Pokémon Black & White 2: Unova-spekulaatiota

Hei  hoi! Ennakkotehtävät palautettu, taukoilut ohi, elämä ja blogi jatkuu. Jotenkin ironista, että tietysti juuri silloin, kun olen kurkkuani myöten täynnä ennakkotehtäviä, BW2 antavat kuulua itsestään ja kunnolla. BW2 sijoittuu kaksi vuotta Blackin ja Whiten jälkeiseen aikaan ja vaikka mitä erilaisuuksia on nyt luvassa :3. How cool is this???


Olen vähän myöhässä. Mutta Unova, Unova, Unova - mitä sinulle on oikein tapahtunut? Näillä näkyminhän näyttää siltä, että iso läjä Unovasta on peittynyt jään alle, mikä näyttää jokseenkin omituiselta. Vai olisiko tämä iso jääriutta vain peittämässä jotain, mitä paljastetaan meille myöhemmin? Itse uskon ainakin jälkimmäiseen. Entäs te muut? Toisaalta JOTAIN on Unovalle tapahtunut, se on paljastettu, ja toisaalta kaikki vihjeet huomioon ottaen voisi olettaa tuon jonkin olevan tekemisissä jään kanssa. Mutta silti, hmm. Olen huomannut liikaa kaikkea pientä, jotka sotivat jääkatastrofia vastaan, vaikka sellainen olisikin todella siisti. Miettikää nyt, Kyurem raivon vallassa jäädyttänyt puolet Unovasta ja syönyt Lacunosa Townilaiset siinä samassa. Haha! Mutta silti tämä jääjuttu nyt mätää. Onneksi nythän on sitä kaikkien parasta aikaa, kun voi spekuloida mitä tahansa ja kuinka villisti ikinä!

Oikeastaan ihan alunperin tuo kartan jääriutta näytti silmääni vähän päälle liimatulle: jos Unova on tosiaan jäässä, miksei sitä olisi tehty sitten suoraan karttaan tyylin mukaisesti? Ja jää peittää karttakuvissa pilvetkin, mikä on vähän amatöörimäistä :-D. Lisäksi Lacunosa Townin vievän routen katkeaminen hassusti kesken näyttää aika kummalliselta. Oikeastaan viimeinen naula arkkuun oli, kun bongasin kartasta muutamia yksityiskohtia, jotka kielivät vähän siitä, ettei alue ole jäässä (ainakaan kovin kauaa). Tuossa sivussa onkin pikkuinen havainnollistava kuva: yläpuolella on BW:n Unovan kartasta palanen ja alapuolella sitten julkaistusta BW2:sta pala, samasta kohdin. Ylhäällä olevasta kartasta voikin tunnistaa sijainnin olevan Lacunosa Townin laitamilla - jonka tietämille on BW2:sen kartassa ilmestynyt jääkerroksen alle järven näköinen alue. Jotain uutta luotu siis tämän kartassa näkyvän jääriutan alle, missä ei tietenkään olisi mitään järkeä, jos tämä puoli Unoavasta olisi jään alla. Lisäksi julkaistujen pelihahmojen vaatetuskaan ei kamalasti tue sitä, että Unova olisi jäässä: Platinumissa hieman kylmenneessä ilmastossa Lucasilla ja Dawnilla oli kummallakin talvitakki ja kaulaliinat (vaikka Dawnilla olikin paljaat jalat, geezz). Jääriutan alla voi nähdä muitakin mielenkiintoisia pointteja, jotka tukevat sitä, että jäät lähtevät viimeistään pelin aikana (olettaisin kyllä aikaisemminkin ja ettei niitä olekaan ainakaan tämän kartan osoittamissa määrin). Bongailemaan vain! Voin antaa vinkin yhteen kartasta helposti bongattavaan mielenkiintoiseen juttuun: kaksi lentokonetta.

