Uusi ulkoasu ja Pokémon Platinum III: Supersonic, Poison Gas, Hypnosis...

Mikään ei ole muuttuvassa maailmassa pysyvää, ei edes Living in the Moving Forestin jo aika legendaariseksi muodostunut vanha ulkoasu. Vanha on saanut väistyä uuden tieltä - joskin edelleen bannerissa ja muualla näkyy pieniä muistoja vanhasta ulkoasusta - mutta muuten uudet tuulet puhaltavat. Tykkäsitte tai ette, niin tämä ulkoasu nyt pysyköön blogissa - ainakin toistaiseksi XD. Kommenttia saa toki heittää, mutta antakaa silmän tottua hiukan ennen kuin parahdatte täysin kauhusta!

Ihan kaikki ei nyt kumminkaan ole todellakaan valmista, esim. koitan löytää aikaa koodata joitain oudosti englanniksi näkyviä tekstejä suomeksi ja suunnitella hienomman bannerin, mutta noin pääpiirteissään tässä sitä ollaan. Ulkoasun lisäksi kaikki muut osiot ovat kohdanneet päivitystä: kommentteihin on vastattu, ylläpitäjätekstit on uusittu, sisällysluettelo pistetty täysin uuteen uskoon (!!!), linkit-osio lisätty ja muuta sellaista. Subsitute-sarjikseenkin on edelleen linkki, sillä olen aikeissa palata sen päivittämiseen. Jopas sitä nyt on taas monta rautaa taas tulessa.

 


Joo, Platinumia pelasin taas hiukan etiäpäin! En kuitenkaan mitenkään hulppeasti tällä kertaa.

Viimeksi voitettiin se Oreburghin sali, ja turhaanpa sitä täällä sitten oikeastaan hengataan. Just kun olin lähdössä pois, niin se Barrykin taas rynnistää siitä mun ohitseni samalla kertoen, että seuraava sali on Eterna Cityssä, jonne pääsee Jubilife Cityn kautta. Thanx, man. Kävin tässä samalla koluamassa läpi tuon luolaston tarkemmin, kun nyt sain käyttööni sen Rock Smash-HM:nkin. Jotenkin hassua, kun mulla ei ollut sen ensimmäistä muistikuvaa tuon luolan alakerrasta *__*. No, eipä sieltä nyt tällä hetkellä niin kamalasti mitään ollut, mutta pari itemia sieltä sitten noukin matkaani... voi että, kun alkoi myös random battlet ärsyttää tuolla oikein toden teolla! Musta tuntui, että ei saanut kahta askelta otettua, niin johan Zubat tai Psyduck tai vastaava hyökkäsi kimppuun. Luolasta VIHDOIN pois päästyäni meninkin suorinta tietä takaisin Jubilife Cityyn, mutta kaupungin porteilla (no ei siellä oikeesti mitään portteja ole) tapasin myös Lookerin, joka kehoitti meitsiä hakemaan Pal Padin itselleni Pokémon Centeristä ja kertoi, että Jubilife City on ihan rikosvapaata aluetta - hän siis lähtee muille maille.


No jep, hyvin menee Looker XD. Samantien kaupunki on vallattu hämärien tyyppien toimista. Nämä kaksi mystistä miestä koittivat vaatia Professori Rowania antamaan tutkimuksensa heidän käyttöönsä.


Mutta Rowan on aika tomera proffa XD XD. Se alkaa vain muina miehinä lörpötellä mulle kaikista hömppä-asioista, samalla kun Team Galactic sitä siinä vähän uhkailee. Sitten kun nuo Team Galacticlaiset hermostuu sen jorinoihin jostain säästä ja gym badgeista ja sen sellaisesta, niin Rowan pitää oikein kunnon saarnan - piti tehdä siitä oikein giffi :D.


