OmegaRuby ja AlphaSapphire tavoittelevat taivaita


Ei tässä kyllä oikein enää riitä sanat :D. Tuo Latiosilla ja Latiasilla lentäminen on ihan jotain sellaista, mitä en todellakaan osannut odottaa ja kuvitella pokémon-peleihin ihan pian - ja tietysti se on nimenomaan yksi niistä asioista, joita olen odottanut peleihin jo tosi kauan kuten XY:ssä se parilla pokémonilla ratsastaminen.

Todella hienon näköistä, ei voi muuta sanoa. Kyllä tässä silmä lepää! Ehkä seuraavassa genessä mennään vieläkin pitemmälle ja voi lennellä/ratsastaa hiukan useamman pokémonin perässä. Ehkä, ehkä...

PokéNav Plus näyttää kiehtovalta, PokéNav on muutenkin ehkä suosikkini näistä PokéGeareista sun muista härpäkkeistä. Eihän tässä malta odottaa enää.

Mega evoista, hmm, Beedrill on minusta aika hieno, eikä Pidgeottissakaan sinänsä valittamisen aihetta ole :3. Ehkä hiukan hassu tuo sen päivitetty fleda, mutta siinähän se menee. Butterfreelle luonnollisesti odotan nyt Beedrillin kaveriksi mega-evoa, kuten varmaan kaikki muutkin. Mega evoja on tullut nyt ORAS:iin musta kuin sieniä sateella (tai ehkä musta vaan tuntuu siltä :D), joten ehkä tästä on tulossa ns. vähän yleisempi juttu kuin vaan joidenkin pokémonien erityisominaisuus. Jotkut tietyt pokémonit tietty soisin jättää rauhaan kuten Farfetch'd ja Shuckle.

Olen ollut tosi pitkään kipeänä, mikä selittää hiljaiselon -_-. Mutta voi juku kun ei malta odottaa marraskuuhun. Onko joku lukijoista saanut käsiinsä ORAS:n demon?

Edit: MEGA GLALIE ON AWESOME.

Glalien olin muutenkin meinannut ottaa AlphaSapphire-tiimiini. Tällä hetkellä meikää kiehtoo ainakin sellaiset otukset kuin Sceptile, Lopunny, Glalie, Camerupt, Sharpedo ja Cradily. Mutta tämä voi muuttua vielä hurjasti ennen itse peliä.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

 1. ORAS:in demo tulee käsittääkseni virallisesti Suomeen vasta torstain aikoihin.. Itselleni pitäisi tulla koodi sähköpostiin, mutta katsotaan mitä tapahtuu.. En kyllä malttaisi odottaa marraskuuta! Noh.. parempi olla innoissaan nyt, kun sitten kuitenkin koluan pelin läpi malttamattomana niin nopeasti kuin mahdollista ja sitten iskee harmi. :D Tuo lentäminen kyllä näyttää upealta! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja paranemisia! :o

   Poista
  2. Kiitos! Ja niin joo, torstainahan se vasta tulikin Suomeen. Mä tiesin jo alusta alkaen, että en tule demoa todennäköisesti saamaan/hankkimaan, joten en oo näistä demouutisistakaan liiaksi ollut perillä. Noh, nyt se on tullut ja hienolta kyllä näyttää. Marraskuu saisi tulla NYT (koska mulla on synttäritkin pian :D)

   Poista
 2. Itsekin odottelen koodia sähköpostiin.
  Lentäminen vaikuttaa mahtavalta, mutta en vielä tuon trailerin perusteella uskalla toivoa liikoja. Mega-tulvasta huolimatta ORAS vaikuttaa aivan upealta. Tiimiinkin on tällä hetkellä sellainen tunku, että luultavasti on pakko hankkia molemmat versiot. Mega-Glalie on todella siisti, ja haluaisin sen tiimiin, mutta ongelmana tässä on nyt se, ettei megoja voi olla tiimissä kuin yksi kerrallaan. Glalie saattaa silti tulla porukkaan, jää-tyyppi on niin kiehtova, enkä ole koskaan käyttänyt Glalieta. Swampert, Tropius ja Camerupt ovat jo valittuna jengiin.

