Pokédex: Bulbasaur, Ivysaur ja Venusaur

Päätin aloittaa uuden projektin... nimittäin oman käsintehdyn Pokédexin teon! Koko projekti on vielä hiukan hakusessa, sillä en ole aivan vielä päättänyt, pitäisikö minun kirjoittaa aina sivujen kääntöpuolelle pokémoneista Pokédex-entryt, laittaa jalanjäljet ja kaikki. Näin aluksi, päättämättömyyttäni, tyydyn vain piirtämään ainakin ensimmäisen rykelmän pokémoneja :3.


Siinä ensimmäinen sivu. Ajattelin tosiaan laittaa entryjä ja ehkä omia kommentteja sivun toiselle puolelle noiden kuvien taakse. Pituus- ja painotiedot (metrisysteemillä!) voisi kyllä lisätä näiden viereen, samaten kuin niiden nimet ja tyypitykset :3.

Kaikki kuvat ovat vähän kämäisiä, koska hehehe, kännykän kamera. Tähän Bulbasauriin oon vähiten tyytyväinen, on yllättävän hankalaa saada se näyttämään siltä, että se olisi tekemässä Leech Seediä, nyt toi siemen vähän niinku näyttää hengailevan tossa vain :-D.
"A strange seed was planted on its back at birth. The plant sprouts and grows with this Pokémon", sanoo useammat Pokédex-entryt. Bulbasaur on vallan ihastuttava pokémon. Jotakuinkin aina  Pokémon-pelejä pelaillessani valintani Kanto-starttereissa osuu Bulbasauriin tai Squirtleen. Bulbasaur-evoluutioline on ehkä designiltaan yksi parhaimpia starttereita ikinä. Niin yksinkertaisia, mutta aivan valloittavia.
Bulbasaur painaa melkein 7 kiloa ja on 70 senttimetriä korkea.

Ivysaurissa onnistuin mielestäni paljon paremmin kuin tossa kämäsen näköisessä Bulbasaurissa :''D. Ivysaur on näistä kaikista Bulbasaurin muodoista varmaan suosikkini, siitä puuttuu jo Bulbasaurin viattomuus, mutta se ei ole ihan niin rouhea tapaus kuin Venusaur. Ivysaurissa on sellaista badass-asennetta - vaikka sillä onkin selässä pinkki kukka! Mainio pokémon.
Korkeutta Ivysaurilla on yhden metrin verran ja painoa 13 kiloa.



Aloitin tämän sivun piirtämisen Venusaurista, koska musta se on ollut aina tosi hankala piirtää niin, että siitä tulisi kivan näköinen. Oon kyllä tähän varmaan noista kaikista tyytyväisin, vaikka tota kukkahärdelliä olisi varmaan voinut vielä säätää paremman näköiseksi. Mut pakko se on päästä Charmanderiinkin joskus eikä hinkata näitä kasvisauruksia :D.
Venusaur on kaksi metriä korkea ja painaa 100 kiloa. Järkäle. Tykkään hirmusti :3.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

16 kommenttia:

  1. Pikkasen hianoja! Bulbasaur muotoineen on kyllä ihuna, vaikka nuorempana en siitä kauheammin välittänyt.

    Lapsena piirtsin seinän täyteen kuvia poksuista (papereille siis) ja laitoin ne vieläpä oikein numerojärjestykseen. ^^ Itselläni on jo pitkään ollut sellainen pikku projekti että piirtäisin kuvia pokémonien status-ongelmista, ja niissä esiintyy ainakin Charmeleon, Wartortle ja Ivysaur.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooooh, sinun pitäisi todellakin tehdä tuo "status problem"-projekti! Voisit saada tosi hienoja kuvia aikaiseksi tuolla teemalla :D.
      Ja kiitos kehuista ^__^. Sama homma täällä, Bulbasaur muotoineen on sytyttänyt minutkin näin vähän vanhemmalla iällä :D.

      Poista
  2. Tosi upeita kuvia! Olen pitkästä aikaa innostunut piirtämään pokemoneja, sillä Pokemon Art academy on niin inspiroiva peli.
    Bulbasaur-linja kuuluu suosikkeihini ja Venusaur löytyy usemmankin pelin tiimistä tällä hetkellä. Ivysaur on jäänyt aina aivan liian vähälle huomiolle, etenkin animessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sake!
      Hei wow, onko sinulla Pokémon Art Academy? Haluaisin kyseisen julkaisun, mutta jotenkin en viitsisi maksaa siitä montaa kymppiä, kun en tiedä yhtään a) osaisinko mitään, b) tykkäisinkö siitä yhtään.

