Chespin, Fennekin ja Froakie

Olisin viikonlopun aikana halunnut mieluummin postata leguista, mutta en millään saanut revittyä sille tarpeeksi aikaa. Lisäksi tapanani on aina yrittää selvittää nuo kaikki mahdollisuudet, että mihin kyseiset pokémonit voisivat perustua. Jotain arvailuja ja spekulaatioita ehdin jo lukea, mutta en itse asiassa vielä mitään sellaista, jonka allekirjoittaisin sinisilmäisesti. Lisäksi tutkin ja tarkistan aina nuo kaikki jutut itse, joten ehkä tähän legu-hommaan meneekin vielä aikaa... siksi aloitetaan kevyemmin uusista starttereista :3.



Chespin

Olen edelleen ihan samaa mieltä kuin silloin, kun näin trailerin ihka ensimmäistä kertaa. Tämä on minun. Näiden ensimmäisten muotojen perusteella en voisi edes harkita Fennekiniä tai Froakieta, kun tämä kummallisuus on mukana. Starttereista Chespin oli ehkä jotenkin mulle selkeästi shokeeraavin, koska se on niin erilainen kaikista ruohostarttereista, joita on ennen nähty.

Chespinhän perustuu siis kastanjaan ja siiliin. Näen siinä kyllä selvästi myyrämäisiä piirteitä myös, etenkin noissa käpälissä. Odotan suurella mielenkiinnolla, millainen tämän evoluutioista oikeasti tulee! Tykkään hurjasti Torterran tapaisista massiivisista ja järeistä tapauksista - ja toisaalta pystyn kuvittelemaan Chespinin kehittymään sellaiseksi -  mutta toisaalta tuo alkumuodon söpöys voisi kieliä jostain erilaisesta. Onhan niitä järeämpiä ruohostarttereita jo Venusaur, Meganium ja Torterra.

Olen kuullut tästä kaverista ihan hirveästi kaikkea negatiivisista palautetta. Tuon X&Y-julkistuspostauksessakin taisi muutamat olla sitä mieltä, ettei tämä oikein miellytä. Musta tää on taas niin lutuinen :D. Pakko myöntää, että ainoastaan sen virallisen artworkin perusteella en ollut kovin vakuuttunut, mutta heti kun näin Chespinin ottelussa ja itse peliruudulla, niin eihän tuosta voi olla tykkäämättä. Ja muistatteko, mitä kirjoitin niistä vaatteista pokémoneilla? Unohtakaa nimittäin koko juttu, Chespinin tuo vihreä hattu-osuus miellyttää mua päivä päivältä lisää! Lisäksi tässä "hatussa" on niin ovela idea, jolloin hyväksyn ihan hyvin tuollaisen vaatemmaisuuden. Yleensähän en tykkää näistä "väkisin" söpöistä tehdyistä pokéista pätkän vertaa, mutta tässä on niin hyvä idea, joka sopii loistavasti tuohon sen söpöyteen. Ja en millään saa mielestäni sitä mielikuvaa, miltä Chespin oikeasti näyttäisi, jos se kääriytyisi vihreälle kerälle...

Ellei evoluutioissa mennä ihan metsään, niin otan aika varmasti tämän startterikseni sitten X tai Y:ssä. Meidän läheltä löytyy kastanjapuita! Ainut mistä en niin tykkää, on tämän nimi... jotenkin niin... njäh. Tosin sekin on musta parempi kuin kahdella seuraavalla :D.



Fennekin

Tämä taitaa olla se suosituin startteri tällä hetkellä. Mulla ei ole mitään suosittuja pokémoneja vastaan, tykkään joistain sellaisista kovasti itsekin (Oshawott!), mutta ne vaan valitettavasti sitten näkyvät ihan joka paikassa koko ajan...
Mutta nyt on pakko myöntää, että edes näin parin päivän jälkeenkään julkaisusta, en tykkää tästä melkeinpä yhtään :(. Mikä on oikeasti aika sääli, koska aavikkokettu-pokémonista puhuttaessa uskoisi, ettei mikään voisi mennä pieleen. Ketut ovat olleet lempieläimiäni ihan pienestä pitäen, erityisesti Kaukametsän pakolaiset-piirretyn kautta (nostalgiaa aaaah), mutta pokémonketut ei oo toistaiseksi onnistuneet kyllä lämmittämään mun mieltä liikaa.

