Uudet Alola-pokémonit: Kiteruguma ja Mimikkyu

(Katsokaa, postaan kahdesti päivässä, kuten joskus vanhoina aikoina ;D)

Coro Coro on taas leakannut ja voi pojat, me saatiin taas pari uutta muikeaa pokémonia. Etenkin toinen näistä on mulle ihan valtava järkytys, mutta siis positiivinen sellainen, koska huh huh.

Ensimmäinen uusista pokémoneista on tällainen nallekarhu, jonka japaninkielinen nimi on Kiteruguma. Tosin vaaleanpunainen ja halittava olemus saattaa vähän huijata luulemaan tämän nallen olen tosi herttainen, mutta kyseessä on YLI 2 METRIN KOKOINEN JÄRKÄLE :O. Esim. Ursaring jää koossaan tälle kakkoseksi. Tästä kultapandaan perustuvasta pokémonista kerrotaan ainakin sen verran, että sitä pelätään Alolassa jopa niin paljon, että sen esiintymisalueilla on isoja varoituskylttejä, jotka varoittavat tämän teddy-karhun oleilevan alueella. No en kyllä yhtään ihmettele, jos tää on joku yli kaks metriä pitkä :DDDD. Kyseinen pokémon on hullunvahva ja tyypiltään Normal/Fighting. Se tykkää halata kouluttajaansa, mutta ison kokonsa ja voimakkuutensa takia Kiteruguman kouluttaminen vaatii varovaisuutta.

Siis apua, mitä enemmän katselen tätä, sitä hellyyttävämpi ja mainiompi siitä tulee. Se on yhtä aikaa ihan älyttömän hellyyttävä, mutta kuitenkin tosi badass. Etenkin tuossa oikeanpuolimmaisessa kuvassa se lyö tuota puupölkkyä, niin sillä on ihan sellainen "no bullshit"-ilmekin naamalla!
Vaikea jotenkin arvioida, että saako tämä mitään evoluutiota itselleen. Jotenkin voisin kuvitella, että sille sopisi joku alempi aste, mutta korkeampaan kehitysmuotoon en oikein usko. Mun tekisi mieli taas sanoa, että tämä on vahva tiimiehdokas (etenkin jos koko muu Alola on ihan kauhuissaan kyseisen pandakarhun olemassa olosta)... musta tuntuu, että sanon tämän saman jokaisen pokémonin kohdalla :D.


Noh. Aluksi ilmeeni oli kirjaimellisesti tämän näköinen: O__O

Tää on ehkä siisteintä, mitä oon pitkään aikaan nähnyt! Tää design on niin hieno, ja ennen kaikkea niin väärin :D. Kyseinen pokémon on japaniksi nimeltään Mimikkyu ja se on Ghost/Fairy-pokémon. Se inhoaa auringon valoa ja yrittää kovin vältellä sitä pysymällä pimeissä pakoissa. Tarinat uskottelevatkin, että Mimikkyu on heittänyt suojakankaan niskaansa välttääkseen auringon valoa. Kankaan alle ei kuitenkaan missään nimissä saa yrittää kurkistella, nimittäin kurkistelijaa kohtaa kostoksi kamala sairaus. Musta tää on ehkä kiinnostavin ja tavallaan pelottavin kummitus-tyypin pokémon aikoihin! Mulle tuli ainakin heti sellainen olo, että kyseinen pokémon sairastaa jotain aivan hirvittävää tautia, jonka johdosta se on hirveän näköinen kankaan alla. Siksi se vihaa auringon valoa, koska ei halua muiden näkevän, mitä kammottava sairaus on sille tehnyt... sairaus on vielä tietysti herkästi tarttuva ja hirveä, joten siksi kaikki sen vaatteen alle vilkaisevat saavat kokea sen kamalan kirouksen. Tulee mieleen ihan joku rutto tai vastaava :D.

Tää jotenkin niin upea luomus :D. Musta se vaikuttaa paljon pelottavammalta kuin monet muut kummitus-pokémonit. Jotenkin tosi creepy! Ja mahtava! Siis jotenkin toi Pikachu-look on niin häijy ja väärä, se näyttää vähän niinku joltain Pikachun zombielta :D. Siis mulla ei tahdo riittää ylistyssanat tämän otuksen kohdalla. Se on todellakin jotain sellaista, mitä en villimmissä kuvitelmissanikaan olisi itse osannut keksiä, ja se tekee siitä vain mainiomman. Tiimiharkintaan menee tämäkin :DDD.

Mitäs mieltä te muut olette? :D Musta nää kummatkin oli mun mieleen ja kovasti!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

 1. Ooh, postauksia postauksia!! Ja ajankohtaista!! Sattumalta olen itsekin juuri koneella ja saanut todistaa nämä upeat Pokémonit.