      Poista
  3. Tykkään piirrustustyylistäsi. Et yritä saada Bulbasaurista tai Ivysaurista semmoista söpöläistä mitä animessa näkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D. Joo, koetan etsiskellä sellaista omaa tyyliäni pokémonien piirtämiseen tässä samalla :3.

      Poista
  4. Hui perhana, nämä on ihan loistavia! Venusaur on itselleni ehkä kaikista hankalin pokemon ikinä piirtää, ja vihaan sen piirtämistä, olet siitäkin saanut ihan uskomattoman näköisen. Jotkut osaa. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi, kiitos :333 Venusaur oli kyllä haasteellinen (joskin joudun nyt toteamaan astetta viisaampana, että Blastoise aiheutti vieläkin enemmän pulmia), ehkä pitäisi kokeilla sen piirtämistä jossain välissä suoraan edestä päin. Tuntuu, että tuo sivuprofiili oli vähän helpompi lähteä toteuttamaan D:.

      Poista
  5. Osaatpas piirtää hyvin, todella hienoja ! Ja olisi kiva jos jaksaisit tehdä tuosta projektista ns. 'runsaan' eli noi pokédex-entryt, jalanjäljet, omat mielipiteet ja kaikki. Vaikka kyllähän se työtä vaatii, niin varmasti olis sitten huikee fiilis kun valmiiksi sais :) joskus vielä painoon ja myyntiin pikku pokemonkouluttajille ;D oon muuten itekin jotain pokemoneja piirrellyt:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattis! Jalanjäljet lisään entryihin varmasti, mutta en vielä tiedä muusta. Tilaa ei sivuilla ole kamalasti, ja jos kirjoita sivun takapuolelle, näkyisi teksti läpi piirrossivuilla D:. Olisi todellakin pitänyt aloittaa tämä johonkin parempilaatuiseen vihkoon, eikä tähän kaksi puntaa maksaneeseen halpavihkoon ^^'. UUuuuuu, haluun nähä muiden piirtämiä pokéja :3.

      Poista
  6. Voi että kuinka hienoja nämä ovat! Tahdon sinun piirustustaitosi nyt heti itselleni!! :D Varsinkin tuo Venusaur näyttää upealta, mutta ovat Bulbasaur ja Ivysaurkin upeita. Hauska idea aloittaa tuollainen Pokedexin teko. Muistan että joku kaverini teki joskus samankaltaista omaa Pokedexia joskus kauan aikaa sitten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiitos ^^. Olen ehkä itse tyytyväisin Ivysauriin, kun taas Bulbasaur näyttää musta aika kieroon kasvaneelta kasvilta, ehehehe :D. Sain tämän idean itse asiassa poikaystäväni pikkuveljiltä, jotka esittelivät mulle hienoa Pokédexiään täynnä heidän itse keksimiään pokémoneja. Se oli niin herttainen :D.

      Poista
  7. Vauuu, nämä on tosi hienoja! Olen aina ollut fani kunnolliselle Pokémon-taiteelle, ja jos todellakin suoriudut melko kunnianhimoisestakin PokéDex-suunnitelmasi, niin on kyllä hatunnoston paikka! Tulen kyllä varmasti ihailemaan kaikkia taiteilemiasi otuksia hehe, itse kun en osaa piirtää juuri ollenkaan niin täytyy sitten tyytyä katselemaan kateellisena muiden upeita tuotoksia... Tuollainen itsetehty vihkonen on varmaan vuosien päästä tosi nostalgisen tuntuinen ja luulisi, että silloinkin saa olla ylpeä kyhäilemästään teoksesta!

    Bulbasaur kehitysmuotoineen on aina jäänyt kohdallani muiden varjoon, vaikkakin Mega Venusaur oli Kanto-starttereiden megoista se suosikkini... Nostalgia-kortin tosin aina voi vetää esiin Bulbasaurin ja muiden Kanto-starttereiden (ja muidenkin 1. sukupolven Pokémonien!) kohdalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä menen Pidgey-muotojen parissa - päätin nostaa rimaa ylös ja tehdä pokémonien poseista vähän jännempiä, joten voi olla että tahti hidastuu hiljalleen. Saatan muutenkin postata näitä vähän ripotellen, eihän kukaan nyt pelkkiä piirrustuksia jaksa katsoa (vaikka totta kai jaan kaikki kuvat tänne blogiin lopulta :D)

      Mutta kiitos kovasti kehuista! Piirtämistaitoja koetetaan kehittää koko ajan etiäpäin :).

      Poista
  8. Hyvin olet piirtänyt Bulbasaurin, Ivysaurin ja Venusaurin. :)

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!