Avri

Se perinteinen, tuttu ja turvallinen osio sivuston ylläpitäjästä. Kaikkihan salaa rakastavat näitä osioita, vai olenko mä vain niin utelias, että aina hiipparoin porukoiden about me -osioissa?

Päivitetty 28.11.2015

Täällä blogissa ja parissa muussakin paikkaa netissä kuljen nimellä Avri, mutta voitte kutsua ihan Ainoksi vaan - se kun sattuu olemaan nimeni. Olen 23-vuotias ja kaikki synttärilahjat, onnentoivotukset ja kakut saa toimittaa mulle 15. marraskuuta :). Asun tällä hetkellä Suomessa, mutta viimeiset 1,5 vuotta sen sijaan Iso-Britanniassa.

Historiani Pokémonin parissa on alkanut silloin 90-luvun lopussa ja vuosituhannen vaihteesta. Tutustuin koulussa aivan ensimmäiseksi Pokémon-videopeleihin ja Pokémon-kortteihin, ja vasta sen jälkeen itse tv-sarjaan. Aivan ensimmäinen lempipokémonini oli Squirtle. Gameboy Colorin ja Pokémon Bluen sain vuoden 2001 keväällä, kun olin 8-vuotias pikkuavri ja koulut loppuivat. Tosi kauan jouduin GameBoy Coloria vanhemmiltani toivomaan, sillä he eivät uskoneet mun kiinnostuksen kestävän tarpeeksi pitkään, jotta sellainen kallis, 599 markan laite kannattaisi ostaa. Noh, lopulta sitten vanhemmat antoivat periksi ja osallistuivat Pokémon-innostukseni aloitukseen. Muistan, miten aluksi Bluessa vaikeuksia aiheutti vaikka mikä, sillä englantini ei ollut mikään kovin edistynyt (joskin parempi kuin monilla ikäisilläni, sillä kävin lapsena englanninkielistä leikkikoulua :P), mutta eipä se lopulta pelaamista estänyt! Eräs rakas muisto on myös se, miten paljon vaikeuksia Snorlax aikoinaan mulle tuotti, mutta voi sitä iloa, kun keksin, mitä sille pitääkään tehdä! Ah. Syntymäpäivänäni 15.11.2001 sain sitten myös Pokémon Gold -pelin lahjaksi ja muistan, miten kouluni alkoi vasta kello 10, mutta pyysin, että mut kuitenkin herätettäisi mahdollisimman aikaisin aamulla, jotta ehtisin pelata paljon ennen koulun alkua ♥. Ensimmäinen näkemäni Pokémon-jakso oli vasta Mikä täällä tuoksuu, Pokémon? -jossa Ash haastaa Erikan saliotteluun. Muistan ihastuneeni sarjaan HETI ja halusin nähdä seuraavankin jakson, Hypnon nokkaunet, jonka jälkeen Pokémon jäikin pienelle tauolle >:(. Onnekseni sarja alkoi uusintana alusta asti ja jatkui sitten läpi Indigo Leaguen. Ah.

Olen opiskellut ja teen mainosalan juttuja. Haaveenani on päästä Designeriksi tai muihin konseptointi -ja suunnitteluhommiin johonkin kivaan ja mukavaan mainostoimistoon, jolla on mielenkiintoisia asiakkaita.

Noh, oon tosi huono kirjoittamaan luonteestani yhtään mitään, mutta kokeillaan kumminkin. Olen ainakin ihan loputtoman utelias ja tiedonjanoinen, mutta paheeni on ehdottomasti huono keskittymiskykyni, ja välillä oikein ärsyttää, kun täytyy opetella jotain uutta, mutta keskittymiseni harhailee :P Viime aikoina tällaista on ollut Adobe Illustrator -tutoriaalien kanssa! Olen varmaankin loppujen lopuksi hyvin sosiaalinen tyyppi, joskin omaa rauhaa arvostan kyllä minäkin, erityisesti kun suurin osa harrastuksistani ovat enemmän tai vähemmän sellaisia, joissa tarvitaan omaa rauhaa ja keskittymistä :D. Jotenkin tuollainen... ekstroverttiuteni on vain lisääntynyt Iso-Britanniassa asuessani ja jos ennen virallisten puhelujen soittaminen oli aika 'äääh' touhua, niin nykyään homma ei ole ongelma tai mikään. Tykkään hirveästi jutustella erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella toisten ajatuksia sekä mielipiteitä - ehkä se jo näkyy täällä blogissakin, koska luen aina innolla kaikki kommentit monesti (vaikka vastaamiseen pitäisi varata enemmän aikaa). Minulla on lähes aina pilke silmäkulmassa ja tykkään tehdä kaikennäköisiä pieniä ja harmittomia jäyniä muille! :D Toisaalta tämä "pilke silmäkulmassa" -piirre käy välillä itellenikin hyvin väsyttäväksi. Olen myös aika sanavalmis ja huumorintajuni pohjaa aika pitkälti siihen. En ärsyynny mielestäni kauheen helposti, mutta jos joku siinä lopulta onnistuu, niin oon huomannut, että pinnani näihin ihmisiin kiristyy äärimmäisen helposti myös tulevaisuudessa (todella paha ominaisuus) D:. Tiedän myös, että olen ihan super avulias ja yleensä, jos joku pyytää apua (tai ei välttämättä edes pyydäkään), niin olen valmis tekemään kamalasti työtä, että voin olla avuksi. Saatan jopa opetella kokonaan jonkun uuden asian/taidon vain siksi, että toinen tarvitsee apua. Olen aika avoin ja ymmärtäväinen, enkä siedä ahdasmielisyyttä (jota vastaan koitan taistella nokkelammilla argumenteilla 8]). Olen jotenkin hassu, koska olen yhtä aikaa tosi Kunnianhimoinen, mutta sitten samalla vähän sellainen iiiiiiiihan samaaaaaaaa -tyyppi :P.

