Avrin Pokémon-sarjakuva

Tiedän, että lupasin viikonlopuksi XY Adventuresia ja XY animeakin, mutta Photoshopini sanoi itsensä irti, joten joudun asentamaan sen uusiki (taas.......) ja en ole ehtinyt ryhtyä siihen puuhaan vielä. Huomenna koetan kumminkin postata teille noita juttuja, mitä lupasinkin.

Rattatahan se sieltä vilkuttaa suoraan paneelista lukijoille!
Kuitenkin, ajattelin, että olen täällä niin useasti maininnut tuon meikän sarjakuvan, niin että pakkohan siitä on nyt näyttää jotain konkreettistakin :D. Strippejä on tähän mennessä tullut piirrettyä 10 kappaletta viikossa, mutta niiden viimeistely koneella on pahasti kesken, sekä sarjissivuston tekeminen vasta alkuteissään. Lisäksi sarjiksen lopullinen nimi on hakusessa, mutta pikkuvikoja :D. Haaveilinkin kovasti, että olisin julkaissut sarjiksen oikein kunnolla netissä maanantaina, ja vaikka varmasti saisinkin kaikki kuntoon siksi, olenkin päättänyt siirtää sitä ensi perjantaille tai seuraavaan maanantaihin ihan vain, että saan kaiken just sellaiseksi, kuten haluankin ja että saan piirrettyä ns. varastoon muutamat stripit pahojen päivien varalle. Tarkoituksena on päivittää ainakin alkuun sarjakuvaa kaksi kertaa viikossa ihan omalla domainillaan (maanantaina ja perjantaina, tästä nuo julkaisupäivävaihtoehdot), ja katsoa, saanko pidettyä kaikki hommat kasassa, kun pitää tietysti tätäkin blogia päivittää ahkeraan ja sitten on tietysti muitakin rientoja, kuten esim. muu elämä ja sellainenkin hupi kuin opinnäytetyö, hups.

Ja koska te olette ihan parhaita tyyppejä, niin ajattelin, että te saatte nähdä sarjakuvan ensimmäiset kaksi strippiä etuajassa, klikatkaa kuvat ihmeessä isommaksi, jotta näette tekstit. Olkaa hyvät!


Itse julkaisuun tulen skannaamaan piirrokset ja muutenkin teen siistimmät
puhekuplaratkaisut, mutta halusin näyttää tämän teille ekaksi näin "raakileena" :)
Tarina (tässä on jopa kunnon dramantäytteinen plot :D!) kertoo Ainosta, rempseästä parikymppiestä tytöstä, joka lähtee Pallet Townista hyvin omanlaiselleen Pokémon-matkalle saadessaan vihdoinkin ensimmäisen pokémoninsa Professori Oakilta. Kuten näkyy, päähenkilönä on näin vaatimattomasti allekirjoittanut :DD.

Charmanderilla on ihana
:D-ilme, vaikka itse sanonkin.

Se sarjakuva, jonka päätin aloittaa joulukuussa, piti olla tosi hieno ja tyyliin taiteeltaan ihan jotain huippuluokkaa, mutta huomasin aika äkkiä, että enhän mä osaa piirtää _yhtään_ sarjiksia. En ole koskaan niitä kokeillut kunnolla piirtääkään, niin olikin ihan mahdotonta hypätä tasoltaan heti sellaisen sarjiksen pariin, mitä aluksi ajattelin. Siitä syystä ajattelinkin tehdä ulkoasultaan super simppelin strippi-tyylisen sarjiksen.

