Online Competition: Fairy Face-Off


Pokémon.comin uusi otteluturnaus on nimeltään Fairy Face-off. Multahan on aika kovasti mennyt nämä kaikki turnaukset sivusuun, en ole ehtinyt pysyä kärryillä sitten yhtään. Ajattelin kuitenkin, että hetkinen, tällä kertaa meikä osallistuu! Olen siis keskellä Fairy-tiimin tekemistä ja pakko myöntää, että hankalaa on. En siis tiedä yhtään, miten homma sitten toimii, joten annan kokeilustani jotain raporttia sitten joskus :D.

Tällaisia kavereita olen hiukan ajatellut tiimiini:
- (Mega) Mawile
- Klefki
- Clefable
- Carbink
- Azumarill
- Dedenne tai jos aikaa on, niin Togekiss.

Onko kukaan lukijoista osallistunut näihin turnauksiin?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

4 kommenttia:

 1. Itse en ole ehtinyt osallistua kertaakaan, kun aina ollut jotain.. ehtisiköhän sitä tähän itsekkin.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistu ihmeessä! Eihän siinä ainakaan mitään varsinaisesti häviä, jos osallistuu :). Kaikki osallistujat saa palkinnoksi läjän PokéMileseja.

   Poista
 2. Mä olen ihan suosiolla sivuuttanut kaikki nämä tämmöset turnaukset kun en ole koskaan ollut innostunut moisesta.... mutta toisaalta, nyt kun (jos?) teikäläinen osallistuu, niin kuulisin mielelläni ihan tarkkaakin selostusta siitä, että miten ne nyt edes toimii (sekä tietysti siitä miten olet pärjännyt!). Tsemii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en tiedä yhtään, miten nää nyt sitten toimii :D. Mutta joo, ehdottomasti tulee kunnon raporttia! Häviän kuitenkin varmaan ihan heti :D. Noooh, sellaista sattuu! Kiitti!

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!