Pokémon Y - Osa III: Päivä jolloin hädin tuskin etenin pelissä minnekään

Otsikko kertoo kaiken. En halua koskaan pelata näitä nopeasti läpi, koska en ikinä halua että mun peli loppuu :-(.

Pokémon XYPokémon XY

Miten kukaan voi olla tykkäämättä Chespinistä??? Katsokaa nyt sitä aaws. Olen oikeasti pelleillyt tooooosi Pokémon Amien kanssa. En vaan pääse yli siitä, miten söpö se on ja vaikka se on tosi simppeli, eikä nyt ehkä kovin erikoinen, niin kyllä pokéjen silittely ja syöttäminen vaan koukuttaa. Mukava yksityiskohta, että pokémonit eivät tykkää että niitä silitetään aivan mistä sattuu - esimerkiksi Bunnelby ei tykkää jos sen korvien ruskeaa osaa sörkkii. Ainut miinus tulee Pokémon Amielle tuosta interaktiivisuus-ominaisuuden huonosta toimivuudesta. Tarkoitan nyt siis sitä, missä pelaajan täytyy tehdä kameralle niitä juttuja, mitä pokémon pyytää. Kaikki pään taivutukset tiettyihin suuntiin, pieni hymy tai pusuilme ovat helppoja, mutta en ole koskaan onnistunut siinä wide eyes-expressionissa. En sitten tiiä mitkä lautassilmät siinä pitäisi olla, mutta ei auta vaikka kuinka koetan kytätä kameraa silmät suurina, ei toimi.

Pokémon XY

Olen myös hankkinut pari uutta Vivillonia! Toisen sain, kun pistin tumblr-blogiini kuvan tuosta lumivalkeasta Princessistäni, niin joku otti yhteyttä ja pyysi vaihtokauppaa, sillä hän on himoinnut kyseistä Vivillonia jo pitkään. Pyydystin hänelle sitten Scatterbugin ja sain itselleni violetin Vivillonin, mikä lie Elegant Form. Tämän oranssin sain sillä lailla, että laitoin GTS:ään Scatterbugin ja pyysin vaihtoa toiseen Scatterbugiin... Oli oikeasti jännittävää kouluttaa sitä, kun ei yhtään tiennyt millainen siitä sitten kehittyy! Tällainen nätti oranssi siitä sitten tuli. Suosittelen Scatterbug-vaihtokauppoja! Niissä on jännitystä mukana :-).

Olen myös tehnyt tosi paljon Super Trainingia, joka jollain kuivakalla tavalla on aika hauskaa. Ainoastaan Sp. Attack-training on jotenkin oudon haastavaa :O.

Pokémon XY

No menin minä vähän eteenpäinkin. Nimittäin Santalune Cityn jälkeen yhden pienen puutarhamaisen routen jälkeen avautuu koko Kalosin suurin kaupunki ja keskus, nimeltään Lumiose City. Vähän musta tuntui oudolta päästä näin nopeasti johonkin suurimpaan kaupunkiin, mutta toisaalta, kyllä BW/BW2:ssakin pääsi äkkiä Castelia Cityyn :-D. Mutta Lumiose City paljastuukin puoliksi suljetuksi, että ei tästä ole kuin pieni osa avoinna.... ja vaikuttaa kyllä nyt paljon pätevämmältä suurkaupungilta kuin Castelia City, MUTTA, pelin kamera on kyllä ihan hirveä täällä ja vaatii totuttelua. Lumiose Cityssä sijaitsee Professor Sycamoren labra, jonne pari tollasta häiskää näyttää tien.

Pokémon XY

Toisin kuin edellisten pelien tuppukylien Pokémon-labrat, niin tää Sycamoren laboratorio on oikeen iso kerrostalo täynnä tutkimusvehkeitä ja vempeleitä. Siistiä.

Pokémon XY

Ja siinä on itse Sycamore, joka on vähän outo häiskä :-D. Tää ukko sentään on fiksu ja laittanut useamman mukulan hoitamaan Pokédexin täyttöä ja sen sellaista, ehkä se arvelee ettei yksi penska saa kaikkea aikaan, hahaha. Tuo koko mun jengi: Shauna, Serena, Trevor (joka onkin se pieni oranssitukkainen poika!) ja paksu poika Tierno, saapuu paikalle ja Professori selittää, että Pokédexin täyttelyn lisäksi hän tutkii evoluutioita ja me voisimme auttaa häntä ratkaisemaan vastikään löydetyn Mega Evolutionin salaisuuksia.

