Swinub

HeartGoldia on tullut aika ahkerasti tässä pelailtua ja siihen on mennyt aikaa. Ei tässä olla kuitenkaan koko aikaa pelattu, vaan olen valmistellut pikkuhiljaa arvostelua tai ehkä enemmänkin yhteenvetoa/mitä lie HeartGoldista. Haluan kuitenkin pelata HG:tä mahdollisimman pitkälle, joten tuo yhteenvetohomma tulee ehdottomasti aikaisintaan ensi viikolla. Epätodennäköiseltä näyttää, koska olen hidas. Hiukan yli 20 tuntia peliaikaa, 3 salimerkkiä ja hengailen Pokéathlonissa.

Mutta vähän jotain eloa blogiin tuo nyt aihe nimeltä Swinub. Eikä Swinubia käsitellä tällä kertaa ihan miten vaan, vaan meitsin 17-vuotissynttärikakun näkökulmasta viime marraskuulta. Kakku on pikkusiskoni tekemä, sanoin ennen synttäreitäni, että tee meikälle Pokémon-kakku ja niinhän tuo tekikin! Siskoni näyttää myös tietävän, mistä pokémoneista tykkään vaikkei itse erityisemmin taskumonstereista ole kiinnostunut...
Swinub-kakku Haha, siinä melkein koko kakku kaikessa komeudessaan. Kolme Swinubia tutkimassa lumipeitteen alta paljastunutta maaperää :D. Aika keväinen ja suloinen ajatus. Koska olen kiltti, jaan siskoni keksimän Swinubin teko-ohjeen kaikille tämän kirjoituksen lukijoille.

 • Swinubien vartalot on tehty Kinder-munien puolikkaista
 • Selässä olevat raidat on tehty sulatetusta tummasta suklaasta.
 • Nenät taas on askarreltu jonkun perus Fazerin lakritsipatukan sisuksesta kaivetusta vaaleanpunaisesta töhnästä (??) ja "liimattu" sillä sulalla suklaalla kiinni vartaloon. 
 • Silmät ja sieraimet ovat pieni lakritsinpaloja. Nyt kaikki siis askartelemaan Swinubeja pääsiäismunista!


Ja hiukan lähikuvia Swinubeista. Onpas se söppänä ja pakko myöntää, että aika nerokas veto siskoltani. Siis se, miten hän nuo Swinubit teki. Itselleni ei olisi tullut mieleenikään! Alunperin tuo ajatteli tekevänsä kakun marsipaanista, mutta sopivan väristä marsipaania ei joko löytynyt tai se oli ihan törkeän kallista. Mutta tuosta tuli oikein toimiva ja hiukan erilainen täytekakku. Siskoni uhkaili tekevänsä tänäkin vuonna meikälle Pokémon-kakun, vaikka kuinka alkaisin vihata taskuhirviöitä kuluvan vuoden aikana. Tuo myös uhkasi, että tämän vuoden kakusta tulee kaikkien aikojen hienoin kakku, ja tämä Swinub-kakku oli vain pikainen harjoituskakku ensi vuotta varten. Tässähän alkaa melkein odottaa synttäreitä :D.

Nyt on Swinubista ja Mamoswinesta oma kirjoituksensa, seuraavaksi pitää kai tehdä Piloswinestäkin!


Tosin aivan seuraavaksi on vuorossa Pokémon-animemaratonin toinen osa! Sekin on vähän kärsinyt sitten HeartGoldin ilmestymisen :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Hehee, tosi veikeä kakku! Hyvin käytetty mielikuvitusta, ei tosiaankaan tulisi itsellä heti mieleen hyödyntää Kinder-suklaamunia tuollaiseen! Mutta Swinubit näyttää silti mahtavalta! Olisin innosta pinkeänä, jos jonakin vuonna itse saisin samankaltaisen kakun - varsinkin, jos aiheena olisi Munchlax =)

  VastaaPoista
 2. Mainio idea toi HG/SS-arvostelu/yhteenveto/mikä lie, mutta sanoisin, että älä pidä mitään kiireitä sen kanssa. Ehkä aikaisintaan joskus 60-80 tunnin jälkeen? Teet siitä sitten peliä jo pidemmän aikaa tutkineena semmoisen vähän henkilökohtaisemman ja ehkä pikkutarkemman sepityksen? Mielenkiinnolla odotan mitä keksitkään :]
  Pirun hieno toi kolmas Swinu-kuva! Jotenkin tosi sellanen tiivis tunnelma, kun tarkennus on noin lähellä. Lisää kuvia jatkossakin kiitos!

  VastaaPoista
 3. Awww!! Miekin haluun tommosen kakun! Niin ihana. Todella fiksua siskoltasi. Parissa omassa synttäripippaloissa on itellänikin ollut pokékakku, tosin tilattu suoraan leipomosta ja sekin oli ylärillä pikachu, mut silti :) pitäisköhän vaikka omiin ylppärijuhliin tekaista jonkinmoinen pokékakku vähän samalla sydeemillä :D

  Ja HG-raporttia odottelen innolla :P

  VastaaPoista
 4. Moi! Pitää vielä kommentoida näin toiseenkin kertaan, että toi kakku on hieno :P! Olis kelpavanneet tollaset Swinubit pääsiäisenäkin~
  Myös pienenä taka-ajatuksena on päästä sanomaan, että odotan mielenkiinnolla seuraavaa kirjoitustas, kun kumminkin tää sivu on tossa kirjanmerkkipalkissa ja päivittäin valkaan täällä, hah!

  VastaaPoista
 5. Ihan TÖRKEEN hieno! ♥ En aluks tajunnu et tää oli ite tehty, tosi pron näkönen. Söittekö ton sitten? D:

  VastaaPoista
 6. Pakko tulla aina välillä katsomaan tuota Swinub-kakkua, niin hieno se on. ^^

  VastaaPoista
 7. Juu, suihin se sitten meni D:. Itse olin vieläpä niin brutaali, että taisin itse rohmuta kaikki Swinubit itselleni... oh nou! Toivottavasti Mamoswineni Manmoo, Möö, Moo, Love ja kumppanit eivät saa tietää...

  Ja kiitos Azu :-D. Sisko kiittää!

  VastaaPoista
 8. Tää on aivan mahtavan suloinen kakku!
  Todella hyvin käytetty mielikuvitusta.

  VastaaPoista
 9. On se vaan aina yhtä hieno *ihastelee*. :)

  VastaaPoista
 10. Hahah, ihana yllätys huomata uusi kommenttisi näinkin vanhassa jutussa 8D. Blogin synttäreiden kunniaksi on tulossa uusi kakku!

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!