#Pokémon20

Moikka kaikki! Vuosi 2016 alkoi ihan pirun huonosti, mistä syystä taukoa on taas tupannut syntymään. Mutta wooh, oon jotenkin ihan fiiliksissäni tästä postauksesta ja kannattaakin ottaa kahvikuppi, teemuki tai muu valitsemanne juoma käsille, koska tämä postaus on pitkä! Tässä on koko tammikuun edestä fiilistelyä.

(Minä ja Munchy saatiin vihdoin sovittua aika (viivästyksestä saa syyttää siis täysin vain allekirjoittanutta), jolloin käydään joulukalenteri läpi, joten älkää murehtiko - palkinnot sun muut ovat työn alla.)

#Pokémon20


No niin, tässä parisen viikkoa sitten Pokémon Company International julisti kunnolla Pokémonin 20. juhlavuoden alkaneeksi. Luvassa on ympäri vuoden kaikennäköisiä juhlallisuuksia, kuten useampia Pokémon-pelejä, event-pokémonien jakoja, vanhojen Pokémon-elokuvien re-masteroituja julkaisuja... ja lisää on totta kai luvassa. Käyttämällä #Pokemon20 voi jakaa myös omia Pokémon-muistojaan vuosien varrelta ja Pokémonin viralliset some-tilit jakavat näitä kertomuksia (voisivat tosin jakaa ehkä vähän ahkeramminkin :D).

Ok, no ihan aluksi en ollut kauhean innoissani.


Oikeasti innostuin Pokémonin 20. juhlavuodesta ennen tätä ihan pirun upeaa ja eeppistä Super Bowlin mainoskatkolla esitettyä mainosta... mutta wooh, jotenkin fiilis räjähti ihan kattoon tätä katsellessa. Onhan tuo mainosfilmi kaunista katseltavaa, mutta ehkä se suurin kauneus piilee siinä, että tuntuu jotenkin ensimmäistä kertaa, että koko 20-vuotisjuhla otetaan niin sanotusti tosissaan :D. Aika moni minä mukaan lukien ovat varmaan just ihmetelleet, että missä on esimerkiksi Pokémon Z tai muut suuret julkistukset - mutta tämän spotin jälkeen en yhtään epäile, etteikö jotain suurta pelijulkistusta vielä tällekin vuodelle mahdu... tai no, kukas sen nyt tietää XD.


Mutta kuitenkin, tuli jotenkin tosi hyvä fiilis katsellessa tätä mainosta. Osittainen syy viehätykseen on myös se, että jollain hassulla tapaa mulle tuli tästä mainoksen tyylistä mieleen ihan vanha ihana Goldin ja Silverin mainospätkä, josta olen aina tykännyt ihan hurjasti! Jotenkin myös tulee mieleen nostalgisesti tämä ihana Redin ja Bluen suomimainoskin... Mutta joo, siis ainakin mun mielestä tämä Super Bowl -mainos on kyllä onnistunut ihan täydellisesti nostamaan innostusta ja fiilistä! Ja jotenkin tuntuu kivalta, että Pokémon on panostanut niin paljon, että esittävät tämän just Super Bowlin mainoskatkolla, mikä on kalleinta mainosaikaa, mitä televisiossa on (30 sekunnin mainospaikka maksaa Super Bowlin mainoskatkolla 5 miljoonaa dollaria, joten jo pelkästään tämän mainoksen esityspaikka on maksanut päälle 10 miljoonaa dollaria). Aikamoinen panostus, pakko sanoa. Upeaa, mahtavaa, ihanaa, etc. Pakko nyt myös mainita, että tuli hyvä mieli jo siitäkin, että tällaisessa mainoksessa oli erilaisia ihmisiä mukana, eikä pelkästään valkoihoisia 9-vuotiaita poikia - tämä mainos oli oikeasti suunnattu kaikille Pokémon-faneille ikään, taustoihin tai sukupuoleen riippumatta *_*.

