Direct: Pokémon Sun ja Pokémon MoonAaahhhhhhhhahahahhhhhhhaa parasta! Vähänkö uskalsin jo Super Bowl -mainoksen hypen noston perusteella arvata, että ei Pokémon kyllä nyt tällä kertaa petä, vaan tarjoaa jotain hienoa juhlavuotenaan. Ainut valituksen sana on kyllä se, että Direct oli auttamatta liian lyhyt! Apua, nyt jäin vesi kielellä odottamaan enemmän infoa näistä kahdesta!

Nappasin kumminkin siitä pienestä pätkästä, mitä nähtiin, muutamat kiinnostavimmat screenshotit! Ehkä jännittävin on kumminkin tuo kolmanneksi alin shotti, joka näyttää kyllä aika lailla sellaiselta, joka voisi olla lähellä ingame-pelin grafiikkaa :3. Näyttää musta ainakin ihan sairaan siistiltä, ja etenkin plussaa tulee siitä, jos noi hahmot näyttäisi lopullisissa peleissäkin enemmän tuolta, eikä sellaisilta chibi-hahmoilta kuten XY/ORAS:ssa. Autojen määrä suunnittelukuvissa herätti kyllä kiinnostuksen, kuten myös tuo uusi lintupokémon, joka kovasti pelkän kehikon kanssa näyttää Fletchingiltä :D.

Anyway, vähänkö siistiä! Epäilykseni Pokémon Z-versiota kohtaan kasvoivat siinä kohtaa, kun Pokémon-animessa loikattiin jo XYZ-kauteen ilman merkkiäkään itse Z-verion julkaisusta. Siinä kohtaa kun Z joskus julkaistaisiinkin, niin koko story arc olisi jo animessa menneen talven lumia, jolloin animen pitäisi keksiä taas jotain ylimääräistä extraa, kun odoteltaisiin Pokémon-pelien saavan työnnettyä ulos taas uuden generaation pelit. Mitä pitempään tässä on odoteltu, sitä epäilevämmäksi meikä tuli. Tavallaan siis uudet Sun ja Moon eivät olleet ihan täysiä yllätyksiä, mutta tavallaan kyllä! Oon ihan sairaan iloinen, kun periaatteessa ihan turhien 3. version sijaan saadaan enemmän täysin uusia pelejä, eikä tuhlata aikaa tai rahaa siihen, että juuri läpijuostuun regioniin palataan taas parin vuoden päästä lähes samanlaisella pelillä.

Argh! Miten jaksan edes odottaa lisämateriaalia näistä!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Ihan loistavaa! Todella nätit nimet näillä peleillä (toivoinkin että nämä olisivat juuri ne aidot nimet) ja ihmiset ovat jo tekemässä kaikkia Solrock ja Lunatone-vitsejä näihin peleihin liittyen. :D Onko sitten seiskagene tulossa jo, sehän tarkoittaisi etten voi saada Chespiniä startteriksi ellen sitten osta X:ää. ;( Mutta muuten on kyllä vesi kielellä näistä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai onko mahdollista että kutosgeneen lisätään jotain poksuja kun niitä oli X:ssä ja Y:ssä aika vähän muihin geneihin verrattuna, kun Magianakin on julkistettu. Saa nähdä...

   Poista
 2. Ei kun kyllä se sittenkin taitaa olla seiskagene, unohtakaa äskeinen!

  VastaaPoista
 3. Ooh tämä on kyllä pieni yllätys! Uusi sukupolvi näinkin "äkkiä", vaikka kolme vuottahan on varmaan aika basic aika - ehkä se vain tuntuu lyhyemmältä koska mitään Z-versiota ei tullut välissä. Vähän oli lyhyt ja sisällöltään vähäinen Direct, mutta hype on silti suuri ja ainakin on jotain uutisia mitä odottaa tulevina kuukausina:) Tahtoisin tietää näistä kaiken heti nyt!!

  Jotenkin hupaisaa tosin, että Zygarde uusine muotoineen unohdettiin tyyliin kokonaan:D Ellei niitä nyt jotenkin yhdistetä näihin peleihin tai muuten selitetä jotenkin jossakin välissä.

  VastaaPoista
 4. Jes!!!

  Luulin tuota lintua aluksi Fletchingiksi, mutta jälkeen päin, kun on traileria katsonut ja pysäytellyt, niin tämän linnun pään muoto on kuin Celebillä.

  En malta odottaa lisätietoa.

  VastaaPoista
 5. Jeee! Nämä olivat kyllä tosi iloinen yllätys! Tykkään tosi paljon nimistä Pokemon Sun ja Pokemon Moon. Ne ovat jotenkin tosi kauniit. :D Vaikka Direct olikin tosi lyhyt eikä loppujen lopuksi paljastanut oikein mitään uutta, olen silti tosi innoissani. Toivottavasti näistä saadaan uutta tietoa pian! :)

  VastaaPoista
 6. Nimet on hauskat. Olen ihan puulla päähän lyöty näistä uutisista, vaikka ehkä jotain tällaista odottelin, en vain odottanut sitä juuri nyt. Mahtavaa saada vihdoin jotain... jotain :) En osaa vielä sanoa näistä oikein muuta, mutta TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
 7. Noista nimistä, Pokemon Sun ja Pokemon Moon, tulee mieleen Mario Party 6.

  VastaaPoista
 8. Porukka spekuloi aika ahkerasti sellaista, että pelit olisivat samaan tyyliin, kuin HeartGold ja SoulSilver. Ensin aivan uusi alue ja liigan jälkeen pääsisi Kalos alueelle. Siellä sitten enempi Zygarden uusista formeista, Magianasta ja näistä muista legendaarisista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Back to Johto -solution? Extended Unova -solution? En tullut edes ajatelleeksi. Kuulostaa varsin järkeenkäyvältä ja toimivalta.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!