E3-huumaa: Pikipek, Yungoos, Grubbin ja Battle Royal

Mä odotin ihan into piukassa Iwankon ja Nekkoaran enkkunimiä E3-messuilta, mutta vielä mitä, mehän saatiin pari uutta pokémonjulkistusta! Ja apua, kuolen ehkä taas vähän siihen, miten hienoja nää uudet pokémonit on. Tykkään jokaisesta ihan liikaa.

Ah, voi Pikipek! Kyseessä on mitä todennäköisemmin se tämän generaation oma regionlintu ja voi mahdoton, en kestä miten söpö tämä on! Tikka! Musta tää on ihan hirmu symppiksen oloinen lintu, ja vaikka usein multa regionlinnut jäävät tiimistä pois, niin saattaapi olla, että kokeilen ainakin Pikipekiä tuossa pelin alkutaipaleilla! Musta toi nimikin on jotenkin mainio, hirveen kuvaava kyseiselle pokémonille, mutta siinä on samalla sellainen... havaijimainen alolamainen tunnelma.

Ihan super siistiä näissä uusissa Pokémon-peleissä on se, miten niiden virallisille sivuille on jaksettu raapustaa kaikista julkistetuista pokémoneista aika pitkätkin pätkät tekstiä! Pikipekistäkin kerrotaan, miten se hakkaa paitsi puuta myös kiveä nokallansa, lähettää tervehdys- ja varoitusviestejä tovereilleen ja miten Pikipekin kouluttajatkin oppivat tunnistamaan Pikipekin lähettämät eri äänet. Ehkä jotenkin kaikkein sympaattisin kohta oli kuitenkin, miten kerrottiin Pikipekin kätkevän pieniä kiiltäviä esineitä puun koloihin, joihin se myös kätkee ruokaa: "Something lost, something missed, check inside the Pikipek nest." Tulee pelimaailmastakin jotenkin elävämpi fiilis, kun Pokémoneista keksitään tuollaisia loruja. Tai ehkä mä oon vaan vähän kumma.

Saakohan Pikipek yhden vai kaksi evoluutiota? Musta se näyttää tosi valmiilta jo noinkin, mutta viime aikona on ollut kyllä vähän tapana noi kolmen evoluutiomuodon regionlinnut.


Okei, hands down, Yungoos on PARAS. Ja samalla aivan ehdoton lisä Avrin pokémon-tiimiin - eihän tuollaista naamaa voi vastustaa. Toi suu ja katse ja kaikki ihan kirkuu rakkautta. Yungoos on (toistaiseksi) ihan parasta, mitä Sun ja Moon ovat tarjonneet. Mangnustipokémon ♥.

Yungoos on maleksijapokémon ja sillä on kyltymätön ruokahalu (ai miten niin pystyn samaistumaan tähän pokémoniin?). Suurin osa sen koko kehoa onkin pelkkää vatsalaukkua. Se viettää kaikki päivänsä etsien ruokaa, kunnes se väsähtää ja nukahtaa silmänräpäyksessä juuri siihen paikkaan. Yungoosien ajatellaan valitsevan saalistusreittinsä sen mukaan, että yllättävä nukahtaminen kesken kaiken ei aiheuta sillä vaaraa.

Kaikkista kiinnostavinta on, että Yungoos ei ole Alolan luontainen pokémon, vaan se on tuotu sinne torjumaan - virallisen sivuston termein - "erään toisen pokémonlajin" räjähdysmäistä kasvua. Tämä kaikkihan on ihan suoraan oikeasta maailmasta peräisin, sillä 1800-luvun lopulla mangnusteja tuotiin Havaijille toiveena, että ne pistäisivät saarivaltion rottapopulaation aisoihin. Homma ei tosin mennyt niin kuin toivottiin, vaan mangnustit ovat Havaijin luontaiselle eläinpopulaatiolle suuri vaara ja uhka. Ehkä Pokémon-maailmassa tilanne on kuitenkin toisin? Ja ehkä me saadaan nyt tämän Yungoosista annettujen tietojen perusteella sitten joku mainio rottapokémonkin, joka on Yungoosin saaliseläin.

Yungoos on todella yleinen Alolassa ja helppo saalis, joskin sillä on kamala luonne nälkäisenä. Loistavaa, tää kaveri lähtee mun matkaani. Rakkautta ensisilmäyksellä.