Fennekinissä mua ihan oikeasti ärsyttää todella paljon tuo pään koko. Tuntuu ehkä naurettavalta ärsyyntyä jostain piirroshahmon mittasuhteista, mutta en voi tälle mitään! Miksi tuon pokémonin päästä on tehty noin pirun iso muuhun vartaloon verrattuna? Pokémonin ulkonäkö tai 'söpöys' ei olisi kärsinyt pätkän vertaa hiukan pienemmästä ja asiallisemman kokoisesta päästä, mutta ehei. En pysty oikeasti näkemään mitään söpöä otuksessa, jonka mittasuhteet ovat noin vääristyneet. Vaikka en nyt mitään realismia oikeasti peräänkuuluta missään Pokémonissa tai peleissä tai piirretyissä yms., niin joku raja sentään. Jos tutkimusten mukaan esimerkiksi jo Barbie-nuken mallinen ihminen ei rintavarustuksensa ja epäsopusuhtaisuutensa takia pysyisi oikeasti pystyssä, niin Fennekin kulkisi kyllä joka paikassa nokka maaperää laahaten, kun tuo pää painaa enemmän kuin koko muu keho. Onhan pokémonissa ennenkin tietysti ollut vähän epämääräiset mittasuhteet omaavia pokéja, mutta tässä nyt on jotain, mikä saa mun sappeni kihisemään :D.

Onneksi kuitenkin tosi monet pitävät tästä. Ja odotan todella suurella, millaiset Fennekinin kehitysmuodot ovat! Koska evoluutioissa sen mittasuhteet varmasti hiukan realistisoituvat ja tästä voi tulla loppujen lopuksi vallan upea kettu. Joten mahdollisuuksia on!



Froakie

Ihmettelen hiukan näitä tämän generaation aloituspokémonien virallisia artworkeja, koska ne kaikki ovat olleet mielestäni oikeasti aika kamalia. Tai pokémonit ovat jotenkin tosi epä-imarteleviin asentoihin piirretty. Esimerkiksi Fennekinin taakse taivutettu pää näyttää lähinnä aika vinksahtaneelta, Chespinkin näyttää ihan oudolta ja joku tuosta Froakienkin artworkista jää uupumaan. Ehkä täytyy olla onnellinen, että kerrankin ainakin mun mielestä pelissä näkyvät pokémonit, ovat paljon kivemman näköisiä kuin artworkit. Ei kyllä tule spritejä enää ikävä, kun näihin uusiin otteluihin pääsee käsiksi...

No niin, Froakiehan on niin selkeä sammakko kuin vain voi olla. Mulle tuli heti hiukan mieleen sen selässä ja tuossa rinnassa näkyvästä saippuakupla/vaahto-hommasta mieleen The Legend of Zelda: Wind Waker-pelissä esiintyneet tuulenjumalat Cyclos ja Zephos! Jos saan olla oikeen villi, niin haluan kuvitella Froakien kehittyvän vähän noiden tapaisiksi pilven/vaahdon päällä tai sen avulla leijailevaksi Water/Flying-pokémoniksi. Todennäköisesti sellaista nyt ei tule, mutta kai sitä saa aina heittää villejä spekulaatioita :D. Olisi nimittäin siisti.

Froakiesta en aluksi välittänyt, mutta pakko myöntää, että nuo isot lautasen kokoiset sammakonsilmät ovat alkaneet salakavalasti miellyttää. Aluksi tuo vähän hölmön sammakon ja herrasmies-lookin yhdistäminen näytti mun silmään vähän sekavalta ja ehkä liiankin pöhköltä, mutta ehei, tuohan on aika toimiva ja sympaattinen näky. Hiukan ristiriitaisesti tosin suhtaudun edelleen noihin sen 'silmälaseihin'.

Froakiestakaan ei kyllä osaa yhtään sanoa, millaiseksi se kehittyy... ellei oteta tuota aiempaa heittoani jostain pilvenhattaran päällä leijailevasta herrasmies-sammakosta lukuun.