  Mutta apua, en mä yhtään ajatellut Kiteruguman olevan noin ISO! Ei tuosta yksittäisestä kuvasta päätellyt muuta kuin "aa, onpa hassu pieni nallekarhu", mutta nyt kun sen tiedostaa olevan noin iso, niin ajatukset meni ihan sekaisin. Ehkä ymmärrän nyt paremmin, miksi sitä niin pelätään... vaikka tuon näköisellä naamalla teddy taitaakin tehä enemmän tahatonta vahinkoa kuin tahallista.

  Mimikkyu on ihana! Ja juuri taidettiin paljastaa sellainenkin seikka tästä, että se tahtoo vain olla yhtä rakastettu kuin maskottimme Pikachu - siksi tuollainen kostyymi. Niin surullisen creepyä, ihan super mahti Pokémon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Oon ollut koiranpentuvahtina tässä lähes viikon verran ja tänään oli eka päivä, kun en ollut täysin uupunut koiranpennun keksimien temppujen jäljiltä ja jaksoin istua koneella päivittämässä blogia :D. Parasta.

   Joo, siis toi pokémon muuttuu samantien kiinnostavammaksi, kun huomaa sen koon! Ihan valtava! :D Se on niin symppis... haluaa halia, mutta ihmiset pelkäävät sitä kuollakseen.

   Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apua toi teki Mimikkyusta vieläkin sympaattisemman. Miks nää molemmat on vähän tällaisia sad caseja? Ihan parhaat, haluan kummatkin.

   Poista
 2. Mimikkyuhin mun pitää vielä totutella, vaikka tyypitys on kyllä mitä erikoisin.
  Kiteruguma onkin noin iso :O. En olisi arvannut.
  Tykkään kyllä sen kohdalla tuosta varoituskyltti-jutusta; Japanissa ihmisiä varoitetaan usein karhuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta, tuo Japani ja karhunvaroituskyltit! Just sympaattista, että Kiteruguma on niin tollanen söpö ja sitä pelätään. Haluan sellaisen heti :D.

   Poista
 3. Siis Mimikkyu on ihan supersiisti!! :D En oo tähän mennessä tykänny oikein yhtään muista ku Rowletista, Cutieflystä ja Togedemarusta, mut herranjestas että harmittaa jos tälle ei tuu muita muotoja! Itelle tuli heti ekana mieleen kaikki kauhuskenaariot siitä, miten toi koko puku onkin ihan oikea kuollut Pikachu. Toivottavasti tolle tulee jotain mielenkiintoista lorea taustalle. :D Tyypitys on jotenkin tosi jännä, koska fairystä tulee kuitenki heti mieleen, että puvun alla olis jotain hirveän söpöä.

  Ja onhan Kiterugumaki ihan supersöötti, voin vaan kuvitella miten passiivis-aggressiivisen räyhäkäs siitä tulee tappelussa. :DD Mut jotenkin designwise ei sytytä ihan niin paljon, vaikka huutohymyilyttääkin ihan jumalattomasti ajatus siitä, miten kaikki pelkää henkensä puolesta. Punapandat on tosin aina kivoja nii ei haittaa, pakko ottaa tiimiin jos lisää muotoja tulee. ♥ Harmittaa vaan tylsä tyypitys.

  (no siis oikeestihan kiteruguma on kiva vaan koska hopeanuoli-flashbackit)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mimikkyu on kyllä mitä uskomattomin. Se on niin luova, mutta silti tosi simppeli ja yksinkertaisesti vain nerokas! Todellinen sad case. Mä en jotenkin usko, että sille tulee kehitysmuotoja... mutta tiedä sitä sitten :D. Vähän olisi hauskaa, jos sen kehitysmuodolla olisi Raichu-rätti päällänsä XD.

   Mä tykkään jotenkin tosi paljon Kiterugumastakin, vaikka jäähän se nyt vähäsen tuon Mimikkyun mahtavuuden varjoon. Mut sekin on niin symppis! Ja ihan mahtavaa, miten tavallaan aika perus design muuttuu heti kiinnostavaksi, kun tajuaa sen olevan ihan uskomattoman suuri järkäle :D.

   Ei apua Kiteruguma on pakko nimetä Akakabutoksi.

   Poista
 4. Nallen pää näyttää etupuolelta vähän irralliselta. Tyypitys ja desingn ei ole mitenkään itseäni houkutteleva, mutta yllättävä koko ja tonninseteli-ilme houkuttelevat kokeilemaan.
  Ja toi toinen Pokemon... WTF!! En osannut heti päättää mitä mieltä tästä olen, mutta vähän pakkohan on tykätä noin oudosta ilmestyksestä :D Tästä saa varmaan mielenkiintoisen jakson animeen.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!