Pokémon XY

Tätä ennen Sycamore kumminkin haastaa meikän otteluun vähän testaillaksen uuden Pokédex-kantajan kykyjä. Asenne kohdallaan hähä. Vähän toista kuin pystyyn kuollut Professori Oak.

Pokémon XYPokémon XY

Pokémon XY

Sycamore ottelee Kanto-starttereilla. Voi että kun nää pokémonit ovat niin söpöjä! Bun-Bunnelby on niin halattava että. Ottelun jälkeen Sycamore antoi mun valita näistä yhden, ja meikä otti Squirtlen :-). Aion pitää sitä hetken aikaa tiimissä, koska en ole vielä löytänyt oikein riittävästi Kalos-pokéja, joita haluaisin mukaani ja toiseksi, haluan nähdä miltä 3D-Wartortle näyttää. Jee! Sycamore antaa mulle myös Blastoisiniten tulevaisuuden mega evolutionia varten.

Pokémon XY

Ei muuta sitten, lähdin pois labrasta ja lähtiessäni kohtasin jonkun aika epäilyttävän kaverin, joka halusi nähdä Sycamoren uudet Pokédex-holderit.... hänestä kuva myöhemmin. Anyway, tutkiskelin vähän Lumiose Cityä... täällä on ainakin ihan hitosti kahviloita! Lempparini on tuolle Furfrou-pokémonille omistettu kahvila, jossa yksikin ukko sanoo antavansa töihin lähtiessään aina suukon kaikille 101:lle Furfroulleen :-D. Huomaatteko, että olen käynyt parturissa!! Sellainenkin tästä kaupungista löytyy, leikkasin hiukan lyhyemmän kuontalon... aika kallista touhua, maksoi 1 500 pokédollaria huh huh.

Pokémon XY

Voi että, jos minulla ei olisi Chespiniä startterina, haluaisin Skiddon tiimiin. Skiddoja löytyy vähän ympäriämpäri kaupunkia ja yhdenkin kohdalla tulee teksti: "Skiddo makes cute sounds while sleeping..." Voi ei, sydämeni pakahtuu Skiddo-feelseihin. Olin muuten tosi myrtsinä, kun mua ei päästetty vaatekauppaan, koska hahmo ei ole tarpeeksi tyylikäs... äääääh, haluan lisää vaatevalinnanvaraa!

Pokémon XYPokémon XY

Mulla on kahvilassa sitten treffit tuon Serenan kanssa, jolla on ihan täysin joutavaa asiaa loppujen lopuksi. Kahvilassa kumminkin näkyy tuo edellä mainitsemani kumma Pyroarin harjasta ulkonäkövaikutteita selvästi ottanut mies, Lysandre ja sitten joku random Diantha, joka on joku Kalosin suuri kaunis elokuvatähti. Yäääh, olen jo ihan kypsä näihin leffajuttuihin, niitä sai BW2:n PokéWoodissa tarpeekseen... Lysandre vaikuttaa vähän tärähtäneeltä kaverilta, ja ulkonäön perusteella olen aika varma, että tuo on vielä jossain suurissa tekemisissä Team Flaren kanssa... älkää kertoko pitääkö tuo paikkansa vai ei!!! Anyway, Lysandressa on jotain hämyistä.

Pokémon XY

Päätökseni pidättäytyä Kalos-tiimissä joutuu kovaa vauhtia vaakalaudalle, kun pyydystin tällaisen söpöliinin. Oikeasti, voi ei, en kestä tuota pörröä ♥___♥... jos minä ihan hetken pidän sitä tiimissä... ihan pikkuhetki...

Ajatuksia? Älkää spoiliko :-)



Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

37 kommenttia:

  1. Voi ei mä tein sen taas! D: Mä yritin pitää silmiäkin kiinni, mutta en sitten millään malttanut ja luin tämänkin! No eipä tässä niin kauheasi mitään spoileja loppujen lopuksi ollut, kun etenit juuri niin hitaasti. :D Hauska tuo 101 dalmatialaista viittaus.