Pidin tosi paljon Super Bowl -mainoksen yksityiskohdista :D. Ehkä yksi hienoimmista oli tämä shakkikohtaus - toi Nidoking-nappula on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan sairaan hieno! Olisi muuten vähän siisti sellainen Pokémon-shakkilauta, jossa kuningas ja kuningatar olisivat Nidoking ja Nidoqueen, lähetit vaikkapa Bisharpeja, ratsut Ponytoja ja tornit vaikkapa Bronzongeja. Sotilaat olisivat totta kai Pawniardeja.
Vaikka vähän muuten vierastan näiden 3D-pokémonien tuota turkin karvatekstuuria, niin jotenkin toi Pikachukin on tuossa niin söpö :D. Muutenkin tykkäsin mainoksessa tosi paljon siitä, että suurin osa mainosta on täynnä enemmän sellaisia pieniä vihjeitä ja referenssejä, ja vasta lopussa noi Pokémonit niin sanotusti lätkäistään katsojan naamalle oikein kunnolla! En tiiä, hassua miten tällaista 1 minuutin mittaista mainosta voi fiilistellä näin paljon, mutta jotenkin tämän mainoksen jälkeen iski ainakin mulle nimenomaan sellainen valtava halu palata Redin, Bluen ja Yellown maailmaan ja pelata niitä. Mutta säästän nämä mielihalut totta kai vasta kuukauden päähän, jolloin 3DS:lle julkaistaan ne RBY:t.

Ehkä tästä päästäänkin sitten sopivasti vähän puhumaan tuosta Redin, Bluen ja Yellown uudelleenjulkaisusta Virtual Consolen kautta. Aluksihan tää uutinen ei nyt niin hirveästi mua innostanut - ihan sillee kiva juttu - mutta kun omistan koko värisetin ihan fyysisinä kasetteina, niin kyseessä ei ole sellainen tilanne, että en olisi näihin peleihin vuosikausiin koskenut. Mutta pakko myöntää, että onhan se ihan siistiä saada nyt hyvä syy palata näiden pelien pariin. Ja onhan nuo jenkkien saamat 3DS/2DS-bundletkin tosi siistejä, joskin meitsiltä ne nyt jäävät välistä, vaikka hienoja ovatkin. Jos olisivat julkaisseet tuollaisen spesiaalin bundlesetin kera käännetyn Pokémon Green alkuperäisine spritearteineen, niin sitten olisin voinut jo harkita asiaa! :D Vähänkö olisi ollut siistiä päästä pelaamaan Pokémon Greeniä, vaikka se nyt spritejä lukuunottamatta muuten samanlainen RBY:n kanssa onkin :D. En tiiä, oon aina ollut tosi iso japski Red- ja Green -versioiden spriteartin ystävä ja olisi kiva kokea ne ihan oikeasti pelissä. Ainakin toistaiseksi on puhuttu, että peleissä linkkikaapelin korvaa 3DS:n wireless-ominaisuus... ja toivon, että loppujen lopuksi myös netissä vaihtelu/otteleminen toimisi peleissä, vaikka aika epäileväinen tästä olenkin. Noooh, ajattelin joka tapauksessa jonkun noista versioista hankkia ja pitää siitä sitten pientä let's play -sarjaa taas täällä blogin puolella ja kokeilla sellaisia 1. generaation pokémoneja, joita en ole vielä koskaan käyttänyt...! Tämä tietty tarkoittaa sitä, että on saatava Platinum pelatuksi tässä kuukauden sisään :D. Eiköhän se onnistu!


Hahaha, vastikään kanssa japanin Pokémon-kanava julkaisi tällaisen hassun trailerin ja julkisti siten kunnolla Detective Pikachun... ja voi apua, tää on parasta tulla myös länsimaihin! XD En ole siis yleensä sellainen, joka innostuu näistä erilaisista Pokémonin spin-off -peleistä, mutta tämä näytti niin hyvältä ja koko toi tunnelmointianimaatio vaan sai innostumaan koko pelistä - enkä edes ole salapoliisi-genren suurin ystävä!
Oon jotenkin viime aikoina alkanut miettiä Pokémon-maailmaa noin laajemminkin. Spin-off -peleissä, kuten tässä Detective Pikachussa, on jotenkin kiva nähdä sellaista muunlaista maailmaa kuin sitä Pokémon-kouluttajan arkea. Tai siis, eihän Pokémon-maailma (vaikka fiktiivinen onkin :D) voisi toimia, jos ihan joka häiskä vaan tavoittelisi pelkästään Pokémon-mestaruutta. Olisi kiva tietää Pokémon-maailman hallinnosta enemmän tai vaikkapa jostain maataloudesta :D. Jotenkin olen viime aikoina alkanut toivomaan Pokémonilta enemmänkin sellaista, en tiedä, koko Pokémon-maailmaa selittävämpää otetta peleissä. If that makes any sense? :D Joten vaikka tämä Detective Pikachukaan ei taida olla mikään vuoden parhaimman pelin arvonimeä voittava mestariteos, niin nämä tällaiset spin-offit tuo Pokémon-maailmaan kivasti lisää ulottuvuuksia, että on esimerkiksi Pokémon Rangereita ja pokémon voi auttaa ihmisiä salapoliisin hommissa yms :D. Miten olisi seuraavaksi sitten Pokémon Centeriin sijoittuva peli?! Hienointa olisi tosin saada nämä kaikki yhdessä isossa Pokémon-pelissä... aina voi unelmoida!

