Team Flare

Pokemon X ja Y

Pokémon X- ja Y-pelien perinteisenä pahistiiminä toimii Team Flare-niminen rikollisjoukko. Heidän päämääränään on tuottaa vaan puhtaasti rahaa ja ilmeisesti fossiilien henkiinherättäminen vaikuttaa hyvältä tavalta lisätä taskujen pohjille vähän pätäkkää.

Olen ollut sitä mieltä jo todella pitkään, että nuo maailmaa valloitavat rikollisjengit ovat laimeuden huippu. Pahimmat noloudet ovat kuitenkin Team Aqua ja Team Magma, joiden päämäärästä uupui kaikki järki. Tosi fiksua haluta täyttää koko maailma pelkällä vedellä tai maalla??? Turhuuden huippu. Ei mitään järkeä erityisesti Team Magmalla, koska mitähän pirua sellaisella maapallolla sitten kasvaa, jossa ei ole vedestä tietoakaan... Yeah, fiksua.

Tykkään niin sanotusti vähän laimeista ja realistisimmista tavoitteista ja siksi rahaa hamuava Team Flare kuulostaa vallan muikealta. Koska sitähän ihmiset muutenkin halajaa? Totta kai tässäkin pelissä juonikuviot varmaan paisuvat täysin naurettavan kummallisiksi ja eeppisiksi, mutta lähtökohta on ainakin parempi. Muistuttaa vanhasta kunnon Team Rocketista, jolla oli realistinen ja aidon oloinen tavoite ja tykkäsin siitä, ettei R/B/Y-peleissä pelastettu koko hemmetin universumia, vaan kotikutoisesti vaan puututtiin niiden ikäviin Pokémon-bisneksiin. Kunpa XY-peleissä olisi vähän samankaltainen meno, tietty vähän pitemmälle vietynä.

Mitä nyt tulee itse jengiin, niin nimi ja asut ovat aika mjeeeehh. Team FLARE? Seriously. Jos nimeäisitte omaa rikollisjengiä, niin tuskinpa mikään huippu laimea Flare kävisi mielessä... Tai no ei sitä kyllä tiedä. Mun tiimi olisi joku Team Awesomeness tai vastaavaa hahaha, tai Team Rainbows! Eikö jossain videossa näkynyt Team Flarella olevan Houndooreja, joten ne sitten (nimestäkin päätellen) käyttävät paljon tulipokéja? Yeah?

Ihan jees pahisjengi! Toivottavasti saavat loistavan tarinan, joka ei karkaa sellaiseksi turhan eeppiseksi koko universumin pelastamiseksi...


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

13 kommenttia:

 1. Ihan jees minustakin, vaikka tuo nimi onkin häiritsevän simppeli. Ihan kiva että pitkästä aikaa pahikset haluavat jotain pienempää kuin maailmanvalloituksen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tosin pahoin pelkään, että joku universumin kaappaustemppu niillä on kumminkin loppupeleissä hihassa haha!

   Poista
 2. Iha Ok nimi Team Flare. Haalisivat rahaa ryöstämällä, lahjomalla ihmisiä, huijaamalla yms. :D Mut tuskin sellaista tulee, ajattelin vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta olihan Team Rocketkin vähän tuollainen, joten toivoa sopii! Olisi siistiä.

   Poista
 3. Onpas ihoa myötäilevät housut owo Pointseja siisteistä laseista, mutten liittyisi jos pitäisi moinen hiustyyli ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jotenkin osannut yhtään katsoa noita hiuksia :-D. Onpas järkyt tosiaan!

   Poista
 4. Noiden (rumista) kampauksista päätellenkin voi sanoa, että kyseessä on varmaankin tulipokemoneja käyttävä tiimi. Kuulostaa kyllä hienolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika tuliselta vaikuttaa meno asuja myöten :-)

   Poista
 5. Avri, miten ois joskus postaus Lavender townista ja sen lukuisista myyteistä ja legendoista? se olis mun mielestä aika kiintoisaa luettavaa, sillä mua on aina kiehtonut tää Lavender town syndrome :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kyllä! Koetan nyt (taas) ryhdistäytyä tämän kirjoittelun kanssa, niin voisin sitten tuota vähän pohtia ja tutkia... Joskus vaan on näitä kausia, ettei huvita yhtään olla koneella!

   Poista
 6. Zacos is back!!! X:ää ja Y:tä odotellessa nämä vaikuttavat ihano ok ryhmältä, puku hiukse a littosin kuin jostain Batmanista. Team plasma miellyttää enemmän yhä ulkonäöltään(b&w 2 siis, ritarit haisee.)mutta muuten vaikuttaa hyvältä. Koneeme piiputti puolisn vuotta sitten joten kommentointi on jäänyt vähemmälle, mutta nytkin olen broidin koneella salaa, kjäh kjäh. Koittakaapa muuten yhtä jutskaa. Menkää ekalle routelle ja napatkaa joku huon levuinen (1-5)poksu. Heivatkaa muut kuin tämä heikkopeikko boxiin, ja aloittakaa uusinta kiekka Unovan läpi. Hauskaa on! Saeja ei toki voi haastaa mutta silti, villitkin on aika haastavia. Ohops, venyipäs tämäkin viesti nyt taas pitkäksi... Zacos kuittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa takaisin! Harmi että on ollut tietokoneongelmia :-( JEp, toi on ihan hauska tapa pelata vanhoja alueita uudestaan läpi jollain uudella pikku pokélla... tai sitten aloittaa kylmästi vaan alusta, jos sattuu omistamaan molemmat versiot samasta pelistä :D.

   Poista
 7. Kirjoitus virheet surkean netti yhteyden vuoksi, näin vasta puolet tekstistä jonka olin jo kirjoittanut.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!