Pokédex: Charmander, Charmeleon ja Charizard


Kuvaa klikkaamalla saa sen taas isoksi. Päätin Ivysauria piirtäessä, että piirrän jokaisen pokémonin esittelemään yhtä otteluliikettään samalla, kun piirrän ne. Bulbasaur ja Leech Seed, Ivysaur ja Vine Whip, ja noh, ehkä Venusaur oli lataamassa Solar Beamia.

Tässä ovat siis Charmander ja Charmeleon esittämässä Metal Clawia ja Fire Punchia. En ole ihan tyytyväinen kyllä kumpaankaan, etenkään Charmanderiin, mutta oh well.
Mulla on aina ollut hyvin ristiriitaiset tunteet Charmander-evoja kohtaan. Toisaalta niissä on musta aika kiva design, Charmander on ihan söpö ja Charmeleonissa on särmää. Charizard on klassinen lohikäärme. Ehkä se on se, miten niin monet tuntuu hypettävän Charmanderia muotoineen yli noiden kahden muun Kanto-startterin, että mulla on joku pieni negatiivinen suhtautuminen näihin.
Charmander on pituudeltaan 60 senttiä ja painaa 8.5 kiloa, kun taas Charmeleon on 1.1 metriä pitkä ja painoltaan 19 kiloa.


Mitä olisi Charizard ilman Flamethroweria? Olen ihan tyytyväinn tähän piirrokseen, vaikka se onkin ehkä hitusen tylsä. Mutta mitä sitä turhia hienostelemaan, Charizard on kumminkin aika yksinkertainen design. Huomasin kyllä näitä piirtäessä, että en osaa piirtää tulta yhtään. Täytyy opetella ennen kuin pääsen Moltresiin tai Magmariin :D. Kuitenkin. Charizard on pituudeltaan 170 senttiä, mikä ei musta ole kovin paljon. Sehän on vaan vähän yli kymmenen senttiä mua pitempi :D. Painoa on kumminkin rutkasti enemmän, hieman yli 90 kiloa.
Ehkä minun pitäisi vaan lopettaa muiden mielipiteiden ajattelu ja alkaa käyttää Charizardia, vaikka se ylihypetetyltä tuntuukin :P. Onhan kyseessä aika tyylikäs pokémon, vai mitä?

Nettiä mulla ei tosiaan ole hetken (D:<), mutta kunhan netti taas palautuu, palaan keskuuteenne Squirtlen evojen, Caterpien muotojen ja EV-koulutusoppaan parissa :3.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

8 kommenttia:

 1. Hyvää työtä jälleen! ^^ Itseänikin ärsyttää se että Cramanderia ja sen muotoja hypetetään niin pirusti, itse olen ollut lapsesta asti enemmän Squirtlen ja sen muotojen kannalla. Tosin Charmeleonista ihan oikeasti tykkäsin. =)

  Charizard on kyllä lyhyt, mutta odotas että pääset Ghastlyn ja Dugtrion kimppuun... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja aivan samaa mieltä olen kanssasi, olin aina ja olen vieläkin se Squirtlen muotojen kannattaja :D. Charmeleonia oli muuten kivointa ehkä piirtää näistä kolmesta!


   Uuh, Gastlyn pitäisi olla hauskaa piirrettävää. Henkilökohtaisesti odotan innolla Jynxiä, Kangaskhania ja Venomothia jostain syystä.

   Poista
 2. Hyvin olet jälleen piirtänyt :)

  VastaaPoista
 3. Jouh :D Hienosti tehnyt jännällä tyylillä nämä. Vois kuvitella ihan sarjakuvahahmoiksi eikä poksuiks xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jou! Kiitos kiitos kehuista :D. Oma piirrustustyyli on vähän hukassa, ajattelin että tällainen pokémonien piirtäminen voisi auttaa siihen oman tyylin löytämiseen~

   Poista
 4. Voi miten kauniita! Tuo Charizard näyttää upealta! :) Charmander muotoineen on aina ollut ehdoton suosikkini Kanto-starttereista, mutta pakko kyllä myöntää että näiden kolmen ylihypettäminen alkaa jo häiritä. Onhan Charizard mahtava, mutta sitä hypetetään niin paljon, ettei kohta kukaan enää tykkää siitä. D: Kävi miten kävi, nämä kolme tulevat aina olemaan suosikki Pokemonini kaikista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Kawa! Kyllä minäkin sen myönnän, että Charizard on näpsäkkä ja upean näköinen pokémon - tosi simppeli design, mutta se toimii. En kumminkaan mikään suurin Chari-fani ole ollut. Kiva jos tykkäät tuosta Charizardista, itse en ole niin kamalan tyytyväinen... piirtämäni Ivysaur taitaa olla ehkä lempparini toistaiseksi :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!