No niin! Nyt on jo jonkin aikaa kulunut 6. generaation julkaisusta. Millä mielellä ollaan nyt, kun tuota on sulateltu hetkisen? Millaisiksi toivoisitte starttereiden kehittyvän?

Vastasin isoon läjään mahtavia kommentteja, mutta joihinkin vastailu on vielä jäänyt ja vastaan niihin ihan ensitilassa, anteeksi taas! Ääääh tunnen itseni niin surkeaksi bloggariksi, kun en ehdi kaikkiin vastata heti :(. Loistavia ja kivoja kommentteja kuiteskin, me likes ♥.


Living in the Moving Forestin 23-vuotias ylläpitäjä, jolla on aina liikaa hommaa ja liian vähän kahvia.

Next PostUudempi teksti Previous PostVanhempi viesti Etusivu

27 kommenttia:

  1. Hihi, olin juuri aikeissa laittaa omman blogiini näistä mietteitä, mutta taidankin kommentoida ihan vaan tänne. ^^

    Niin joo, taisinkin sanoa että tykkään aika lailla näistä kaikista. Todella vaikea päättää, minkä noista kolmesta ottaisin.

    En itsekään tajua tuota Chespinin kritiikkiä, kun miusta se on aikas söppänä. Muutenkin ihan loistavaa kun se perustuu kastanjaan, nimittäin oman etunimeni japanilaisessa käännöksessä esiintyy kastanjaa tarkoittava kanji-merkki, joten samaistun siihen vähän. Ja tuo hattu! <3

    Fennekin on myös kiva ainakin siksi että se on kettu (hieno eläin on kyllä) ja tykkään muutenkin kaikesta söpöstä, mutta kieltämättä sen suosio vähän latistaa sitä. Toivon itsekin näkeväni pian sen myöhemmät muodot (kuten näiden muidenkin).

    Froakie on kanssa mielestäni tosi lutuinen, ehkä siksi että minuakin se muistutti noista Zelda-sammakoista, ja kaikki Zeldaa muistuttava on vain plussaa miun kohdallani. =D Voisi kai antaa sille lempinimeksi Zephdos tai Cyclos, varsinkin jos siitä tulee flying-tyyppinen (en kyllä ihan usko). Nuo sen nenällä olevat pumpulit olivat aluksi vähän häiritseviä, mutta olen alkanut pikkuhiljaa tottua niihin.

    Vaikea spekuloida näiden kehitysmuotoja. Fennekin voisi muuttua aika todennäköisesti joksikin elegantiksi revoksi tai sitten tästäkin tulee fire/fighting-tyyppinen. :P Chespin ja Froakie ovatkin vaikeampia, varsinkin jälkimmäinen. Chespinhän voisi siilinä saada myöhemmin koko selkänsä täyteen jotain okaita/ruohoa ja Froakiesta en kyllä osaa sanoa mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että kaikki noista starttereista miellyttää ainakin jonkin verran :). Mulla oli ehkä vähän sama tilanne 5. genessä, tykkäilin aika tasaisesti Snivysta, Tepigistä ja Oshawottista. Oshawott ehkä nyt söpöydellään vie voiton :D.

      Ooh, jännittävä juttu toi kastanja-kanji! Pitää joskus selvittää jotain omasta nimestäni... tosin ihan taatusti mun nimi on jotain tosi laimeaa :D. Ja kyllä, toi hattu-juttu sopii tälle oikeen hyvin, vaikka aluksi hiukan vierastin sitä. Mut en enää!

      Jep, aika epätodennäköistähän se on, että tuosta Froakiesta lopulta tulee tuollainen Water/Flying, mutta on se ainakin toistaiseksi kiva ajatus :D. Olisi aika erilainen startteri ja juuri tuollaisen Zephdosin ja Cyclosin tyyppinen sammakko sopisi loistavasti Pokémoniin!

      Jollain todella surkealla Avri-huumori-tasolla olisin ihan innoissani, jos tuli-tyypistä tulisi TAAS Fire/Fighting... se olisi niin koomista 8D. Ja mäkin uskon kyllä, että Chespinin selkään kasvaisi koko liuta noita okaita/piikkejä. Se olisi hienoa.

