Pokédex: Squirtle, Wartortle ja Blastoise

Ensimmäiseksi sellaista ilmoitettavaa, että tein Vieraileville kirjoittajille oman sivun, jonka löytää tuosta oikealta. Siellä on ohjeita, kuinka ottaa yhteyttä ja pari ajatusta kirjoituksista, joita mielelläni ottaisin blogiin tällä hetkellä. Koetan päivittää listaa, jos kiinnostusta löytyy. Lisäksi tein ison päivityksen Avri-osioon, joten jos kiinnostaa, niin sinne sitten.


Pokédexiä on tullut valmistettua ihan kohtalaista vauhtia. Tällä hetkellä piirtelen Pidgeytä muotoineen. Tässä kuitenkin blogiin Squirtle, Wartortle ja Blastoise.

Vaikka nyt itse sanonkin, niin Squirtlesta tuli tosi söötti ilmestys meikäläisen kynästä. Halusin piirtää sille tuollaiset nappisilmät, kun sillä on sellaiset Red&Blue-pelien spriteissä. Ensimmäinen pokémonini koskaan oli Squirtle, niin peleissä, lelufiguurina kuin Pokémon-korttina. On varmaan siis aika selvää, että kiintymykseni tähän vesikonnaan on aika kova ja se on, ja pysyy, Kanto-starttereista suosikkinani. Muistan, kun sain ensimmäisestä mysteeri-Poképallostani, joiden sisällä oli pahanmakuista karkkia ja Pokémon-figuuri, Squirtlen ja olin riemuissani, koska juuri Squirtlea toivoinkin. Jotenkin vesityyppi on aina iskenyt kovasti, ja joku siinä Squirtlessa sitten on ollut, johon silloin muinoin tykästyin. Nimesin startterini silloin muinoin Nic:ksi, koska nappasin vaan kolme ensimmäistä kirjainta sanasta nickname - se sana kun jotenkin kuulosti musta niin coolilta. Jep, olen hölmö :D.
Squirtle on 50 senttimetriä pitkä ja painaa 9 kiloa.


Jollain tapaa Wartortle on aina ollut musta siistein Squirtlen evoluutioista, mutta sitten toisaalta Blastoise ja Squirtle on aivan yhtä mahteja :D. Wartortlessa jotenkin tuo häntä ja nuo korvat iskevät meikäläiseen hyvin. En tiedä oikein, mitä mieltä olla tuosta tuherruksestani. Kaipa se on ihan jees, mutta ei mitenkään erikoinenkaan :D. Wartortle on metrin mittainen ja painaa yli 22 kiloa.


Blastoiseen en ole kyllä nyt yhtään tyytyväinen, en aluunkaan. Mutta ei kai siitä sen enempiä, täytyy panostaa joskus uuteen piirrustukseen oikein kovasti :D. Blastoise on COOL, siitähän kertoo jo nuo vesitykit sen selässä. Pituutta Blastoisella on 160 senttimetriä, joten se olis mua just vähän pitempi...  haluan oikean Blastoisen kaveriksi :P. Painoa löytyy 85 kiloa ja rapiat, mikä on musta itse asiassa tosi vähän pokémonille, joka on aika tukeva järkäle.

Jossain kohtaa täytyy varmaan oikeasti pysähtyä suunnittelemaan, mitä näistä pokémoneista oikein kirjoittelis muuta kuin mielipiteet :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Siis näähän on aivan törkeen hienoja! :o olisin aineki ite tyytyväinen. :D ainoa mihin kiinnitin huomiota (kun jonkun aikaa tuijottelin), niin näyttää että Blastoise on käynyt puntilla treenaamassa jalkoja. :D mut sekin on musta vaan hienomman näkönen, eikä se mitenkään silmään pistä. :)
  Ai hitto haluun kyl ehdottomasti nähä loputkin tästä dexistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D. Kai sitä on aina hiukan itsekriittinen, muutenhan mitään kehitystä ei koskaan tapahdu! Ei kumminkaan saa liikaa piehtaroida itsekriittisyydessä. Ja musta tosiaan tollanen järeä pokémon kuin Blastoise vaan tarttee tollaset punttisalijalat :D!

   Kiitos, lisää on tulossa!

   Poista
 2. Hyvin oot piirtänyt :)

  VastaaPoista
 3. Ditto-versio Squirtlesta? :D Squirtle on kyllä miullekin niin täyttä nostalgiaa RBY-ajoilta.

  Wartortle, mah looooooooove!!!! <3 Charmeleon ja Wartortle olivat juuri ne poksut mistä tykkäsin eniten Kanto-starttereissa, Wartortle on edelleen niin ihuna ja mainiosti suunniteltu. Ja Blastoise kanssa. -^^-

  Hienosti piirrät jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, vähän Dittoltahan toi Squirtle vaikuttaa. Ooh, hiukan odotan sitä, että pääsen oikeasti piirtämään Ditton! Siitä pitäisi tulla hauskaa.

   Mustakin noi keskimuodot (kaikista Kanto-starttereista) on tosi hienoja. Ihan toisinpäin on asiat esim. Sinnoh-starttereissa, joissa musta keskimuodot on tosi tylsiä ja laimeita. Blastoise ja Wartortle on upeita!

   Poista
 4. Aiyeeh, piti kommentoida Charmanderin perheen kuviin mutta jäi, niin kommaampas tähän nyt että on aivan upeita nämä kaikki piirustuksesi! Voisin ehkä haluta kopion tästä PokéDexistäsi sitten joskus...

  Wartortle on mun mielestä kans se "siistein" näistä, se vaan on jotenkin niin faaabulous pumpulikorvineen ja -häntineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tossa eilen pohdin, että kun tämä (omasta mielestäni) valmistuu niin ripeää vauhtia, että ties vaikka jaksaisin skannata kaikki kuvat oikein kunnolla näiden kämävalokuvien sijaan, värittää tai ainakin muokata koneella, ja sitten pistää kirja kasaan ja myyntiin jonnekin etsyyn :D.

   Jooooooooo, toi häntä ja noi korvat! Blastoise olisi ihan fabulous jos silläkin ois noi pumpulikorvat ja häntä.

   Poista
 5. Aww, tuo Squirtle on tosi suloinen noilla nappisilmillään! :3 Olen pitänyt Kanto-starttereista aina vähiten Squirtlesta. Pahoittelen. :D Charmander ja Bulbasaur ovat ihania, mutta Squirtle on jotenkin... ihan okei kai. Wartortlesta en pidä juuri yhtään ja Blastoisekin on vähän meh..

  Mutta olen pelannut LeafGreenin läpi valiten Squirtlen, ja se oli kyllä voimakas tiimiläinen. :) Ei Squirtlessa mitään vikaa ole, mutta olen vain aina pitänyt siitä vähiten. Hieno Pokemon silti. Oma ensimmäinen Pokemonini koskaan oli Charmander, jolle annoin jostain syystä nimeksi Pablo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja hei, saahan kaikilla omat mielipiteet olla :).

   Hahaha, Pablo kuulostaa aika legendaariselta. Hyvä, että muutkin harrastaa lempinimiä ainakin silloin tällöin :D.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!