Ensimmäinen double battle-tiimi Y:ssä

Vitosgeneraatio meni multa totta puhuen aika lailla ohi, mitä tuli tiimien tekemiseen - en loppujen lopuksi tehnyt tiimin tiimiäkään lukuun ottamatta jotain randomeja pokéja, joita olisin ehkä voinut heittää yhteen sekametelisoppaan ja katsoa, mitä tulee. Sama juttuhan ei saa tapahtua nyt enää 6. generaatiossa, joten aloin tuossa huhtikuun puolessa välissä suunnitella tiimiä ja tässä on tällaista esimakua.

Ehkä vähän turha postaus, kun en voi vielä kamalasti kaikkea kertoa, koska en yksinkertaisesti ole päättänyt esim. movesettejä lopullisesti sun muuta. Kyseessähän on tottahan toki Sandstorm-tiimi, ja doublesta siis kysymys.

Cradily on varustettu hidden ability Storm Drainilla, joka siis imee itseensä Water-tyypin hyökkäykset ja nostaa Sp. Attackia yhdellä pykälällä näin tapahtuessa. Valitettavasti Surfiahan Storm Drain ei pysty tekemään hyödyttömäksi, mutta sen sijaan Scaldit sun muut ikävyydet saavat kyytiä kiitos Cradilyn. Cradily on varustettu joka miehen inhokkihyökkäysarsenaalilla (jonka voi kyllä aika tehokkaasti pilata Tauntilla, mutta pikkuvikoja): Recover, Stealth Rock, Confuse Ray ja lopuksi vielä Energy Ball mahdollisia Sp.
Attack-boosteja varten. EV:t on jaettu jotenkin HP:n ja kummankin Defensen välille, kumminkin panostin enemmän tavalliseen Defenseen, koska Sandstromin Sp. Defense-boost :3.
Hippowdon on aika iso kysymysmerkki vielä, ja valitsin sen mukaan lähinnä Sand Streamin takia (ja koska en tykkää Tyranitaresta).


Mega Aerodactyl Sandstormissa on aivan kamala, joten pakkohan se on ottaa mukaan. Helioliskia olen aina halunnut kokeilla ja jotenkin ajattelin, että ehkä se sitten sopii Sand Veil-abilityn kanssa tähän hiekkamyrskytiimiin.


En ole totta puhuen vieläkään täysin päättänyt, ottaisinko tiimiin Dragalgen vai Tentacruelin. Todennäköisesti nyt koetan Dragalgea ensin ja katsotaan, miten se suttaantuu siitä. Dragalge on mukana tuhoamassa kaikki Fairyt ja koska se on muutenkin kiva, vaikkei Sandstormista mitenkään hyödykään. Idean poikasena kumminkin oli, että tarvittaessa sitä voisi käyttää boostaamaan Cradilyn Sp. Attackia :3.
Sitten on pikkuinen Klefki, jolla aion kokeilla surullisen kuuluisaa ärsytyssettiä: Substitute, Thunder Wave, Swagger ja Foul Play. Tällä hetkellä pienoinen takapakki on ollut juuri Klefkin kanssa, kun koetan hankkia Swagger-TM:ää, mutta kerta en ole vielä Pokémon liigaakaan läpäissyt, niin en ole päässyt viimeiseen kaupunkiin...

Tämä taisi olla aika pirun kuivaa lätinää xD :D Huomenna vastailen kommentteihin Omegasta ja Alphasta!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Mukava kun tulee taas luettavaa. :) piristää arkea kummasti. Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Itseäni ihan harmittaa, miten blogi jäi noin pitkäksi aikaa retuperälle, tänne on hauska kirjoittaa ja kommentit piristävät :3 Kiitos siis itsellesi!

   Poista
  2. Minusta ihan ymmärrettävää, että aina ei vain ehdi ja vaikka välillä aikaa olisi, niin ei välttämättä jaksa. :) mutta hyvä kun tulee taas tekstiä! :)

   Poista
 2. Itse vaan IV-breedailen ja EV-treenaan Pokeja, enkä oikein ajattele mimmoisia tiimejä teen. Klefkin SwagPlay-set, Smogonissa bannattu. Itse käyttäisin mielummin Garchomp-Megaa Sandstorm-tiiimissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta Smogon nyt on Smogon ja musta tuntuu, että vuosi vuodelta ihmiset alkaa vähän kyseenalaistaa niiden päätöksiä enemmän ja enemmän noiden bannien kanssa :D Odotan mielenkiinnolla Klefkin kokeilemista, onhan se se söpö! :3

   Poista
  2. En mäkään aina tykkää Smogonista, mutta käyn Pokemon Showdownissa pelaamassa. On siellä järkeviä banneja esim. Double Team. Kokemuksesta sanon, etta Poison Heal Gliscor pysäyttää Klefkin. Monikohan lopetti ottelun siihen, että se tekniikka epäonnistui ja nosti Gliscorin attackia :D

   Poista
 3. Katsopa muuten Protomarion tois3eksi uusimman videon kommenteista J Kyllösen (Aka. Minun) teoria. Olen siitä aika ylpeä, eikä se edes ole kovin kaukaa haettu

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!