Kummituksia!


Heissan kaikki! Jotkut onnekaat ovat varmasti saaneet käsiinsä ORAS-demon, ja vaikka mä oon vähän kateellinen, niin koetan ylläpitää kuitenkin illuusiota itselleni että enhän minä nyt oikeasti mitään demoa olisi halunnutkaan, koska haluan kokea kaiken vasta sitten... marraskuun lopulla. Ei oikein toimi, vaikka kuinka koetan noin ajatella.

Halloweenin kunniaksi osallistuin pikkuiseen piirrustuskilpailuun instagramin puolella Pokemon_drawing_competition-käyttäjän toimesta. Palkinnoksi voi voittaa shiny-pokémonin, mikäli sikäli kuva kerää tarpeeksi tykkäyksiä. Anyway, meikän tuotosta voi Instagram-ihmiset käydä tykkäämässä täällä. Teema kisassa muuttuu useimmiten viikoittain. Kannattaa osallistua :-).
Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Mahtavaa työtä! Itselläni on nyt meneillään tämä piirustusurakka kun sain Twitterissä toiveita ihan kasan... ^^; Olisi kiva osallistua tämmöiseen, mutta Instagrammia ei meikällä toistaiseksi vielä ole.

  En ole muuten hankkinut mitään ORAS-demoa, kun tuo metal box-edition on jo ennakkotilauksessa. Joten et ole yksin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Noihin Instagramin piirrustuskisoihin on ihan kiva osallistua, saa mukavasti aiheita sitä kautta ja kun niissä on deadline, niin tulee sitten piirrettyäkin, itelläni kun jää turhan usein piirrokset kesken ^^'' Odotan kyllä sun piirrustuksia, kun valmistuvat!

   Uuuh, toinenkin metal box-tilaaja!

   Poista
 2. Ei tuossa demon puuttumisessa paljon menetä, ei siinä juuri mitään erikoista tekemistä ole.
  Melkein voisi harkita instagramia tuon kilpailun takia :) Hieno kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! No mutta ainakin ootte kokeneet jotain... ja ehkä mä just ja just jaksan odotella sen kuukauden :D.

   Poista
 3. Ei siinä demossa paljon menetä.. En nyt sano että se huono on, mutta ei se järjettömän laaja ole. (kuten ei tietenkään kuulukkaan) Tosin pelkästään demon kappaleita kuunnellessa meni tovi, kun väkisinkin tuli mieleen rubyn ja sapphiren peluu aikoinaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niin, ne remixit :O Voi voi, tahdon. ORAS, missä viivytte... hitsi, kun toi lyhenne noista peleistä näyttää ja kuulostaa vieläkin typerältä :D.

   Poista
 4. Niin ja upea kuva! :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on hieno kuva! Harmi etten voi tykätä siitä, kun en ole Instagramissa. Mutta onnea kilpailuun! :)

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!