Starting Off!

Kuten otsikko kertoo, niin tässä sitä aloitellaan o/.

Eli ihan nopeasti alkuun pikkuinfopaketti, Living In The Moving Forest on Pokémon-teemainen pääosin suomenkielinen blogi, jossa meitsi, Avri, rustailee juttuja kaikesta Pokémoniin liittyvästä ja ehkä vähän sen ohikin. No mitäs juttua Pokémonista tänne sitten tulee? Ihan kaikkea peleistä animeen ja ties mihin. Omia mielipiteitäni, hiukan asiapitoisempia artikkeleja, uutisia ja pohdintaa niistä :D. Alunperin ajattelin astua Pokémon-fanisivustojen kirjavaan joukkoon tekemällä oman näköisen ja laajahkon wiki-tyyppisen sivuston, mutta ideaa hiotessa tajusin haluavani jotain epävirallisempaa ja rennompaa. Pikkuhiljaa sivusto muuttuikin blogiksi, jonne voin kirjoittaa aivan mitä tahdon, missä järjestyksessä tahdon, milloin tahdon ja millä tyylillä ikinä tahdon. Monipuolisuutta!

Ja koska kaikki rakastavat puhua itsestään muille, niin kerron myös lyhykäisesti itsestäni jotain. Tosiaan, kuljen nimimerkillä Avri ja olen 18-vuotias tyttö, jonka elämään Pokémon rantautui silloin -99 vuoden loppupuolella. Toisin kuin useat silloiset koulukaverini, en kasvanutkaan Pokémonien yli parissa vuodessa, vaan intohimoinen fanitus on jatkunut nyt 10 vuotta ja jos se minusta riippuu, saa se jatkua vielä vuosia lisää. Pokémon-pelit ovat ehkä ne pääasialliset intohimon kohteet, mutta kyllä se tv-sarjakin ja sarjakuvat menevät siinä samassa myös. Lempipokémoneja on useita, joita en ala listaamaan nyt. Suurimmat suosikit tulevat kyllä ajan mittaa hyvinkin selväksi kaikille.

 No mutta vähän kuvamateriaalia piristämään tällaista ankeaa ensimmäistä kirjoitusta. Vaikka blogin nimi liittyykin aivan toiseen pokémoniin (haa, arvatkaapas vain mihin!), päätin pistää kuvan heti Pokémon-kokoelmani aarteesta. Kyseessä on suosikki Pokémon-oheistavara, jonka omistan: Banpreston Mamoswine-pehmo, saatavilla Japanissa syyskuussa -08 erään arcade-pelin palkintona. Sain kyseisen yksilön täytenä yllätyksenä lahjaksi viime heinäkuussa ja edelleen sen hienous hämmästyttää (sen nimi on btw Möö!). Oikeastaan kyseinen pehmolelu innosti meikän vasta kunnolla keräilemään erilaista Pokémon-krääsää ja viimeistään tuolloin Mamoswine valtasi sydämeni, jos niin voi sanoa :D. Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla sitä.

Vielä viimeiset pari sanaa, ennen kuin on aika tämä kirjoitus lopetella. Tulevaisuudesta sen verran, että perjantaina julkaistavat HeartGold ja SoulSilver-pelit tulevat varmasti olemaan tapetilla seuraavissa kirjoituksissa enemmän tai vähemmän! Luvassa on juttuja ja arvioita peleistä itsestään ja tietysti omaa löpinääni siitä, miten etenen ja millaisella tiimillä. Muutkaan Pokémonin osa-alueet eivät tosin jää huomiotta, mutta HG/SS vievät luonnollisesti kaiken keskittymiskyvyn :P.

Ensi kertaan~


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

5 kommenttia:

  1. Moikka Avri! Eräs ilmoittautuu jo näin alusta alkaen väijymään tulevia kirjoituksias ;P
    Kiva aloitus!

    VastaaPoista
  2. Hieno aloitus, Mamoswine-pehmo on vekkuli :) Meikäläisenkin tulee varmasti näkemään täällä useampaankin otteeseen;)

    VastaaPoista
  3. Suomenkielistä Pokémon-aiheista blogia olenkin aina kaipaillut, hienoa! Tosi hyvältä näyttää tähän mennessä, jatka samaan malliin! Taidankin ruveta ihan vakkarilukijaksi ja "kiusata" sinua mahdollisesti jatkossakin turhilla kommenteillani :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos :)! Hee, kommenteilla saa tosiaan kiusata!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!