  Mulla on täällä aikamoinen paini käynnissa herra Flunssan kanssa, saa nähdä tuleeko ihan oikeasti kipeäksi vai jääkö vain kitumaan tähän välitilaan. Parane pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Mega-Steelix. Aika yllätys itselleni, ikävä sellainen, ei olisi tarvittu.

   Poista
  2. Itse en varmaan edes suunnittele tiimiä ennen kuin pelin edetessä.. Otan muutaman valitun ja loput matkan varrelta, mitkä parhailta tuntuu. :D Altaria olisi kyllä aika legenda valinta.. O.o

   Poista
  3. Nyt kun oon kuullut, että lentämisen voi keskeyttää ja laskeutua voi käytännössä minne vain, niin oon entistäkin positiivisemmalla mielellä tosta lentotouhusta :D. Näyttää kivalta (terveisin tyttö, joka on aina haaveillut lentämisestä). Mustakin tuntuu että kohtalona on lopulta ostaa pelistä kummatkin versiot... menin ja ostin X:ki tuon Y:n kaveriksi, hupsista vain. Tosi kivan oloinen tiimisuunnitelma :D.

   Ja paranemisia!

   Poista
  4. Anonyymi: Mä aina suunnittelen kauheesti, mut sitten pelatessa AINA kaikki suunnitelmat kariutuu ihan täysin ja tiimiin päätyy yllätyksiä. Y:ssä oli kiva, kun en tiennyt kaikkia 6. genen pokémoneja ja sellainen kuin Bergmite/Avalugg tuli kivoina viime käden yllätyksinä mukaan tiimiini :3.

   Poista
 3. Tuota lentämistä on ollut jo Pokemon Ranger Guardian Signsissa ja on hauskaa,että se on otettu nyt tähän 3D mäiseen peliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon pelannutkin hävyttömän vähän Pokémon Ranger-pelejä, täytyykin metsästää toi käsiini!

   Poista
 4. Eihän tästä pääse yli eikä ympäri, kuinka upeilta pelit näyttävät! Tuo lentäminen tuli kyllä aivan puun takaa, mutta iloinen yllätyshän se oli, kun minäkin olen fanipoikamaisesti moista toivonut jo kotvan aikaa. Mega-evoluutiot voi monilla tulla pian varmaan korvista ulos, mutta itse olen tosi neutraalia niitä kohtaan nykyisin, ja kuten olen aiemmin sanonut, on aina mielenkiintoista nähdä millaisia uusia designeja vanhat monsterit tulevat saamaan! Mega Beedrill oli näistä äskettäin julkaistuista suosikkini, Glalie taas edelleenkin vähän oudon näköinen makuuni (mutta teikäläinen tykkää, mikä on hienoa!).

  Juuri taisi muuten sähköpostiinkin kolahtaa tuo demokoodi, täytyypä ryhtyä tuumasta toimeen ja kokeilemaan tuota demoa sitten ihan itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit jalat suustani kyllä. Mä koetan nyt tässä AlphaSapphiressa käyttää enemmän mega evoja, niin enköhän mä niihin täysin rinnoin totu. Onhan sitä kuitenkin tullut käytettyä jo esim. sitä mega-Mawilea ja Aerodactylia oikein mielukkain seurauksin. Glalie on ihan mun pokémon noin muutenkin :D.

   Poista
 5. Tuli tuota demoa testattua. Ihan hauska, vaikka eihän siinä paljon tapahdu. Ihan mukavaa esimakua tulevasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, oon kade! Täällä oon vaan kuullut, et demon saa ladattua GAME-liikkeestä ja koodeja on rajallisesti, niin ei kyllä iske lähteä kokeilemaan onneaan toisella paikkakunnalle. Sitten kuulin, että Amazonista voi saada noita koodeja kanssa, mutta nääääh...

   Poista
 6. Kyllä on mahtavaa, en olisi ikinä kuvitellut tämmöistä lentämistä Pokémoniin. :D

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!