Substitute-sarjakuva ja Pokémon-fanitusta



Hoo! Julkaisin Substitute-nimisen nettisarjakuvani ja sen ensimmäiset 10 strippiä nyt viimein. Tästä linkistä pääsee lukemaan heti sarjakuvan ensimmäistä strippiä, kun taas tuo varsinainen pääosoite vie uusimmalle sarjakuvanpätkälle. Jatkoa tulee kahdesti viikossa aina maanantaisin ja perjantaisin, seuraavan kerran siis jatkoa voi odottaa ensi perjantaina yhden stripin verran :).

Olen viime viikkoina kyllä hiukan selvästi ignoorannut blogia, mutta nyt tilanteen pitäisi vähän rauhoittua ja huomenna mulla onkin iso lovi päivästä varattu kommenttien vastailuun. Pakko kumminkin tässä kohtaa esitellä hiukan viimeisempiä Pokémon-ostoksiani...


Joululahjaksi saamani Pikachu-sukat saivat äkkiä kaverit, kun huomasin nämä alennuksessa ebayssa :D. Nämä ovat itse asiassa lasten sukat, pituudeksi oli annettu 18-20 senttimetriä, mutta hyvin ne meikän (myönnettäköön, pieneen) jalkaan sujahti, vaikka sukkia katsellessa iski epäilys, sen verran pikkuisilta ne näyttivät.


Sain tämän hurmaavan Takara Tomyn Chespinin lahjaksi :3. Saapui tänään postin mukana! Tällaisista yllätyslahjoista minä pidän :D.



Lisäksi Pokémon Adventures-kokoelmani on kasvanut kovaa vauhtia viime viikkoina, että ehkä nyt hetkeksi olen tyydyttänyt Pokémon-keräilytarpeeni.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

  1. Pikatsuuuuuuuu! Pikkuvelihän saa tuon Alphasapphirren parin viikon päästä, itse olen onnistunut pysymään täysin pimennossa noista spoilereista uusiin muutoksiin. Demon pelasin mutta enpä ole juuri muuten mitään etsinyt. Ostin kanssa pokemon adventuresin suomenkieliset versiot 1&2, kolmosta odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu, onkos tuo suomennos ollut hyvä Pokémon Adventuresissa? Ja aika hyvin olet kyllä onnistunut pysymään spoilaantumatta, vaan niin olen minäkin onnistunut pitämään Delta Episoden itseltäni pimennossa!

      Poista
  2. Aivan mahtava tuo sarjakuva! :O hitto.. mä haluun itelleni tämän! :D

    VastaaPoista
  3. Jeee, sarjis näyttää huikeen hyvältä! Sympaattinen aloitus, Weedlen kohtalo oli tosin surullinen!:( Aivan upea muuten se kuva kolmesta startterista, kun väritys on suhteellisen simppeliä ja jotenkin "old-schoolia", ihan tulee Pokémonin retroajat mieleen! Tuo sivu yleisestikin alkaa näyttää oikein mojovalta, vaikka kommenteistasi päätellen työstät sitä vielä.

    Ja lisää Pokémon-oheistuotteita, ei voi kuin arvostaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin itse asiassa värit juurikin Bulbasaurin, Charmanderin ja Squirtlen Red&Blue-spriteistä tuohon kuvaan noista kolmesta startterista. Mun HTML-taidot on niin pahasti ruosteessa että, mutta koetan nyt kumminkin työstää tuota vielä. En vieläkään oikein pidä siitä :D.

      Mutta kiitos kommenteista!

      Poista
  4. Alkoi heti soimaan Red/Bluen wild pokemon musiikki päässä kun Rattata ilmestyi :)
    Törmäsin noihin Adventuresien suomennoksiin eilen kaupassa. En ole vielä oikein päättänyt hankinko niitä englanninkielisiä vai suomeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, tykkään itse tuosta Rattatan ilmestymiestä kovasti :D.
      Ehkä syy hankkia Adventuresia englanniksi on se, että ainakin kaikki osat tulevat saataville, jos haluaa oikein kerätä. Suomennoksesta ei oikein tiedä, kuinka kauan sitä jatketaan... Mutta toisaalta hintavaksihan se käy, kun englanniksi ostaa.

      Poista
  5. Eikää, aivan loistava sarjakuva ! Pakko myöntää, että siellä se nettisarjakuvasi sivusto on tallennettuna kirjainmerkkipalkkiini, jotta helposti pääsen lukemaan jatkoa :3 Voisin kehua tätä maasta taivaisiin, mutta oikeesti tosi huumorillista ja viihdyttävää luettavaa. Ja edelleenkin rakastan noita kaikkia pokemonien ilmeitä, Squirtle varsinkin on aivan ihana tuon ekan voittonsa jälkeen, mistä tulikin mieleen, että voi Weedle parka :D

    Jee lisää pokemon-fanituotteita ! Onks sulla jotain pokemon aiheista kahvikuppia, on meinaan pistävä toi muumimuki tuolla kaiken pokemonin keskellä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonski! :D. Nämä kivat kommentit kyllä piristävät jatkamaan, mulle iski nimittäin yhdessä kohtaa jo kammottava epätoivo, että tää koko sarjis näyttää ja on ihan hirveä :D. Weedle-raukka. Kuinka kirjoittaja voikaan olla noin julma, että kirjoitti Weedle-paran hylkäämisen... ai niin, sehän olin minä :(.

      Ei ole! Mutta näin yhdessä nettikaupassa sellaisen pyöreän Poképallo-kupin ja nyt haluan sen... mutta ehkä mä "tyydyn" tähän muumimukiin kaiken tän pokémonin keskellä <3.

      Poista
  6. Vau! Luin sun sarjakuvaasi ja se on kyllä m-a-h-t-a-v-a! :D Ja kun mä kirjotan tavutettuna se tarkottaa että olen tosissasi hahaha. En malta odottaa että näen jatkoa!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!