    Chespin on kyllä tosi söpö, ja tuo Doduo.. awww! ♥ Niin söpön ja halittavan näköinen! Ajattelin ehkä itse pyydystää tulevaan tiimiini tuon Skiddon, joten en ainakaan aloita ruohostartterilla. On se Skiddo vaan niin söpö myöskin! :3

    En tiedä tuosta Team Flaresta mitään, joten en voi siitä mitään onneksi spoilata, mutta luulisi noiden liekkihiusten viittaavan juuri tähän kyseiseen porukkaan.

    Ihana nähdä nuo Kanto-startterit! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkö mun laittaa näihin postausten alkuun: Kielletty Kawalta-teksti :DD. No mutta joo, aika hitaasti tässä mennään. Aaah haluan nauttia pelistä täysillä enkä vain rynniä läpi, se ei oikein sovi mulle.

      Suosittelen Skiddoa! Se on toooosi söötti, tosin musta Gogoat ei enää ole niin kiva mitä Skiddo on. Tuo Doduo on kyllä varsinainen sydänten murskaaja noilla pörröpäillään ja nappisilmillään.

      Poista
    2. Hahah, mä ajattelin ihan samaa. Sun pitäisi kieltää mua lukemasta näitä! xD No joo, nyt kyllä lopetin näiden lukemisen, etten enempää spoilaannu. Onneksi mä saan varmaan ihan pian hankittua sen 3DS:n niin pääsen itsekin pelailemaan. :3

      Joo Skiddoa mä kyllä harkitsen tiimiin ihan vakavissani. Gogoat ei ehkä ole niin söpö, mutta tykkään kyllä siitäkin kovasti. :) ~ Doduo! ♥♥

      Poista
    3. Hyvä jos saat sen pian :-). Ei näitä voi vaan jättää väliin! Missä välissä saan julistaa, että nää pelit on parhaita Pokémon-pelejä?

      Ota Skiddo :3.

      Poista
  2. Löysin vastauksen siihen vaatekauppa-asiaan.
    "If you want to get into the shop in Lumiose City you have to follow a pattern about your clothing, which means that you can’t wear whatever you want. With my girl character they let me in when all I was wearing was clothes with a pink ribbon on the icon of the item. I didn’t try with blue and black ribbons yet, but I think that the game wants you to at least respect the distinction they made between the clothes.
    So this shop doesn’t have anything special , except that you can see the clothes for both sex. You can’t buy them, you can’t try them, but you can see them on the mannequins. Now for the girl clothes you can buy there, there’s 3 outfits like in any other shop.
    Everything in there is very expensive, shoes are 85000p and 110000p, top are 100000p and 120000p, the skirt is 80000p, the trousers 180000p, and you can buy the trenchcoat for 300000p. But there’s also an old lady in there that says that you can have a discount, but I have still to find how."

    Hiukkasen ärsyttävää, ettei siellä vaatekaupassa ole mitään kovin erikoista ja vieläpä noin kalliilla. Mutta kai siellä voisi silti käydä katsomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyh, pitäköön kauppa ylihintaiset rumat lumppunsa sitten :-D! Mä meen kirpparille!!

      Poista
    2. Oikeasti sinne kauppaan pääsee, jos on käynyt sen Lumiose cityn jokases kahvilas ja julkises kohtees (esim. museo) x) Koska se muija siin ovel sanoo jtn et käypäs vähän kiertelemäs lumiose cityä. En itekää tajunnu tuota, ennen kuin sit yks kamu sen testasi ja toimi.
      Oli kyllä hukkaan heitettyä aikaa, koska sen kaupan tavarat on just tollasii suolasen hintasii, eikä ne ainakaan mun mielest nii hienoi ollu xDDD (ainakaan poikien, oli ne tyttöjen mekot kivoi, mitä nyt nopee vilkasin)

      Poista
    3. Itsekin yritin jossain vaiheessa tuota, mutta näemmä epäonnistuin koska hyvin monta kahvilaa ja heittelevä kamera. Luulin ihan, että olin käynyt jo kaikki läpi... Sitten pitäisi vielä raahautua sinne Lumiose Cityyn takaisin, vaikka muualla olisi paljon jännenpääkin tutkittavaa.

      Täten virallisesti päätän, etten mene sinne vaatekauppaan paitsi jos todellakin on jotain asiaa sinne.

      Poista
    4. Itsekkin kiersin koko pirun kaupungin ja kaikki paikat muutamaan otteeseen, mutta en pääse sinne -.- tiedä sitten mistä kiikastaa..