Noh, lopulta minä ja Lucas saadaan sitten antaa noille grunteille opetus double battlessa. En muistanut taaskaan yhtään, miltä Team Galactic Theme edes kuulosti, mutta tää on musta oikeinkin kiva! Jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi vaikuttava. Muutenkin olen 4. genen musiikkien ystävä, ehkä siksi, koska 3. genen musiikeista tykkään vain harvoista kappaleista

Grunteilla oli Stunky ja Glameow - kaksi Sinnoh-pokémonia, joista tykkään kyllä kovasti! Tai erityisesti tykkään niiden kehittyneimmistä muodoista! Skuntank oli itse asiassa jo ihan ensimmäisessä tiimissäni silloin muinoin Diamondissa ja se oli yksi suurista suosikeistani tiimissäni. Sen sijaan Glameowista en tykännyt ennen yhtään, mutta Puruglylle jotenkin lämpenin jo aika nopeastikin. Glameowkin on kyllä alkanut miellyttää silmää huomattavasti enemmän, täytyy myöntää! Noh, me häädetään Lucasin kaa Team Galactic tiehensä, jonka jälkeen Proffa höpisee, että oon ihan luonnonlahjakkuus Pokémon-otteluissa ja voisin haastaa saleja Sinnohissa. Kaikki tietysti Pokédex-työn nimissiä, saleja haastamalla, kun näkee paljon erilaisia pokémoneja. Jotenkin hassua, että vasta ekan salimerkin jälkeen saadaan tämä ehdotus, mitä tehdä :D.


No juu, meitsi jatkaa samantien tietä pohjoiseen kohti sitä luolaa, jota taisin ekassa kirjoituksessani hämmästellä niin kovasti :D. Joskin joku TV-häiskä tuli ja antoi minulle Fashion Casen, että voin pukea ja tuunata pokémonejani asusteilla. Käväisin Jubilifen TV-studiolla, mutta kun en voittanut niiden ID-lotossa ja paikan musiikki oli vähän tekopirteää, päätin lähteä vain mieltäni osoittaakseni pois. Tykkään jotenkin tällaisista routeista, missä näkyy tuolla lailla korkeusvaihteluja!


Aah, tykkään Floaroma Townista tosi paljon! Se on niin värikäs ja jotenkin freeshi Pokémon-kaupunkien joukossa. Oliko toi portti tossa muuten D/P-peleissä? Joka tapauksessa, se on tosi siisti!

Floaroma Town ei ole kumminkaan täysin ongelmaton paikka. Kaupunkilaiset valittivat, että heillä on ollut ongelmia sähkön kanssa ja sitten kukkaisniityllekin on pääsy estettynä Team Galacticin toimesta. On jotenkin oikeesti aika hauskaa, miten vähän muistan koko peleistä mitään! En muistanut koko Team Galacticin täällä oleilua, ennen kuin sitten näin ne tuolla seisomassa ja sitten muistui mieleen juuri, että jotain hämäräähän oli meneillään siellä tuulivoimalassa, jonne perjantai-aamuisin ilmestyy Driflooneja... mutta sen tarkemmat yksityiskohdat oli kyllä ihan unohduksissa. Tää on melkein kuin uutta pokémon-peliä pelaisi! :D Onkohan HG/SS:n kanssa samalla tavalla, koska en ole niihinkään aika päiviin kajonnut...


Floaroma Townissa ei nyt ole niin hirveästi tutkittavaa - paitsi ehkä berry-kauppa, josta kävin hakemassa kastelukannun - joten päätin matkata sinne tuulivoimalalle, Valley Windworksille. Siinä matkalla sitten tupsahti tielle tuollainen pikkutyttö, joka mankui isäänsä. Ok, ok. Iskä on kuulemma Valley Windworksilla ja Valley Windworksin ovella taas on Team Galactic Grunt. Tietää pahaa. Mut tää grunt olikin ovela! Heti ottelun hävittyään, se painui sisälle taloon ja lukitsi oven. Ihan liian ovela tää ei kumminkaan nyt Avri-kouluttajalle ollut, kun se samalla sattui huutelemaan, että vara-avain löytyy gruntilta, joka on päivystämässä Floaroma Townin kukkaniityllä...


