Pokémon-krääsää jälleen :3.

Onko joku muukin perinteisen helmikuu-flunssan kourissa? Meikä tulee joka ikinen vuosi juuri näihin samoihin aikoihin kamalan kipeäksi ja tämä vuosi ei ollut poikkeus laisinkaan. Ärsyttävää, kun just nyt pitäisi jaksaa tehdä vaikka mitä. Koko viikonloppuna en lopulta avannutkaan tietokonetta, joten en ole päivittänyt blogiin esimerkiksi sitä, että Subsitute on päivittynyt!


Olen (jälleen) kamalan epävarma että onko tuo sarjakuva edes mistään kotoisin.

Mutta jätetään epävarmuudet sikseen ja marssitaan kohti uusimpia Avrin pokémon-hankintoja, joista en ole vielä ehtinyt kirjoittaa blogissa.


Näytän tässä kuvassa ihan super-sairaalta, mutta niin minä olinkin tuona päivänä. Posti toi tällaisen lahjan! Voi miten lapsena toivoinkaan omistavani samanlaisen lippiksen kuin Ash! No nyt toive on käynyt toteen, joskin tämä olisi ollut varmaan maailman siistein juttu about 14 vuotta sitten, mutta kyllähän tämä on klassikko ja upea näin vanhemmallakin iällä :D. Perhe-albumista löytyy kyllä läjäpäin kuvia, jossa mini-Avri kulkee Pokémon-Game Boy-laukku olalla ja joku kulahtanut lippis päässä - tietysti lippa taaksepäin käännettynä. Usein mukana on myös Mistyltä opittu sormien victory-pose. Voi voi :D.Esittelinkin jo aiemmin jossain kohtaa, että kokoelmiini on kantautunut Ash-figuuri ja nyt sille tuli kaveriksi myös Serena Japanista! Nämä ovat kyllä ihan super hyvännäköisiä ihmisfiguureja, yleensä kun nuo Pokémon-ihmishahmot ovat näyttäneet ehkä vähän... kämäisiltä, etenkin jos niissä on mitään liikkuvia osia. Muistan, että lapsena (ja no, löytyy kotoa edelleen) minulla oli Ash-, Misty-, Brock-, Jessie -ja James-figuurit, joilla leikin kyllä kauheasti. Niistä figuureista ei löytynyt liikkuvia osia, kuten tästä Ashista ja Serenasta. Serena oli alunperin kuvista mun mielestä ehdottomasti paremman näköinen figuuri kuin Ash, mutta lopulta nyt kumpaakin figuuria hipelöineenä on pakko antaa Ashille parempi arvosana. Serenalla on huomattavasti vähemmän niveliä, jolloin sen liikkeet ja asennot näyttävät paljon tönkömmiltä kuin Ashin. Toivon mukaan Takara Tomy tekisi vielä Bonnie- ja Clemont-figuurit myöskin, sekä päivitetyn Serenan :D.


Tämä on ehdoton suosikkini ♥__♥. Dedenne on niin ihana ja nyt ystävänpäivänä sain sellaisen viimeinkin omaksi :3. Näistä "Pikachu-klooneista" Dedennestä on kyllä animenkin kautta jo tullut aivan suuri suosikkini, tosin käytinhän mä sitä jo Y:ssäkin, jolloin tykästyin siihen ihan kamalasti. Mutta Bonnien Dedenne (tai no, Clemontin) on niin symppis :D! Ja sillä on söpöin ääni ikinä, niin animessa kuin peleissäkin. Tämä pehmolelu on varmaankin meikän suosikki Dedenne-pehmoja, se kun näyttää olevan niin sanotusti oikeankokoinen Dedenne - olen nähnyt jätti-Dedenne-pehmoja ja vaikka ne onkin söpöjä, niin jotenkin kyllä tuntuu hassulta, että sellainen jättipehmo on isompi kuin mitä Dedenne olisi oikeasti. Tämä on ihastuttava.


