Avri vs. Munchy - viimeinen taisto!

Saatiinpas vihdoinkin lauantaina oteltua Munchyn kanssa ja nyt viimein sain videotkin juuri ja juuri katsottavalla laadulla YouTubeen. Eli jos joltakulta on mennyt täysin ohi suun, niin joulukalenterin aikana lukijat saivat äänestää minulla ja Munchylle tiimejä, jotka sitten kohtaavat ottelussa. Tämä viimeinen ottelu nyt tulee reilusti kalenterin loppumisen jälkeen, mutta olihan meidän pakko testata rotation battleakin.

Tällä kertaa meille äänestettiin tiimit Kalos-pokémoneista, ja tiimeiksi muodostui tällaiset...

Avri: Talonflame, Carbink, Greninja, Pangoro, Trevenant, Meowstic
Munchy: Aegislash, Aromatisse, Gogoat, Tyrantrum, Diggersby, Pyroar

Täytyi kuvausteknisistä syistä laittaa video kahteen osaan, ja ensimmäisen osan alku on ainakin kammottavan vaaleaa, mutta kyllä siitä nyt selvän saapi. Joten tässä olisi, Avri vs. Munchy!

Munchy: Siitä olikin jo aikaa, kun olin laittanut tämän tiimin kasaan, koska tiimiäänestyshän loppui jo aikapäiviä sitten. Siksi en oikein muistanutkaan, että mitä Pokémoneja olitte minulle äänestäneet:D Kun huomasin, että mukana oli Aegislash, alkoi vähän jännittää, koska en ole koskaan aiemmin käyttänyt sitä, mutta oon jotenkin ymmärtänyt, että se voi olla aika kinkkinen tapaus! Onneksi otteleminen sillä sujui lopulta aika jouhevasti ja ehkäpä mä nimeäisinkin sen tiimini tähdeksi, pärjäsi sen verran hyvin! Muutenkin tiimi koostui oikeastaan kokonaan sellaisista Pokémoneista, joita en ole koskaan aiemmin käyttänyt, joten kiitos vain äänistä - tulipahan nyt kokeiltua:D Aromatissen halusin olevan sellainen ärsyttävä parantaja, mutta suunnitelmat meni sen kohdalla vähän mönkään. Muiden suhteen ei kummempia aikomuksia ollutkaan, muuta kuin se, että voittakaa nyt please:D Ja ihan kivastihan tämä tiimi pärjäsi! Aegislash tosin oli varmaankin se, joka minulta jäi päällimmäisenä mieleen. Avrin puolelta se pirullinen Carbink oli älytön yllättäjä! Noinkin pieni tapaus osasi olla tosi nokkela. Samoin Protean-Greninjakin vähän pelotti. Silloin kun minulla oli jäljellä enää viimeisillä HP:illä olevat Pyroar ja Aegislash, ajattelin pelin olevan menetetty, mutta lopultahan tilanne päättyi todella tasaisesti. Vähän yllätyinkin jopa! Oli muutenkin tosi jännittävä ja tasainen ottelu - kaikin puolin onnistunut! Tähän on hyvä lopettaa nämä Avri VS Munchy-ottelut, ainakin näin joulukalenterin osalta. On varmaan jo aikakin, kun tammikuu on jo hyvässä vauhdissa:D Avri taisi voittaa neljästä ottelusta kolme, joten ehkäpä hän ansaitsee sen true Pokémon-kouluttajan tittelin:) Mun pitää alkaa harjoittelemaan enemmän, niin ehkä mä vielä joskus anastan tuon tittelin häneltä. Kiitos vielä kaikille äänistä ja uusista Pokémon-kokemuksista!

