Pokémon päivässä

Heissan! Tällä viikolla kirjoittelu on jäänyt, kuten myös kaikki muukin, koska äitini joutui äkisti sairaalahoitoon ja siihen härdelliin sitten menikin koko viikko :(. Nyt asiat ovat kumminkin jotakuinkin hyvin, ja meikäkin on palannut Englantiin, joten postauksia tulee! Huomenna olisi tarkoituksena laittaa viimein mun ja Munchyn viimeinen, Rotation Battle, ottelu blogiin, joten stay tuned! Lisäksi joulukalenteripalkinnoista on tulossa pientä postausta myöskin ihan seuraavina päivinä, kun me Munchyn kanssa saadaan asiat nyt taas rullaamaan. Tämä kaikkihan piti meidän hoitaa aiemmin, mutta sitten tuli tuo äiti-juttu tuohon... pahoittelut taas kerran -__-.

No mutta, iloisempiin aiheisiin. Nimittäin haluan esitellä ihan tässä pikaisesti uuden lisän Pokémon-kokoelmaani :D! Paljastui, että Pokémon-joululahjakiintiöni ei ollutkaan vielä täyttynyt, kun isoveljeni vaimoineen tuli ja antoi minulle vielä myöhästyneen joululahjan. Joka paljastui Pokémon Centerin Chespin-tyynyksi! :D


Mun mielestä tää on niin mainio! En edes tiennyt yhtään, että tällaisia on olemassa, joten tää oli vielä sitäkin suurempi yllätys. Ehkä kaikkein kovin yllätystekijä oli kumminkin se, että Kalos-startereista juuri Chespin on suosikkini aivan kiistatta :O. Ei voi kun nostaa hattua. Tyyny on tosi pehmeä ja värit on ihanan kirkkaat. Tulee hymy huuleen, kun katsookin tuota!
Siskoltani tuli ehkä maailman sympaattisin reaktio. Hän katsoi Chespin-tyynyä sanoen "Jaahas, onko tää joku uusi Swinub vai mikä." Jotenkin toi oli niin herttainen, että mun oli pakko juuri tässä äkkiä taituroida tämä idea ylös:


Swinub in disguise! Ehkä mun pitäisi alkaa piirrustelemaan kaikenlaisia erilaisia Swinub-fuusioita eri pokémonien kanssa. Voisi olla aika hauskaa, esimerkiksi joku Swinub-Gastly-fuusio :D.

Ja koska pokémoniahan ei voi olla elämässä ikinä liikaa, niin tässä vielä kuvat meikän tämän viikkoisista kynsistä. Premier Ball-kynnet olivat kyllä aika siistit, mutta kyllä se vanha kunnon klassinen Poképallo on se paras design.



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

  1. Tuo Swinub on aivan mahtava! :D

    VastaaPoista
  2. Voimia sulle ja äidillesi. Toivotaan että kaikki päättyy lopulta hyvin. :(

    Mutta voi jestas kuinka suloinen toi Chespin-tyyny on!! Aww, haluan! :D Ja tuo Swinub-piirustuskin on ihan mainio. Olen joskus harkinnut laittaa itselleni tuollaiset Pokepallo-kynnet, mutten ainakaan toistaiseksi ole vielä kokeillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).

      Niin onkin, hahaha, se on niin söpö ja pehmoinen :3. Myös Fennekin- ja Froakie-tyynyt oli ihan hauskan näköisiä, mutta Chespin oli ehdottomasti paras. Ja suosittelen kyllä Poképallo-kynsiä!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!