      Poista
  2. Tää Pokemon 3D-jutska ei tunnu enää yhtään oudolta. Oon itse asiassa aivan täpinöissäni!! Eiköhän kesä mene nopsaan ;)

    Onko tuo Chespinin vihreä osa tosiaan hattu? Koska ajattelin, että se jotenkin kuuluu siihen ja hmm, siksi se näytti niin oudolta... Tuo hattuhan on sitten aivan ylisöpö! Kaikki tällaiset hattuhyypät on muutenkin niin söpöjä, kuten Pokemon mangan Ruby! ♥ Mutta Chespin on yhä vähän hassu, en nimittäin koskaan ollut mikään suuri Pachirisun tai Emolgankaan kannattaja. :)

    Fennekinissä ainut asia mikä tosiaan ärsyttää on tuo pää. :( Siis jos se ois vähänkään pienempi, niin helpottais jo paaaljon. Mutta tää menee mulla kuitenkin ylivoimaisesti ylitse muiden! Jos tästä tulee Fire/Fighting, niin murrrrr. Ei enää yhtään moisia, kiitos!

    CYCLOS JA ZEPHOS MIELIKUVA :DDD Ei juma! Froakie olis oikeen oiva jos siitä tulis tuommonen! Lisäis vaan huvittavuutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, jee! Kesä menee aina liian nopeasti, joten ei pelkoa :D!

      Siis kyllä toi Chespinin vihreä-osuus varmaan kuuluu ihan pokémoniin, mutta kun se näyttää niin hatulta, niin se on söde. Ja tuo vihreä osuushan jatkuu sen koko selkää pitkin, joten jos Chespin kääriytyisi kerälle, niin siitä tulisi vain sellainen vihreä pallo ja sitten se muistuttaisi yhä enemmän sitä pelkkää kastanjaa. Huaa, kuulostaa söpöltä. Mä taas oon Pachirisun ja Emolgan ystävä (erityisesti Pachin, aaww, Diamondin eliittitiimissäni on Pachi!), joten siksi varmaan tääkin menee oikeen hyvin :D.

      No niinpä :(. Kyllähän aavikkoketunkin pää on isohko ruumiiseen verrattuna, mutta ei nyt mikään tollanen täyteen pumpattu ilmapallo ohuen narunpätkän päässä niinku Fennekinillä... :(! Se ois niin trollia, jos ne tekisi taas uuden Fire/Fightining >:D!

      Täytyy toivoo et Froakiesta tulee tollanen tai jotain vielä hienompaa! Eikä vaan Froakie, joka läskistyy ja kasvaa hiukan isommaksi.

      Poista
  3. Mitä enemmän Froakieta on kattellut, söpömmäksi se on muuttunut. Ootan vaan kuitenkin innolla loppumuotojen ilmaantumista, koska olen valinnut startterin aina viimeisen muodon perusteella (paitsi ku BW2 otin Oshawottin vain vaihtelun vuoksi, en tykkää viimesestä muodosta :<).

    Fennekinistä itsekin toivon, että ei tule tuli/tappelu tyyppiä. Traleri antoi hieman uskoa, että näin ei tulisi käymään. Muuten suutun ja mustaksi muutun.

    Tulisi nyt vaan uusia spoilereita pelistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita loppumuotoja en mäkään malttaisi millään odottaa. Jotenkin näissä kolmessa on niin paljon potentiaalia vaikka miksi, joten ei auta muu kuin odotella... tai julkaisisivat ees tokat muodot, niin saisi vähän jotain vihiä :D!

      Froakie kyllä muuttuu koko ajan vaan söpömmäksi, mitä aikaa kuluu! Miksei mulla oo tollasta efektiä, että mitä enemmän mua katselee niin sitä söpömmäksi muutun....................

      Poista
    2. Kyllä sä musta olet söpö :) ♥ että tuitui vaan ^^

      Poista
  4. En tykännyt aluksi yhtään Chespinistä. Johtui varmaan siitä että se muistuttaa vähän Oshawottia enkä aluksi pitänyt yhtään siitäkään. Lisäksi Chespinissä on hirveästi kaikkea "ylimääräistä härpäkettä", kun on tottunut aika yksinkertaisiin starttereihin. Mutta niin kuin Oshawottin kohdalla, lämpenin sitten tällekin, ja paljon nopeammin. Tykkään siileistä ja kastanjoista joten tämähän on mitä mainioin. En edes tiennyt että Suomessa kasvaa kastanjoita :D En ole ikinä nähnyt niitä täällä. Chespin on siis siirtynyt inhokista ykkös suosikiksi.

