Luukku XXIV: Hyvää joulua kaikki! + Avri vs. Munchy Wonder Trade -ottelu

Wooh, se on jouluaatto tänään ja jälleen yksi joulukalenteri päättyy tänään! Meillä oli Munchyn kanssa blogikirjoitusten ja tehtävien lisäksi käynnissä myös pienoinen Wonder Trade -kisa, missä joka päivä vaihdettiin Wonder Tradessa itsellemme päivän pokémon. Tarkoituksena olikin katsoa, että millainen arpaonni meille sattuu ja otella sitten niillä tänään saaduilla Wonder Trade-pokémoneilla pieni matsi. Ja tässä altahan tuo matsi (josta tuli niin lyhyt, että naurattaa) löytyykin.
Avri: APUA XD. Oonko edes vähän jo joulutunnelmissa ja jossain ihan muualla, mutta Attractia käyttäessä vielä tarkistin Munchyn Riolun sukupuolen ja olin siitäkin huolimatta ihan sillee "ooh hienoa, sekin on poika niin voin yllättää Attractilla" :'DDDDDD. Tosin ehkä tämä oli mun puolelta sellainen kantaanotto, että konservatiivisessa Japanissakin pitäisi ymmärtää, että kaikki pojat ei tykkää tytöistä tai toisin päin :D. Mutta hei ihan oikeasti, jos en tietäisi Munchya rehelliseksi pulmuseksi, voisin epäillä että se nyt jotenkin petkutti tämän viimeisen pokémonin kanssa - miten oikeasti voi käydä sellainen tuuri, että joudun tällaisessä Wonder Trade -matsissa Riolua vastaan >:(. Tiesin, että Zoruallani ei alunperin ollut juuri mitään mahiksia tyyppiheikkouden ansiosta, mutta siitä kyllä totisesti yllätyin, että Zoruani oli hitaampi Munchyn Riolu... höh. Ehkä tällainen täysin fiasko ottelu sopii hyvin tähän kalenterin loppuun: vaikka tää kirjoittelu on ollut taas hurjan kivaa, niin me taidetaan Munchyn kanssa olla aika poikki - kamalan kiireinen joulukuu kyllä ollut :D.

Munchy: Vihdoin tuli aina haastaa Avri otteluun, ja jännitti kyllä vähän, että mikä Pokemon hänelle oli Wonder Tradeista osunut! Kun se osoittautui Zoruaksi, huokasin vähän helpotuksesta, koska tiesin itselleni sattuneella Riolulla olevan pieni advantage! Ajattelin silti aloittaa löysästi enkä heti ottanut Fighting-tyypin iskuja käyttöön. Avrin Attract-temppu oli mainio ja arvostan hänen avaraa maailmankatsomustaan! Miksi Attract ei nykypäivänä muka voisi tehota myös samaan sukupuoleen? grin emoticon Ottelu loppui lyhyeen ja jee onneksi voitin, tyyliin sen ainoan kerran häntä vastaan otellessani XD kalenterikin on tämän myötä taputeltu, wow, aikamoinen joulukuu! Suurkiitos kaikille osallistujille, pieniä harmaita hiuksia tämä aiheutti kaiken kiireen keskellä, mutta huippua oli silti! Toivottavasti tykkäsitte:) Wonder Tradet olivat mielestäni yllättävän hauska ja jännä osa kalenteria! Näkyillään ja parasta joulua kaikille!
 
Haha, voi voi. No mutta kuitenkin, Wonder Trade -kuukauden aikana saitte kanssa äänestellä noita pokémoneja joka päivä... ja ehkä jätän vielä toistaiseksi mysteeriksi, että miksi kummassa näin tehtiin ;D. Sen kumminkin voisin tässä kohtaa sanoa, että käymme Munchyn kanssa joskus tässä jouluhässäköiden jälkeen tehtävien kimppuun (tänä vuonna suunniteltiin tekevämme tämän ihan livenä :D) ja myöhemmin varmasti kerätään mainioista tehtävävastauksista vielä joku hieno kollaasipostaus viime vuoden tapaan, sen verran upeita juttuja on meille taas kolahtanut vastauslomakkeeseen! Jos kumminkin et missään nimessä halua mitään omia vastauksia julki, voit lähettää vaikkapa sähköpostia osoitteeseen themovingforest@gmail.com, jossa voit vain simppelisti kertoa kalenterissa käyttämäsi nimimerkin ja sanoa, että en halua julkaista vastauksiani.