Vapaa-aikani kuluu niin kavereiden näkemisestä tai jostain luovista jutuistani - piirrän (traditionaalisesti kuin koneellakin, ehkä hiukan enemmän nykyään koneella) ja kirjoitan paljon. Tietysti on myöskin tämä blogi, Pokémon, pelit yleensä ja sen sellaista. Uimassakin käyn pari kertaa viikossa.

Lempi...

... ruoka: pasta bolognese cheddarilla, äidin tekemä meksikolainen papukeitto, savulohi, tacot ja tortillat.
... juoma: vesi, kahvi, vihreä tee ja Newcastle Brown Ale
... videopeli: Undertale, Pokémon, The Elder Scrolls V: Skyrim, The Witcher 2, Final Fantasy VII, VIII, IX ja X.
... TV-sarja: 8 Out of 10 Cats, 8 Out of 10 Cats does Countdown, Fresh Meat, Gravity Falls, Steven Universe, Prison Break, Torchwood, Avatar: The Last Airbender ja The Mighty Boosh
... elokuva: Naapurini Totoro, Tuulenlaakson Nausicaä, Kiki's Delivery Service, The Tale of the Princess Kagyua, Big Hero 6 ja A Single Man.
... kirja: Nausicaä of the Valley of the Wind, Saga, The Illustrated Man, Goodbye to Berlin, Kevyt kantamus, Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia, Muumipappa ja meri, Muumilaakson marraskuu ja South of the Border, West of the Sun.
... musiikki: en totta puhuen kuuntele juurikaan musiikkia ja tykkään usein aika satunnaisista kappaleista eri artisteilta ja bändeiltä. Viime aikoina olen kuunnellut useampia biisejä Haloo Helsinkiltä!, Teganilta ja Saralta, Florence and the Machinelta ja Blue Foundationilta. Olen myös se nolo, joka popittaa ihan fiiliksissä erilaisia Pokémon-biisejä kuten vaikkapa Type: Wildia (vaikka se on samalla jotenkin niin hirveä). Löydän myös silloin tällöin itseni kuuntelemasta Steven Universen biisejä :D.
... pokémon: Mamoswine, Torterra, Oshawott ja Dedenne. Tein joskus Avrin lempparipokét -postauksia, mutta nekin pitäisi kai uusia!
... pokémongeneraatio: en pysty valitsemaan 2. genen ja 5. genen välillä. 5. gene on laadullisesti ihan selkeästi Pokémonin parhain kaikilta osa-alueiltaan, mutta 2. geneen liittyy valtavat määrät hyviä muistoja.

Kysykää toki lisää, jos haluatte jotain tietää :).

14 kommenttia:

 1. Kiva teksti, eikä tosiaankaan liian pitkä! On vaan mukava tietää vähän lisää susta Avri, joten tämän sivun kirjottaminen oli vain ja ainoastaan hyvä idea! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, kiitos! Lisää tänne juttua aina silloin tällöin, kun keksin jotain :D.

   Poista
 2. ihan btw, katsotko salkkareita? =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin joskus toooosi paljon, mutta en ole enää aikoihin seurannut sitä sarjaa! :D Jos nyt sattuu telkkarista tulemaan, niin saatan jäädä katselemaan!

   Poista
 3. mitkä kaikki versiot sult löytyy pokemonpeleistä? :D mun eka peli oli Sapphire, jonka sain kymmenenvuotis synttärilahjaksi vuonna 2004 X) täl hetkel mult löytyy Sapphire, FireRed, LeafGreen, Emerald, Diamond, Pearl, Platinum, HeartGold, SoulSilver, Black, White, Black 2 ja White 2 :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein loistava kokoelma! Mun eka peli oli aikanaan Blue, sen jälkeen sitten Red, Yellow, Gold, Sapphire, Emerald, Diamond, Platinum, HeartGold, SoulSilver, White, Black ja White2 :-). Nyt viime aikoina on tullut hankittua juuri nuo molemmat versiot peleistä, niin saattaa käydä kyllä XY:nkin kanssa :-D. Ja sitten on tietty noita spin-off pelejä kuten Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, Pokémon Rumble yms.

   Poista
  2. Onko sulla noiden game boy pelien kotelot tallella?

   Poista
  3. Jep, kaikkien muiden kotelot on tallella paitsi Bluen, jota en ikinä saanutkan. Sain äitini kaverilta vain pelkän pelikasetin :).

   Poista
 4. Melkein pelottavaa.. Siis miten paljon samoja kiinnostuksen kohteita. :D ihan ku omaa tekstiä lukisi. :D (eli siis hyvää tekstiä!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, jännittävää!! Yay! Aattelin kirjoittaa lähiaikoina ihan kokonaan uuden jutun tämän tilalle tosin, koska tää vanha teksti on vähän jotenkin tylsä!

   Poista
  2. No eikä ole tylsä! :) tosin jos tämä pitempään on jo ollut täällä, niin ainahan sitä voi päivittää toki. (olen siis vasta nyt tutustunut tähän sivustoon, joten en tiedä kauan teksti täällä on ollut) :D

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Olisko hei aika pikkuselle updateille kun kuvauksessakin puhut viel ihan eri kuvasta kuin esil on! :Dmore stufffffffff

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän toivomuksen täyttämiseen menikin se 10 kuukautta :'DDD.

   Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!