    Fennekin tuntui ensisilmäyksellä parhaalta, koska tuli on yksi suosikki tyyppini ja ketut on siistejä. Melko pian alkoi kuitenkin ärsyttämään tuo jättipää. Lelumainoksissa olen huomannut usein sellaisia elukoita joilla on ällöttävän suuri pää, ja niitä sitten lapset hinkuvat koska ovat niin söpöjä. En ihan ymmärrä miksi sellainen mutantti pää on söpö. Evoluutiot varmasti korjaavat Fennekinin anatomiaa.

    Froakie on vähän outo. Tällä hetkellä tosin tuollaiset vhän hassut pokemonit miellyttää silmää, ja tämä onkin vahva ehdokas startteriksi Chespinin ohella. Toivottavasti kehitysmuodot on hienoja, koska en kestäisi jos tästä tulisi jotain Seismitoadin kaltaista.

    Joka tapauksessa pelaan pelit läpi vähintään kerran kaikilla starttereilla, mutta onhan se ensimmäinen aina ensimmäinen. Ja kehitys muodot vaikuttavat vielä suuresti valintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kirjoitin jo päivällä vielä vähän pitemmän kommentin tähän, mutta sähläsin ja se hävisi kokonaan. Ei tee hyvää verenpaineelle.

      Poista
    2. Haa, hyvä et oot lämmennyt Chespinille! Se tarvii selvästi lisää tykkääjiä :D! Ja nooooo Suomessa kasvaa kai hevoskastanjoita ja niitäkin kai aivan eteläisemmässä Suomessa vaan, joten ei ihme jos et oo niitä kohdannut :). Mut tosiaan mun naapurissa on iso läjä kastanjapuita. Syksyisin maa on täynnä kastanjoita!

      Allekirjoitan ton ihan täysin. Kaikki lelukaupat on ihan pullollaan tollasia jättipää-lautassilmä-elukoita, jotka on sitten olevinaan jotenkin tosi söpöjä :(. Ja yleensä ne on vielä jotain tosi pahoinvoivan näköisiä, tyyliin violetteja jättipääkoiria. En oo ees pikkuskidinä välittänyt tuollaisten perään lainkaan, mulle hankittiin aina niitä käsinmaalattuja realistisen näköisiä eläin-figuureja :D. Mut anatomia varmasti paranee evoluutioissa!

      Mäki just pelkään, että Froakiesta tulee joku Seismitoad vol.2 :(. Seismitoad oli muutenkin jo niin iso pettymys, kun Tympole oli niin mainio... ei sillä, oli Seismitoadkin ihan jees, mutta aika tylsä ja mitäänsanomaton loppujen lopuksi.

      JA OTAN OSAA KOMMENTTISI KATOAMISEEN. Mulle on käynyt niin näääääääin monta kertaa *levittelee käsiään*. Ja joka kerta oon sitten päästellyt ilmoille sellaisia ärräpäitä ja pitänyt blogista taukoa pari päivää :D.

      Poista
  5. Omasta mielestäni taas Chespin on juuri noista se rumin ja kamalin! Sori Avri XD Mutta se on kyllä ihastuttavan virkistävä, kun on eka ruohostartteri joka ei perustu johonkin matelijaan. Tuo sen lehtimyssykin on ihan söppänä, ja jotenkin voin kuvitella että tuo sen pipon lehditys kasvaisi pokemonin kehittyessä, ja lopulta sillä olisi sellainen leijonanharjaa muistuttava pipo päänsä ympärillä tai jotain.. en osaa selittää XDD Kuitenkin päässä semmonen valtava pensas! Ja ehkä sille tulee liskomaisempi ulkomuoto, jos tuo sen häntä kasvaisi pituutta ja selän vihreys voimistuisi sen koko kehossa. Saapi nähdä sitten joskus..

