Miksi Pokémon-rintamalla on niin pirun hiljaista?

Niin, sitä tässä ihmettelemäni.

ORAS:n julkaisusta on jo kahdeksan kuukautta. Jos miettii esimerkiksi XY:tä, niin ne julkaistiin lokakuussa 2013 ja jo seuraavana toukokuuna alettiin juhlistaa ORAS:n tuloa. Vielä kun jotenkin tuntuu, että seuraavaksi vuorossa olisi se XY:n kolmas versio Z (Zygarde on aika vahva todiste tästä...), eikä varsinaisesti mikään uusi generaatio, niin ihmettelen vaan, että missä kummassa julkistusuudistusta pantataan D:. Voisi nimittäin piristää yhden jos toisenkin Pokémon-innostusta, jos tulisi välillä jotain muitakin uutisia kuin loputtomia Shuffle-eventtejä.


Sen verran Pokémon-fanitusta on tullut hoidettua, että ostin tuossa viime viikolla kokoelmaan vähän lisäystä :D. Bunnelby-pehmo on niin vallan suloinen livenä, että nappasin sen kaupasta £10 hintaan. Musta yleensä siitä näkemäni kuvat on olleet vähän... mjeh, mutta se on kyllä oikeesti todella luppana pehmo! En myöskään voinut vastustaa XY-mangan kutsua, vaikka formaatti onkin pirun ruma. Noh, ei se mitään.

Argh, ärsyttää kun en ole keksinyt blogiin hirveästi mitään täytettä. Noh, oma elämäni on ollut aika myllerrystä koko kesä (parisuhde x__x asiat ovat kumminkin ratkenneet hyvin), joten en ole ehtinyt vieläkään kirjoittaa siitä Rangerista, sillä en ole ehtinyt pelata sitä kunnolla. Voi mörkö!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Kieltämättä itsekkin janoaisin tietoa uusista pokemon peleistä. :/ Into vaan jatkaa lopahtamistaan. :s

  VastaaPoista
 2. Olihan tässä se tuntematon pokemon mikä näkyi siluettina sen uusimman leffan lopussa, kirjoita siitä jotain spekulaatiota? Ehkä ainoa edes vähän kiinnostava asia pokerintamalla tällä hetkellä...

  Söpö Bunnelby. :3 Itse hommailin hiljattain kolme uutta plushieta, Vaporeon, Flareon ja Jolteon - ehkä joskus olisi kasassa kaikki eeveeluutiot... Hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokémonrintamalla on kyllä vähän hiljaista niiden asioiden tiimoilla, jotka ovat edes hiukan kiinnostavia... puuduttavaa. EHKÄ PIAN.

   Aawss! Mä haaveilen Sylveon-pehmosta, mutta kyllä koko Eeveevolution-setti kelpaisi. Oletko nähnyt niitä nukkuvia Eeveevolution-pehmoja? Ne vasta onkin symppiksiä.

   Poista
 3. Olen vähän samaa mieltä - harmittaa kuinka hiljainen Pokemon-fanikunta tuntuu olevan. Mitään uutta ei näytä olevan tiedossa. Ainostaan pari uutta Pokemonia ollaan näytetty, mutta ilman mitään todisteita miltä ne oikeasti näyttävät, tai ovatko ne vain vanhemman poksun formeja tai jotain. :S

  Ihana tuo Bunnelby-pehmo! Nyt houkuttaa ostaa itsekin tuollainen. :3 Muistaakseni Pokemon täyttää muuten ensi vuonna 20 vuotta, joten viimeistään silloin luulisi tapahtuvan jotain suurta ja mullistavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne siluetit paljastui eri Zygarden formeiksi... ihan kiva, mutta meh.

   Bunnelby on aivan ihana ♥. Tykkään siitä tosi paljon!

   Poista
 4. Minä olen nauttinut suuresti tästä hiljaiselosta Pokemonin suhteen. Sitten kun viimein jotain tapahtuu niin into on oleva valtaisaa. Kesä voisi mielestäni hyvinkin mennä samalla lailla. Platinumin uudelleen peluuta olen hetkittäin harkinnut, mutta en tahdo oikein löytää sille aikaa, niin olen sitten suosiolla senkin jättänyt jonnekin tulevaisuuteen. Vaikka kyllähän tässä jo pikkuhiljaa alkaa kaivata jotakin mitä odottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä muuten voisin nauttiakin tästä hiljaisuudesta, mutta mun pokémon-innostus kärsii tästä niin hirveästi ja silti mulla on tää blogi vähän niin kuin kirjoitettavana... tulee ihan kamalan huono omatunto, jos en ole kirjoittanut mitään, mutta se vasta onkin vaikeaa, kun innostus on ihan pohjalla D:.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!