Mini-tauko, blogi palaa taas syntymäpäivänä 22. päivä.

Ajattelin nyt ilmoittaa täällä, että blogi menee pienoiselle tauolle. Olisin halunnut pitää tämän paljon aktiivisempana noin muutenkin, mutta totta puhuekseni olen niin pahan burn outin partaalla, että mun on pakko irtisanoa itseni hetkeksi vähän kaikesta ja keskittyä nousemaan takaisin jaloilleni.

By: Amezawa Koma
Mistään pitkästä tauosta ei ole kyse, kuten näette. Koetan palata vahvempana ja eeppisempänä kuin koskaan :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

6 kommenttia:

 1. Voi harmi... Mutta ymmärrän kyllä täysin. Voimia sulle! <3 Jään odottelemaan paluutasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Kawa, eiköhän tässä nyt joten kuten taas jakseta polskuttaa etiäpäin :D.

   Poista
 2. Ikävä mutta ymmärrettävä juttu. Tsemppiä ja voimia, myö ollaan täällä kyllä sitten kun palaat sorvin ääreen :) Olet kyllä tauon ansainnutkin, niin paljon monta rautaa sulla tuntuu olevan tulessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Joo, vähän liian monta rautaa tuntuu tosiaan olevan tulessa, mutta parempi kai niin päin :D. Kunhan tuon opinnäytetyön saisin tuosta kasaan, niin jo helpottaisi kummasti.

   Poista
 3. On hyvä ottaa välillä pientä breikkiä! En tiedä, johtuuko se tästä ajankohdasta, että onko jonkinlaista erikoista kevätstressiä ilmassa, mutta mullakin on ollut pienoista burn-outin tuntua... eikä mulla edes ole sinällänsä montaakaan rautaa tulessa! Jotenkin on vaan ajatukset koko ajan ihan jossain muualla eikä osaa keskittyä olennaiseen:D Haluaisin touhuta esimerkiksi MM:n kanssa jotain, mutta into on tosiaan aika alhaalla, ja siksipä itsekin olen jonkinlaiseen tahtomattomaan breikkiin päätynyt myöskin haha! Mutta kuten Sakekin sanoi, niin täällä me lukijat ollaan joka tapauksessa, palaat milloin tahansa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos tsempistä! Niinhän se jotenkin on, että alkava kevät tuntuu aina sellaiselta uudistumisen ajalta ja haluaisi tehdä kaikkea uutta, mutta sitten jos lähtee uudistamaan ihan kaikkea, niin sitä ollaankin äkkiä pulassa! Mulla on vielä tuo pirun opinnäytetyö tuossa kummittelemassa, joka luo sellaista ahdistusta, kun ei ole vielä valmis. Mutta eiköhän tämä taas tästä!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!