Niin, no ei auta muu kuin lähteä takaisin niitylle, jossa ne kaksi Gruntia ahdistelevat tuollaista mies-ressukaa. Mies-parka on varmaan niin peloissaan, että jo sen hiusraja pakenee takaraivoa kohti... Meitsin pitää taas antaa näille köniin! Mutta hei ihan oikeesti mitä tää nyt on :OO. Siis onko se nyt vaan niin, että uusimmissa peleissä on vain vaikeustaso laskettu niin, että en ole enää tottunut tähän Platinumin kouluttajien tasoon vai oonko nyt pelannut jotenkin vähän löperösti, kun meinasin oikeesti hävitä niin Valley Windworksilla kuin tässäkin kohtaa :D. Oikeesti, kaikilla näillä Galacticin pokémoneilla on ollut joko Supersonic, Poison Gas tai Hypnosis - ja mulla taas on ollut takataskussa ehkä maailman huonoin tuuri, jolloin pokémonini kärsivät näistä koko ajan. Jouduin käyttämään tässä ottelussa kaikki mun Potionit XD.


Noh, jotenkin kätevästi nuo Team Galactic Gruntit pudottavat paetessaan avaimen tuonne Valley Windworksille, joten tieni voimaalaan on nyt auki. Ensin tuo kiusattu miespolo antaa mulle kuitenkin läjän hunajaa, joilla houkutella pokémoneja. Ah, noi hunajapuut ♥. Hassua, miten näistäkin peleistä saa armottomia nostalgiaviboja, vaikka muistan niin hyvin, kun nämä vasta vielä julkaistiin. Anyway, tieni Valley Windworksiin on auki ja sisään sitten vain ryöstämään paikat auttamaan pikkutytön isiä ja ottamaan selvää Team Galacticista.


Sisältä löytyy vielä kaksi Galactic-grunttia lisää ja sitten vielä Commander Mars. Tää oli jotenkin hassu, kun Mars esittäytyy ensin yhtenä kolmesta Team Galacticin komentajista, kunnes sitten korjaa, "eiku siis yksi neljästä komentajasta". Yhtään mitään muistamatta taas D/P:ssä oli siis varmaan kolme komentajaa, kun taas nyt Platinumiin niitä on lisätty yksi. Mars siinä sitten selittää, että Team Galactic tarvitsee johonkin bisneksiinsä kamalasti energiaa, joka on sitten syy, miksi he ovat tuolla voimalassa pahistelemassa. Hei oikeesti, hankkikaa paljon omia Pikachuja ja Pikachu-voimageneraattori, niin ei tarvisi tulla mun pieksemäksi 8). Noh, Marsia vastaan pitää tapella ja ottelu menee aika mukavasti. Jotenkin yllätyin, kun jo tässä kohtaa peliä tapaa Puruglyn! Apua, musta se on jotenkin tosi suloinen, eikä yhtään ruma D:.


Mars-ottelusta ei jäänyt käteen pelkästään voitto... vaan myös se, että Kimmo meni evolvasi BIBARELIKSI :D Ei hitto, Bibarel on tosi symppis ja suloinen, mutta tuossa spritessä se näyttää siltä, että se olisi nähnyt elämässään liikaa hirveyksiä, hahaha. Bibarel oppi myös samantien Water Gunin, joka tulee varmasti tarpeeseen! Jes, hyvä Kimmo!


Voiton jälkeen Mars ja Galacticlaiset lähtevät teille tietämättömille. Tosin sitä ennen tuollainen Charon-häiskä vähän ivailee Marsille häviöstä. Niiden keskustelusta paljastuu, että Charon on vasta liittynyt Team Galacticiin, joten ehkä hän onkin se neljäs komentaja? Tai sitten ei? Sehän selviää vain pelaamalla :D.

Nooh, tässä tällainen lyhyempi Platinum-postaus! Toivottavasti uusi ulkoasu ei ole mikään liian suuren kammottava järkytys ja pian alkaakin joulukalenteri!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

14 kommenttia:

 1. Tykkään uudesta ulkasta, paljon... modernimpi? Selkeämpi? Jotain sen suuntaista, mutta eritoten tykkään fontista ja miten postaukset ovat selkeämmin, kun eivät näy kaikki kerralla vaan vaan tuo lyhennetty pätkä. Mutta jostain syystä tuo alapalkin navigaatio ei toimi oikein, kun klikkaa kakkossivulle niin hyppää parin postauksen yli elokuun postaukseen? :|

  Asiasta kuuseen, mitä enemmän luen näitä ja varsinkin kuunnellassa tuota Galactic-teemaa mieleeni vaan tulee yhä enemmän huonoja muistoja ja tramoja Sinnohista, haha. Pelit tuntuvat ihan uskomattoman hidastempoisilta, paikat ja hahmot ovat mitäänsanomattomia ja unohdettavia paria poikkeusta lukuunottamatta, kuten Cynthiaa joka tiimillään aiheutti ikuisia traumoja, samaa voi kyllä sanoa koko eliittinelikosta... Musiikeista en pahemmin välitä.