Totta kai 20. juhlavuosi tarkoittaa myös paljon uutta oheistavaraa. Ehkä, ainakin siis mun mielestä, hienoin julkistettu 20. vuotistuote on tämä Nendoroid Champion Red, jonka perään olen kuolannut ties kuinka kauan... tämä 20-vuotisversio eroaa Japanissa jo aiemmin julkaistusta Champion Red -figuurista siten, että mukana tulevat Charmanderin, Bulbasaurin ja Squirtlen sijaan ihan sairaan hienot Charizard, Venusaur ja Blastoise, ja Redilläkin taisi Poképallon sijaan olla Master Ball. Ehkä suurin juttu, minkä toivoisin Pokémonin fiksaavan 20-vuotisjuhlavuonna olisi se, että Pokémon Centeristä voisi tilata tuotteita maailmanlaajuisesti x__x. Toivon mukaan saan kumminkin tämän figuurin hankittua, koska oon toivonut sitä kokoelmaani niiiiiiin kauan! Myös monet muut tänä vuonna julkistetut uudet tuotteet houkuttelevat tällaisen keräilijän sormia :D. Erityismaininta pitää antaa Magikarp-sukille, jotka ovat myös ihan pakko saada jotakin kautta omaksi.


Vaikka Z:aa, tai muutakaan pääsarjan peliä, ei vielä ole kuulunut, niin olen silti jotenkin tosi innoissani tästä juhlavuodesta :D. Pokémonin 10. juhlavuosi meni allekirjoittaneelta täysin sivu suun, joten olen päättänyt nauttia tästä vuodesta täysillä! Tietysti, pääsarjan Pokémon-peli räjäyttäisi kunnolla innostuksen uusiin ulottovuuksiinsa, mutta toivotaan parasta...

Anyway, blogiin koitan keksiä jotain spesiaaleja juttuja juhlistaakseni tätä #Pokémon20:stä, mutta en vielä paljastele siitä sen enempiä... pakko siis vain seurata koko vuoden, mitä Avri seuraavaksi keksiikään! Ainakin tulossa on RBY:ta, ja lisäksi olen suunnitellut erästä juttua, jolla todella juhlistaa tätä 20. vuotta. Mutta nämä kummatkin ovat tulossa aikaisintaan kuukauden päästä! Jotain spesiaalia olen kumminkin jo saanut, jolla juhlistaa tätä juhlavuotta:


Nimittäin kiitos ihanan kaverini, tämä Pikachu-Nintendo64:n on nyt minun kuten myös Pokémon Stadium <3 .="" data-blogger-escaajattelin="" edelleenkin="" el="" en="" hienompia="" houkuttelevaa="" ikin="" iso="" ist="" itse="" itselleni="" ja="" joiden="" joskus="" jotenkin="" k="" kauniinn="" kauppojen="" komea.="" kuin="" kuolalleeni="" lapsena.="" lapsena="" llainen="" m="" mon="" muistan="" mutta="" n="" niist="" nostalgiaa="" olevan="" olleen="" on="" p="" pakettia="" pala="" pelaamaan="" peleist="" pok="" saada="" se="" ssyt="" stadiumia="" stadiumin="" t="" upeaa="" yksi="" yteikkunoissa.="">

Ja totta kai olen erittäin innoissani siitä, että sain ylipäätänsä käsiini tuon upea Pokémon Editionin Nintendo 64:sta! Ehkä hienointa on sekin, että konsolissa on vielä nuo alkuperäiset tarratkin paikallaan. Seuraavaksi ostoslistalla ovat ehdottomasti legendaarinen Pokémon Snap (miksi Snap 2:sta ei julkaistaisi älypuhelimille, seriously, that'd be awesome) ja vielä myös Pokémon Stadium 2 Gold and Silver. Olisi tosi upeaa tehdä näidenkin pelaamisesta jotain videopäivitystä jossain kohtaa... ja tietysti läpäistä Stadiumin Gym Leaderit käyttämällä RBY:stä Stadiumiin siirrettyjä pokémoneja. Olisi hauska tehdä sellainenkin, että te lukijat saatte päättää, millaisen tiimin hankin iskuineen päivineen ja sitten yritän Stadiumia sillä.