Hahahaha, seuraavaksi on vuorossa tää kaveri, Grubbin. Musta tää on jotenkin tosi sympaattinen jälleen :D. Tollanen ihme reppana. Ajattelin, että kyseessä olisi sellainen perinteinen pelien alkunurmikoista löytyvä regionötökkä, josta sitten tulee lopussa sellainen kaunis hyönteinen tyyliin Butterfree, mutta virallisilla sivuilla Grubbinista kerrotaan sen rakastavan sähköä ja viihtyvän sähkölaitosten tietämillä... Ja oletetulla aloitussaarella ei näkynyt kartan mukaan olevan mitään sähkövoimalaa. Noh, tiedä sitä sitten.

Tuleekohan Grubbinista Bug/Electric joskus isona? Se olisi aika siistiä. Toivon kuitenkin, että vika muoto on oikein häijyn näköinen kovakuoriainen. Todellinen tappelupukari. Toisaalta olisikin aika virkistävää, että regionötökkä olisi sellainen Heracrossin tapainen oikeasti todella pätevä ötökkä, eikä vain sellainen alkupelin juttu.

Magearnastakin annettiin jotain lisäinfoa, mutta jotenkin koko pokémon ei hirveästi ainakaan meitsiä innosta, vaikka sen taustatarina ihan kiinnostava onkin. Jotenkin koko pokémon tuntuu vähän sellaiselta Victini 2.0:lta, joka on mahdollista ladata peliin heti pelin alussa (Victini koodilla, Magearna QR-koodilla) ja jolla ei ole tarinan kannalta kamalasti mitään virkaa. Toivotaan, että sen syntymisen taustoja käytäisiin kuitenkin pelissä hieman tarkemmin läpi.

Oikeastaan uusien pokémonien jälkeen E3:n parasta antia oli mun mielestä gameplay-osio, jossa näytettiin hiukan Alolan ensimetrejä. Ja voi pojat, ainakin tässä kohtaa peliä grafiikka oli aikas silmiä hivelevää ja tykkäsin tosi paljon kaikista pienistä yksityiskohdista, esimerkiksi siitä, miten pelaajahahmo kävelee pitkällä nurmikolla eri tavalla kuin tasaisella maalla ja kuinka tienposkessa ottelua janoavat trainerit tuntuivat liikkeineen hiukan elävämmiltä kuin vanhojen pelien tönöttäjät. Gameplayn ensimmäinenkin vastustaja oli ihan super siisti, kun se siinä heitteli poképalloaan ilmaan odotellen seuraavaa vastustajaa. Lisäksi kaikki animaatiot toimivat todella hyvin ja kauniisti niin otteluissa kuin niiden ulkopuolellakin. Hyvä uudistus muuten sekin, että lähestyessä haastavaa kouluttajaa, peliruutu vähän kapenee ja muuttuu ns. intensiivisemmäksi - tästä tulee varmasti olemaan apua, jos oma tiimi ei ole kauhean hyvissä kantimissa ja haluaa vältellä turhia otteluita PokéCenteriä etsiessään. Ja katsokaa tuota pelihahmon kotia! Jotenkin tosi elävän näköinen kaikkine ostoksineen pöydällä ja muuttolaatikoineen. Ja ah ihanuutta, kun kaikki talot eivät enää ole ihan pelkän laatikonmallisia, kuten vanhoissa peleissä. Tai no, ainakin pelihahmon koti ei ole laatikkotalo :D.


Ottelutkin näyttivät todella, todella hyviltä, paljon paremmilta kuin XY:ssä tai ORAS:ssa. Jo pelkästään taustoissa on musta menty hyvin eteenpäin, mutta kaikkista kivointa on kyllä niiden typerien ottelurinkuloiden, joiden päällä edellisissä peleissä pokémonit seisoivat, vetäminen vessanpytystä alas hiiteen. Masuda ja Ohmorikin kertoivat, että otteluissa on kiinnitetty huomiota esimerkiksi erilaiseen varjostukseen eri vuorokauden aikoina. Aahh, ihanaa että vuorokauden ajat palasivat. 8. generaatiossa sitten taas vuodenajat messiin, eikös niin? Tosi hieno tuo vastustajatrainerkin tuolla taustalla. Tulee oikeasti kunnon fiilistä matsiin.