    Fennekin on minusta näistä söpöin ja kivoin :D Toki tuo sen pää on vähän ärsyttävän kokoinen ihan totta, mutta ei se mua silleen kamalasti haittaa. Sitä paitsi fanitan ihan täysillä noita tosimaailman fennec foxeja, niin tästä isokorvaisesta otuksesta on vaan pakko pitää! Toivotaan että sen muodot pienentävät sen päätä realistisemmaksi!

    Froakie on tommonen söppänän ja jotenkin vähän reppanan näköinen XD Tuo sun Wind Waker spekulaatio oli kyllä mahtava, ja nyt ihan toivon että Froakie muuttuisi sellaiseksi pilvellä istuvaksi ja lentäväksi sammakoksi! (Oon suuri Zelda-fani :D) Nuo sen jättimäiset silmät on kanssa jotenkin hurmaavat, että pidän kyllä tästäkin. Oon jotenkin aina odottanutkin että milloin vesistartterista tehdään sammakko, ja nyt se viimein tuli :)

    Yleisesti oon tosi tyytyväinen näihin uusiin starttereihin. Aluksi ne näytti niin oudoilta mun silmissä, mutta nyt oon jo ihan tottunut niihin, melkein kuin ne olisivat aina kuuluneet taskuhirviölistaan. Ja vastaile kommentteihin ihan rauhassa, ymmärrän että se on varmaan aika raskasta, kun niitä on tullut viime aikoina niin paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentteihin on tosi mukava vastata ja niitä on kiva lukea, mut siinä aina iskee se ongelma, et jos on iso läjä kommentteja odottamassa vastausta, niin jo jonkun viidennen vastauksen kohdalla mun teksti alkaa näyttää niin jotenkin... rutinoituneelta :D? En tiiä osaanko selittää! Haluaisin että kun vastaan johonkin kommenttiin, niin se mun vastaus ja teksti on osoitettu just sille, kenelle silloin vastaan... Eikä vaan sellanen, et saman vastauksen voisi periaatteessa copypastettaa kaikille :D. Siksi se on rankkaa ja täytyy pitää taukoja :)!

      Ja NÖÖÖÖYY, ei Chespin ole ruma :D!! Mutta ou mai, tollanen leijonanharha-tyyppinen pipo olisi muuten ihan pirun siisti Chespinillä! Potentiaalia, potentiaalia...

      Ehkä mäkin joskus pääsen yli Fennekinin pään koosta :(. Aavikkoketut on kyllä tosi somia... Ehkä Fennekinistä voisi kasvaessa tulla Fire/Ground-tyypin pokémon, jolloin sen aavikkoteema vain korostuisi. Vähän samoin nyt kävi Fennekinille kuin Minccinollle: kummankin tapauksessa tykkään simosti siitä eläimestä, johon ne perustuu, mut sitten pokémonissa on jotain häikkää...

      Haaa, jee, Zelda-spekulaatio saa lisää kannatusta :D! Aina voidaan toivoa, haha!

      Poista
  6. No siis se on aika varmaa että Chespinin evoluutiojanalla on jotain tekemistä siilien kanssa, ainakin mitä voi päätellä japaninkielisestä nimestä. Lisäksi tuo vihreä "myssy" on luultavasti tarkoitettu kuvaamaan siilien piikkisuojameisseliturkkijuttua. Mitä itse pokémoniin tulee niin kaippa se on ihan ok. Eniten minuu kiinostaa kuitenkin statsit ja evoluutioiden tyypit. Ihan kivan näköinen otus, mutta ei kuitenkaan voita Bulbasauria.

    Mitä Fennekiniin ja Froakieen tulee, niin niihin pätee omalta osaltani aikalailla täysin samat asiat kuin mitä sanoin Chespinista. Evoluutioiden ulkonäkö, statsit ja tyypit on minulle tärkeämmät kuin starterimuotojen ulkonäkö.

    Hauskinta näissä startereissa on se, että Fennekin on imo. ainoa, jonka evoluution ulkonäköä on suhteellisen hankala spekuloida. Sekä Chespin, että Froakie ovat sellaiset pokémonit, joista saa jonkinnäköisen käsityksen siitä, miltä kehitysmuodot voisivat näyttää.

    Starterit on kaikki ok, yksikään ei nouse minu silmissä mitenkään erityisen upeaksi ja hienoksi designiksi, mutta meh. Saa nähdä muuttuuko mieli kun noita evoluutioita aletaan julkaisemaan.

