vaan enemmän ja enemmän vaikka spekulointi ja keskustelu sen ympärillä pyöriikin tällä hetkellä vaan samaa ympyrää:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä arvelinkin että Nekkoara on sun mieleen, Aussie boy! Mäkin toivon sulle jotain muikeaa kehitysmuotoa - toivottavasti pitää söpöytensä kanssa eikä muutu kauheen rumaksi. Koalan kuulu pysyä söpönä. Mulla on ihan samat fiilikset Iwankosta, ja onhan se tosi muikee ilmestys!

   HAhahahah hyvä et on ees yksi XD. Toisaalta Havaijiin perustuvaan Alolaan tollanen ekosysteemipokémonhan tavallaan sopiikin paremmin, että sikäli ihan hyvä veto unohtaa se Kalos.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!