      Poista
    5. Hahaha, voi ei tätä :-DD! Kamala kauppa.

      Poista
    6. Joo.. Ehkä välttelen ton kaupan näkemistä nyt ja aina.. En mä sinne kuitenkaan pääse. :DD

      Poista
  3. Minä olen kans muutaman Vivillonin hamstrannut. Modern ja tuo yllä kuvattu oranssi löytyvät minulta. Haluan sen tummansinisen, se on niin kaunis! ;____;

    Amiella olen kanssa leikkinyt paljon tänään! :D Ilmeily onnistui mun Pokejen kanssa ihan hyvin, mutta leveään hymyyn tyssäsi. Sitä se ei tunnistanut ei sitten millään...

    Ja nuo Lumiose Cityn Skiddot ovat syy siihen että tiimiini kuuluu Lambi niminen Skiddo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vivillonit <3. Musta on ehkä parasta vaan ottaa GTS:stä randomilla joku Scatterbug ja katsoa, mikä siitä kehittyy... tosin sitten kun näitä on enemmänkin koossa, niin sitten alkaa varmasti tulla ärsyttävästi tuplakappaleita. Jotkut noista Vivilloneista ovat selkeästi kyllä yleisempiä kuin toiset...

      Joo, leveä hymy ei onnistu multakaan! Eikä silmäniskut. Ei yhtään.

      Oi, ihana lempinimi!

      Poista
  4. "...pystyyn kuollut Professori Oak." Ahhahhaaah!, tosi julmasti sanottu niin legendaarisesta miehestä :D Mutta ai että toi peli näyttää hyvältä!

    Heräsin 6.25 pokemon-unien täyteisen yön jälkeen ja nyt vain odotan postimiestä joka saattaa käydä vasta illalla, mutta anyway, nyt on se päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Legendaarinen mies, joka seisoa nököttää siellä laboratoriossaan. Saattoi olla vähän liikaa vanhalle miehelle se, kun se rynnisti Redin perässä sinne pusikkoon kertomaan, että siellä asuu villejä pokémoneja ja ei ole turvallista kulkea siellä. Ukkoparka toipui sellaisesta liikunnallisesta suorituksesta vasta kun Pokéliiga on suoritettu ja on aika onnitella Rediä hahah :-D.

      Ooh, no mutta toivottavasti saat pelin käsiisi mahdollisimman pian! Oot sen ansainnutkin!

      Poista
    2. Siinä eräässä pelissä "Hey You Pikachu!" (en tiedä oletteko pelanneet) rakas professorimme on niinkin tyhmä, ettei tiedä mikä on omena. Sitten hän kehittelee tätä varten laitteen, joka kertoo pelaajalle mikä se on. Siispä jos Oak on niin idiootti ettei tiedä mikä on tavallinen omena, mutta kuitenkin niin fiksu että osaa kehitellä laitteen joka kertoo sen hänelle...

      ...niin tekeekö se professorista umpityhmän vai superneron? xD

      Poista
  5. Itse olin jo täysin unohtanut nuo Kanto-startterit kun pääsinkin sitten jo valitsemaan omani. Valkkasin Squirtlen, vaikka olihan minulla Kalos-startterina Froakie, mutta kun ne on molemmat niin ihunia. Pakko päästä itsekin näkemään Wartortle tässä pelissä! <3

    Noiden kahden lisäksi miulla on hankittuna Pidgey, Spewpa, Pikachu, Flabébé ja Fletcling. Pääsin eilen illalla pikaisesti kokeilemaan tuota Amieta ja Super Trainingia Frogadierin kanssa ja voi hitto miten söpö se on tuossa ensimmäiseksi mainitussa. ^^ Pitää kokeilla muitakin poksuja jossain vaiheessa.

    Luminose Cityssä on kyllä ihan karsea kamera, täytyykö sen olla ihan selkään kiinni liimattuna? Oli aluksi vaikea tietää mihin mennä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mulla onneksi Squirtle kehittyy parin levelin päästä, niin näkee sitten Wartortlen...Tosin musta Charmanderkin oli yllättävän söpö näillä 3D-grafiikoilla. Bulbasaur sen sijaan näytti ehkä hitusen oudolta.