    ---

    Julkaisemisesta vähän offtopikkia siinä mielessä että yks tän maailmanlaajuisen yhteisjulkaisun huonoja puolia on CoroCoro-leakkien odotettavissa oleva vähyys. Toisin kuin aikaisempien pelien kohdalla, CoroCoro ei luultavasti tule nyt käsittelemään X:aa ja Y:ta kovinkaan kattavasti, koska Gamefreak "hoitaa homman itse." Tämä on iso ongelma miunlaisilleni coverageblogaajille ja kun kuiva kausi iskee niin tulee ongelmia.

    ---

    Vielä enemmän offtopikkia: Oon perjantaiksi tulossa sinne päin, haluutko semimiittaa? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mie unohin kokonaan ton tyyppispekulaation (josta kirjoitin jo omaan blogiin, mutta ajattelin mainita niistä tässäkin!)

      Eli trailerin perusteella startereiden evoluutiotyypeistä kiertää paljon huhuja ja nyt porukka todellakin toivoo tätä Psychic/Dark/Fighting -trioa, jota on kaivattu kolmosgenestä lähtien.

      Trailerin perusteella porukka epäilee että Fennekin olisi Fire/Psychic, Froakie Water/Fighting ja Chespin Grass/Dark. Itse olen sitä mieltä että trailerista ei saa tarpeeksi hyvää kuvaa hyökkäysten laadusta, esimerkiksi Fennekinin ei tulityyppinen hyökkäys näyttää minusta enemmän Stadiumien/Battle Revolutionin Growlilta tai muulta statseja tiputtavalta hyökkäykseltä (tiedätte, se ihme aaltoileva väriseinä vastustajan ympärillä kun statsidroppihyökkäystä käyttää.) ja Froakien hyökkäys on suht' selvä Quick Attack. Ainoa hyökkäys, josta ei ota juurikaan selvää on Chespinin hyökkäys Golurkia vastaan ja vaikka se olisikin esim. Beat Up (Dark-tyyppiä), niin siltikään hyökkäyksistä ei todellakaan voi päätellä startereiden evoluutioiden tyyppejä, ihan vain siksi koska TM:t ja muutenvain coveragehyökkäykset mitä pokét oppivat levelupilla.

      Sitä en kyllä kiellä, etteikö tuo tyyppitrio olisi äärimmäisen kätevä, koska silloin jokaisella starterilla olisi heikko STAB ja vahva STAB vastapariaan kohtaan, mikä voisi aiheuttaa ihan mielenkiintoisia tilanteita.

      Tällä hetkellä tiedetään kuitenkin vain se, että starterit ovat Water, Fire ja Grass -tyyppisiä, tämä on varmistettua tietoa ja tästä ei voi vielä päätellä mitään kun puhutaan evoluutioista.

      Poista
    2. Tottahan tämä on ja mm. viidennen generaation demo-ottelussa oshawotilla oli fighting tyypin hyökkäys revenge. Tämä aiheutti huhun, että oshawotista tulisi water/fighting; mutta toisin kävi...

      Poista
    3. Jep, onhan se Chespin selvä siili+pähkinäpokémon, näkyy jo enkkunimessäkin kivasti tuo Ches(nut) + pin! Ja sama siis tuossa japskinimessä. Fennekinin kohdalla ihan sama juttu, Froakie on taas vähän tollanen... geneerisempi nimi. Olisi kiva tietää vähän tarkemmin, mihin sammakkoon se perustuu :3.

      Mä taas toivon, ihan vaan fandomia ärsyyttääkseni, ettei tota Psychic/Dark/Fighting-trioa tapahdu vieläkään :DDD. Rakastan katsoa sitä, miten fandom voi sitten repiä pelihousunsa, kun niiden eeppiset spekulaatiot ja toiveet eivät käykään toteen. Tiiän, oon ihan hirvee. Vaikka olisihan se ihan hauska homma, jos tuota tyypi-trio käytettäisiin toissijaisissa tyypityksissä. Toisaalta Psychic-, Dark-, ja Fighting kuuluu myös mun inhokkityyppeihin, joten mulla ei oo niin väliä :D. Naurattaa vieläkin muistella niitä kaikkia spekulaatioita, miten Snivy, Tepig ja Oshawott toteuttaisi ton saman trion, hahahaha, voi niitä vanhoja hyviä aikoja. Ehkä GameFreak trollaa taas ja antaa Fennekinille jonkun psychic-hyökkäyksen johonkin traileriin, mutta sitten lopulta julkistaakin, että kyseessä onkin uusi Fire/Fighting-pokémon :DD!