Gameplayssa paljastettiin sen verran, että pelihahmon naapurikaupungissa on festivaali, jossa juhlitaan saaren suojelijaa Tapu Kokoa ja samalla myös kerrotaan, että kaikilla Alolan neljällä saarella on oma suojelijansa. Kuulostaa hyvältä, Avri approves.

Battle Royal kuulosti ihan siistiltä, mutta en nyt mitenkään super intsinä ole tästä, vaan enemmän vain odotan, että pääsen oikeasti pelaamaan pelejä :D. Toisaalta Battle Royal tarjoaa varmaan tosi kiinnostavia otteluja kilpailullisen pelaamisen tasolla ja se mua oikeastaan ehkä jopa vähän kiehtoo tässä nelinpelimoodissa! Stealth Rock/Toxic Spikes, Protect ja Fly saattavat loistaa tässä ottelumuodossa aika lailla? Jotenkin kilpailullinen pelaaminen on musta vuosi vuodelta menettänyt hohtoaan, mutta tämä uusi tyyli saattaa taas piristää fiilistä. Mitä enemmän erilaisia pelaajia kentällä, sitä vähemmän voi kai ennalta ennakoida kaikki eri vastustajien liikkeet. Siistiä siis sinänsä.

Vois tähän loppuun vielä sanoa, että Solgaleon Rising Phase ja Lunalan Full Moon Phase ovat oikein hienonnäköisiä. Eipä niistä kamalasti muuta sanottavaa tällä erää olekaan.

Oon muuten entistä enemmän kallistumassa Team Popplion puoleen, mikä on kauheaa, koska Alolasta löytyy varmaan hirmuisesti hienoja vesipokémoneja D:. Rukoilen edelleenkin ryhävalaspokéa!

Huhuh, Sun ja Moon eivät kyllä tule tarpeeksi nopeasti, nyt olisi mitä täydellisintä aikaa mennä istumaan vaikka ulos nurmikolle 3DS:n kanssa ja pelailla uusia Pokémoneja. HNGH! Mitäs ajatuksia lukijoille nousi E3-tarjonnan jälkeen? Mitä mieltä olette Pikipekistä, Yungoosista (♥) ja Grubbinista?
Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

19 kommenttia:

 1. Kaikki miellyttää, vaikka Yungoos vaatii meitsille ehkä vähän totuttelua. Ajattelin että kun se on mungo niin sen vihollinen olisi sitten joku käärme, mutta toisaalta miellähän on jo Zangoose ja Seviper, niin ehkä se sitten on jotain muuta. Tikka on kyllä tervetullut lintujen joukkoon, ja odotan myös innolla miksikähän tuo Grubbin kehittyy (ainakin uskon että kehittyy).

  Yksi seikka kyllä näissä tappeluissa ärsyttää, nimittäin peli kertoo taistelun aikana mitkä liikkeet on tehokkaita vastustajaa kohtaan, mikä tekee niistä mielestäni vähän liian helppoja (toivottavasti sen voi kytkeä pois päältä tai jotain). Muuten kyllä olis kiva kokeilla vaikkapa tuota Battle Royalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok ilmeisesti se toimii vaan niitä poksuja kohtaan joita vastaan on jo ennestään otellut, mikä tekee siitä vähemmän rasittavan. Oishan se ollut kiva olla pois kokonaan vaikka siitä voi olla hyötyä aloitteleville pelaajille. EXP. Share ei haitannut minua yhtään, mutta tämä oli mielestäni vähän liikaa, mutta sitten taas toisaalta tuo että se toimii vain jo nähtyihin pokémoneihin antaa paremman olon.

   Niin ja kyllä tuo Pikipek taitaa saada ihan 2 evoa, mitä tuohon itse pelissä nähtyyn Pokedexiin on uskominen (sen spriten vieressä on 2 pokepallon kuva mikä indikoi toisia muotoja).

