Pokédex: Weedle, Kakuna ja Beedrill

Heti perään toinen Pokédex-postaus :D.


Ja nyt vuoroon tietysti Weedle, Kakuna ja Beedrill. Bzzzz.

Weedle

"Weedle has an extremely acute sense of smell. It is capable of distinguishing its favorite kinds of leaves from those it dislikes just by sniffing with its big red proboscis (nose)."
- Pokédex-entry (Ruby&Sapphire)

Kuolen aina sisäisesti hiukan, kun muistelen Pokémonin Samurain haaste-jaksoa, jossa suomi-Pokédex laulaa Weedlestä: "Tämä on Weedle. Sen otsassa oleva pistin lausuu hyökkääjälle varsin teräviä huomautuksia." :DDD. En tiedä naurattaako mua enemmän toi koko Pokédex-entryn itsestään selvyys ja hyödyttömyys vai toi lähes runoollinen ulosanti. Pistin lausuu varsin teräviä huomautuksia... hahaha. Anyway, surkea homma Weedlelle ja kumppaneille on se, että musta tuntuu että kyseinen pokémon on aika pahasti Caterpien varjossa. Voi ressua! Weedlestä mulla on sellainen typerä oma muisto, kun kaverini piirsi yhteen Weedle TCG-korttiini vähän muutoksia. Valitettavasti en voi ottaa kortista kuvaa, kun kortti jäi Suomeen, mutta tein photarilla rekonstruktion tuosta mainiosta mestariteoksesta.


No joo.
Pituus: 30 senttimetriä
Paino: 3,2 kiloa
Kehittyy: Tasolla 7.
Kuva on niin simppeli, että eihän tuosta oikein keksi mitään sanottavaa. Vähän tylsä tuo Poison Stingin kuvitus :/.

Kakuna

Läpi näkeekin hiuhan esimakua
 Pidgeottosta ja kumppaneista...
"Although it is a cocoon, it can move a little. It can extend its poison barb if it is attacked."
- Pokédex-entry (Gold)

Oon aina tykännyt Kakunasta. Kakuna on ihan paras. Se on kiinnostavan näköinen, vaikka se onkin tuollainen... pelkkä kotilo. Jos Metapod oli musta epämiellyttävän oloinen, melkeenpä jotenkin karmiva (etenkin jos ajattelee, millainen ilmestys joku Metapod olisi ihan oikeassa elämässä), niin Kakuna on sen sijaan musta vaan täynnä mystiikkaa. En ole koskaan kauheasti käyttänyt Weedleä ja sen muotoja, lähinnä koska ne ei ole koskaan oppineet mn mielestä mitään kivoja hyökkäyksiä RBY/FRLG-peleissä, joissa ne nyt pääasiallisesti on olleet sellainen alkuruohikko-vaihtoehto. Ehkä voisi kokeilla korjata tätä virhettä uudemmissa peleissä.
Pituus: 60 senttimetriä
Paino: 10 kiloa
Kehittyy: Tasolla 10
Olisi varmaan pitänyt piirtää tuo Goldin Pokédexinkin mainitsema Poison Sting, eikä tätä tylsää Hardenia. No, ihan jeeshän tämä on kuitenkin.

Beedrill

"A Beedrill is extremely territorial. For safety reasons, no one should ever approach its nest. If angered, they will attack in a swarm."
- Pokédex-entry (Emerald)

Beedrill ansaitsisi musta enemmän huomiota, onneksi sentään animessa sen olemassa olo noteerataan aika usein, kun tasaisin väliajoin Beedrill ajaa jota kuta takaa jossain metsikössä :D. Olen käyttänyt Beedrilliä ehkä kerran tai pari, mutta en mitenkään kunnolla. Täytyisi varmaan XY:ssä antaa tälle pokémonille uusi mahdollisuus, koska Beedrillin 3D-model on musta uuuuuuuupea noissa peleissä! Butterfree näyttää XY:ssä tosi kömpelöltä ja siltä, että sen ei kuuluisi pysyä ilmassa, kun taas Beedrillin vienosti läpinäkyvät siivet surraavat kuin mitkäkin.
Pituus: 100 senttimetriä
Paino: 29,5 kiloa, voisi kuvitella että Beedrill tuollaisten järeähköjen pistimien kanssa painaisi enemmän kuin Butterfree...
Olen Beedrilliini yllättävän tyytyväinen ja piirsin sen ilman yhtäkään mallikuvaa :). Ehkä vähän enemmän energiaa olisi voinut laittaa poseen, mutta toisaalta Fell Stinger on base poweriltaan aika heikko hyökkäys, joten ehkä sen ei kuulukaan näyttää siltä, että Beedrill vetelisi sielunsa voimin jota kuta nyrkillä pataan.

Ajatuksia Beedrilleistä, kommentteja, haukkuja, toiveita! Mitä vain voi lähettää kommenttiboksissa :D.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

11 kommenttia:

 1. Vielä kolmaskin pokedex-postaus, niin mun ilta on pelastettu. :D hienoa työtä jälleen. :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Riippuu miten nopeasti tulee siitä seuraavat ;D mikäli dexiä varastosta löytyy..? :D

   Poista
 3. Hyvin oot piirtänyt!
  Toivottavasti ei ala tympiä nää mun samankaltaiset kommentit...

  VastaaPoista
 4. Ai että, ai että! Kunnon postaus-sarja näkyy ilmestyneen unieni aikana.
  Tähän väliin on pakko suositella Beedrilliä koulutettavaski.
  Huonohkon hyökkäys valikoiman takia tätä ei aiemmissa geneissä tullut tosissaan käytettyä, mutta Y:ssä otin kaverin vihdoin tiimiin, ja rakastan sitä. Upean näköinen pokemon ja X-scissor ja Brickbreak tekevät rumaa jälkeä. Poison jabillä vielä keijut kumoon. Näin "vanha" pokemon ansaitsee tulla kokeilluksi viimeistään nyt :)

  VastaaPoista
 5. Komppaan ylläolevaa: mikä huikea yllätys saada peräti kolme postausta päivän aikana!

  Itsellä oli joskus Maija-Beedrill Crystalissa tai jossakin vastaavassa, ja vaikka heikohko se onkin, niin jaksoin pitää tiimissä loppuun asti haha! X/Y-pelien grafiikat tekee kyllä Pokémoneista niiiiiin paljon paremman näköiset. Tämä pätee erityisesti paitsi näihin Kanton Pokémoneihin (jotka on aina tottunut näkemään spriteinä), niin myös Unovan otuksiin, jotka mun mielestä oli kaikki tosi elottomia ja hirveitä, koska B/W:n liikkuvat spritet olivat niin kömpelöitä. 3D:nä kaikki näyttää niin paljon paremmilta!

  VastaaPoista
 6. Hahah, voi Weedle-parkaa! Nuo viikset ovat kyllä aika upeat. :D En ole ikinä käyttänyt näitä tiimissäni, koska olen tosiaan aina valinnut mielummin Caterpien. Beedrill voisi olla ihan kiva pokemon, mutten ainakaan vielä ole lämmennyt sille tarpeeksi, ottaakseni sen tiimiin.

  VastaaPoista
 7. Näistäkin tykkään kaikista, Kakuna erityisesti oli meitsille mieleen lapsena (ehkä siksi että se oli yksi ensimmäisistä Pokémoneista johon ikinä törmäsin lapsena, näin sen leluna kaupassa). Minulla on myös tuo jakso videolla mutta en ole koskaan nauranut tuolle Weedlen Pokédex-entrylle, vaikka täytyy myöntää että on se kyllä aika omalaatuinen. ^_^

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!