Seuraavalla kerralla mennään taas Sinnohiin! Onkos kukaan muu lukijoista yhtään fiiliksissä tästä Pokémonin 20-vuotissynttäristä? Entä mitä ajatuksia Super Bowl -mainos herätti ja millaisia toiveita teillä on tulevalle vuodelle?

Train on!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

12 kommenttia:

 1. Oli kyllä hieno mainos ja kyllähän tuo kaikenlainen juhlakrääsä kiinnostaisi, vaan kun ei niihin vaan pääse käsiksi :(. Itse olen dekkarien ystävä mutta en tiedä hankkisiko tuota Detective Pikachua jos se tänne asti tulee. Mahtavaa kyllä olisi jos tehtäisiin semmoinen kiva Pokémon-simulaattori/slice of life-peli, jotta näkisi vähän enemmän muualle Pokémon-maailman syövereihin kaikkien liigojen lisäksi. Pokémon-maailmahan kätkee sisäänsä mitä kiehtovimpia salaisuuksia mutta kaikki on vaan aina pidetty niin minimaalisena. Noh, ainahan voi toivoa. ^^

  Oh wow, odotan innolla tuota Stadium-juttua (jos nyt sitä tulee)! Kannattaa katsoa tuo Did You Know Gamingin Pokémon Snap-jakso, missä selitetään miksi Junichi Masuda ei halua tehdä Pokémon Snap 2:sta. Muutenkin tuo eka Snap ei myynyt kovin hyvin ja se julkaistiin myös pahimman poksuhuuman aikana jolloin kaikki Pokémoniin liittyvä meni läpi, Snap 2 voisi mahdollisesti flopata tänä päivänä vielä pahemmin kun Pokémon ei ole NIIN suosittu. Mutta kyllä minua itseäni kiinnostaisi edelleen kuvata poksuja vaikka kuinka paljon,näyttää proffalle ja saada pisteitä niiden laadusta, varsinkin kun poksuvaihtoehtoja on paljon enemmän nyt. Aika monet tosin sanovat että tuo Pokémon GO olisi vähän kuin Snap 2, mutta sehän ei kyllä ole varsinaista valokuvaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon ihan samaa mieltä kanssasi tuosta slice of life -tyylisestä pelistä. Sellainen olisi upea :3. On kyllä sääli, ettei Pokémon Centeristä saa tilattua tuotteita ympäri maailman :/.

   Stadium-juttuja tulee taatusti! Meinasin hankkia sen Transfer-jutun, jolla voisin siirtää Pokémoneja RBY:stä tuohon ja sitten voisin kuvata meitsin pelaamista :D. Minipelejä jo kokeilinkin ja voi pojat ne oli hauskoja :D!

   Harmillista toi, ettei Snap 2:lle ole intressiä tekijöiltä :(. Musta se peli toimisi nykypäivänä varmaan paljon paremmin - siitähän voisi tehdä älypuhelimille just pelin, jossa poksuja sais kuvattua irl-maisemissa :D. Ehkä vielä joskus!

   Poista
 2. Yksi vähemmän hypettynyt täällä.

  Toistaiseksi olen ollut vaan pettynyt. Oikeasti se mitä kaikki vanhat fanit haluavat on Pokemon Z, Pokemon Z ja Pokemon Z, kaikki muu on vähemmän oleellista - varsinkin kun viime vuonna ei pääsarjan peliä saatu ollenkaan. Nintendo näkyy keskittyvän ensimmäiseen sukupolveen taas kerran, marketoinnin kannaltahan tämä ei tietysti ole minkäänlainen yllätys tai ihme, mutta itseäni enemmänkin vaan turhauttaa varsinkin kun en ykkösgenestä oikein jaksa enää innostua. Ykkösgenen 3DS-julkaisut, ykkösgeneen keskittyvää oheiskrääsää, ykkösgeneen keskittyvä Pokemon Go, Charizardeja, Blastoiseja, Venusaureja ja Pikachuja vaan kaikkialla miljoonannen kerran...