Avri: Huh, olipas varsin muikea ottelu! Tää yltää varmaan mun lempiottelukseni, vaikka Rotation Battleista en tykkää yhtään. Nytkin jossain kohtia ehkä näkee, että koetin arvioida vastustajani Munchyn liikkeitä ihan päin mäntyä :D. Mäkin olin totta puhuen ehtinyt unohtamaan jo ihan totaalisesti, että mitäs kavereita mulla tässä tiimissä oli ja etenkin, että mitäs liikkeitä ne oikein osaa. Munchyn kiusaksi minulla sattui olemaan Protean-Greninja, jota voisinkin kokeilla joskus muuten vain jossain tiimissä, vaikka en ihan tuollaisten pokémonien suuri ystävä olekaan. Tästä tiimistä minulla oli valmiina vain Carbink boksilla, joten ketään muuta en ollutkaan sen koommin kokeillut! Ja oli kyllä varsin hauskaa päästä viimein kokeilmaan Trevenantia, vaikka se ei nyt kauheasti sitten päässyt loistamaan, kävi jopa vielä huonommin kuin Munchyn suunnittelemalle Aromatissen loistolle, kun Trevenant iskettiin sitten hetimiten pois päiviltä :D. Meowstic, josta en niin kamalan paljon ole välittänyt, osoittautui aika söppänäksi ja voisin ehkä nyt hitusen lämmetä sille, mutta kyllä se hienoin otus oli se Carbink, joka urheasti lopulta näytti Munchylle kuka käskee :D. No ei oikeastaan, oli ihan tuurista kiinni, ettei tuo Aegislash olisi mäiskäyttänyt minun pikku timanttipalloa taivaan tuuliin... Munchyn tiimistä olin eniten huolissan ehdottomasti Aegislashista, jota vastaan en oikein taida osata otella ja myös Tyrantrum oli jotenkin huolia herättävä tapaus, mutta se onneksi jäi Protean-Ice Beamin alle.
Oli todella hauskaa otella näitä kasuaalisia matseja ja näin loppua kohden on pakko todeta, että kyllä ne Double Battlet ovat aina olleet mun suosikkeja ja taitavat olla tulevaisuudessakin. Triplessä olen ihan ulalla ja tää Rotationkin on vähän sellaista... äh :D. Anyway, kiitos munkin puolesta kaikille äänestämisestä ja näiden otteluiden seuraamisesta!

Ihan lähipäivinä postaamme vielä joulukalenterista sellaisen yhteenveto-kirjoituksen, jossa julkaistaan vähän erilaisia muikeita luukkuvastauksia (+ oikeat vastaukset), ja lisäksi esitellään, että mitäs niille voittajille lähteekään postissa tulemaan.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Hieno ottelu kyllä. Olette molemmat olleet koko ajan aika tasaisia näissä. :D En malta odottaa yhteenvetopostausta joulukalenterista! Haluan tietää millaisia palkintoja kaikille voittajille on tiedossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D. Mustakin tää on kyllä tosi hieno ottelu!

   Poista
 2. Jes vihdoinkin! Oon odottanu että tää ilmestyisi ja tänään se sitten tuli :D Oli kyllä mahtavan tasainen ottelu, ei aiemmat kai näin tasaisia ole olleet tai sitten luulen vaan. Mutta oli kyllä huisaa katseltavaa näin viimeiseksi otteluksi ! Ja itsenikin mielestä nuo Double Battlet miellyttävät eniten. Niissä on vain se joku juttu :D

  Ja oon vähän jo odotellutkin yhteenvetopostausta joulukalenterista, oli se sen verran mahtava joulukalenteri. Voitti kyllä muut virtuaaliset sun muut herkkukalenterit mitä tässä talossa seurasin/söin :D Se varmasti johtuu siitä, että sekä tekstit että tehtävät olivat mielenkiintoisia, ja niitä luukkutehtäviä tosiaan teki mielellään. Vieläkin harmittaa, että ainakin yhteen luukkuun jäi vastaamatta, ja se oli vielä viikonlopputehtävä D: Mutta tämän takia onkin vielä hauska yllätys millainen yhteenvetopostaus tästä kaikesta hauskuudesta on väserretty (:

  Oli muuten ihan ensimmäinen minkäänlainen pokemon-joulukalenterini d:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää viimeinen oli kyllä paras ottelu, joten siihen on tosiaan hyvä lopettaa! Musta Doublessa on se kivaa, että ne on tarpeeksi luovia, mutta sitten kumminkin samalla sellaisia, että ei nyt ihan mitään kummallisia yllätyksiäkään voi tapahtua, toisin kuin tässä Rotation Battlessa, jossa ei ikinä tiedä, mitä pokémoneja vastaustaja päättää käyttää etulinjassa.

   Uuuuuu, jeeeeeeee, mä ja Munchy ollaan parhaita, jos kerran oli sen verran hyvä kalenteri :D. Meidän suunnitteluvaihe jäi kyllä aika lyhyeksi, että jos ensi vuonna toteutetaan jotain samanmoista, niin paljon aikaisemmin lähdetään kyllä sillä kertaa suunnittelemaan mitään :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!