   Poista
  2. Mä jotenkin uskon ehkä siihen, että Alolassa esitellään joku rottapokémon, jota varten Yungoos on sinne tuotu - niin kuin oikeassa maailmassa tapahtui mangnustin (mungo) ja rotan kanssa. Mutta ken tietää :D Kiitos erään instagram-keskustelun, niin havahduin siihen, että toi Grubbinhan näyttää ihan töpseliltä, joten odotan sikäli sen kehitysmuotoa yhä enemmän :D! Tosin ehkä töpselimäisyys on vain sattumaa, kun tuohan muistuttaa ihan eurooppalaista töpseliä, eikä japanilaista/amerikkalaista mallia. Hmph.

   Joo, niin saakin! Jotenkin ihmettelen, että mitä Pikipekin evoluutiot pitävät sisällään, kun se on jotenki niin valmiin oloinen jo nyt :D.

   Poista
  3. Ai niin, mun piti kommentoida myös tuota super/not very effectiven näkymistä hyökkäysnäkymässä, kun siitä mainitsit! Jotenkin mua tää uudistus ei sinänsä haitannut yhtään, enkä oikein ajatellutkaan asiaa sen enempää. Itse muistan type chartin aika pitkälti läpikotaisin (oon no life, hehe), mutta tietty uusien pokémonien tyypitys vaatii vähän opettelua ja siksi on niiden kohdalla ehkä mälsää saada apuja... mutta kiva jos tiedot saa vasta oteltuaan pokémonin kanssa. Noin kokonisuudessaan en jutusta juuri ajattele suurempia :D.

   Poista
 2. Mäkin odotin ehkä Nekkoalaa ja Iwankoa E3-messuilta, mutta onneksi saatiinkin jotain ihan uutta! Vähän kyllä sitä streamia katsellessani epäilin että mitään uutta irtoaa, kun ensimmäinen kohdattu villi Pokémonkin oli Ledyba... mutta onneksi sieltä tuli Yungoose ja Pikipek! Sekä myöhemmin vielä Grubbin! Huippuja kaikki! Mulla on ollut tapana ottaa regional-lintu ainakin ekaan tiimiini, joten Pikipek löytänee ainakin tiensä joukkooni ihanaan. Ja tosiaan, kuten Kuriekin mainitsi, Pikipekillä näyttäisi olevan kaksi evoluutiota. Jee!

  Vaikka tällainen odottelu- ja spekulointivaihe onkin välillä tyhmää kun haluaisi tietää vaan kaiken, niin on tämä myös paras vaihe:D Justiin nuo pienet infopätkät eri Pokémoneista on tosi kiehtovia, ja sitten kun näkee ihan oikeaa pelimateriaalia, niin ei voi olla kuin ihailematta kaikkia parannuksia. Sun/Moon näyttää tosi tosi hyvälle!! Battle Royal ei minuakaan ihan heti säväyttänyt, mutta se voi kyllä osoittautua ihan hauskaksi ideaksi.

  Ja tietysti #TeamPopplio all the way!! Se on ainakin mun ykkösvalinta startteriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikipek on jotenkin tosi näppärän ja kivanoloinen lintu, että sikäli ihan hyvän pokémonin saat tiimiis :D. MULLE YUNGOOS, KIITTI GOODBYE---

   Joo oon samaa mieltä! Siis ai ai ai, haluan ne pelit JUST NYT HETI TÄNNE, mut sit taas toisaalta on niin siistiä, kun vähän tiputellaan jotain legendaarisia ja jotain Tapu Kokoja ja sitten voi pohdiskella, että mihin ne oikein perustuu ja mitä kaikkee tässä nyt tapahtuu ja niin edes päin! Ja me ei olla ees nähty kunnolla mitään materiaalia muista saarista, vaan lähinnä tuolta ekalta saarelta...

   Popplio ♥

   Poista
 3. Pikipek <3
  Yungoose on aivan kuten minä, mutta en tiedä haluanko kaltaistani tiimiin, piäisi kuitenkin liigakin voittaa... Grubbin on hauska, toivon jotain Heracrossin tai Pinsirin kaltaista evoa, voisin ottaa tiimiin.
  En nyt oikein osaa muuta sanoa kuin että peli vaikuttaa niiiiin upealta. Miksi näitä pelejä pitää aina odottaa AAARRGHH!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grubbinista sitten tuli kuin tulikin aika Heracross ja Pinsirmäinen sitten 'isona' Vikavoltina :D. Mä oon ainakin siitä aika innoissani! Hyvä, että perhoset saa hetkeksi väistyä tieltä, hehehe.

