Pokémon Black and White...2?

Okei, tästä saatte kaikki Pokémon Greyhin uskoneet :-DDD! Arvasin, ettei Pokémon-pelin nimeksi voi ikinä tulla mitään niin epämediaseksikästä nimeä kuin GREY.

Tosin en olisi ikinä osannut arvata, että saamme tuplaversion myös "kolmannesta versiosta". No niin, spekulaatioita kehiin, jes! En olisi ikinä uskonut näin pikaista "kolmannen" version julkaisua, kerta Black&Whitestakin on täällä meillä päin vasta hiukan vajaa vuosi. Taitaa olla tosin aika kiire saada 5. generaatio pakettiin; miksi Nintendo tahtoisi lisää Pokémon-pelejä DS:lle, kun 3DS:ltä uupuu kaikki kunnon Nintendo-hitit kuten juuri Pokémon.

 

Olen äärimmäisen tyytyväinen siitä, mitä Kyuremille tehtiin. Olin aluksi todella närkästynyt, että niinkin mielenkiintoinen otus kuin Kyurem, saisi uuden formen, koska täydellisyyteen ei pitäisi mennä koskemaan. Nyt on pakko sanoa, että Kyuremin uusien formejen idea kyllä pelastaa niin paljon kuin on pelastettavissa.

Mitä mieltä te muut olette tästä uutisesta ja etenkin Kyuremin uusista muodoista? Anteeksi, etten ole päivitellytkään nyt, mutta olen hiihtolomaillut rauhassa ja pitänyt pesäeroa muutenkin tietokoneeseen :-).


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

10 kommenttia:

 1. Itselleni tuli kyllä melkoisena yllätyksenä. O_O Ei olisi kieltämättä tullut mieleenkään, että Pokémon-peleille tulisi oikein kakkososat (vaikkei taidakaan ihan jatko-osia olla).

  Hyvä todellakin, että Kyurem yhdistettiin Reshiramiin ja Zekromiin tuolla tavalla eikä mitään omaa uutta formia tullut, sehän tapahtui jo Giratinalle. En vaan tiedä, kumman hankkisin. Itselläni on Black ja olisi kiva nähdä miltä se näyttäisi pienillä uudistuksilla, mutta White olisi myös kiva vaihtelun vuoksi. En yleensä osta molempia versioita.

  Omasta mielestäni kuitenkin ainutlaatuista. =)

  VastaaPoista
 2. Oli pien shokki ku näki nää serebiistä... Ite oisin oottanut jotain muuta tai siis oikeestaan ooti hoenn remakeita... No mut jännityksellä ootetaan. :D Onkohan tarinassa mitä muutoksia.

  VastaaPoista
 3. En jostain syystä oikein syty noista Kyuremin muodoista :( Mutta ehkäpä kun näen ne leffassa liikkeellä ja aktiivisena niin mieleni muuttuu!

  Mutta uusista peleistä puolestaan olen äärimmäisen innoissani! Saisi tulla ihan kunnolla kaikenlaista uutta!!

  VastaaPoista
 4. Itse olen ihan innoissani ja toivon että tulisi ihan kunnon "jatko-osa" eikä vain mikään remakeita. Uudet sankarit ja uudet seikkailut.
  Itse olen jo spekuloinut jonkin sortin kyurem-muotoa mutt olin odottanut yhtä suurta kyurem+reshiram+zekrom enkä mitään kahta muotoa. Saa nähdä paljastuuko kyseisen poksun "backstory" nyt kokonaan.
  Mutta kyurem on silti hiano pokemon , vaikka olen hieman pettynyt (olinhan mä giratinankin kohalla.

  VastaaPoista
 5. Älyttömän innoissani olen kyllä tästä, vaikka tuo olen päättänyt hankkia Pokémon + Nobunaga's Ambition, niin vielä lisää pokémonherkkua tiedossa :''''3
  Ja tänä syksynä tulevat jo myyntiin :O ♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Pian tulee lisää luettavaa blogiin :-)!

  Riuku: Jeps, mielenkiintoistahan tämä! Toivottavasti nuo kakkososat eroavat vähän enemmän BW:stä kuin kolmannet osat yleensä~.
  Jeps, itse menin ostamaan molemmat versiot Blackin vajaa kuukausi sitten, melkein jopa harmittaa nyt, kun kolmas versio tuleekin kaksiosaisena :-D. Itsekään en tiedä yhtään, kumman valitsen!

  Anonyymi: Jep, aika yllätys! Meikäkin odottaa RSE-remakeja, tosin olen toivonut, että ne tulevat vasta 6. generaatiossa ja 3DS:lle :3. Nyt näyttää siltä, että toiveeni toteutuu... Toivotaan, että tarinassa on jotain muikeita uusia juttuja!

  Munchy: Joko mielesi on muuttunut Kyuremin suhteen? :-D Miekään en aivan varsinaisesti tykkää noiden ulkonäöstä, mutta ideasta kyllä ja siitä, ettei Kyurem saanut toisena forminaan mitään yhtä turhaa kuin Giratina. Jep, mäkin odotan kaikkea uutta! JA PALJON!

  Yami: Jees, samaa minäkin toivon :3. Olisi oikeasti hienoa, jos kyseessä olisi joku jatko-osa (tai ehkä Kyuremin muodoista päätellen itse asiassa menneeseen aikaan sijoittunut osa). Ja samoin, itsekin odotin sellaista Reshiramin ja Zekromin yhteisformea, enkä tosiaan kummallekin omaa Kyuremiaan.

  Marle: Todellakin! Meitä hemmotellaan :-D. Ja olen aika varma, että vuoden 2013 puolella saadaan ihan taatusti alkaa jo realistisesti odotella 3DS-pääsarjan pelejä... Itse en varmaan tähän hätään hanki tuota Pokémon + Nobunaga's Ambitionia, tule ihmeessä siis kertomaan, millainen peli on kunhan se tänne maailmaan ilmestyy!

  VastaaPoista
 7. Saattaa olla että koska nämä tulevat suomeen jo syksyllä, rse remaket tulevat kuin tulevatkin ensi vuodeksi. Siis olettaen että tämä "yllättävän lyhyt" julkaisuaikataulu jatkaisi muissakin peleissä. Ja sit viel sitä et jos pelattava hahmo onkin toinen niistä "veljeksistä" jotka alunperin riitelyllään loivat reshiramin ja zekromin. Myös N olisi mahdollinen pelihahmo...

  VastaaPoista
 8. Kaikki on tosiaan avoinna :-). Vähän voisi kyllä olla sellainen kutina, että vuodeksi 2013 voisi olla luvassa joku pääsarjan Pokémon-peli, koska 3DS saisi muuten odottaa omaa Pokémoniaan niin kauan...

  VastaaPoista
 9. Tää on jo hienoo. Ostoslistalle menee ehdottomasti. Hmm, tällä tavalla Nintendokin saa enemmän rahaa jos tarina jatkuu B/W:stä: monet ovat saattaneet odottaa Greytä ja siksi jättäneet B/W:n ostamatta, mutta nyt kun tuleekin B/W2, täytyy ostaa ykkösosa ennen sitä. ;)

  VastaaPoista
 10. Niin on, hienoa! Hyvä pointti tuosta, että nyt täytyy "vanhempikin" versio ostaa. Etenkin, kun juuri nyt on tullut taas enemmän vihiä siitä, että BW2 todella on kuin onkin aivan uusi tarinansa. Kiitos GameFreak, juuri tätä me haluamme ♥.

  VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!