  Super Bowl -mainos ei erityisemmin hetkauttanut, Nintendo nettoaa biljoonia vuosittain joten muutama miljoona tuskin niin kauheasti heilauttaa heitä mainokseen. Toisaalta taas hienoa, että pokemon-aiheista niin näkyvällä paikalla, toisaalta taas vähän.. ehhh... Itse pokemonit tuntuivat vähän aiheeseen kuulumattomilta jopa. Tässäkin oli kaikki referenssit vaan ykkösgeneen, niitä oli kyllä paljon.

  Detective Pikachu painunee samaan kasaan Go:n ja Pokkenin kanssa, olin oikeastaan jo melkein unohtanut sen olemassaolon siitä kun siitä vihjaistiin muutama vuosi takaperin. Itselleni sen Pokemon20-juhlatrailerin katsottuani jäi vaan karvas maku suuhun, toisaalta tulenempa viimein saamaan ainakin loput puuttuvat eventtilegut living dexiin (paitsi en tule kuitenkaan kuitenkaan kaikkia, kun eivät voineet jostain himpuran syystä jakaa kaikkia Nintendo Networkin välityksellä). Jos pelkästään näillä pitäisi mennä koko vuosi, niin kaikin puolin laaaaame. Pokemon Z kiitos, niin lopetan valittamiseni muutamaksi kuukaudeksi.

  Kuulostanpas kyyniseltä. Vanhuus selkeästi alkaa painaa päälle, haha.
  (No, ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu jossain vaiheessa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta olisi kyllä hauskaa, jos GameFreak julkaisisi jonkin uuden pääsarjan pelin (Z:sta olen aika meh mielin). Mutta toisaalta, ymmärrän kyllä, miksi GameFreak haluaa juhlistaa just 1. geneä ja kiva, että sitä ihan ensimmäistä generaatiota jaksetaan arvostaa. Olihan tosiaan Super Marion viime vuoden juhlavuosikin aika retromariomainen. Olisi kiva tuntea jotain nuorempia Pokémon-faneja, jotka eivät olisi kokeneet RBY:tä tai FR/LG:täkään ja nähdä, millaiset reaktiot 3DS-julkaisut RBY:stä aiheuttaa :D.

   Kivaa kyllä saada Manaphy... Viimein XD.

   Poista
 3. Vuoden vaihduttua alkoi heräillä meikäläisessäkin aikas suuret odotukset tälle juhlavuodelle. Tuntuu oudolta että Pokemon on ollut yksi tärkeimpiä, jos ei jopa tärkein harrastukseni jo seitsemäntoista vuotta! Vaikka jotenkin tiesin jo silloin kymmenvuotiaana, ettei Pokemon ole omalla kohdallani mikään ohimenevä ilmiö.
  Mullekin tuli tuosta mainoksesta mieleen R/B/Y/G/S mainokset, etenkin Goldin ja Silverin mainoksessa oli seikkailun tuntua. Olen jo kuumeisesti suunnitellut tulevaa Kanto-tiimiä ja haluaisin kovasti aloitella SoulSilveriäkin alusta.
  Odotan juurikin jotain Kantoon ja ykkös geneen liittyvää isoa juttua tältä vuodelta, muutakin kuin vanhojen pelien 3DS julkaisua, Kantoon (ja Johtoon) en vaan voi ikinä kyllästyä!

  Pikachuun sensijaan olen lopen uupunut ja voin melekin pahoin aina kun kuulen sen kimityksen :D Ensi vaikutelma Detective Pikachustakin oli pettymys. Tuon videon nähtyäni homma vaikutta kuitenkin ihan hauskalta, ja oli pakko nauraa Pikachun puheelle :) Sympaattinen kaveri.
  Mäkin olen ihmetellyt miksi snap kakkosta ei ole kuulunut, uskon vakaasti että se tekisi ihan hyvää tulosta näinä päivinä.
  Mutta tosiaan nyt kaipaisin jotain uutisia Z:sta ja mahdollisesti jostain muusta pääsarjaan liittyvästä. Hieno homma että saa vihdoin mahdollisuuden hankkia noita event-leguja. Etenkin Mew on piinannut mieltäni jo siitä saakka kun yritin Redissä työnnellä sitä pahuksen rekkaa Vermilion cityssä.

  Mitä tahansa sieltä nyt tuleekin, niin toivon että välivuosi julkaisuissa on tehnyt hyvää. Peli/vuosi tahti on ehkä kuitenkin vähän liikaa.