Mutta palataan Unovan uudistuneeseen karttaan siltä osin, mitä tiedämme sieltä löytyvän. Unovan lounaisosa on nyt saanut täytettä itseensä! Jes, odotin sieltä löytyvän jotain jo ennen kuin Black ja White julkaistiin, sillä aluehan on täydellinen paikka vierailla. Täältä löytyy myös uusi aloituskaupunki, nimeltään Hiougi City. Kyseinen kaupunki on tavallista suurempi aloituskaupunki, sillä sieltä löytyy PokéCenter ja Trainer School. Tuo kouluttajakoulun löytyminen aloituskaupungista saa meikän ainakin spekuloimaan innokkaasti! Ehkä pelihahmomme on kouluttajakoulun oppilas tai valmistuu sieltä tai liittyy sinne? Tämän kautta pelihahmon täytyy kiertää maailmaa ja voittaa saleja, koska se kuuluu koulutukseen tms.? Tällainen olisi todella upeaa ja mahtavaa sille hieman päättömämmälle salien läpi juoksentelulle :-)! Lisäksi aloituspokémonin voisi saada tietysti kouluttajakoulun kautta... tai sitten Trainer School on sitä samaa laimeaa tasoa mitä ennenkin ;__;.
Muutenkin tuo Unovan lounaispuoli vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! 


Vesitunneli, haa! Mahtavaa, uusi tapa matkustaa paikkojen välillä. Minneköhän tällainen vesireitti oikein tulee? Unovan lounaispuolella on iso satamakaupunki, jossa näyttää olevan jonkin näköinen laiva. Tällöin tuntuisi jotenkin loogiselta, että tuon nimeämättömän uuden kaupungin ja Castelia Cityn välillä olisi laivaliikennöinti. Mutta minne tämä vesitunneli sitten sopisi? Hmm, hmm!


Aaw! Tämä muistuttaa aivan Goldenrod Cityn Underground Tunnelia! Missähän tällainen paikka voisi sijaita? Ehkäpä juuri valmistuneella Route 4:llä? Tai sitten Nimbasa Cityssä, sillä tuon markettialueen värit ovat kyllä yhtä karkkisen oloiset kuin Nimbasta City.

Muita muutoksia tässä BW2:n kartassa edelliseen karttaan verrattuna on juuri Route 4:n valmistuminen, Relic Castle ei ainakaan tällä hetkellä näy kovin hyvin autiomaassa, Driftveil Cityssä on hyvin kiinnostavia muutoksia kuten majakan katoaminen ja kaivauksilta näyttävät alueet kartassa, Nimbasa Cityssä on jotain uutta, Castelia Cityn satama on uudistunut jonkin verran, Entralinkissä on tapahtunut suuria muutoksia kuten veden kuivuminen ja Entratree on muuttanut muotoaan aika radikaalisti, lisäksi kartan itäisen vuoren jyrkänteille on ilmestynyt rakennuksia.

Huomenna BW2-spekulointi jatkuu uusien hahmojen läpikäymisellä. Ylihuomenna taas on luvassa spekulaatiota kaikesta lopusta (elokuvailusta!), mitä ollaan nyt saatu tietää :3.

EN MALTA ODOTTAA LISÄINFOA AA!!!!


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

7 kommenttia:

  1. Ihan mahtavat fiilikset näistä uusista peleistä ja jännityksellä odotan mitä Unovalle on taphtunut. Aluksi olin siinä uskossa että osa alueesta on tosiaan jäässä, mutta kirjoituksesi sai ajattelemaan tarkemmin ja näyttää tosiaan siltä että jää on tuossa vain peittämässä kartan uudistuksia, mutta saas nähdä. Spekulointi on kivaa, mutta samalla tosi ärsyttävää :D

    Kivaa saada myös vähän erilaisempi aloitus kaupunki. Trainer school toisi tosiaan vähän jotain uutta peliin, mutta en uskalla vielä odottaa sen suhteen liikoja.

    VastaaPoista
  2. Oh yeah, jännittää kovasti! =D Itse en juurikaan jaksa pohtia mitään sen kummempia tältä peliltä, haluan että kaikki muutokset tulisivat täytenä yllätyksenä. =) Tuo Trainer School voisi todellakin toimia aloituspaikkana, joskin en ihan varma ole... Mutta kiva, että kotikaupunki on ekaa kertaa vähän isompi paikka. ^^

    VastaaPoista
  3. Jees ja kiva saaha lisää luettavaa blogiisi :D Ja katsokaas tuota unovan karttaa. Itse kartta pehmenee ja muuttuu reunoista ruskeahkoksi. Mutta jää ei! :O Itse olisin toivonut että olisimme saaneetkin pahistiimin sijaan pahis legendan...

