Serenan uusi tyyliAah, olenko ainoa, jonka mielestä lyhyt tukkainen Serena on ihan super söpö?! Seuraavassa tekstissä on vähän spoilerien poikasta, mutta joo.

Serena on siis vaihtanut uusimmassa XY-jaksossa Japanissa tyyliä ja leikannut tukkansa, ja voi että miten ihastuinkaan tähän uuteen päivitettyyn Serenaan! Innostukseni uusia XY-jaksoja kohtaan nousi ihan roimasti jo pelkästään tämän Serenan tyylinmuutoksen takia - XY-animeinnostukeni olikin vähän laskussa, kun katselin jaksoja, jossa sankareidemme joukkoon tuppautuu Korrina ja Lucario. En tiedä kummasta tykkään vähemmän, Lucariosta vai Korrinasta >_>. Mitä mieltä olette uudesta Serenasta? Musta on jo sinänsä kivaa, että hahmo vaihtaa kauden aikana vaatteita... :D. Tarina Serenan uuden tyylin takana on aika aasialainen: Serena häviää ensimmäisen Pokémon Showcase-kisansa ja joissain aasialaisissa kulttuureissa hiusten leikkaaminen on merkki menneisyyden hylkäämisestä ja keskittymisestä tulevaisuuteen.

Serenan uuteen lookkiin liittyenkin täytyy mainita, että sain lahjaksi tämän Ash-figuurin ja kuulemma lähiaikoina sille pitäisi tulla postissa kaveriksi Serena-figuuri.


Nyt Serenan uuden tyylin myötä en voi ajatella muuta kuin sitä, että uudesta Serenasta on pakko myös julkaista figuuri, eikö niin? :D Mitä mieltä olette tyylinmuutoksesta?

Laitoin tuohon sivupalkkiin myös Substitute-sarjikseen linkin ja viimeisimmän päivityspäivän, josta sen löytää helposti. Substitutehan päivittyi viimeksi maanantaina, jatkoa huomenna :). Lisäksi blogiin on huomenna tulossa uusi postaus!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

 1. Spoillerrriii. :p Ei sen puoleen, olin tietoinen tästä Serenan lyhyttukkaisuudesta jo pitkähkö aika takaperin mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun näin koko uudistetun lookin, koska tulen taas about 15 jaksoa jäljessä tuota sarjaa (ei siksi että en pitäisi siitä, XY:n anime on pompannut kirkkaasti Top 20 animesarjat -listaani jo nyt, vaan siksi että ne vaan tuppaavat... kasaantumaan), voisinkin katsella ne lävitse tässä näin. Mutta tykkään ihan valtavasti! Näyttää jotenkin tosi paljon... aikuisemmalta? Enkä ole mikään Serenan peruslookin fani muutenkaan, joten piristää nähdä tällainen muutos. Lisäpisteitä XY:lle vieläkin enemmän, jjjoo. Tiettyhän tämä menee myös käsi kädessä XY:n hahmokustomoinnin kanssa mikä on varmasti yksi syy, miksi tekijät päättivät ulkonäköä muuttaa.

  (Tykkäsin itse noista Korrina+Lucario -jaksoista tosi paljon, höhpöh.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, anteeksi D:. Ajattelin, että kun tuo lookki on päivitetty jo Bulbapediaan, niin että se on sellaista tietoa, miltä on vaikea välttyä ^^'.
   XY on ollut kyllä ihan mahtava tähän mennessä (nyt oon kiinnostunut sun top 20-animesarjoista noin muuten) ja kun tässä samalla re-watchaan Orange League- ja Best Wishes-jaksoja, niin kyllä ne kalpenee ja pahasti XY:n rinnalla. Mutta oon ihan samaa mieltä, että tuo uusi look näyttää tosi paljon jotenkin aikuisemmalta, mikä on aina kivaa.

   En tiedä millainen Korrina on japskijaksoissa, mutta ainakin enkkudubissa se muija on sietämätön. Poikaystävä haluaa katsoa jaksoja englanniksi, niin suostuin siihen sitten mukisematta. Mutta Korrina, ja Lucariosta nyt en tykkää muutenkaan, että eh.

   Poista
 2. Jostain syystä mun mielestä toi Serenan uusi tukka näyttää rumalta. :D Pidän hänen vanhasta designistaan paljon enemmän, mutta samalla kuitenkin tykkään siitä että hän leikkasi hiuksensa. Se tekee koko sarjasta jotenkin aidomman tuntuisen. Hassua että mä olen itsekin kerran leikanut hiukset lyhyemmäksi elämäntilanteeni muuttuessa, vähän samalla tarkoituksella kuin Serena. Hylkäsin menneet ja aloin keskittyä tulevaan. :D

  Nuo Korrina/Lucario-jaksot ovat ihan kaameita! Vihaan niitä kahta... -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta noi hiukset näyttää vähän hassulta tuossa virallisessa artworkissa, mutta itse animessa ne on näyttäneet musta tosi hyvältä :D. Ja tykkään sen vaatteista ihan kamalasti, joskin ehkä toi hattu on vähän ruma. Pokémon-hahmot saisivat mun puolesta vaihtaa sarjan aikana vaikka joka jaksossa vaatteita, käyvät muuten niin tylsiksi nuo samat kledjut :D.

   Luulen, että Korrina ja Lucario eivät olisi olleet niin ärsyttäviä, jos olisin katsonut nuo jaksot japaniksi, mutta enkku-Korrina oli aivan sietämätön. Jaksot itsessään olivat kivoja, mutta Korrina ei kyllä ollut yhtään sellainen, mitä ajattelin :D.

   Poista
 3. Kääk, mulla on ollut niin paljon häppeninkiä ja kiirettä, etten ole ehtinyt tänne blogisi puolelle vähään aikaan (shame on me!!). Pitää yrittää olla aktiivisempi, ettei missaa hyviä juttuja.

  Olen ollut auttamattoman pihalla Pokémon-animesta jo kaaauan, mutta Serenan uusi tyylimuutos ei onneksi jäänyt huomaamatta. Aika yllättävää, mutta tosi piristävää! En tiedä tykkäänkö Serenan uudesta lookista vai en (vanha oli jotenkin söpö), mutta vaihtelu aina virkistää. Ja toki luo Serenallekin vähän lisää taustatarinaa ja kehittymistä, kun muuten mahtoi jäädä vähän Ashin ja jopa Clemontinkin varjoon. Ei paha!

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!