  VastaaPoista
 4. Mä oon ihan fiilareissa tästä Pokémonin juhlavuodesta! Viime vuosi oli todella meh Pokémonin suhteen ja oman kiinnostuksen kannalta, mutta nyt olen alkuvuodesta skarpannut! Hankin mm. Shufflen (kivasti tälleen vuoden myöhässä) ja olen tosi koukussa, ja Pokémon-innostus vaan kasvaa! En malta odottaa, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan!

  Super Bowl-mainos on siitä mahtava, ettei sen tosiaan uskoisi välttämättä edes olevan Pokémon-mainos. Tosi hauskoja nuo ripotellut yksityiskohdat siellä täällä, ja antaahan se ehdottomasti "kypsemmän" kuvan Pokémonista kuin mitä siitä yleensä ehkä kuvitellaan. Huippua, että jaksavat panostaa. Hassua sinällään, ettei mainoksessa tuputeta mitään yksittäistä juttua, vaan Pokémonia noin yleisesti.

  Olen hieman harkinnut hankkivani Bluen sitten kun sen saa 3DS:lle ladattua, se kun on ainoa, jota en ole koskaan alkuperäisistä peleistä omistanut. Pikachu Detective-pelin aion kyllä ainakin ehdottomasti hankkia, jos se länsimaihinkin rantautuu:D vaikuttaa niin randomilta mutta silti hauskalta peliltä! Onneksi siitä saadaan jo ensi viikolla tarkempaa kuvaa, kun Japanissa julkaistaan. Pokémon Z (tai ehkä joku aivan muu - se "kolmas versio" joka tapauksessa) olisi kyllä aika bueno uutinen näin juhlavuoden kunniaksi, mutta saa nähdä sitten mitä tuleman pitää.

  ps. olen edelleen kateellinen Pikachu N64:sta!!

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen vähän lässähtänein mielin kaikesta tänä vuonna tulleesta jutskasta ^^' Mun mielestä tuo Super Bowl -mainos on kaikessa mahtipontisuuteen pyrkimisessään nolo. En tiedä miten mainos pyörii Japanissa, näytti kyllä niin länsimaiselta..
  Ja salapoliisi-Pikachu ja Risto Reipaskaan eivät oikein innosta. Tuon Pikachun suun liikkeet näyttää niin pahalta. Tosin ihan mielenkiintoinen asia tuo puhuva Pikachu itsessään, avataankohan sen kyvylle taustoja samaan tapaan kuin Meowthin kanssa?

  Mutta joo. Antakaa minulle uus Pokemon-sukupolvi niin ehkä alan vähän hypettymään :D

  VastaaPoista
 6. Meikäläinen odottelee juhlavuoden kunniaksi enemmän infoa tulevasta Mew-latauseventistä, kunhan siis saapuisi länteenkin. Uusinto lataustapahtumasta, kuten aikoinaan Tennispalatsissa vuonna 2000 olisi jotain eeppistä. Jos talous vain sallii niin joku läpinäkyvä 2DS lähtee ostoskoriin.

  Pakko myöskin ihastella Pokemon kuusnepaa, Staduimien oheella Snap ja Puzzle league ovat pelaamisen arvoisia tekeleitä. Etenkin Snappia pelanneena tulee miettineeksi miten suppealta nykykonsolipelien valikoima välillä tuntuu. Stadium 2 taas on hintavampi hankinta mutta minipeleistä riittää porukalla hupia pidemmäksikin aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, voin vaan kuvitella miten hieno tuo muinainen Tennispalatsin lataustapahtuma oli! Muistan kun lapsena haikailin sen perään ihan hirveästi. Olisi ollut ehkä parasta ikiä.

   Mä luulen, että tulen tässä tulevaisuuden kuluessa hankkimaan noi kaikki! Sen verran legendaarisia noi perus Stadiuminkin minipelit oli, että niistä riittää varmasti hupia just porukallakin. Ihanan nostalgista. Lapsena ajattelin, että Stadium oli oikeesti hienointa ikinä. Ja kyllähän se toimii, etenkin kommentaattori on yllättävänkin hyvä ja ei-rasittava.

   Poista
 7. En ole mitenkään erityisen innoissani tästä juhlavuodesta, mutta odotan silti mitä kaikkea kivaa vuosi tuo tullessaan! Tällä hetkellä olen kaikkein kiinnostunein tuosta oudosta Detective-Pikachu-pelistä, jonka ostoa harkitsen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin Detective Pikachu on ostoslistalla :D. Ja vuosihan on onneks vielä nuori, et ehkä me saadaan enemmän kaikennäköistä hienoa settiä!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!