    VastaaPoista
  4. Jihuuu! Olen aivan täpinöissäni peleistä:)

    Vaikka aluksi olin vakaasti sitä mieltä, että Unova on kuin onkin jään peitossa myös peleissä, niin nyt alan kyllä kallistua sen puolelle, että sillä vain peitetään toistaiseksi salaisia asioita. Toivottavasti jään alta löytyy runsaasti uusia/vanhoja alueita, jotta pelaaminen jatkuisi vielä pidempään kuin alkuperäisissä B/W-peleissä!

    Mielenkiintoinen pointti tuo Trainer School, ja voisin hyvin kuvitellakin hahmojen saavan jotain kipinää seikkailuunsa sieltä. Ainakin uusille Pokémon-pelien ystäville Trainer School heti alkukaupungissa on varmasti hyödyllinen!! Minua vain mietityttää professori tai sen "puuttuminen"... tiedä sitten onko tuo uusi ruipelo professori vai ei. Mielestäni se näyttää enemmänkin joltain tutkijalta ja lisäksi se on saletisti pahis. Joku tosin mainitsi pelien introvideossa näkyvän äidin saapuvan kotiinsa samaan tyyliin kuin Juniper matkusti pelaajan kotiin B/W:ssä - ehkäpä aloitus-Pokémonin saakin äidiltä lahjaksi tai jotain?

    En mä tiedä, spekulointia riittää! Olen seurannut aktiivisesti Serebiin foorumeita ja siellä jos jossain tulee esille vaikka minkälaista teoriaa vaikka mistä asiasta! Jos luettelisin ne kaikki tähän, siinä menisi ikä ja terveys. On silti huippua spekuloida, kun ideoita on vaikka minkälaisia, ja ties vaikka osa niistä menisikin oikein :) Aaaaa, en malta odottaa lisätietoja!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kommenteista kaikki ♥

    Sake: Jep, itsekin ensivilaisulta ajattelin, että oho, jäässä on, mutta nyt kun pääsin perehtymään asiaan tarkemmin. Eilen illalla tämän blogikirjoituksen jälkeen lueskelin vihdoin muilta foorumeita juttua ja yhdessäkin paikassa oli aika osuva heitto, että olisi aika kummallista Pokémonilta tuoda peliin noin iso "luonnon"katastrofi, kun vasta vuosi sitten oli ne isot maanjäristykset ja tsunamit Japanissa. Pokémonhan ottaa aika vakavasti tuollaiset jutut, siksi ei olla vieläkään nähty silloin skipattuja jaksoja, joissa animekaupunkia kohtaa jonkinsortin tuho.

    Toivotaan parasta Trainer Schoolilta :33.

    Riuku: Jep, yllätyksellisyyttä on varmasti luvassa! Mahtava juttu tämä jatko-osa. Jep, en oikein itsekään usko, että tuo Trainer School toimisi sen enempää tarinassa, mutta TOIVON niin. Koska nuo Trainer Schoolit ovat olleet aina todella laimeita.

    Anonyymi: Jep, ennakkotehtävätaukoilun myötä jälleen täällä:)). Tuo pahislegenda olisi kyllä aika kutkuttava juttu! Kyurem voisi olla loistava pahislegendan paikalle, sen nuo kummatkin uudet muodot ovat aika ilkeän näköisiä. Pahistiimiä odotellessa...

    Munchy: Jep, toivon kanssa että paljastuu vielä paljon kaikkea! Joku jäinen katastrofi voisi olla mahdollinen siellä Lacunosa Townin tietämillä, mutta tuntuisi vähän hölmöltä jos jäätä olisi noin paljon.

    Jees, itsekin tykkäisin tuosta Trainer Schoolista jotain pikkuiloa tarinaan, vaikka se tuntuu vähän epätodennäköiseltä. Se on muuten niin hyödytön mesta ja onhan tähänkin mennessä selvitty aina ihan hyvin, vaikkei koulu ole ollutkaan heti ensimmäisessä kaupungissa. Miksi se nyt sitten olisi siellä? HMM. Ja olen samaa mieltä ettei tuo uusi "professori" Akuromalla ole mikään professori ja hän todellakin herättää epäilyksiä!! Ei ole täysin puhtaat jauhot pussissa.

    Ja joo! Kutkuttaa niin!!! Huuuuuuuuuuu, spekulointi ja kaikki ah. Pääsin itse vasta lukemaan eilen illalla aika myöhään kaikkia foorumeita ja spekulointi-innostus vain kasvoi!

    VastaaPoista
  6. Jes! En malta odottaa sitä pelii!

    VastaaPoista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!