Munna C-Gear-tyyli


Olen hiukan myöhässä, mutta ilmoitellaan nyt täällä, että Global Linkistä on saatavilla uusi kustomaatio Pokémon B/W-peleihin, nimittäin Munna-tyyli C-Geariin.
Kyseisen kustomoinninhan saa salasanalla, jonka voisi saada haltuunsa ostamalla B/W-läpipeluuopas vol. kakkosen tai vaihtoehtoisesti etsimällä sen netistä, kuten Living in the Moving Forestista.

Koodi onpi siis: PGLDR34M

Mielestäni aika söde kustomointi! Ovatko kaikki muut muuten ladanneet Global Linkistä muut kustomoitavat jutut, nimittäin uuden Pokédex-ulkoasun ja musikaalin?


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

5 kommenttia:

 1. Tämän Munnajutun lisäksi olen ladannut PokéDexin uuden ulkoasun ja musikaalin, mutta musikaalia en ole vielä käynyt kokeilemassa.

  Kovin suloinen kyllä on, toivottavasti jatkossa tulee lisää tälläisiä kivoja lisiä :3

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut että tälläisiä olisi tulossa paljon... mm. c-gear taustoja ja pokedex kuoria :D

  VastaaPoista
 3. Oooh, mahtavaa kerta näitä on tulossa sitten enemmänkin. Kiva vähän kustomoida omaa peliään :-D.
  Onneksi koulu loppuu ensi viikolla, niin voin keskittyä paremmin taas blogeiluun :-)

  VastaaPoista
 4. Tämähän ei nyt varsinaisesti tähän kuulu, mutta en löytänyt nyt oikein muutakaan keinoa kysyä asiaa... Eli sinulla on käsittääkseni tuo Pokémon Battle Revolution- peli Wiille? Olisin kiinnostunut hankkimaan sen, mutta tarvitseeko siihen ns. DS:llä pelaamisjuttuun Wi-Fi:ä? Blogisi on muuten oikein mielenkiintoinen, tulen jatkossakin lukemaan. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anonyymi! :-) Toivottavasti saan taas pian kirjoitetuksi jotain kivaa.
  Ja juu, onhan toki. Pokémonien siirtämiseen DS:ltä Wiille ei tarvitse WiFiä, vaan homma toimii DS:n ja Wiin välisen langattoman yhteyden kautta. Battle Revolution synkronoi DS-pelisi kanssa niin, että se kopioi periaatteessa kaikki pokémontiedot DS:stä Wiille. Jos taas haluat pelata netissä Battle Revon kanssa, niin siihen tietty tarvitsee WiFin. Mutta itse pokéjen siirtelyyn ei tarvitse :-).

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!