No, tämä nyt on ihan tällainen pieni hömppäjuttu, mutta ajattelin esitellä nämä kaksi Bunnelby-korttiakin tässä samassa, jotka hankin tuossa yksi päivä :D. Olen ihastunut jotenkin Bunnelbyyn nyt isosti, vaikka ainahan tuo pupu-pokémon on jotenkin viehättänyt. Nuo kortit ovat niin söpöjä. Tykkään muuten ihan superisti näistä uusista korteista, joissa tuo kuva on tuollalailla iso ja ikään kuin työntyy ulos kortista :D.

Tässä kaikki tällä kertaa! Koetan päivitellä pian, mutta 9. päivään asti voinee olla hiljaisempaa, koska mulla on yksi iso deadline silloin :D, Mutta Living in the Moving Forest menee ja täyttää 5 vuotta ensi kuussa, ajatelkaa 0__0.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Muhunkin on flunssa iskenyt tavallista kovemmalla kädellä.
  Nuha mulla on ympäri vuoden, mutta parin viime päivän aikana se on ollut ihan kauhea.Tulisi edes kuumetta niin olisi oikeasti kipeä
  Lippis on hieno :) Minäkin kuljin pienenä Game Boy laukun (violetti) kanssa pitkin metsiä ja heittelin poke(karkki)palloja. Tuollainen lippis olisi ollut kyllä tosi kova juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle harvoin nousee kuume, mutta joskus kurkkukipu ja muut oireet ovat kyllä sen verran pahoja, että luokittelen itseni suosiolla kipeäksi :D.
   Munkin Game Boy-laukku oli nimenomaan violetti, kuten myös Game Boy Colorini. Näin jälkeen päin ajateltuna, olisi sitä voinut vähän varioida tätä väriteemaa jollain erivärisellä Game Boylla tai jollain :D.

   Poista
 2. Pikaista paranemista! Ja älä stressaa sarjakuvasta, täällä on ainakin yksi fani ja käyn kyllä aina uusimmat osat lukemassa kun muistan:) Mahtavaa settiä!

  Osan näistä tuotteista olenkin jo bongannut ig:stä ja hienojahan ne on! Alkaa sinullakin kunnon kokoelmaa kertymään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukava tietää. Joku ihmeen paranoia iski meikään tuossa alkuvuodesta että kaikki on turhaa, ketään ei kiinnosta, missään ei ole mitään järkeä jne jne :D.

   Kyllä vain! Suurin osa Pokémon-tavarasta kun on Suomessa, niin täytyy tännekin vähän rakentaa pesää :D.

   Poista
 3. Vau! Olen niin kade! ;_; En itse omista oikein mitään Pokemon-krääsää, joten haluan ainakin ehdottomasti tuollaisen Dedenne-pehmon! Pitää hankkia sellainen ja pian! :D Paranemisia flunssaan, ja älä muuten suotta epäile sarjakuvaasi. Se on tosi hyvä ja ainakin minä luen sitä säännöllisesti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja joo, ehdottomasti Kawa nyt pokémon-krääsää hankkimaan! Hus hus! :D Sulle sopisi joku Wooper-pehmo tai joku sellainen söpö!

   Poista
 4. Avri auta! Tää ei liity tähä aiheesee, mutta ei muita jokka vois auttaa! Elikkä mul o ongelma platinumissa ku en uskalla mennä Fantinaa vastaa ja pelaan nuzlockea. Oon yrittäny, mut aina oon hävinny ja sammuttanu pelin:( Kerro vinkkei joil voittaa :) Olisi kiva saada vinkkei kaikki saa antaa vinkkei:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eii, kamalaa varmasti :D. En kyllä kauheasti muista, että mitä pokéja Fantinalla on D:. Ehkä TM:ssä olisi jotain hyviä iskuja pokéille? Vai saiko niitä nyt käyttää nuzlockessa, en muista enää...

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!