Luukku I: Joulukalenterin aloitus!

Ja näin taas lähtee joulunodotus liikkelle... ja totta kai tänäkin vuonna myös täällä Living in the Moving Forestissa isketään tonttulakit päähän ja aloitetaan jo perinteeksi muodostunut blogin oma joulukalenteri! No okei, tonttulakkeja ei olla laitettu päähän, mutta siitäkin huolimatta...... tervetuloa jälleen seuraamaan Avrin ja Munchlax Manian Munchyn yhteistä joulukalenteria! Viisaat päät on taas lyöty yhteen ja pitkien "miten saataisiin mahdollisimman hieno joulukalenteri aikaiseksi ilman että kuollaan burnouttiin samalla" keskustelujen jälkeen meillä on taas joulukalenteria varten metkut enemmän tai vähemmän selvillä :D. Aivan kuten viimeksikin, niin myös tänäkin vuonna, sekä minä että Munchy kirjoitellaan tänne blogiin joka päivä kalenteriluukkuina kaikennäköisiä kirjoituksia erilaisista aiheista. Voitte ainakin odottaa kirjoituksia aiheista kuten... tai no, mitä sitä turhaan etukäteen paljastamaan ;).

 • Kirjoitusten lisäksi, kalenteriluukkujen lopusta löytyy jokin päivittäinen tehtävä lukijoille. Luvassa on jälleen arvoituksia, pulmia ja luovia tehtäviä, niin kirjallisia kuin kuvallisiakin juttuja. Tehtävien tekijät keräävät itselleen pisteitä ja eniten pisteitä keränneet voittavat joulun lopuksi luonnollisesti hienoja palkintoja :D. Päivittäin osallistumalla voi tietysti kerätä itselleen paljon pisteitä, mutta ei se todellakaan tarkoita sitä, että jos huomaat joulukalenterin olevan menossa vasta vähän myöhemmin, etteikö sinulla voisi olla edelleen mahdollisuutta palkinnoille - vaikka joissain tehtävissä on selkeä oikea vastaus, niin joissain tehtävissä arvoisa raati Avri ja Munchy päättävät voittajan. Joten mukaan vain kaikki!
 • Tehtäviin vastataan täällä, Munchlax Manian puolella. Vastatessasi muista jättää joka kerta sama nimimerkki ja sähköpostiosoite, jolla tunnistamme vastaajat siinä tapauksessa, jos joillain esiintyy samoja nimimerkkejä. Sähköpostiosoitteita käytetään pelkästään yhteystietojen keräämiseen voiton sattuessa kohdalle!
 • Ne lukijat, jotka seurasivat blogia viime vuonnakin, muistavatkin varmasti, että mulla ja Munchylla oli vähän sellaista pientä kilpailua siitä, kumpi meistä nyt oikeasti on se mahtavin pokémon-mestari. Te äänestitte meille tiimejä ja niin siinä sitten kävi, että meitsi voitti kolme ottelua ja Munchy yhden. Ehkä Munchy sitten kiukustui ja ajatteli meitsin jotenkin ovelasti huijaneen viime vuonna, sillä tänä vuonna hän ehdottikin aivan uutta kilpailua: Wonder Trade -pokémonottelua!
 • Wonder Trade -ottelumme pohjaa enemmänkin arpaonneen kuin muuhun! Minä laitan Turtwigin ja Munchy luonnollisesti Munchlaxin Wonder Tradeen, ja saamme tilalle jonkin uuden pokémonin. Seuraavana päivänä taas laitamme Wonder Tradesta saadun pokémonin uudestaan Wonder Tradeen. Tätä jatkamme aina jouluaattoon asti, jolloin arpaonni ratkaisee, kuka onkaan se viimeinen pokémon, jolla joudumme ottelemaan toisiamme vastaan!
 • Munchlax Manian etusivulla saatte käydä jouluaattoon asti äänestämässä, kumpi sinä päivänä Wonder Tradesta saaduista pokémoneista on teistä mieluisampi. Äänestämällä voitte kerätä paitsi pisteitä, mutta äänestämiselle on myös toinen tarkoitus...

Wonder Trade -vaihtelut alkavat siis näistä kahdesta... vaan minne ne päättyvät? :P
Mutta ennen kuin karkaatte äänestämään jompaa kumpaa pokémonia, on aika esitellä tämän päivän joulukalenteritehtävä! Aloitetaan jälleen jollain helpolla kysymyksellä:

Kuka on lempihahmosi Pokémon TV-sarjassa? 


No niin, ei muuta kuin vastausta kirjoittelemaan tänne ja äänestämään Wonder Tradessa täällä! Ei muuta kuin hyvää joulun odotusta kaikille!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Jee! Joulukalenteri on palannut! :D Hauska idea tuo Wonder Trade-ottelu. Odotan innolla millaista siitä mahtaa tulla. Kiitoksia kun teette tämän kalenterin taas, koska nyt joulunodotus sujuu entistä mukavammin. ^w^

  Ainiin ja muutes: tutkiskelin tätä blogin uutta sisältöä vielä tarkemmin, jolloin huomasin tuon linkkiosion. Olisikohan sinne mahdollista laittaa linkki omaan Pokemon-blogiini osoitteessa woopersalamander.blogspot.fi? Se olisi hienoa ja oikea kunnia! :3

  Hyvää joulunodotusta myös Avrille ja Munchylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, kiitoksia vain lukijoille jotka aika epäaktiivisesta vuodesta huolimatta jaksavat edelleen palata blogiin lukemaan kirjoituksia ^_^. Tulee aina niin hyvä mieli siitä!

   Ja tottahan toki, itse asiassa meinasinkin pistää linkkisi tuonne jo ihan ilman pyytämättäkin! En välttämättä tänään ehdi sitä sinne laittaa (täytyy valmistella luukkuja :D), mutta yritä ehtiä lisäämään sen viimeistään huomenna!

   Sitä samaa kiitos!

   Poista
 2. Jees. Tänä vuonna yritän itse(kin) ottaa aktiivisesti osaa päivittäin. :D Kiitokseni tästä hienosta kalenterimahdollisuudesta kummallekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia itsellesi! Kivaahan tällaisia on järjestää, kun tietää, että on ihmisiä, joita kiinnostaa osallistua :).

   Poista
 3. Olette te aikamoisia kun jaksatte tehdä tämän kalenterin tänäkin vuonna! Odotan innolla uusia luukkuja ja koitan aktiivisesti vastata mahdollisimman moniin tehtäviin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla! Kyllä mekin vähän Munchyn kanssa ihmetellään, että miten me saadaan kaikki hommat aikaiseksi, kun on kumminkin oikean elämän juttuja kuten töitä ja sen sellaista, mutta kyllä tämän järjestäminen on silti aina sen arvoista :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!