Huomasin kyllä aika äkkiä, että piirrän näitä todella nopeaa tahtia ja koko ajan näihin tulee enemmän ja enemmän yksityiskohtia piirroksiin. Esimerkiksi noissa kahdessa ekassa stripissähän ei ole taustoja yhtään, mutta niitä on tullut koko ajan vain lisää. Ja ehkä tämä simppeli tyyli ei niin haittaa? Vai onko tää nyt ihan kamala, sanokaa ihmeessä tässä vaiheessa. Mun silmä on ehkä vähän sokeutunut tälle simppelille tyylille, että en sillee huomaa, jos se on ihan hirvittävän tylsää ja kamalaa katseltavaa :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

 1. Minusta alku on tosi lupaava! :D Piirrosjälki on hienoa ja rempseää. :) Turhaan mietit että näyttääkö tylsältä tai kamalalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näiden kommenttien voimilla sitä jaksaa :D.

   Poista
 2. Joo, todellakin lupaavalta näyttää! En malta odottaa lisää:) Minua hirveästi kiinnosti se alkuperäinenkin idea, ehkä se onnistuisi tällaisina strippeinä kanssa? Enpä ole mikään taiteilija niin en sitten tiedä:D Mutta joka tapauksessa, vaikuttaa huikeen hienolta, lisää odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäinen idea tulee vielä varmasti, sen takaan, mutta siihen nyt menee varmasti aikaa :D. Aluksi aloin piirrellä tätä ihan tylsyyksissäni, joten juonta ei oikeastaan ollut, mutta sittenpähän aloin kehittää oikein kunnon juonikiemurat tähänkin sarjikseen, vaikka se kamalan perinteisesti näin alkaakin.

   Poista
 3. Hauskan näköistä. Bulbasaur on söpö :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Musta Charmander on tuossa aika luppana :D.

   Poista
 4. Todella lupaavalta näyttää, aiotko postata tuota sarjista deviantArtiin vai pidätkö sen vain tässä blogissa. DeviantArtissa se herättäisi varmasti kiinnostusta, varsinkin kun se on englanninkielinen ja noinkin hyvin piirretty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No nyt olenkin linkin postannut tänne, mutta laitoin sen tosiaan ComicFury-sivustolle, joskin harkisten myös julkaisua deviantArtissa. Ehkä sen vielä teen, kiitos ideasta :).

   Poista
 5. Lupaavalta näyttää. Olet kyllä ihan itsesi näköinen :D
  Pitkän sarjakuvan piirtäminen on kyllä yllättävän vaikeaa, minkä olen saanut todeta moneen kertaan (ei sillä että osaisin tehdä strippejäkään :) )
  Teddiursa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :D. Hahaha, itseään on jotenkin helppo piirtää :D. Ja aina tulee tehtyä kaikki tosi in-character, kun tietää, mitä itse tekisi missäkin tilanteessa, hahaha!

   Poista
 6. Tämähän vaikuttaa tosi hienolta! Mä olen aina rakastanut tota sun piirustustyyliäsi, ja tykkään siitä tosi paljon tässä sarjiksessakin. :) En malta odottaa että näen tätä lisää!

  Mielestäni sarjakuva ei näytä mitenkään kamalalta, vaan oikein mukavalta ja siistiltä. En kiinnittänyt edes huomiota noihin taustoihin ennen kuin mainitsit siitä tuossa tekstissä. :) Oikein lupaavaa työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nämä kommentit kyllä rohkaisivat oikein kovasti viimeistelemään noi stripit julkaisukuntoon. Nyt olen vähän tyytyväisempi taustoihin, vaan vieläkin pitäisi vähän hioa kaikkea.

   Poista
 7. Hei näähän on just tosi upeita ! Alku on lupaava ja varmasti hauskaa jatkoa on luvassa, en malta odottaa, että saan ihailla näitä lisää (: Pakko muuten sanoa, että tuo Rattata näyttää vähän sellaiselta mikä voisi tulla vastaan jossain painajaisessa, sen verran muikean ilmeen yksilö omistaa :'DDDDDD ja tarkoitan tätä pelkällä hyvällä, se on todella ylisöpö :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha, toi on ehkä paras kommentti tuosta Rattatasta tähän asti :D Pitää varmaan ottaa se kohta joksikin maskotiksi, just ton ilmeen kanssa. Ja KIITOS!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!