   Siis vielä pitäisi muka odotella NELJÄ KUUKAUTTA????!!

   Poista
 4. Enn ole jaksanut kauheasti mietteitäni SM-koskien kirjoitella, pääosin koska ennen näitä E3-juttuja hypeni oli tippunut kuin kalliolta heitetty kivi... Mutta nyt se on taas hyvin korkealla! Kaikki uusi info ja leakit yms. nostaa aina hypeä, XY:n odottelu oli ihan mahtavaa aikaa pokemonien saralta.

  Pikikek on jees. Tämähän on se tirppa, mikä oli siinä ihan ekassa trailerissa suunnitteluvaiheessa, voin kyllä sanoa että tämä lopullinen design on paljon paremman näköinen kuin ne spekulaatiot. :)

  Kaikkien Yungoos = Donald Trump kirjoituksien jälkeen en voi enää kyseistä pokemonia muulla tavalla nähdä. En kyllä tykännyt designista alunperinkään, jotenkin nää kaikki Alola-pokemonit on vaan... Urgh. Grubbin ei jaksa kiinnostaa myöskään, ehkä sille tulee kivat evo. Alolan versio Galvantulasta?

  Ottelut näyttää ihan superhyviltä! Tulee semmonen fiilis, että oikeasti olisi itte mukana siellä huutelemassa komentoja. Ja varsinkin nuo vuorokaudenajanmuutokset ja trainerit taustoille ja uudet kamerakulmat jaaaa kaikki. Ja tykkään paljon niistä statsiruuduista missä näkee statsimuutokset. Siitä hyökkäystehohommasta olen vähän kahden mailla. Joo, pokemon on lapsille suunnattu peli, mutta näitä vedetään yhä ja yhä enemmän casuaalisemmiksi joka peliltä.
  . . . Paitsi että salaisesti tykkään tästä muutoksesta, koska en vieläkään osaa koko type chartia ulkoa ahaha. a_a

  (Vihaan Poppliota vieläkin, ja Litteniä kanssa. Olen vihannut siitä lähtien, kun ne julkistuspäivänä näin. Rowlettia rakastan, pelkään vaan että sössivät ne evot... XY-traumoja!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no mutta tervetuloa takaisin hypen pariin! Mulla intressit SM:n on aika korkealla tällä hetkellä. Just taas ihastelin niin kovasti sitä screenshottia, jossa pelaajahahmo ratsasti Stoutlandilla ja se näky oli niin komea, että huh huh.

   Pikipek on kyllä yllättävänkin kivannäköinen region-tirppa! Ja kivaa mennä takaisin sinne ihan ensimmäiseen traileriin ja verrata sitä 3D-'luuranko'mallia tähän oikeaan tuotokseen. Tää oikea versio ei näytä enää niin paljon Fletchlingiltä :D.

   EIIiiiiiiii siis apua, en ollut ehtinyt juuri nettiä selailemaan Pokémoniin liittyen, joten tuo Donald Trump -juttu tuli mulle ihan uutena :D. Noh, onneksi se ei onnistunut pilaamaan Yungoosia multa, mä tykkään siitä edelleen! Millainenkohan sun fiilis on nyt sitten Grubbinin evoista?

   Joooooo, toivottavasti noita taustatyyppejä ja muita yksityiskohtia nähdään useammissakin otteluissa pitkin peliä! Mun harras toive olisi, että esimerkiksi Elite Fourissa olisi vähän porukkaa seuraamassa niitä pelaajan ja eliitti nelikon otteluita... siellä voisi olla oikein katsomot täynnä porukkaa :D. Tykkään kyllä hirveästi muutenkin grafiikasta, uskon että 3DS-ruudulla se näyttää entistäkin paremmalta kuin näin tietokoneruudulta.
   Hahaha, mä kyllä pienen pohtimisen jälkeen uskoisin osaavani type chartin, mutta joskushan sitä iskee epäilys itseensä x).

   Mä tykkään edelleen niistä kaikista ihan kamalasti. Littenistäkin ihan yllättävän paljon, vaikka tulistartterit ei oo yhtään mun juttu :O.

