Hyvää uutta vuotta 2016!

Moikka kaikki ja hyvää uutta vuotta! Mun piti kirjoitella jo jokin aika sitten, mutta vasta tänään influenssa on hellittänyt sen verran, että jaksan buranan voimin kirjoittaa edes jotain :P.


Ihan ensimmäisenä voisin tässä esitellä joulun Pokémon-saaliin... Ja näkyy tuossa myös huoneeni sotkuista lattiaakin vähän :D. Anyway, sain siis DPPT-mangan viisi ensimmäistä osaa ja myös jatkoa XY Adventuresille. Pikkuhiljaa Adventures-kokoelma pullistuu entisestään :D. Toiko joulupukki teille mitään pokémon-aiheista? Vai saitteko muita hienoja juttuja :D?

Vuosi 2016 pitäisi olla Pokémonin kannalta tietysti jännä, onhan kyseessä Pokémonin 20. juhlavuosi! Japani ainakin saa tosi hienot special edition julkaisut R/B/Y:stä kera 2DS:ien, mutta odotan tältä vuodelta paljon muitakin hienouksia. Pokémon Z:sta nyt vähintään saisi kuulua jo pian.

Millaisia odotuksia lukijoilla on vuodelle 2016? :) Teittekö mitään uuden vuoden lupauksia :D?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

  1. Kunpa saataisiin nuo R/B/Y julkaisut tännekin. Kuvat ainakin on hienoja.
    Sain lahjaksi Raichu Break Trought-aloitusbackin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kuvien perusteella näyttivät tosi näyttäviltä ja ihanan nostalgisilta :D. Jotenkin kumminkin pelkään, että taitavat jäädä vain Japanin nautittavaksi noi julkaisut :(.

      Poista
  2. Hyvää uutta vuotta. :)

    Mitään poksuaiheista ei tullut, mutta Kissabussi-hattu Totorosta kyllä. :D Ei kauhean lupaavalta vaikuta näin tässä vaiheessa 2016-luku poksupelien saralta, mutta toivottavasti tulee paljon muitakin juttuja kun vaan 1-geneen liitoksissa olevia. Pokken ja Go tietysti, mutta ehhh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)!

      ... Kissabussi-HATTU?! Kuulostaa upealta! :O
      Joo, samaa kyllä toivon minäkin. Sekä Pokken kuin Go:kaan kun eivät innosta ihan liikaa. Jotain oikein jymyjuttuahan tässä kaipaa.

      Poista
  3. Hyvää Uutta Vuotta näin eh... kaksi viikkoa myöhässä! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän? :D Toivotaan että nyt Pokemonin 20. juhlavuotena julkaistaisiin, tai edes paljastettaisiin, viimein jotain uutta ja hienoa. Seuraava Core-game kiitos!?? Odottelen kyllä innolla millainen piakkoin(?) ilmestyvä Pokemon GO mahtaa olla, mutta ei se nyt kuitenkaan ihan hirveästi kiinnosta... Joulukalenterin tuloksia odotellessa sitten. :)

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!