Uusia Pokémon-pelejä!

Viime viikolla julkistettiin Nintendon uudelle 3DS-laitteelle eShopissa jaettava Pokédex ja tänään CoroCoro paljasti, että 3DS saa vielä Pokémon Rumblen jatko-osan.



On Nintendo 3DS:lle ladattava ilmainen ohjelma. Kyseessä on siis Pokédex 5. generaation kaikista pokémoneista, lukuun ottamatta Meloettaa, Keldeonia ja Genesectiä, jotka eivät ole vielä "virallisesti" julkaistuja pokémoneja.
Pokédexissä näkee joka pokémonista 3D-mallit, joita voi käännellä ja katsella kuinka ikinä haluaa. Lisäksi Pokédex listaa kaikki pokémonin oppimat mahdolliset liikkeet, evoluutiot, abilityt ja sen sellaiset. Siis varsin kätsy vehje, jos on vaikka mökillä, mistä ei pääse tutkimaan netistä erilaisia isku-vaihtoehtoja sun muuta :-).



Super! Pokémon Scramblesta on vielä varsin vähän tietoa, mutta kyseessä on peli 3DS:lle ja mitä parista kuvasta voisi päätellä, niin tyyli pysyy varsin uskollisena edeltäjälleen Pokémon Rumblelle, josta kirjoitin vähän yli vuosi sitten ylistävän postauksen.
Pelissä on vahvistettu olevan mukana ainakin toistaiseksi vain ensimmäisen ja viidennen generaation pokémoneja. Toivotaan, että myös 2. ja 3. generaatio pääsisivät Rumbleen mukaan!!

Tästä olen erityisen innoissani. Rumble on niiiiin ihana! Toivottavasti tulee sitten länsimaihinkin!

Onkos muuten kellään lukijallani 3DS:ää? Ja hyvää kesää kaikille, hellettä ja aurinkoa, siis pelailkaa pokémonia ulkosalla!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

1 kommentti:

  1. Aina vaan lisää syitä hommata toi 3DS. En oo edelleenkään nähnyt laitetta luonnossa, mutta voisin kuvitella, että toi kolmiulotteisuus on kiva lisä tohon pokédexiin. Toivottavasti pokét olis vielä jotenkin hiukka animoitujakin ettei pelkästään käänneltäviä patsaita. Joka tapauksessa, kelpaa!

    Kanssa heti innostuin tosta Scramblesta, kun Rumblekin oli niin positiivinen yllättäjä ja sellanen mikä sopii ehkä vielä enemmänkin käsikonsolille. Pienenä huolena se, että trailerin perusteella uudistuksia tossa ei paljoa näyttäis olevan, kun pelaaminen näyttää tismalleen samalta. Tuon kun luulis olevan kumminkin aika helposti laajennettavissa oleva peli lisäämällä kaikkea pientä jo todella toimivaan runkoon. Mutta taas, pieniä nämä huolet sinänsä, kun olisin jo erittäin tyytyväinen jopa suoraan käännökseen Rumblesta. Ainahan sitä pitää hiukan marista ja epäillä :D

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!