   Kiitti kommentista pitkästä aikaa :)!

   Poista
 5. Grubbin tuo vähän mieleen isot valkoiset kuoriaisten toukat, joten tästä voisi hyvin tulla muhkeampi ötökkä noiden tavallisten perhosten yms sijaan :D Yungoos muuten perustuu mungoon, ei mangustiin. Pipipek on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Grubbinista sitten tuli oikein kunnon ötökkä Vikavoltin myötä :D. Tyhmää, kun en oo vastannut kommentteihin nopeammin...
   Mungo kuuluu mangnusteihin :)! Pikipek on kyllä tosi söpö :3.

   Poista
 6. Moi Avri! Et ehkä osaa vastata tähän, mutta kysyisin silti sellaista, että luuletko sun blogisi ikinä palautuvan takaisin siihen aikaan, kun kirjoittelit postauksia paljon useammin, esim. monta kertaa kuussa. Rakastan lukea sun kirjotuksiasi, joten mua harmittaa että kirjoitat enää niin harvoin. Ymmärrän tietysti että sulla menee aikaa kaikkeen muuhunkin, jonka takia blogi on ehkä jäänyt enemmän taka-alalle. Mutta olisi kiva tietää onko sulla vain tällä hetkellä kiireinen tilanne elämässä, jonka jälkeen blogin tasaisempi postaustahti jatkuu, vai tuleeko postauksia aina näin harvoin? Oli miten oli, tulen aina nauttimaan postaustesi lukemisesta, tuli niitä useammin tai harvemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin kyllä palauttaa blogin kirjoitustahdin vanhanlaiseksi, mulle tulee sen kirjoittelusta aina niin hyvä mieli :(. Jotenkin tuntuu, että kiire ei tahdo hellittää yhtään niin millään. Mä yritän ainakin nyt kovasti parantaa tässä kuussa menoa! Mulla on ollut myös varmaan pienoinen inspiraation puute, eikä Pokémonia tule niinkään harrastettua yhtä paljon kuin blogin aktiivisimpina hetkinä... ei siis sillä, ettäkö innostukseni olisi jotenkin kuollut, koska niin ei ole, mutta kiireet näkyy kyllä ihan Pokémon-harrastuksen taukoilussa, eikä pelkästään blogin epäaktiivisuudessa D:. Mä olin niin suunnitellut, että kesällä voin rentoutua ja kirjoitella enemmän, mutta tähän mennessä koko kesä on mennyt stressatessa syksyllä ulkomailla alkavaa yliopistoa ja kaikkea siihen liittyvää, joten kirjoittelu on heti jäänyt :/.

   Mistä sä haluaisit lukea postauksen? Lupaan tehdä sulle toivepostauksen tässä kuussa (samalla, kun yritän palata aktiivisempaan menoon :D)! Kiitos kivoista sanoista ♥.

   Poista
  2. Toivottavasti saat enemmän aikaa ja inspiraatiosikin nousee ylemmäs sitten! ;) Ja voi aww oletpa sä kiltti! Musta olisi kiva lukea postaus esimerkiksi sun suosikkihahmoistasi Pokemon-animessa. Ketkä Ashin matkakumppaneista ovat sun lemppareita ja miksi? :3

   Poista
  3. Mä toivon kanssa! Toi postausidea on muuten tosi kiva ja hauska, aloin kirjoittaa sitä heti, joten eiköhän se tässä ihan pian tuu valmiiksikin tällä viikolla :). Pitäisi varmaan jatkaa animemaratonia, se kun on myös niin mainio :D.

   Poista
  4. Voi kun kiva! Jään odottelemaan sitä sitten! :) (Meinasin itse asiassa kysyä että jatkaisitko animemaratoniakin, mutta ajattelin sitten kuitenkin valita jonkun ihan uuden aiheen. :D)

   Poista
  5. Hups! Vastasin näköjään nyt sisäänkirjautuneena. Eli viesti oli tosiaan alunperin multa, mutta kirjoitin sen silloin kun en ollut kirjautuneena sisään omalla koneella. Paljastuin :D

   Poista
  6. Hahahaha, jäit kiinni 8). Mutta kiitos aiheesta! Ja animemaratonia voisi kyllä jatkaa... mihinköhän siinä jäätiin XD.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!