  Hankaluustaso alkaa näkyä juurikin tässä vaiheessa ottelussa Marsia vastaan, tuo himputin Purugly on tuottanut itselleni lukemattomia unettomia öitä (no, ehkä liioittelen hieman, mutta pointtini pysyy). Jos pelaat peliä nuzlockena, niin mitä luultavasti se ilo päättyy tähän pisteeseen, jos ei päättynyt jo aiemmin.

  Floaromassa ei tosiaan ollut porttia alkuperäisissä... Jännä.

  Anteeksi, kauheaa Sinnoh-valitusta taas. :D Joulukalenteria odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, on tää modernimpi ainakin, se edellinen oli niin sellainen... niin sellainen 2000-luvun henkinen :D. Koitan korjata tuon navigointihomman, onpas outo, kun tuo ongelma on ainoastaan tuolla sivulla 2, ainakin pari myöhempää sivua toimivat ihan normisti ja näyttävät postaukset oikein. Kiitos huomiosta, koitan etsiä ongelman syyn tässä kunhan kerkeän!

   Tosi kiinnostavaa kyllä lukea eriäviä mielipiteitä, koska oikeesti 4. gene ja DPPt olivat ne pelit, jotka saivat minut takaisin Pokémonin maailmaan, joten mulla on niitä kohtaan oikea soft spot :D. Mutta siis joo, siis nuzlockena voisin kuvitella tämän pelin olevan ihan hirviömäinen ilman pientä grindausta - olen melkein hävinnyt jo ties kuinka monta kertaa! :D Tosin, mieluummin niin kuin että peli menee A:ta räpläämällä näyttöä vilkaisematta läpi (krhm, ORAS). Mä en oikein edes muista elittinelikkoa... muistan että siellä on se, olikos se nyt Flint, se jolla on punainen afro ja tulipokémon-tiimi. Ai niin, ja Aaron! Aaron oli kiva. Mutta muuten en muista yhtään :D. Innolla odottelen sitä siis!

   Ja kuten sanoin, niin oikeesti kiinnostavaa vain lukea erilaisia ajatuksia tästä pelistä :D!

   Poista
 2. Eka matsi Marsia vastaan on ollut mulle yksi vaikeimpia koko pelissä, aina! Muutenkin Platinum pääsi yllättämään vaikeudellaan uudempien pelien jälkeen. Viime kerralla tiimini musta hevonen, Kricketot tosin myllytti Marsin Pokemonit 6-0, mistä olin sekä yllättynyt että ylpeä :D Olen aina kammoksunut Puruglya, mutta nyt kun miettii niin sehän on kaikessa rumuudessaan aika hieno. Pitäisi melkeinpä päästä käyttämään.
  Blogin uutta ilmettä en lähde vielä arvioimaan muuten kuin että ei ainakaan huonommaksi mennyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, voi Kricketotia! Ehkä sen sietäisi saada hiukan enemmän arvostusta osakseen! Mulle ei Mars yllättäen aiheuttanut kauheasti ongelmia, mutta oikeasti nuo Gruntit olivat välillä ihan painajaista... Supersonicia, Poison Gasia ja Hypnosista vuoron perään x). Hassua kun mun silmään Purugly ei edes ole enää mitenkään ruma! Tahdon sen :D.
   Hehe, kiitos, ja joo, täytyy antaa kyllä silmän tottua. En itsekään tiedä, että pitäisikö tuota banneriakin vielä vähän fiksailla yms yms :).