      Onhan toikin totta, tosta CoroCorosta, mutta saas nähdä miten käy kaikkien leakkien sun muiden... Ainakaan ihan lähiaikoina nyt ei muutenkaan varmaan mitään kovin eeppisiä paljastuksia peleistä vuoda, kun on vielä niin monta kuukautta julkaisuun. Kesämmällä varmaan alkaa isompi myllytys :3.

      Poista
    4. No siis imo. kaikista hauskinta on katsella kun porukka ragee siitä kun Ääni- ja valotyyppejä ei "vieläkään julkaista." Spekulaatio näistä kahdesta tyypistä on ollut jo kakkosgenestä asti. (Dark-tyypistä vihjattiin Umbreonin muodossa, joten porukka automaattisesti oletti että Espeon edustaa sitten Light-tyyppiä jne.)

      Kaikkihan tietää että steel- ja darktyypit lisättiin kakkosgeneen vain sen takia että ykkösgene oli niin hemmetin epätasapainoinen tyyppien suhteen. Vaikka nykyäänkin on dominoivia tyypityksiä niin on aika epätodennäköistä että GF päättäisi yht'äkkiä heittää kaksi täysin randomia tyyppiä peliin.

      Ja jotenkin mie toivon että Fennekinista kehittyisi Fire/Fighting. Perseestähän se olisi metaa ajatellen, mutta fandomin reaktiot kyllä korvaisi sen täysin.

      Poista
  7. hahaha kirjoitan nyt tänne todella tarpeettoman ja ärsyttävän kommentin, koska tiedän miten ILOISEKSI se saa sinut. Haluan myös ilmoittaa, että jos et vastaa tähän pidän sinua huonona ihmisenä enkä enää ikinä kikinä tee sinun kanssa ryhmätöitä... tai paritöitä... tai yhtään mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. THANK U sweetie, your so lovely. This are my favrite comment does u like my english much???
      here have a link pink: http://www.yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=120&yt=Xsp_o6gqKxI&flux=0&direction=rand

      nice english I has.

      Poista
  8. Aina ne pokemonit muuttuu oudommaksi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut outo on joskus ihan hyvä, eikö :D.

      Poista
    2. Ja ikäänkuin kaikissa geneissä ei olisi ollut outoja/typerännäköisiä/"mielikuvituksettomia" pokémoneja.

      Poista
  9. Suhteessa muuhun vartaloon Fennekinin pää on on kyllä isoin, mutta jos totta puhutaan niin ainakin tän postauksen noissa kuvissa myös Froakien ja varsinkin Chespinin pää on suuri! Chespin on silti tosi söpö, niin kuin nuo kaikki. En tajuu miks sitä inhotaan! :D

    Ihana tuo Zelda spekulaatio muuten!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .......................... No nyt kun mainitsit, niin joo-o :DDDDDDD. Mut jotenkin Chespin ja Froakie onnistuu silti näyttää jotenkin, ööööö, sopusuhtaisilta?! Fennekin vaan näyttää siltä, että sen pää painaa ainakin 10 kertaa enemmän kuin muu vartalo :DD. Oh.

      Hehe, tuli heti toi Zelda-juttu Froakiesta jostain syystä mieleen! Saas nähdä mitä sieltä sit joskus tulee :D.

      Poista
  10. Chespin,Chespin!Vaikka yleensä Tulistarttereita puolustankin,on Chespin kyllä nyt suosikkini.Tuollainen pikku piikkiaivo!Ja Feenekin vaikuttaa hiukan jäykältä,kun taas Froakie näyttää siltä kuin se päästäisi Froakienkutua maahan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeeeee lisää Chespinistä tykkääjiä! Fennekin kyllä on aika jotenkin jäykän näköinen :D. Vaikea selittää!

      Poista

Hei taskuhirviö! Jätä kommentti, kiitos!