Vieraileva kynä: Slowbron ja Audinon megamuodot

Hei! Pääsin tänne vierailevaksi kirjoittajaksi. Ihan mahtavaa! :D

Olin juuri alkamassa sammuttamaan konetta, mutta mitä näinkään 2 kaksi uutta mega muotoa ja järkytyin.Miksi edes Slowbrolle piti tehdä megamuoto? Slowbro parka :( Se ei edes pysty liikkumaan. Arceus auttakoon Slowbron kaltaisia pokemoneja, joille ihmiset kehittävät tyhmät mega kivet ja tekevät niistä surkeita olentoja.


No jotenkin oli arvattivassa,että Audinon kaltainen yksinäinen pokemon saisi megamuodon, joka on keiju tyyppiä.
Hei hetkinen! mitä Audino pitää kädessään? Se varmaan painaa siitä ja tuo karvapallo sen kaulassa tekee Moonblast iskun? :D 

- Kirjoittajana Hurtta Heron (http://pockettoblogi.blogspot.fi/)

---------------------------

Blogiin kirjoittelee aina silloin tällöin "Vieraileva kynä", joka nimensä mukaisesti on joku muu kuin blogin pitäjä Avri. Vierailevan kynän henkilöllisyys ja aiheet vaihtelevat kerrasta toiseen, mutta aina höpötetään Pokémon-teemalla - pitkästi tai lyhyemminkin. Jos sinä tahdot päästä kirjoittamaan blogiin, niin ota reippaasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen themovingforest@gmail.com tai jollain muulla konstein Avriin! Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi vielä aihetta, josta kirjoittaa: keksimme varmasti yhdessä jonkun hyvän!


Living in the Moving Forest-blogin vierailevien kirjoittajien kirjoitukset lähtevät tältä tililtä. Tervetuloa lukemaan :-)!

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Woooh, minä olen taas aivan innoissani Mega Slowbrosta :D Niiiiin söpö! Minulle kiitos 8).
  Jäätävä määrä uusia megoja... tai ehkä vaan musta tuntuu siltä.

  Kiitti kirjoituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään :) Jos jaksatte vastaedeskin lukea minun rage juttuja megoista :D

   Poista
 2. Kun näitä megoja nyt kuitenkin tulee kun sieniä sateella, niin täytyy sanoa, että mielummin tällaisille kuin Audino tai Slowbro, kun esimerkiksi Hydreigonille. :D (montahan päätä sillä lienisi?) ja on tuo Slowbro kieltämättä hauska! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mieltä, jotenkin hauskaa että tällaiset randomit saavat mega-muotoja. Mun puolesta just noi kaikki tosi voimakkaat pokémonit olisivat saaneet olla ilman, näin olisi ehkä hiukan kurottu joidenkin pokémonien ylivoimaisuutta kilpailullisessa pelissä umpeen... Slowbro on paras!

   Poista
 3. Voi kai tuo Slowbro pomppia, niin kuin hyppykeppi? xD En voi oikein sanoa tuosta yhtään mitään, ehkä olen liian järkyttynyt siitä, lol. M-Audino on sen sijaan ihana, ultimaalinen madokapokemon M-Diancien lisäksi. Harmi vaan, että jälkimmäisen potentiaali taitaa jäädä vähän olemattomaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Slowbron mega on ihan meikäläisen makuun :D. Just mainio. Mega Audino tosiaan näyttää ihan joltain Diancien bestikseltä.

   Poista
 4. @Anonyymi, nyt kun vitosgenen otukset ovat avoinna megoille, en ihmettelisi jos Hydreigon menisi saamaan mokoman (varsinkin kun Fairy-type tuli ja teki sille tuhojaan). Se, yhdessä Dragoniten kanssa (ja Goodra kai myös) ovat ainoita pseudoja, joilla ei viel megaa ole!

  Mun mielestä M-Slowbro on hirveen sympaattinen, vaikka tuo artwork näyttääkin vähän fanin kyhäilemältä! M-Audinokin on ihan jeessi, tosin se näyttää jo niiin erilaiselta verrattuna Audinoon, että voisi olla jopa ihan tavallinenkin kehitysmuoto (megat kun tuntuu olevan varsin samannäköisiä originaaleihin verrattuna).

  Vaikka olen edelleenkin vähän "meh" mega-evoluutioita vastaan (noin konseptina), niin onhan se ihan jännää nähdä, että mitkä Pokémonit niitä saavat ja miltä ne tulevat näyttämään. Hassua, kuinka ei-kilpailullisena-pelaajana kiinnitän huomiota enemmänkin megojen designiin kuin niiden kykyihin ja vahvuuksiin otteluareenalla!

  ps. kiitos vierailevalle kirjoittajalle myös tältä suunnalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harmi, että alkoivat tehdä jo valmiiksi voimakkaille pokéille megoja. Olisi sekoittanut paljon paremmin kilpailullista pelaamista, jos ns. vain alemman tierien pokét saavat megoja ja näin pystyvät jollain taktikoinnilla vastaamaan esim. legujen voimia :3. Noh, näillä mennään :D.

   Mega Slowbro, ah, näen siinä ihan itseni.

   En kyllä tajua, miksi nyt työnnetään näitä megoja ihan kaikille, onko ne unohtaneet tavalliset kehitysmuodot tyystin D:. Audinollehan olisi ollut tosi näpsäkkää antaa vaikka vauvamuoto ja kehitysmuoto Chanseyn tapaan.
   Meikä kilpailullisena pelaajana kiinnitän kyllä aina ekana huomiota pokémonien designiin ja ulkonäköön :D. Haluun käyttää vaan mun mielestä kivannäköisiä pokéja!

   Poista
 5. "Vaikka olen edelleenkin vähän "meh" mega-evoluutioita vastaan (noin konseptina), niin onhan se ihan jännää nähdä, että mitkä Pokémonit niitä saavat ja miltä ne tulevat näyttämään. Hassua, kuinka ei-kilpailullisena-pelaajana kiinnitän huomiota enemmänkin megojen designiin kuin niiden kykyihin ja vahvuuksiin otteluareenalla!"
  - Täysin samoilla linjoilla :)

  Olen jo oppinut hyväksymään megat, ja niitä olen tiimeisäkin käyttänyt aika ahkerasti. Blastoise, Charizard Y, Gyarados ja Aggron ovat olleet oikein mukavia kavereita. Toivon kuitenkin että ORAS peleissä megat jäisivät suht vähälle huomiolle ja uusia sellaisia tulisi vain sellaisille pokemoneille jotka niitä todella tarvitsevat (jos niitä nyt kukaan oikeasti tarvitsee), ja mieluummin sitten vaikka lähinnä kolmos genen pokemoneille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Megat tuntuu olevan nyt oikea boom GameFreakilla. Ite oon vähän niin ja näin, käytän kilpatiimissäni Mega Aerodactylia ja en osaa ees kuvitella tiimiäni toimimaan ilman sitä yhtä megaa. Vähän sääli. Ei mulla mitään niitä vastaan ole, mutta en kyllä osaa olla näistä kovin innoissanikaan.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!