   Poista
 3. Diamondissa ja Pearlissa ei ollut puista porttia. Neljännen sukupolven peleissä Sinnoh-pelien hyvät puolet ovat, että levelien taso nousee jos vertaa HG/SS.
  Avri, onko sulla Battle Scene ON-tilassa vai OFF-tilassa? Itse käytän nykyään OFF-tilaa, säästyy aikaa yms.
  Uudessa ulkoasussa on hyviä parannuksia, esimerkiksi linkkiosio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen aina pelannut tuo Battle Scene ON-tilassa, oikeastaan aika harvoin edes muistan, että sen voisi ottaa pois. Voisi kyllä oikeastaan laittaa sen tuohon OFF-tilaan, onhan noi animaatiot sun muut jo aika nähtyjä :D!
   Kiitos, oli siinä kyllä työtä tuossa linkkiosion järjestelyssä :).

   Poista
 4. Uutta ulkoasua täytyy kunnolla kehua! Aivan upea! Tosin vuosien tai ulkoasun vaihtumisen jälkeen tämä viesti tulee olemaan off topic.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :D Tuli oikein hyvä mieli tästä viestistä!

   Poista
 5. Huuuuuuu! Vautsi vau! :D Tiesin että ulkoasu tulisi vaihtumaan, mutta unohdin asian kokonaan ja oikein säikähdin kun tulin tänne. Mutta tämä näyttää kyllä tosi kivalta! Hetki pitää varmaan tottua joihinkin uudistuksiin, mutta ainakin näin ensivaikutelmana tykkään tästä tosi paljon.
  Jotenkin tämän sivun blogimaisuus katosi, ja tämä näyttää enemmän joltain viralliselta Pokemon-sivulta jostain syystä. :D Mutta se ei ole mikään huono asia. Tuo vanha banneri on myös kiva! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja jooooo, en mäkään oo tähän vielä täysin tottunut. Jotenkin tuo banneri on ehkä sellainen, mikä eniten nyt häiritsee, mutta jos vaikka joskus olisi aikaa oikeasti sitä tutkailla ja keksiä jotain uutta sen tilalle :D. Mutta tuon Torterran ja Venusaurin riippumatto-kuvan haluan kyllä säilyttää bannerissa. Se on niin... living in the moving forestmainen :D.

   Kyllä tää blogi näyttääkin nyt freeshiltä :D.

   Poista
 6. ...Ensimmäinen jonka mielestä vanha oli vähän kivempi? (sori!) Itse en pidä lyhennetyistä teksteistä, koska tämä tietää välilehdissä availuja jos on useampi lukematon postaus kertynyt. Tosin kätevähän tuo on spoileripitoisten tekstien varalta. Pääasiahan on että muutoin blogi pysynyt kaikin puolin toimivana, tekstien ja kuvien sommittelu on aina ollut oikein mainio eikä mitään downgradea ole tapahtunut kuten monien nimeltä mainitsemattomien nettisivustojen kanssa on käynyt ^^
  Purugly pitäisi joskus napsia tiimiin, Glameowia löytyy tosi huonosti peleistä :c Tahtoisin sen ekoilta Routeilta mukaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvi pyytää anteeksi, musta edellisessä ulkoasussa se banneri oli joku miljoona kertaa kivempi, mutta tähän uuteen se ei oikein sopinut :D. Toi lyhennetty teksti -homma on tosin ollut sellainen, että olen halunnut sitä jo jonkin aikaa sen takia, että nyt voin postata paremmalla omatunnolla kammottavia kuvaspämmejä, kun niiden lataaminen ei vie yhtä kauan ehkä aikaa kuin ennen. Mutta tottahan toikin, että vähän ärsyttävääkin se on klikkailla noita auki. Nooh, katsotaan.
   Kiitos paljon kehuista ^_^.

   Toi on muuten totta, että Glameowia ei kauheasti muissa peleissä näy. En oikeastaan edes muista nähneeni sitä missään muissa peleissä villinä...

   Poista
 7. Uusi ulkoasu on tooodella hieno (。・ω・。)ノ♡

  (Pelkäsin vaan, kun ilmeisesti päivittäessäsi blogiin ei päässyt, niin luulin sulkeneesi blogin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D! Ja eeeei, en mä blogia noin yhtäkkiä sulkisi - mutta et ollut kyllä ainoa, joka tuota ehti pelästyä.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!