      Pokémon Amie on niiin söpö, oon oikeesti koko ajan silittelemässä ja ruokkimassa noita pokéja siellä :-D. Sun tiimi kuulostaa oikein mainiolta! Oon erityisen kiinnostunut Flabébéstä ja Fletchlingistä!

      Niinpä... onneksi siihen vähän tottuu, mutta tutkiminen on aluksi vähän hankalaa :/

      Poista
  6. Mullakin kesti kunnes totuin Lumiosessa liikkumiseen, rullaluistimilla mennessä tuntuu olevan helpompaa. Mutta suuntavaisto on yhä hakusessa..
    Huomasin yhessä vaiheessa että Poke-Amiessa osa Pokemoneista, kuten Pancham, yrittää läppästä sun "kättä" jos heiluttelet sitä Pokemonin vieressä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kamera toimii täydellisesti, jos vaan rullaluistelee katujen läpi, mutta heti jos haluat vähän tutkia tai yrittää johonkin rakennukseen sisään niin kamera heittelee vähän hassusti :/.
      OOOh, tuota en ole kokenutkaan! Täytyy ehkä hankkia Pancham ja kokeilla, miltä tuo näyttää. Ainakaan Doduo ei ollut millänsäkään vaikka kuinka "kättä" vispasin siinä vieresssä.

      Poista
  7. Täytyy sanoa, että erikoinen exp.share näissä peleissä.. O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlainen löytyi muinoin RBY:ssä, jossa se oli nimeltään Exp. All tai vastaava. Aika outoa että se on nyt otettu takaisin :O.

      Poista
    2. Niinpä muistan kyllä hämärästi tuosta aikaisemminkin, mutta en uskonut sen tulevan. :o en oikein tiedä pidänkö siitä vai en. :D noh.. Ainahan sen voi kytkeä pois päältä. :D

      Poista
    3. Mä en tiedä, olenko koskaan RBY:ssä saanut tuota Exp. All-tavaraa, oon vaan kuullut siitä juttuja! Ja jep, saahan sen pois käytöstäkin! Mä pidin sitä aluksi päällä, mutta njääh, pois vaan.

      Poista
  8. Toi kampaaja on ärsyttävän paha sydämminen. Noi hinnat ovat liian kalliit ja sit kun multa se kysy kuinka paljon leikataan. Mä pohdin hetken ja vastasin medium... Noh mä näytin sen jälkeen ihan samalta kuin aikaisemmin. Siinä meni puoli omaisuuttani :'( Oon nyt ihan ruti köyhä . Käytin aikaisemmin rahaa vaatteisiin ja perustarpeisiin. Olisi pitänyt säästää rahaa pahan päivän varalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaawwh, voi ei :-D. Mä tallensin ennen parturille menoa, aattelin et jos se pilaa sen tukan, niin voin sitten restartata... mutta short-tukasta tuli tosi söpö! Voi ei, parempi onni ensikerralla!

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Mimmoisia ne Super Trainingit on? Ja milloin niitä voi käyttää, eli kuinka alussa peliä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super Training on käytössä heti kun saat startterin :) se on alanäytössä oleva pikku minipeli jolla voi treenata pokemonin eveitä +4, +8 ja +12. Mukavaa pikkupuuhaa xD

      Poista
    2. Joo, suosittelen kokeilemaan Super Trainingia! Ne on jollain tapaa tosi koukuttavia, vaikka perinteinen EV-koulutus tuntuu musta olevan vähän nopeampaa ja helpompaa :-D.

      Poista
    3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  11. Tuntuu että nää pelit on vetäny vähän pokemon-pelien mutkia suoriksi :D kun aikasemmissa peleissä on ollut ongelmina "vanhojen pokemonien niukkuus" ja "EV-treenauksen pikkupipeltäminen". Niin näissä peleissä ne räjäytetään päin naamaa että TERVETULOA vaan :D (puhun siis Super Trainingistä ja Kalosin laajasta pokemon-valikoimasta (450 jos oikein muistan?))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, tässä kyllä tätä valinnan varaa on enemmän kuin tarpeeksi :-D. Tykkään myös miten "kasuaaliksi" tuo EV-koulutus on tehty. Mun on pitänyt tehdä EV-koulutusopas niille, joita se ei kiinnosta yhtään, tuomalla vähän uutta näkökulmaa asiaa :3.
      XY <3.

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä! En itse nimittäin ole EV-koulutusta pahemmin harrastanut. :D

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!