Nyt kumminkin yksi iso sana:

Kiitos osallistumisesta! Toivottavasti kaikilla on tosi kiva joulu! Ehkä vielä postaan illemmalla jotain pientä tänne :)!


-------------------------------------------

Ja kalenteriin vielä viimeinen tehtävä! Ei huolta, tätä tehtävää ei tarvitse väsätä näin jouluaattona, vaan päätin antaa tälle pidennetyn deadlinen... eli tätä viimeistä tehtävää on aikaa tehdä ihan 27.12. klo 23:59 asti :D.

Tähän tehtävään on idea tullut painkillerxxx:ltä Volcanion-postauksessa. Elikkäs, onko jollain pokémonilla mielestäsi tosi mälsä shiny-versio? Nyt vikassa tehtävässä saat suunnitella tälle pokémonin shinylle värimaailman uusiksi! Olisiko Pikachun shiny-versio esimerkiksi parempi shokkipinkkinä kera vihreiden raitojen? Voit joko selittää väri-ideasi, piirtää siitä kuvan, tehdä spriteartia... mitä ikinä keksitkään!

Vastaukset saa kirjoittaa tuttuun tapaan tänne (muistakaa merkkirajan rajoitukset etenkin, jos laitatte linkin piirtämäänne kuvaan)!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Lyhyestä virsi kaunis ;D Mites tässä ny näin kävi että molemmat sai pienen söpön Poken loppumatsiin?

  EIKÄ!! :DDD Jeee!! Apua, nyt taitaa iskeä vallinnan vaikeus.... minkä shinyn värittäisi uudelleen, kun niitä on niin monta tylsää olemassa..... Thank You! <3<3<3

  Kiitokset taas upeasta tämän vuoden joulukalenterista! ^_^
  Jään taas innolla odottamaan kollaasipostausta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas mahtavasta kalenterista, piristi vähän ankeahkoa joulukuuta.
  Oikein leppoisaa ja hyvää joulua Avri ja Munchy, nyt pääsette vähän hengähtämään :)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitokseni nyt vielä uudelleen teille kummallekin tästä kalenterista, vaikka omalta osaltani osallistumiset jäivätkin vain alkupuolelle sattuneista syistä (matkustelin muualla ja jäi koneella olemiset vähälle). Ehkä ensi vuonna sitten viimein, jos silloin tätä järjestätte. xD Postauksia olen kuitenkin lukenut, vaikka niihin kommentointi onkin sitten jäänyt.

  Joka tapauksessa, hyvää joulua! :]

  VastaaPoista
 5. Oli kiva joulukalenteri ja onnistuitte sen toteuttamisessa hyvin =) Luukkuihin oli kiva vastata ja tein parhaani siinä! Tykkäsin eniten tehtävästä, jossa piti keksiä joulukuusenkoriste =) Ja pipariluukku oli paras! Missä olitte? Näytti aika tutulta keittiöltä! =))

  Pääsin myös vihdoin ja viimein nimimerkin kirjoittamista pidemmälle tässä kommentoinnissa! Oletteko yllättyneitä?!! Yritin jo aiemminkin kirjoittaa tänne, mutta nettiyhteys katkesi! Olin yllättynyt! Varmaan johtui siitä kun joulutontut yrittivät tunkeutua tietokoneeseeni joulupukin kuumaa linjaa pitkin!

  Hyvää joulua teille molemmille, hanimussukka-muruliinit Avri ja Munhyck!

  VastaaPoista
 6. Hahah, voi sentään millanen ottelu. :D Mutta ainakin Munchy pääsi tällä kertaa voittamaan! Joulukalenteriin osallistuminen oli tosi hauskaa tänäkin vuonna, ja odotan innolla jos/kun sellainen nähdään taas ensi Jouluna! ;D Yritin vastata parhaani mukaan kaikkiin kysymyksiin, ja nyt alankin suunnitella vastausta tuohon viimeiseen...

  Oikein hyvää Joulua teille kummallekin! <3

  VastaaPoista
 7. Tämä ottelu oli tosi symppis lopetus kalenterille! Kiitos vielä kaikille mukanaolosta! Mä itse olen joulusta nautiskellut täällä Lapissa mutta Avrin kanssa palataan tehtävien, vastausten ja palkintojen yms pariin jahka ehditään:)

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!