Goomy fuusioita!

Näin väliin jotain hiukan muutakin kuin Platinumia :D. Monet varmasti ovatkin huomanneet, että viime aikoina Pokémon-fuusioiden piirtely on ollut jonkinnäköisessä nosteessa.  Tumblrissa etenkin näkyy välillä ihan pirun hienoja ja inspiroivan näköisiä pokéfuusioita... välillä niinkin upeita, että toivoisi näiden olevan ihan oikeita pokémoneja :D.


Slowtails by: kairisk
Esimerkiksi musta tuo yllä oleva Slowtails on vallan mainio :D. En ole ehkä suurin Ninetalesin ystävä muuten, mutta Slowtailsin ottaisin tiimiini hetkeä miettimättä!

Noh, eli siis, päätin että mäkin haluan tehdä omia fuusioitani. Mietin just, että teen jotain tosi hienoja ja loistokkaita ja upeita, jotka kaikki toivoisivat olevan ihan oikeita pokémoneja. Tämä oli siis tarkoitukseni, mutta hupsheijjakkaa miten sitten lopulta kävikään, kun meitsin päästi valloilleen. Mietin siinä sitten, että mistä pokémonista sitä voisi tehdä tällaisia fuusioita, kunnes sitten ihan vitsillä keksin, että mites ois toi Goomy.

Katastrofin ainekset olivat jo valmiit.

Olen postannut kyseiset Goomy-fuusiot jo aikoja sitten tumblriini, mutta ajattelin myös jakaa nämä tuotokseni täällä. Nää on siis kaikki ihan pelkkiä vitsejä XD.


Hahaha, en ehkä kestä :----D. Anyway, ajattelin, että voisin kokeilla fuusioiden piirtämistä uudemman kerran, mutta vähän enemmän tosissani! Joten tässä teille lukijat pieni tehtävä: ehdotelkaa jotain mielenkiintoisia pokémoneja (kahta tai useampaa), joista haluaisitte nähdä fuusion! Valitsen näistä sitten ainakin yhden ja piirrän sen :3.

Suoritan Hoopa-arvonnan muuten huomenna illalla, mutta riippuen vähän jaksamistasosta teen uuden Platinum-postauksen joko huomenna tai lauantaina :).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Hahhah, perin hupaisia :D Voisipa ihan itsekin kokeilla joskus. Heitetäänpä vaikka kaksikko Nidoran (m) jaaaa... Pidove.

  VastaaPoista
 2. Haahaa, näähän on ihan mainioita! :D Olen nähnyt tosi paljon hienoja ja huvittaviakin Pokemonfuusioita nimenomaan Tumblrissa. Joskus leikin itse tolla fuusio-sivustolla yhdistelemällä Pokemoneja. Tulokset ovat välillä melkoisen creepyjä, mutta samalla äärimmäisen huvittavia. :DD Lempparini on varmaan Jyneler, eli kun yhdistää Jynxin ja Gravelerin. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D. Joo, nää oli ainakin ihan vitsejä, mutta tumblrissa juuri on tosi hienoja ja mahtavia Pokémon-fuusioita välillä. Mun lemppareita taitaa kyllä olla Onixin ja Oddishin risteytys, sekä legendaarinen Doduo + Weepinbell :D. Pakko googlettaa tuo Jynlerkin nyt...!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!